8811
Dark Souls II
-
#764 *Kicsit -
lammaer #763 Nekem is akezelésénél vérzett el a witcher... olyan csúszkálós volt a karakter, vhogy macerás volt egy tárgyat felvenni, az egész vhogy nem reagált az irányításra jól. -
#762 Szerintem meg mind a 3 széria baromi jó, csak másképp.
Kit még bogaras :D
-
#761 viszont a witcher kettő játék elemei nem mindenkinek tetszenek,és engem pl az nagyon kiborított hogy nem tudok valahol lemenni mert épp ott nem lehet,olyanrol beszélek mint hogy az ágyamrol nemtudok lejönni nem azért mert magason van,hanem csak mondjuk a jobb oldalán tudok ilyen hülye megkötések vannak benne.ugrás az luxus meg sok minden még -
Although #760 Ha meg sandbox rpg-*t akarsz ami jó akkor ott van a fallout new vegas azt is kétszer végigvittem, míg a skyrimba a felénél elunom az unalmas párbeszédeket. -
Although #759 Ami igazán nagyon jó akció-rpg lett az a witcher 2. Annak odabasz a története a székbe, a karakterekiről meg csak *5-ös szinten lehet beszélni. De hogy még gázab legyen a téma, nem sok akciójátékot játszottam, de a batman arkham city megvolt, és még az is jobb volt történetben mint a kedves skyrim. -
Although #758 Szomorú leszel de a skyrim se egy jó rpg. Szerintem aminek nincs rendesen megírt története, és csak bután kreált karakterei vannak az nem igazán rpg, mégha akció-rpgnek csúfoljuk is. Az oblivion történetei, guild questjei emeletekkel jobbak lettek. Amiről te beszélsz az immersion, a mászkálás és a látvány, és kevered az rpg elemekkel. Persze úgy néz ki számotokra már ez jelenti az rpg-t. :) -
Rony94 #757 Senki nem nézi le az Elder Scrolls sorozatot, sőt, én tervezem is kijátszani az összes részét (igen, még a fapados első két részt is). Itt csak arról volt szó hogy Merlin-nek és davidka-nak nem jött be. Ennyi. -
#756 Nos, akkor hadd mondjak én is valamit, ha már ez a téma.
Öreg vagyok, mint a föld. Az első Elder´s Scrolls játékkal is játszottam, és imádtam. Aztán az összes többivel is. Az Oblivion számomra sokkal kevesebbet jelent, mint a Skyrim, mert az utóbbi kurvajó. First day purchase volt nálam, és épp két hete vettem elő megint.
DE
A Dark Souls fura volt elsőre. Másodikra is. Mind torrenten. Mindig elkezdtem, és abbahagytam, mert nem kötött le. Aztán adtam neki egy harmadik esélyt, mikor a Steam-en volt teszkóakciós. És annyira belerántott a játékba, hogy már nekem is 140+ óra van benne, egy teljes, és két egyéb végigjátszással (még folyamatban vannak)
De a Skyrimet nem szabad ekézni, mert az is kurvajó, csak más.
A Dark Souls nem egy RPG, hanem valami egészen egyedi akció-kaland játék, ami rabul tud ejteni. Mindezt mondom 20 év pc és asztali RPG tapasztalatával.
Nem tudom, mi a Dark Souls, de kell. A második rész nálam First Day Purchase lesz. PC-re. 360-om is van, de megvárom a PC-t.
Szóval, urak-hölgyek, ne nézzük le az Elder Scrollst. Más, de kurvajó az is. Hozzátenném, az Online nem érdekel majd. -
Rony94 #755 Hát egy kicsit. Ez egy jóval komolyabb játék mint a Skyrim. :D -
Although #754 sorry mellément mindkettő
-
Although #753 A readme alatt minden megtalálható. -
Although #752 Továbbra is szerintem ez az ami egy kicsit rpg-t csinál belőle.
Interesting npc
Ez egy oldal ahol vidoktól kezdve questeken át minden megtalálható, most már 225 npcről. Szerintem ez meg a requiem untig elég. De ismétlem az alap sajna marad a 10 évesekre szabott színvonal, és azt senki nem tudja javítani. Legfeljebb úgy mint az Arthmoor mod aki tett be választási lehetőséget, a sárkány oldalára is lehet állni a konfliktusba. -
lammaer #751 DA REAL TROLL! -
#750 Akkor hozzátenném, hogy általánosságban beszélek, a DaS 2-t már januárban előrendeltem :D -
#749 Aludni nem, de egy értelmesebb boltban ki vannak téve a matracok, amikre ráfekhetsz, hogy ne csak a promóciós hívószavak alapján kelljen dönteni. -
Rony94 #748 Én amíg ki nem játszottam az első részt, addig szándékom nem volt előrendelni ezt. De miután kijátszottam, nem volt kérdés hogy előrendeljem-e. -
#747 Ágyat úgy tudod kipróbálni, hogy elmész és fekszel benne egy kicsit. Pont azért vannak kiállítva.
