8811
Dark Souls II
  • jarlaxxe
    Hát igen ha már olyan csúcsszuper az új engine jó lenne ha legalább a pc-c verzióban ezt meg is mutatnák...

#600 :egy izometrikus játéknál teljesen igy lenne de Das2 olyan kategoriában van mint az új Witcher vagy a Dragon Age, stb és az eddig látod videókban ugyan ugy benne vannak a mosott texturák mint az első részben ami 2014-ben már nem kellene.
    Egyáltalán miért nem a next-genre lett a fejlesztve a játék? ez persze csak költöi kérdés volt.

#602: ezt szerintem a fejlesztó japcsi is tudja mégis arról magyaráz a videóban, hogy az új engine megyire dx11 meg fotorealisztikus és hogy ók mennyire felkészültek a next-genre...ja csakhogy ebböl semmi nem fog látszani a játékban, pedig ps3-ra is lehet szép játékot csinálni, igaz ahhoz érteni is kell.
  • MerlinW
    Az emberek 99%-nak fogalma sincs mi az a DirectX. Annyit tudnak, hogy a játékosmagazinok grafikai mértékegységként használják:) Én az elmúlt 10 évben kb 20 topikban, 20x leírtam mi is a DX pontosan, de szerintem tök felesleges, hiszen a laikus csak azt látja, hogy a DX11-es játék szebb, mint a DX9-es. Azt pedig sosem fogja elfogadni, hogy DX7-el, sőt DX nélkül is megvalósítható ugyanaz a látvány. Arról nem is beszélve, hogy a DX-nek csupán kb a 20%-a szól a megjelenítésről.
  • davidka003
    Sose volt semmilyen directx konzolon. Konzolon nem kell directx, hogy megvalósítsák azokat a dolgokat amiket PC-n mivel fix hardver és direktben rá programoznak. Úgyhogy elméletileg lehetnének benne olyan dolgok, mint a PC-s verzióban csak a hardver már nem nagyon bírja.
    De én már annak is örülni fogok ha fix 30 FPS lesz.
  • benőmenő
    Mivel eléggé belemegy a játék egy-egy mechanikájába, ezért inkább spoilerbe teszem Vaati koma új videóját. Kőkemény Ryder copy xd

Tinmannek röviden összefoglalva: A DaS 2-ben minden eddiginél egyszerűbb lesz a logódon lévő karaktert megkreálni :)
    Plusz néhány elemet tovább egyszerűsítettek, míg mások a DeS-ből lehetnek ismerősek.
  • MerlinW
    Véleményem szerint a grafika abszolút huszadrangú dolog ebben a játéksorozatban. Ha úgy fog kinézni mint a első rész DSFix-el, akkor már minden rendben lesz.
  • wedge31
    DsFixFromSoft.ini....
  • Tinman #598
    Vicc. És a fő platform a PS3, XBOX360, melyek 8 évvel ezelőtti hardver nem, hogy a DX 11-ről, de a 10-ről se hallott. ^^

Ha szerencsénk van a PC-s verzióba benne lesz egy DsFixFromSoft.ini... lehet ezért érkezik picit később.
  • jarlaxxe
    Új motor, dx11, fotorealisztikus megjelenités...és a játékban ebböl miért nem látszik kurvára semmi?

Lehet a pc-s verzióra tartogatják..
  • wedge31
    The Making of Dark Souls II, Part One.

Dark Souls 2 developer diary: Dark Intentions.

• jarlaxxe
    Tippnek jó, én is kb ekkora saccolnám de ez ettöl még nem lesz hivatalos.
  • wedge31
    Nyitás óta vásárolok tölük...nem szoktak ilyen konkrét dátumot írni ha nem tudnak valamit ezért is tünt fel.
  • MerlinW
    "Fontos tudni: A megjelenés ideje becsült dátum, változhat"

Először jársz a CDG oldalán?:) Azt csinálják, mint minden bolt. Kitesznek mindent az oldalukra "becsült dátumokkal" a reklám, keresőmotorok és egyebek kedvéért, aztán módosítják/törlik a terméket, ha az mégsem elérhető. Alapvető netes marketing. GTA 5 PC is kint volt egy ideig, ahogy sok más oldalon a mai napig.
  • wedge31
    A CDG-nél már tudnak valamit a megjelenési dátumról...

Vagy csak tippelnek.
  • davidka003
    Semmit nem mutat be. 90%-ban az első részből vannak jelenetek.
    Nyugodtan megnézhető.
  • Rony94
    Hatalmas a késztetés, de ezt már tényleg nem nézem meg. Már így is túl sokat láttam. :)
  • wedge31
    Dark Souls II - Hollow Lullaby Trailer.

