8811
Dark Souls II
  • Tinman #1004
    Előbb hívtak engem is Gameshop-ból, szintén hétfő.

Mindegy, úgyse fogok vele még játszani... majd Durante szépen rendbe kapja, nem játszok béta tesztert ^^
  • benőmenő
    SG, én így szeretlek!
  • benőmenő
  • Lunki88
    Köszi de ez még elég borsos ár szerintem. GMG egyik kedvenc oldalam volt, de mióta átálltak a fontra méregdrága lett minden...
  • wantonly
    Most hívott a Konzolvilág, hogy csak hétfőre tudják kiszállítani a játékot, mert csak holnap kapják meg. Előtte még arról volt szó, hogy péntekre meglesz. Kapják be ezek is. :(
  • Fpocok
    Valami 7800 forintban. Ezek drágábbak.
  • MerlinW
    Itt 32,7€ a játék (Én is itt vettem)
    Tudsz dollárban is fizetni ha fent átállítod ($45)
  • Lunki88
    Nem tudtok valami jó helyet ahol bolti ár alatt lehet cd kulcsot venni?
  • tomsolo
    Még annyit se mint egy SweetFx.
  • Shep
    Este remélhetőleg befejezem a Betmen DLC-t aztán megnézzük elkap-e a hangulat a DS2-ben :)
  • Myselor
    hajaj alig várom
  • Fpocok
    Most már bármelyik pillanatban jöhet.
  • Shep
    Gyerekek mámma jön a DS2?
  • Fpocok
    Ez nem tudom mennyit fog dobni. Szerintetek?
  • benőmenő
    Ja nem, AMD-m van
    Annyit még ez a játék sem érdemel, hogy visszagányoljak egy win7-et, meg egy éves vga meg custom monitor driverekkel szórakozzak.
    SGSAAA megint nincs, ahogy HBAO+ sem (mintha AC4-ben működött volna, csak abban ugye alapból benne volt).
    Viszont a sweetfx profilt szerintem fogom használni.
  • Tinman #989
    Downsampling rulz: 7680x4320 :-)
  • benőmenő
    tweak guide by Durante
  • Tinman #987
    Alapvető emberi kedvesség szerintem nem nyalás, ha az, akkor ez sem az én világom :-)
  • Laza
    Nehéz lesz letegyem a Divinity: Original Sin-t, mert számomra a Larian beváltotta az ígéretét, és tényleg a Divine Divinity örökségét élhetjük meg ... mintha az éledt volna újjá.

Mondjuk ráfér a kis pihi, mert megjelenés előtti állapota nem mondható bugmentesnek, és akkor még finom voltam, de már így is parádés :)

Péntek estétől pár 100 óra erejéig pihentetem :)
  • Zozo0122 #985
    Úgy tudom, csak a deprived Soul Level 1 a 2. részben, a többi mind 10 felett kezd...:)Ebben a részben tényleg elég gyenge lesz kezdetben a deprived, nehezebb lesz azzal indulni mint az elsőben.
  • wedge31
    Nekem tökmindegy majd ugy is olyan lesz amilyet én akarok, a lényeg, hogy lv1 legyen induláskor.
  • Zozo0122 #983
    Na pár nap még és elkezdhetjük :)

Hogy tervezitek az első karaktereteket?:) Én nem fogok szórakozni egyből depriveddel fogok menni gift nélkül :D Lesz ami lesz...majd kihozok belőle valami szimpatikusat, a kezdeti nehézségeket meg alig várom...egy szakadt sisaknak is örülni fogok Nektek mik a tervek?:)
  • Voltan
    Hohó, na várj, nem benyalni akartam,csupán egy hozzáértőt kérdeztem.

A Planescape Torment már megvolt jópár éve, az egyik legbátrabb AD&D próbálkozás a Baldur´s Gate-ek után. Mondom ezt úgy, hogy idestova 20 éve játszok AD&D PnP Rpg-t, végig hűséges AD&D 2nd Edition fan-ként.

A Death Knights of Krynn és a Pool of Radiance óta követem a PC-s RPG-ket is. Igen, öreg vagyok, mint az országút, még C64-en kezdtem. :)

Pusztán csak arról van szó, hogy a videóid nagyon élvezetesek, és jó útmutatást is adnak. Amúgy meg még a játék nélkül is öröm nézni őket, ezt tettem sokáig - kétszer letöltöttem a Dark Soulst. Egyszer a tököm tele lett vele ( még undead burg-ben ), aztán a rendszerem omlott össze. Végül harmadjára már megvettem, és azóta már két karakterrel tartok a NG+ játéknál. Soha nem vettem volna meg, ha nem nézem a videóidat.