Dinnyéket meg mostanában már nem szokták lékelni. Legalábbis itt a környékünkön már nem. Be is szoptuk nyáron, hogy vettünk egyszerre 3 dinnyét és abból 2 ehetetlen szar volt. -
#746 Sőt ágyat is csak azután veszünk, miután aludtunk benne :-D
Vannak remek tecsős végigjátszások, vagy első pár óra. 1080p, hátradőlsz és ha ismerted az első részt, van annyi rálátásod, hogy el tudd dönteni, hogy amit látsz az tetszik-e/kell-e vagy sem. -
#745 Nyilván nem 24 óráig van a gépeden, ahogy az 1. rész wrz verziója sem annyit volt.
Magyarázkodni ugyan nem kell, mert én meg filmeket töltögetek (megnézem, majd del), de tényleg nem értem, hogy a kiváló értékelések és a remek elődök (DeS, DaS) után miért féltek megvenni/előrendelni? -
#744 Ez egy érdekes téma.
Tinman példájának nyomán a dinnyét is azért szokták lékelni (akármi is legyen a hülye szabály), hogy tudjad milyen íze van. Ha szar nem veszed meg, ha ízlik, akkor megveszed.
A demok baromi ritkák, a jó demok pedig szinte már kihaltak. Amit pedig a tecsőn látsz, vagy a fórumon/gémermagazinban olvasol azt már valaki átszűrte és torzítva adja tovább az ő szubjektív szempontjai szerint. Legyenek ezek az akár önkéntelen ferdítések nagyok, vagy jelentéktelenek, szvsz egyszerűen képtelen pótolni a saját tapasztalatot. -
Rony94 #743 Úgy tűnik ezt az egész vitát nekem sikerült kiprovokálni. Bocsi, srácok. :S -
#742 Erről most nyithatnánk vitát, hogy a törvény még mindig azt mondja, hogy 24 óráig nem bűn a letöltött jogvédett tartalmat használnod, hogy nem egy kis és nagyvállalat konkrétan kijelentette; a warez miatt nem feccölnek felesleges pénzeket a demo verziók elkészítésébe és terjesztésébe, ésatöbbi ésatöbbi.
Szerintem semmi rossz nincs abban, hogy letöltöm a warez-t, játszom vele ~1 órát, és ha minden okés akkor megveszem. Erre az anyagilag megengedhetem dologra pedig annyit mondok, hogy pont azért engedhetem meg magamnak, mert értelmesen költöm a pénzt :)
Egyébként konkrétan a DaS 2 esetében nem fogok "demózni", megveszem megjelenés után pár nappal. A beszélgetés az előrendelés témából indult ki, ugye.
Megjegyzem, két kezemen meg tudom számolni hány warez játékot töltöttem le az elmúlt 5-6 évben, no nem mintha bárminemű magyarázattal tartoznék itt bárkinek is. -
#741 Szerintem ne a felszínt kapargassátok, semmi értelme ennek. a probléma jóval mélyebb, összetettebb ennél...
Ahogy mi is szubatomikus szinten állunk össze, mégis alig fogadjuk el ezt vagy törődünk vele. -
#740 Ezzel én is így vagyok. Próbáltam szeretni PC-n de nem ment.
Aztán megvettem Xbox-ra 12 fontért. Ott sem jött be. Iszonyú hosszú és valahogy nem érzem, hogy nekem kell játszanom vele. Sztori sem annyira epic.
Fallout: New Vegas-szal is úgy jártam, hogy megcsináltam kb minden mellékküldetést és mikor vége lett a játéknak csak annyit mondtam, hogy ennyi? Tökre nem érte meg, mert nulla volt a vége.
Ezt érezném Skyrim-nél is. Elcseszek rá 80 órát mondjuk és ahelyett végigtudnék nyomni 4 olyat is ami érdekel. Mikor még középiskolás voltam akkor minden szemetet végignyomtam de felnőttként már meg kell gondolni, hogy mire veri el az idejét az ember. -
#739 Ha nem is mocskos, de az vagy. Sok éve én is az voltam.
"Ne lopj."
Nincs mellé duma, hogy de csak azért mert...
Nekem is cefet szarul megy mostanában, de a tükörbe nem bírnék nézni, ha a kedvenc játékom folytatását nem rendeltem volna elő egy platformra legalább.
Az előrendelés nagyon fontos a fejlesztőknek/kiadójuknak, hiszen teljes el, valódi haszon, valódi támogató szavazat. -
#738 Erre való a demo, ha nincs majd lesz, vagy nézel egy 1080p WT-t tecsőn.
