8811
Dark Souls II
-
#684 Ideje kijátszanom az 1-et áprilisig :/ -
#683 Akkor én most el is rendelném a black outot magamnak a játékot illetően.
Viszlát áprilisban topiclakók -
#682 Rongyos 10/10 semmi mínusz? Ehhh... -
#681 Rengeteg ellenfél, törhető dolgok, a komplex fatákolmány meg alapból egy nagy egybefüggő helyszín. -
#680 A mocsár az alján biztos szívja keményen a povát :D. Nameg baromi mély, rengeteg különálló fatákolmány és ezt gondolom mind be akarja tölteni egyszerre. 2. részben szerencsére még nem találkoztam semmi extrém lassulásra, igaz Blighttown szerű terület sem volt ezidáig :D -
#679 Rengeteg ott az objektum. -
Rony94 #678 Mai napig nem értem hogy mi lehet Blighttown-ban ami ennyire lehúzza a teljesítményt. Talán 'különleges' effekt lehet az oka? Vagy a sok ellenfél? -
#677 Itt van egy rövid gameplay a játék elejéről, X360-on, ha ezt megkapom PC-n, elégedett leszek. -
#676 Egyszerűen a környezetet csinálják meg előbb, és utána kezdik el vakarni a fejüket, hogy miként is fog itt a játékos közlekedni, esetleg meg fog-e mozdulni az adott hardveren.
Lásd még: Blighttown. -
#675 Patch-ekkel valamelyest javítva lett.
De nem azért ment szarul, mert annyira gyenge lett volna a konzol.
Egyszerűen basztak optimalizálni. -
#674 Totti... ne mondd nekem, hogy ennek nem PS4/X1-re kellett volna jönnie. Az előző is szarul ment mind a 2 konzolon. -
#673 Bénák a fejlesztők nem jó a motor. Nem szép, s ennek semmi köze a konzolhoz mert s gta5 szép, s amikor egy hatalmas sandbox lemos egy ilyet teknoban akkor ott nem kell sokat filózni hogy hol a gond. Japók..... -
gregtom6 #672 Üdv.
Volt olyan, aki kipróbálta már a virágbolti verziót? Mennyire maradt olyan, mint volt az 1 és mennyire lett másabb? -
#671 Még így lebutítva is... derék :-/ -
#670 360 verzió lett egyébként most a jobb verzió(PC-n kívül persze), én is ezt tapasztalom, meg más fórumokon is ezt írják.PS3-mon sokszor beesik a frém 30 alá -
#669 Hát PS3-on a "jóféle" 720p-ben is sok helyen csúnyán lezuhant a frame. Gondolom még 1x nem akarták azt a hibát elkövetni, hogy 12 FPS mellett harcolj, inkább helyette konzolon is így meglesz a stabil 30 FPS.
Mondjuk eleve nem értem, hogy a faxért kell ezt a játékot ezekre a rom 8 éves konzolokra kitolni, mikor itt az X1 és a PS4.
90% biztosra veszem, hogy a PC-s verza már indulóban szebb lesz és nem lesz így kiherélve. -
#668 Visszafejlődött a Dark Souls II grafikája? -
#667 Én HD3870-el adok neki egy próbát. :D
Legfeljebb nem megy rendesen. Tomb Raider-t is vitte szépen és nem is volt olyan csúnya. -
lammaer #666 Jaj gyerekek, mikor láttatok olyat hogy kiírta a játék hgy "én bizony ati 4850-en nem indulok el, mert a minimum megadott érték 4870"....
Minden elindul mindenen, max szaggat vagy játszhatatlan lesz, ami bizonyos szintig orvosolható a grafikai beállítások/felbontás meg csicsamicsák hangolásával. -
#665 Az előzőhöz meg 4870-et írtak, mégis simán ment 4850-el. Sőt dsfixel még smaa-t is küldtem rá. Nem érdemes ezen idegeskedni, mert csak rácsapnak a hasukra és mondanak valamit. -
TomStorm #664 Akkor írják csak a szériát mert ez így baromság,hogy 5870 elfut 5850-en meg nem.
Na de 4 év múlva lesz egy játék amihez minimum HD 7970 lesz írva akkor jönnél te pl,hogy hát az enyém 7950.Viszont ugyanolyan szinte mint a 7970:D
Teljesen jó mindenhez az a VGA ami Voltan-nak van,nem kell aggódnia -
#663 Minimumhoz írtak 5870-et azért kérdezi. Egyébként jah, az 5850 egy 6 éves kártya, ami az IT-ban minimum két generáció, AMD esetében pedig három:) -
TomStorm #662 Rosszul értelmezed.
Hd 6870 ÉS vele kb.egy kategoriába tartozó VGA mint pl a te 5850-ed vagy HD 7770.
Egyébként normálisabb esetben ha nem a lustaságon múlna akkor gépigény infot megtanulhatnának már igazán írni statisztikával a kiadók és ne egy tipus számmal dobálózzanak a sok közül.. -
#661 Ez valami vicc?
Nekem Ati 5850-esem van, eddig minden tök jól futott rajta. Most akkor ez el sem indul, vagy mi a fene? -
#660 Dx9 az nagyon sovány.... sebaj jönnek majd a a modok s örülünk :P
Érdekes mert most 25-én dio3 kiegészítő, aztán április 25-én DS2 :P majd május 27-én Watch Dogs :P Nagyon kemény 3 hónap lesz :P
Nálam a DS 2 majdnem névnapi ajándék :P -
#659 Kb. a recommended a gépem :D
Cpu gyengébb, vga erősebb, ram pont 4GB. -
Rony94 #658 *Hát legalább mindenki gépén jól fog futni.
*Kivéve az olyan gépeken mint az enyém -
#657 Na majd a DS2fix, SSAO és társaival, füstölni fog a kórájhét :-D -
pikman #656 Hát legalább mindenki gépén jól fog futni. -
#655 Megjött a gépigény is:
Minimum
OS: Windows XP SP3, Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
Processor: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 14 GB available space
Sound Card: DirectX 9 sound device
Recommended
Processor: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 14 GB available space
Sound Card: DirectX 9 sound device -
lammaer #654 Bűneid az égig hatoltak.... -
#653 Mit tettem :D
Mindjárt megjelenik a DaS 2, és a DMC lett a téma xd
Rony: a 4 támogatja az xbox kontrollert, kimondottan fair a nehézsége (dmc-s léptékben persze).
A 3 talán nehezebb és fosport(értsd indokolatlan akadások és kaka kontroller support, vmi directinputos darabbal próbálkozz), ha lehet ps2-n próbáld. -
Rony94 #652 Ha támogatja az Xbox 360 kontrollert, akkor komolyan megpróbálom. :D -
#651 Alig bírtam végigvinni. :D főboss beteg volt nagyon. -
Rony94 #650 Köszi. Tervben van már ez a játék is. Egyesek szerint a nehézsége legendás. -
#649 Devil May Cry 4 -
lammaer #648 a következő egy kinectes xbox lesz... majd, egyszer... :) -
Was #647 Ja, csak írtad, hogy vettél egy ps2-t hátha a GOW bejön. Tehát akkor itt az idő a PS3-ra, azon van csak a DeS. -
Rony94 #646 Ez melyik rész? Már most tetszik. *.* -
#645 "Jó most az hogy jó ütemben kell megnyomni egy gombot.."
Üdv a videojátékok világában, én leszek a kalauzod ma. :D