• Knabb
    Szakadjatok le egymásról, és szugeráljátok eme nagyszerű játék eljövetelét
  • Rony94
    Nem vagy semmi....
  • Was
    Ja, kezd az lenni :)
    És az előbb nem a PC verzió minőségét borítékoltam, csak mielőtt...
  • Rony94

Na jó ezt inkább hagyjuk. Biztos rossz napod volt, ezt megértem.
  • Was
    Az biztos, hogy ez az iparág nem a megjelenésekben és az ígéretek megvalósításában a legmegbízhatóbb. Nem mintha másikat tudnék most hirtelen említeni. :D
    De jelen esetben a minőség szerintem már legalább borítékolható.
  • wedge31
    Én nem kötekedtem, sorry ha ugy tünt. Részemröl már csak nagyon szkeptikus vagyok az igéretekre és már csak a tényeknek hiszek, pl majd ha jön a hír, hogy már bearanyozodott a pc-s verza.
  • Was
    Például te. Akkor mégegyszer: itt beszélgetett pl. wedge is arról kb. 15-20 hozzászólással lejjebb, hogy május 31 lehet a megjelenés az amazon kiírása szerint: ami lehet, hogy csak placeholder. Én csak egy hírt találtam és hoztam elő, ami hátha érdekel valakit, ugye nem gond? Elolvastad egyáltalán? Például már a DLC-t is lehetségesnek tartják. De persze erről se beszéljünk, majd csak akkor, ha felkerült a Steamre...
    Pont, hogy én sem hiszek az amazonos kiírásnak. Számomra egyébként azért lényeges ez a hír, mert így maradok a csak PC-s verzió megrendelésénél,ha tényleg ilyen hamar megjelenik és nem rendelem meg az Xbox-osat is.
  • Rony94
    Ki kötekedik? Ezt ne meséld már be magadnak. Én csak megjegyeztem hogy ez a március 31 egy sejthető dátum, hiszen maguk a fejlesztők is azt mondták hogy a konzolos megjelenés után nem sokkal jön a PC-s megjelenés is (azaz, várhatóan március végén vagy április elején).

Most hogy az Amazon-nál mi van kiírva, arról magasan teszek, mert az is tévedhet. Ahogy wedge is írta, az lesz a legbiztosabb, amikor be fog kerülni Steam-re is.
  • Was
    Úgy látszik ma, vagy az értetlenkedés, vagy a kötekedés világnapja van. Természetesen akkor van kész egy játék amikor elkészült, és akkor jelenik meg, amikor megjelenik, addig lehet bármi.
    Én egy hírt linkeltem, amiből azt lehetett kivenni, hogy a konzolos és a pc-s verzió között nincs több hónapos "szakadék" az elkészülést illetően - a producer szerint. Vagyis talán, esetleg, tényleg nem kell május 31-ig várni, mint ahogy itt fél oldallal lejjebb is szóba került. És ahogy te is reménykedtél a márc31-ben: talán, esetleg egy közelebbi időpont lesz az.
  • wedge31
    Majd ha már steam listán fenn lesz a játék akkor lesz közel a megjelenés addig még bármi lehet.
  • benőmenő
    Az előrendelők early accesben megkapnak 5db kardot és pajzsot. Akik nem előrendelésben veszik meg a játékot, azok majd később találhatják meg őket a játék során.
  • Was
    Pont most ment a találgatás arról, hogy az amazon.com-on miért május 31 a pc-s megjelenés. Amit linkeltem az meg talán ezt cáfolta.
  • Rony94
    Köszönjük, de ezt már régóta sejtettük. :D
  • Was
    A pc-s verzió nem hónapokkal, csak hetekkel fog csúszni a konzoloshoz képest, mivel jobban odafigyelnek erre a verzióra...
  • MerlinW
    Ha nem rendeled meg akkor biztos. Számtalan külföldi áruházban meg lehet rendelni, többek között a jó öreg play-asia.com-on is.
  • lammaer
    Isten tudja, tesztem túlélem hogy nem lesz barbi baltám meg késecském :D
  • Rony94
    Nézzétek és szenvedjetek! Ilyenünk az életbe nem lesz. :'(

• benőmenő
    Lejárt egy embargo, szóval néhány oldal kitette a kedvcsinálóját a játékról.

Surprisingly, I felt there were many callbacks to the original Souls title, Demon's Souls. A steeper learning curve, a trial by fire scenario -- after letting my experience with the game digest, Darks Souls II seems to be a nice blend of the best qualities from both its predecessors. As there's a greater focus on putting pressure on the player, without making them feel too overwhelmed and frustrated. For the people that welcome this experience, of course.

Látom a videó linket elszúrtam, szóval - SPOILER!!!!
    video
  • benőmenő
  • Zozo0122 #569
    Én megnézném ezt a videót, spoilerbe be tudod linkelni?:) Vagy privátban:D
  • Rony94
    Én is csak az előzeteseket és pár gameplay-t láttam. Többet már tényleg nem vagyok hajlandó megnézni. De egyszerűen olyan nagy a kísértés. Mintha egy korgó gyomornál eléd raknának egy gőzölgő pizzát, de megenni nem eheted meg. :D
  • benőmenő
    Gaf-osok szerint csak placeholder. Remélem igazuk van és hamarabb jön.

A prepare to cry sorozat készítőjének volt lehetősége a többé-kevésbé kész játékkal játszani több órán keresztül, és azt mondta, hogy meg van vele elégedve, DaS élmény a javából.
    A videót nem teszem be, mert már az első három percben olyan giga spoilereket lő le, mint az igen különleges kezdőhelyszín, így mérgemben kilőttem a Chrome-ot és nem néztem tovább.
  • Fpocok
    Amazonon így van kirakva, lehet csak placeholder.
  • wedge31
    Máj 31? olyan soká, basszus, remélem nem lesz hivatalos, inkább Márc 31 lenne a jó...