8811
Dark Souls II
  • Fpocok
    Köszi, tudom. Tegnap vele beszéltem, azt mondta este szól, hogy van-e vagy nincs, de nem szólt. Most várok, hogy legyen valami és akkor ír.
  • wantonly
    Tessék.
  • Fpocok
    Igen... de nincs nagy választék. Ha egy picit drágább annál, már az is jó :D De nincs semmi basszus.
  • Ryder7
    Szerintem nem. Viszont legalább már lehet a textúrák, modellek és társaik minőségén változtatni. Talán DS3-ban már billentyűket fog mutatni xbox gomb helyett :D
  • Tatyla
    ki lehet valahogy kapcsolni hogy ne mutassa az xbox controller gombokat?
  • davidka003
    Elkezdtem én is játszani.
    Full HD-ban low de inkább medium grafon szépen fut HD3870-en. Néha néha megröccen de nem annyira jellemző. Sokkal jobban fut, mint az első rész.

Sokat szoptam mire meglett a Fire longsword. :D
  • Ryder7
    Csak szerintem, vagy a Belfry Gargoyle és a DS1-es Bell Gargoyle zene tényleg ugyan az? :D
  • Myselor
    oksa .jólvan akkor jól gondolom.hát lehet hogy akkor bukom azt a lelket .mindegy majd megpróbálom nem:)
  • benőmenő
    Van 100 lelked. Meghalsz, tócsa, vissza a bonfire-höz.
    Eljutsz valameddig, szerzel 25 lelket. Megint meghalsz, a 100 lelket buktad, a második halál helyén lesz most tócsa, ahol a 25 lelket veheted vissza, hacsak meg nem halsz megint.
  • Myselor
    na most akkor melyik?mert a másikból azt veszem ki hogy a lelkeket feltudom venni egy következő tócsából is.am kúrva szar helyen haltam meg csak azért kérdezem :C
  • benőmenő
    Ha egyszer meghalsz ott marad a zöld tócsa.
    Újraéledsz, és ha a tócsa felvétele előtt egyszer is meghalsz, akkor az első tócsa eltűnik a lelkekkel együtt, és a legutóbbi halál helyszínén lesz egy másik, az első halál után megszerzett lélekpontokkal.
  • Fletley9
    eltűnik igen. szóval ha meghalsz és van nálad x lélek akkor ha megint meghalsz mielőtt felszednéd az az x elveszett.
  • Myselor
    ha meghaltam és 2k lelkem volt.de mennék vissza érte és 0 lélekkel meghalok akkor az eltünik?vagy feltudom venni csak akkor nem ha szerzek újat és azzal halok meg útközben?
  • benőmenő
    Már üzemel a Dark Souls 2 Nexus!
    Most már itt is a ps3 gombokat fogja kiírni, yess! (Dualshock 3 all the way!)
  • Egoraptor
    Srácok!

Ha simplycdkeys-ről veszek kulcsot tudok játszani EU-s haverokkal?
  • Lunki88
    Tegnap még azt mondtad hogy neked 7k alatt kell...
  • El Gigante
    hát igen, a farmolásnak annyi:D
  • Fpocok
    "Unlike previous Souls games, normal enemies will eventually disappear if you kill them too often."

hmm... ez új.
  • El Gigante
    Főleg hogy nekem baszik felismerni, végül is a legényegesebb dolog lett elcseszve nálam!
  • Fpocok
    Szarabb lett a gamepados irányítás az első rész óta. Legalább is nálam a jobb gombával nagyon hülyén fordult a kamera.

