8811
Dark Souls II
  • Fpocok
    Lehet véletlenül benyomtad a gombot, amitől auto blockol? Stamina alatt van piros ikon pajzssal? Nézd meg a beállításoknál és kapcsold ki.
  • JethroHUN
    Elfelejtettem említeni, a Pursuer utáni kis területen jól nézzetek szét mielőtt tovább mentek. Baromi jó páncél szettet + 2h kardod lehet ott a leomlott részen leugorva találni.
  • Shep
    Jól nyomod, csak így tovább :)
  • behemót
    Te barom. Nem tudod hogyan kell leengedni a pajzsot. Ritka egy hülye vagy ha még nem jöttél rá.
  • sztar007
    Miért van az ha támadok egérrel, néha olyan mint ha parryzna, elég idegesítő. Jah és melyk gombbal tudom leengedni a pajzsot mert nem jöttem rá. Vagy nem lehet csak ha átváltok kétkézre?
  • Ryder7
    És az egy boss? :D oly szeretnivaló a Dark Souls nem lineárís leveldesignja :D
  • behemót
    Ki trollkodik te szerencsétlen. Ha nem tudsz mit írni inkább maradj kusban.
  • Shep
    Akkor megúsztad :)
  • hellboy4591
    Közben találtam egy fószert akinél el lehet adni a cuccokat. Meg is szabadultam minden felesleges holmimtól. Asszem most már mehetek szintet lépni végre.
  • Ryder7
    még jó, hogy mosakodok rendesen.
  • Zozo0122 #1314
    Nem, ott még nem tartok:D Amiről én beszélek ott vagy 50-en támadnak egyszerre :DDDD
  • Shep
    Nem én trollkodok, Mester Úr :D
  • Shep
    Ja, látom troll acc. :DDDDDDDDDDDDDDD
  • behemót
    Tudod nekem normál agyam van. Jellemez téged ez a hülye kérdés. De nem bántalak elbánt veled az élet így is.
  • Shep
    Ami a lábújaid között lesz, ha nem mosod sokáig :D
  • Ryder7
    Belfry Gargoyle?
  • Shep
    Emlékeim szerint a backspacet nyomtam de akkor megnézem megint, hátha mégsem. :)
  • Zozo0122 #1307
    Azt hiszem megtaláltam azt a bosst akit a legtöbben fogtok gyűlölni...:D Kész invázió a harc, eljutott már idáig valaki?

Még egy dolog: NE TÖRJÉTEK A KINCSES LÁDÁKAT! Ha széttöritek, csak rubbish lesz benne...én már széttörtem vagy 4-et...azokat a cuccokat buktam. Óvatosan verjetek bele egyet hátha mimic, és pajzsot fel hátha csapda, de ne verjétek szét őket!
  • Shep
    Tiéd nem fájdult meg attól ,hogy ezt kitaláltad?
  • JethroHUN
    Végre megöltem a Pursuert. Tényleg az egyetlen módja, hogy ki lehessen nyírni az a parry és a ballista. Feltéve ha nincs vmi +10 lighting kardod...

• Ryder7
    mi az a pajzsos retek? :D
  • behemót
    Már bocs de ilyen helyesírással csak még jobban hülyének fognak nézni.
  • JethroHUN
    Kighagytam egy szót, sry. "Ne használd" lett volna.
  • Myselor
    de érted emiatt döglök meg
    és már a boszi is megakar ölni.istenem
  • JethroHUN
    Talán állítsd át az irányítást, egéről vegyél le minden felesleges dolgot. És az "interact" funkciót tedd be egy gombra, pl E. Úgy tökéletesen működik. De használd a folyamatos futást "Auto dash" Necces helyeken meg csak sétálj ne fuss.
  • Fpocok
    Miután átállítottad a gombokat, ne az ESC gombot nyomd meg, hanem a BACKSPACET. Előbbire visszaáll minden, utóbbival visszalép.
  • behemót
    Ne erőlködjél még megfájdul az a csöpp agyad.
  • Shep
    Sima csirke lovagok ellen.
  • Shep
    Én megpróbáltam átrakni a shift+egér kombóról gombra a használatot, azt hiszed elfogadta, hát marhára nem, így továbbra is azzal szívok én is, marha béna megoldás, nem is értem ,hogy találták ezt ki a japók, de tuti legalább egy hétig agyaltak rajt, hogyan lehet minél szívatóbb megoldást találni. Shift+bal egér, Istenem, szinte már fáj mikor belegondolok
  • JethroHUN
    Attól függ, hogy melyik pajzsos ellen?
  • Myselor
    kibaszottul felkúrt ez a szar.beszélnék a nyanyával nem ragál semmit a shit+bal gombra,megcsapja kétszer támad az a köcsög geci szar rám.második tovább megyek venni fel egy cuccot egy hullából nem reagál szart se és lecsuszok és 3k léleknek annyi.fuuu hogy aaz a kúrva édes anyját.csak én vagyok ilyen szerencsétlen?vagy más is jár így?csak nem lesz ideges?
  • Shep
    A pajzsos retkek ellen milyen taktikát alkalmaztok? Itt már nem igazán sikerül mögéjük kerülni, mert jóval gyorsabban mozog minden ellen.
  • hellboy4591
    Kösz, akkor megnyugodtam, már azt hittem hogy ennyire vak vagyok hogy még az eladás opciót se látom. :D Pedig jó lett volna a felesleges cuccokat lélekért cserébe eladni...
  • Ryder7
    Sehol. Legalábbis én még a 8-10 órám alatt nem találkoztam DS1-hez hasonló Framp-tal akinek el lehet "adni" a cuccait.

De ilyesmi miatt ne aggódj, legjobb tudomásom szerint az inverntoryd nem töltődik meg soha, illetve eladni se tudsz, csak venni. Ha mégse tudnál valamit felvenni, csak dobj le cuccokat a földre és menj tovább. Vagy inkább a fészekbe a tutorial területen.

Személyes megjegyzés: Az árusok mit szívtak? Nem érné meg nekik ha olcsón megvehetnék a cuccaid? Aztán eladhatnák másnak jobb pénzért? (Tudom, hogy ez gameplay szempontjából mit jelentene, tudom miért van így.)
  • Seth
    Végtelen az inventory. De van item box a Majula-ban a tábortűznél, ha zavara sok cucc
  • hellboy4591
    Lehet hogy láma kérdés, de hol tudom eladni a felesleges cuccaimat? Lassan megtelik az inventorym pajzsokkal meg fegyverekkel, jó lenne tőlük megszabadulni, nehogy úgy járjak hogy egy jobb cuccos ne férjen be sok kaki miatt.
  • Egoraptor
    Nekem is ezt írta de nem szólt vissza azóta.
  • wantonly
    Amúgy miért van olyan hangja a fűnek, mintha drótból lenne? Nagyod idegesítő. :P
  • benőmenő
    Darksouls II nexuson előbb-utóbb biztos lesz olyan textmod is, ami berakja a billentyűket a helyükre.
  • wantonly
    Akkor, ha ez nem jön össze még a Nuuvem lehet a nyerő, itt 84,99R$ a játék.

85.00 BRL = 8,500 HUF