A wrz-ra nincs mentség, semmilyen nézőpontból sem, mert a kenyeret sem rágom meg egy harapás erejéig sem a péknél, ellenben a pék is van, hogy időszakosan ad kóstolási lehetőséget (aka demo).
Mondjuk a te esetedet főleg nem értem. Anyagilag nevetve megengedheted magadnak, az első részt szeretted. A 2. rész a gyatra konzolos graf ellenére is sorba kapja a 9-10-es értékeléseket. Mit vársz magadtól? Nem fog tetszeni? Gondolod? :-) -
#737 De az.
Magát a wrz scene működését támogatod elvégre leszeded, seedelsz visszafelé +1 statisztikába aki leszedte. -
#736 ami azt illeti, aki az előző résszel kellően sokat játszott az itt bizonyos szinten csalódni fog, mert tudja, hogy miért s főleg hogy büntet a játék, ha hibázunk. Nézegettem elég sok streamet s ott a legtöbb játékos a tapasztalati hiányosságok miatt esik-kel :P Ezt leszámítva a bossok tényleg bejönnek:P -
#735 Jogos, én csak felettébb kedvelem ezt a hiánypótló műfajt, amit képvisel a játék :P
Bár ami a vérbeliséget illeti, aki nem játszott a Demon's Souls mókával, az nem tudja mi az igazi nehézség:P -
#734 Skyrim-ot én is, és milyen jól tettem. Egy fillért nem ér számomra. Oriási csalódás volt számomra az Oblivion után. -
#733 Ezzel mellényúltál.... Arról pedig nem tehetek, hogy nem vagy képben az olcsó forrásokkal kapcsolatban. -
#732 Én már hozászoktam az eredeti topikban, hogy én vagyok a hülye fasz mert teljes áron veszek játékokat és azok a nagymenök akik ellopják vagy 1-2 euróért leakciózzák, pedig ezzel a hozzáállással lehet megbuktatni egy jó játékot is. -
#731 A skyrimot is lewarezoltam, mielőtt megérkezett az előrendelt példányom, és a Bad Company 2 tört verziójával is játszottam, mielőtt a hazai megjelenés napján elslattyogtam a boltba és kiadtam érte a 10 ropit.
Egy mocskos tolvaj vagyok. -
#730 Részemről 90%-ban teljes áron veszek játékot föleg egy ilyet, lesülne a bör a pofámról ha a DaS 2-öt 1-2 ezerért venném meg.
Azért remélem azzal mindenki tisztában van, hogy azok a "hülyék" miatt van DaS 2 és többi jó játék akik teljes áron vesznek játékokat és nem azok miatt akik akciókban 3-4 euróért vásárolnak...mert ha mindenki csak az akciókra várna már rég bedölt volna a gaming szektor. -
#729 Én rendszeresen veszek elövételben játékokat mégsem érzem kevésbé normálisnak magamat hozzád képest.
#728 : de lopás ha ugy használsz valamit, hogy nem fizetsz az lopás. Az 1-2 hét meg tényleg nagyon erőss csúsztatás finoman szólva is, föleg ennél a játéknál. -
#728 Az nem lopás ha megdemózóm aztán ha tetszik megveszem.
Jó mondjuk DAS2 kivétel, mert az teszt nélkül is tudom, hogy 10/10.
Pár héttel később biztos lesz olcsóbb. 1-2 játék ára durván le tud mennni 3-4 hét alatt. -
pikman #727 " Megjelenik, kipróbálom, ha megfelel megveszem. Mint a legtöbb normális ember " -ökörségeket ne terjesszél én normális ember vagyok éppen ezért nem lopok hanem veszek játékokat és 1-2 héttel te max paripafütyit veszel majd féláron de nem DaS 2-öt. -
r4pt0r #726 Én nem vagyok fan, de ezt még én is előrendeltem. Amiket láttam videókat, ismerve az első részt, és az előtte lévőt, látva az értékeléseket, a visszajelzéseket, egyet biztosan tudok. Ebben már nem tudok csalódni. :D
De persze értem én amit írsz, nem szoktam előrendelni semmit, csak a Blizzard játékokat, azok közül megvan első naposan mind (jó kis éjféli nyitásra menés, sörözés :D), ott még nem csalódtam. -
#725 Én elvből nem rendelek elő semmit. zsákbamacskát nem veszek, akármekkora fan is vagyok. Megjelenik, kipróbálom, ha megfelel megveszem. Mint a legtöbb normális ember:) Túl sok pénz ment a levesbe az előrendelt sz*rjátékok miatt. Ráadásul megjelenés után 1-2 héttel már csaknem féláron meg lehet venni.