Továbbra is azt mondom, hogy M+K>gamepad
  • Nos
    Akkor ezt buktam :)
  • wantonly
    Ha fél év múlva jön meg a kontrollered, akkor igen, olcsóbb lesz. :)
  • Nos
    Én most rendeltem egy pc-re való XBOX contollert. Remélem mire az megjön, addigra olcsóbb lesz a játék.
    Nem nagyon használtam még contollert, de ha jobban is van portolva, mint az előző rész, ez akkor is azzal lesz a legélvezhetőbb. Ellenvélemény, megerősítés?
  • Tatyla
    várd meg míg lesz megint iceakosnál
  • Fpocok
    Hát sehun nem tudok venni kulcsot 8k-ért?
  • MerlinW
    Én is örültem neki:) A mechanika nem változott szinte semmit, elsőre feküdt az öregúr:)
  • MerlinW
    Megöltem ballisztával. 1 parry, 1 balliszta, 2 ütés:)

VGR-em 8-on van (900hp)
    END, 12 ~110 stamina
    STR 20
    Bastard Sword +1-el 220 körül csapok, Fire Sword-el is 200 felett (ez utóbbit érdemes megtalálni:)). Spoilerben leírom hol van, ha érdekel.
  • Zozo0122 #1257
    Na eljutottam egészen a Last Bastionig, de a bossharccal nem bírok...3man jönnek egyszerre, úgyhogy innen egyenlőre tipli volt...:) Utána elindultam inkább a Chatedral of Blue-ba. Hát amit ott találtam emberek...lesznek itt páran akik nagyon fognak örülni a találkozásnak :)
  • Laza
    Lehet pár szintet fel kéne tornászni HP-re, staminára, a teknősöket úgyis egyszerű irtani és jó soult-t adnak. Amúgy is az a baj, hogy keveset sebzek rajta, kb 80-at a tüzes karddal ... az nem sok.
  • MerlinW
    Én is ott tettem pihenőre a játékot ma:) Az utolsó pár próbálkozásnál már meg sem karcoltam, így gondoltam elég mára:) Co-op-ban piszok egyszerű lenne, de abban meg nincs kihívás:)
  • Laza
    Mindig ennyi volt elsőre :)

Engem a második boss szopat, kicsit elegem van belőle ... főleg, hogy a hülye lándzsásokat kell előtte kerülgetni, kecsegek. De már elfutok mellettük, nem állok le körözgetni a hülye pajzsos lándzsásokkal.
  • Fletley9
    Ja és igen itt most ez az 5-6 óra azt jelenti ,hogy második boss.
  • Fletley9
    Amúgy "vicc" öcsémmel beszéltük belepakoltam (meg ő is az ő karijába) kb 5-6 órát ma...na ez a 5-6 óra egy konkrét fullos DS1 végigjátszás...kíváncis leszek 1-2 száz óra után ez is "csak" annyi lesz-e
  • Myselor
    köszönöm okés :))
  • Fletley9
    space nyomva tartva meg vagy a "c" vagy a "v" (nem tudom melyik) egyszeri megnyomásával lehet állandóra rakni a státuszt, hogy séta vagy futás (persze a staminára nagyon figyelni kell miatta)
  • Fpocok
    Van egy olyan gomb, amivel automatára lehet rakni. A futást és pl a védekezést is. A stamina bár alatt van egy piros ikon, ha be van kapcsolva valamelyik. Nézd meg a beállításoknál, melyik a kikapcs. Azt hiszem VBN vagy valamelyik közeli gomb.
  • Myselor
    amúgy sprintelni hogy kell?az elején magától csinálta most csak simán fut.
  • Fletley9
    Na szóval amerre elindultam arra a boss volt, de írtad ,hogy amerre a folyó megy ott kettő van és leesett így szétnéztünk megint és ott volt az ajtó ahol most van Pursuer ehh és utána viszont ha jól sejtem arra kell menni amerre az előbb indultam.
  • Myselor
    igen tudom csak mmindig parázok hogyha meghalok és fogy lifegemem is,meg hgy újra kell mennem az egész helyen.de akkor nem kell mindig mindenkit leközdenem .22-es vagyok amúgy:))
  • Zozo0122 #1245
    Sok sikert! :) Előbb-utóbb megtalálod a saját ritmusodat :D Így az elején meg talán egy gyors kard meg viszonylag erős közepes méretű fémpajzs elég kell legyen :)