8811
Dark Souls II
-
#964 Én PPP-vel kértem, ingyen elhozzák tőlünk 1 perc sétára, nem kell bemenjek a belvárosba :) -
Rony94 #963 Nem tudom hogy van. -
#962 -
#961 1080p@60frame :-( -
#960 De azt mondom, hogy le van töltve, de akadozva látom csak. -
#959 Download-ra kattints. -
#958 Ez milyen felbontásban van? Nekem csak akadozva játssza le. -
#957 Nem is tudtam, hogy ott is csak kóddal lehet átvenni a játékot / igaz onnan csak egyszer rendeltem még régen de akkor ugy átb@sztak, hogy elég is volt egy életre belölük/ -
#956 Dark Souls II PC gameplay
Köszi DT! -
Rony94 #955 Engem az 576 még nem értesített. :( -
#954 Megjött a CDG-tól a BA átvételi kódom, pénteken mehetek érte de sajnos csak majd szombaton tudom elkezdeni a játékot. -
#953 Vásárláshoz, mint ált minden Steam játék.
A RoS ebből a szempontból kedvezett a játékosoknak, de ez ritka. -
#952 Preorder bónuszokat itt is aktiválási időhöz kötik, mint a RoS esetében? -
#951 Ja, és ehhez is adnak képregényt, szóval így jártam. :( -
#950 Hehe, megfejtettem a "feladványt", most már látom a Black Armour linket is és kosárba is lehet tenni.
Ráadásul annyi az ára, mint a normálnak (ha nem fog változni). :)
Mondjuk nekem már édes mindegy, mert nem innen rendeltem. -
#949 Hol nézted, simán csak felmentél az oldalukra?
Mert annak az oldala csak az email értesítőben lévő linken jön be, még most is működik ... mondjuk h miről küld visszaigazolást azt nem tudom, de a megrendelői oldal megy. -
#948 Úgy értem, hogy én már csak a normál verzióra tudtam feliratkozni, és arról is kaptam értesítést, a BA verziót én már nem láttam. -
#947 Azaz fordítva, a 21450-et 21449-re, bocsi :D -
#946 Ha megfejted a feladványt, és átírod a 21449-et 21450-re, meglátod :) -
#945 Mármint hol zárták le?
Nekem még feldobja az emailből a rendelési oldalt. Én is 10 perccel az értesítő email megérkezése után rendeltem és BA-ról jött a megrendelés igazolás. Neked akkor hh nem maradt? -
#944 Az már sajnos hamar elfogyott és le is zárták az előrendeléseket, mire én észbe kaptam már nem volt. Amúgy nekem is jobban bejön a fémdobozos verzió kinézetre, elég durván fest.
A GMG is próbálkozik. :) -
#943 Add a linket. :D -
#942 A CDG-nél a BA változatot nem is látom a weboldalukon, csak az email értesítőben lévő linken látszik/lehet megrendelni :) -
#941 Engem a fémdoboz jobban érdekel, mint a képregény :) -
#940 Ja, nekem is, meg is rendeltem. Mostantól, azaz a rendelés megnyitásától és a rendelések sorrendjétől függően fogy a BA kiadás, azaz ha valaki olyat szeretne a CDG-nél még kaphat. -
#939 Nekem most küldött értesítő levelet a CDG, hogy le lehet adni a rendelést. -
Rony94 #938 Parancsolj! -
#937 Én megrendeltem a g2arénáról :P
DS1-ben milyen szintkorlátozás volt egymás megidézéséhez? -
#936 Én is feljelentkeztem CDG-n, de a normál verzióra, viszont ez az előjegyzés náluk számomra bizonytalan, és a bónusz is csak "korlátozott számban".
Inkább biztosra mentem és tegnap előrendeltem a normált konzolvilágon képregény bónusszal. És még egy Looking Glass Knight figurát is lehet nyerni. Aki lemaradt, itt még továbbra is előrendelhető.
Telefonon megérdeklődtem és a megjelenés napján ingyen kiszállítással kihozzák. -
#935 muhaha
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rony94 #934 Ööö....fogalmam sincs. Én a szolnoki üzletben fogom majd átvenni a gammát. -
#933 A CDG-nél nem tudom hogy lesz, mert anno én ott jegyeztem elő, azaz kértem értesítést, de arra akkor azt írták nem jelent foglalást ... most meg még mindig nem lehet náluk rendelni, de a játéknál már az van h a BA verzió előjegyzésben elfogyott ... kíváncsi leszek. -
#932 Aha, de ott már sajnos elfogyott minden példány.
Viszont így előrendelésnél vidékre is ki szokták szállítani még aznap a terméket? Mivel péntekre esik félek, hogy ebből hétfő lesz.
Laza: a bankszámlámhoz képest. :D -
Rony94 #931 Esetleg ha kapnánk a Black Armour Edition-höz térképet, akkor már tényleg korrekt kiadás lenne, de sajna a fémdobozon és az ingyen OST-on kívül nincs semmi. :(
Ettől függetlenül én ezt rendeltem elő. Alig várom már hogy hívjanak az 576-tól. (igen, én itt rendeltem elő) -
#930 Mihez képes nem olcsó ... a konzolos árhoz képest olcsó :) -
#929 Köszi, akkor a fémdobozon kívül sok előnye nincs ennek a változatnak, talán jobban járok az alap + képregény változattal.
Sokat vacilálok rajta, mert sajnos nem olcsó. :) -
#928 Úgy tudom az csak a fémdoboz, esetleg valahol képregény. A preorder tartalmazza a weap pakkot. -
#927 Tudtok olyan (magyar) oldalt, ahol még elő lehet rendelni a Black Armour-t + képregénnyel?
Konzolokszervize.hu-n még kapható, csak éppen semmit nem adnak hozzá..
Máshol meg adnak képregényt, de csak normál verzió van.
A Black Armour tartalmaz egy weapons pack-ot is igaz? -
#926 Zavvin 20 font a Dark Souls 2 PS3-ra és Xbox 360-ra is.
Annak nem rossz akinek nem kell hozzá semmi extra. Én még várok vele.
Ha már ez a sima verzió akkor jó lesz nekem 15-16 font körül is. -
#925 Én mindig vágytam volna hogy egy TES rendes külső nézetet kapjon, mert nem szeretek FPS nézetben játszani, a TPS-eket jobban szeretem ... de még a Skyrim sem nőtt fel ehhez, konkrétan még mindig nem lehet rendesen harcolni abban a nézetben, a nézőpont perspektíva sem jól van beállítva. De tény, hogy a Morrowind és Oblivion után még itt a legjobb :)