Így pedig most first day purchase-szel vágok majd neki az újnak.
  • benőmenő
    Bizony...
    Végre kijött az új rész, és a kövi majd talán májusban.
    Miközben egy naruto hetente jön és még az is kínosan lassú.

Hogy a játékról is legyen szó: már előre várom a fixet, hogy nekünk csóró amdseknek is legyen hbao+ meg normális AA, ha már a játék alapból szépen fut egy kávéfőzőn is.
    Plusz az is idegesítő, hogy pénteken nincs első órám és csak 8:35-re kell beérnem, de a mocskos 576 csak 9-kor nyit
  • Laza
    Azért az szép, hogy egy ezressel többért adják azt, ami máshol az alap árán megy ... de hát kapitalizmus van, a kereslet határozza meg az elfogadható pofátlanság mértékét :)
  • Lunki88
    Avatarodról jut eszembe, haladhatna gyorsabban ez a Berserk manga...
  • Tinman #978
    Rendi vagy, de én csak olyan középmezőny vagyok a témában, sokan vannak akik sokkal jobban belebuzultak a témába :-)

Már vagy 3 hete megvan a:

- DaS 2 Black Armour Edition X360
    - DaS 2 Black Armour Edition PS3
    - DaS 2 Into the light képregény
    - DaS 2 Collector's Edition Strategy Guide

de fóliás az összes. Ott pihennek a polcon.

Miért? Egyszerűen nincs időm most arra, hogy beletoljak sok 100 órát. Meló, magán dolgok, családi ügyek, sport... jó ha egyben van időm 1-2 órát játszani.

Meg nem olyan rég értem a Planescape Torment végére. Ilyen volumenű játék után egyszerűen nem megy egy másikba történő beugrás. Fel kell töltődnöm, mielőtt beleásom magam és végigjátszást kreálnék.
  • Voltan
    Dark Souls Mesterem!

Játszottál már a második résszel, vagy várod a PC-s verziót?

Remélem, csinálsz majd róla egy olyan remekbeszabott walkthrought, mint az elsőről! Nekem nagyon sokat segített, számítok rád itt is!

Addig meg folytatom a DeS végigjátszás videóid megtekintését, mert az is nagyon élvezetes, mégha nem is játszottam a régi cuccal.

Számítok rád! :D
  • Voltan
    576-nál rendeltem elő a BA editiont pár hete, pénteken robogok érte :D
    Az alant olvasottak fényében lehet, hogy ott a boltban kibontom, bár én még rosszat nem tapasztaltam az 576-nál, pedig sokat rendeltem már elő náluk.
  • wantonly
    Elírásnak vélem. A saját oldalukon is 25. szerepel.
  • Tinman #974
    Demon's Souls feeling :-)
  • benőmenő
    "Play Dark Souls II within the first 3 days of it's 24th April release"
    Usákoknál már holnap megjelenik?
  • wantonly
    Playfire Rewards BETA - Dark Souls II Special
  • tarti19
    Természetesen előrendeltem·· Várom a kulcsot s péntek délután nekiugrok vadul:P Pajzsot a balosba , bökőt a jobbosba s nincs menekvés egyetlen furcsa teremtménynek se.
    Nekem ez a fast travel opció bejön, bár nem világok vannak, de nincs kesze-kusza futkorászás hosszú perceken át.
  • benőmenő
    Tényleg fura, mert a látvány végül tényleg üti az előző részt, a ruhának végre van fizikája, de a karakter mozdulatai határozottan visszafejlődtek.
  • tarti19
    Ez továbbra is ocsmány, de sokkal jobb az elődjénél :P
    Az a karaktermozgás azért vicces, de legalább látszik, hogy foglalkoztak a PC-s verzióval. Erre még jönnek a modok s örülünk majd :)
  • benőmenő
    Az emelkedő árra és a pénteki megjelenés miatt én visszavontam a platinumos előrendelésem.
    Majd pénteken beslattyogok valamelyik játékboltba (valszeg 576, mert a másik még annál is drágább) és lesz ami(lyen) lesz.
  • davidka003
    Jaja, mert ezek az idióta balfaszok minden játékot felbontottak és az üres dobozokat pakolták ki a polcokra. Hát sok értelme volt.
    Ezért nem is vettem tőlük semmit.
  • jarlaxxe
    Régen a 576-nál bevett gyakorlat volt kilopni a dobozból a kódot...
  • davidka003
    Szerintem abszolút jó a graf