1412
-
#52 ti kinek adnátok a trilógiát rendezni?? -
sandor8206 #51 na nagyon úgy nézz ki Luke (Hamill) és Leia (Fisher) visszatér, bár csak tippelem ezt DE Hamill nyilatokzta ma, hogy őt és Fishert meghívta ebédre Lucas augusztusban és beszéltek az új trilógiáról
sztem Ford lesz a neccesebb, ha lesz is akkor irdatlan pénzért fogja csak elvállalni
Komolyan mondom valami bizsergető érzés ha belegondolok hogy láthatom (remélem) Luke-ot/Hamillt öreg Jedi mesterként :-) -
MaRee #50 -
#49 Star Wars Episode 7 – Lucas hangulatváltozásai nyomában -
#48 Ha nem level alapú lesz, és teszem azt mindenképpen PRENGE harcrendszerrel fog bírni, felturbózott grafikával, akkor az nekem már tökéletes. Ugyanis a CU még rendbe volt. De elfogadnám az NGE jópár újítását is.
Megj. sok dolga nem lenne az LAnek a dologgal: felturbózott motor, átvezető animok vagy minden úgy megoldva, mint a TORban, de a régi mindenség, plusz még egy-két bolygó, és az original űrharc, és azt hiszem számomra évekig lenne szórakozás. :) -
xido #47 csak sajnos ez nem az eredeti:)
de stewie klassz tatooine-i kunyhót épített:) -
#46 Hang anyag :D
-
xido #45 kezdje el valaki darth vader alá vágni donald hangját..meg mikor palpatine-t ledobja a kürtőbe,goofy kiáltását:) -
#44 +1, és pont olyan lesz, mint pre-CU SWG -
#43 ... és részemről remélem, hogy pont előtte jelenik majd meg az SWG2 is! :D -
#42 Én szeretem az előzmény filmeket. Ha jók. De az EP1 szar volt, az EP2 közepes, EP3 nézhető. De jó egyik sem volt. -
#41 Azé én már várok valami trélert :D -
Susarc #40 történjék bármi is 2015-ben mind ott fogunk ülni a moziban!:D -
#39 Igen az, később magam is rájöttem a bakira. -
Neoncsoves #38 jaja:D -
Susarc #37 -
Fürtös #36 Executor -
xido #35 ha Disney,akkor remélem rágyúrnak a Holiday special vonalra -
#34 Na ugye, hogy mekkora királyság a birodalom. :) -
#33 -
Susarc #32 jajmár..... -
Neoncsoves #31 A birodalom egy-az-egyben a náci Németország képét mutatja szvsz... -
#30 még ha a halálcsillagokat nem is számoljuk (tudták az ott dolgozók a kockázatot... mondjuk), akkor is ott az Endor holocaust egynek, valamint... a filmekben (EU nálam nem játszik, soha nem is fog, ott lehet mindent retcon-olni) mit látunk a lázadókból? egy szinte maroknyi kis frakció, akiknek nincs semmi jelentős anyagi támogatásuk, és ami még fontosabb - hol láttál te olyat, h a "nép" támogatja őket? mert bizony az eredeti filmekben lefestett kép sokkal inkább utal egy rakás terroristára, mint szabadságharcosokra...
...és ez az oka, amiért - miután olyan ügyesen kivégeztek az egyetlen szervezetet, aki a galaxisban *rendet* tudott tartani - képtelen lesznek megragadni a hatalmat... gyakorlatilag ügyesen átváltoztatták az egész birodalom területét egymással marakodó bűnszervezetek és hadurak játszóterévé. /slow clap
szóval ja, még ha a birodalom csöppet túlzásokba is esik néha (bár ezen túlzások egy nagy része egy elmebetegre korlátozódik, akit ugyebár egy bizonyos, szociopatákra erősen hasonlító csoport tett ilyenné), rengeteg bolygót el kellett volna még pusztítaniuk ahhoz, h a terroristákhoz hasonló pusztítást vigyenek véghez -
sandor8206 #29 daffy WB nem Disney -
sandor8206 #28 nem, azért nem szeretik mert unalmas szarok -
#27 Azt nem számolom, mert ők is kinyírtak pár rebel shipet. :D -
#26 + a sok csillagromboló + Vader zászlós hajója, az Elcipse :D -
#25 Na ja. Hiába nyírta ki az Alderaant a Birodalom (2 milliárd lakos), a lázadók lelkén is két halálcsillag, és ezzel úgy kb. 106,622,963 lélek szárad. :) -
#24 vigyázz, mert lehet az internet nem értene egyet veled
[apro]bár lehet, h csak a hangos kisebbség, de... még ha birodalom hiánya nem is annyira, de sokaknak nagyon csípte a szemét, h jedikből vérbetegségben szenvedő szociopatákat csináltak (nekem nem, mindig is gyanúsak voltak) -
#23 Ő lesz az új főgenya:
:D -
#22 "Az új trilógia első jelenete: az idős Jar Jar üldögél a szenátusban, erre besétál az új főgenya, és tétovázás nélkül levágja."
(Jabba Boy, Hardwired) :D -
Axlkenobi #21 Nem, az igazi rajongók nagyon szeretik a prequeleket.
A kockák, meg a geekek nem szeretik, akiknek a Star Wars azt jelenti, hogy birodalmi induló, rohamosztagosok meg Darth Vader. Ők azért utálják a prequeleket, mert nem a nedves álmaikat filmesítették meg, amit a kis buksijukban láttak. Szar ügy.
Azok a "legnagyobb rajongók" szimplán az internet-korszak mindenen síró geek-nemzedéke.
"George Lucas ruined my life forever!" :-DDD -
Susarc #20 nos az előzmény vagy első három rész kb. egy kalap kakit ér! SAJNOS! még a lenagyobb rajongók is gyűlölik azokat a részeket!
én nagyon remélem,hogy a 789 méltó lesz a nagy öreghez! -
Axlkenobi #19 Alapjáraton én is azt a nézetet képviselem, hogy felesleges, így aki hasonlóan érez, tegye azt, amit én: tekintsen rá EU-ként.
A Csillagok Háborúja az a hat részből álló filmeposz, amit George Lucas megalkotott. Lehetnek itt könyvek, képregények, videojátékok, még TCW sorozat is, de egyik sem egyenértékű a hat filmmel és ez igaz lesz az újkori filmekre is. Biztosan képesek lesznek hozzátenni a Star Wars univerzumához, de a Nagy Történetet már elmesélték. -
Neoncsoves #18 nemár... tuti hogy nem lesz méltó folytatás :\ -
Darth Revan9 #17 Teljesen felesleges az Episode 7-8-9. -
EnxTheOne #16 Én is birodalom párti vagyok, nekem nagyon hiányoztak a rohamosztagosok, csillagrombolok.
De remélem a cél csoport nem az 5-12 éves korosztály lesz. -
#15 a jó oldalnak szurkolok és a filmek nézése közben kiderül, h akármennyire akarja Lucas lenyomni az emberek torkán, nem a lázadók itt a jófiúk. legkevésbé sem...
mert biza minden hibájuk ellenére, és még ha néha elő is fordulnak túlkapások - protip: ha egy elvadult szervezet gyakorlatilag éveken keresztül szociopatává nevel valakit, annyira nem kellene meglepődni, amikor nem számít neki az emberélet - bizony a birodalom sokkal több jót tett az ottani világ lakóiért, mint amire a lázadok valaha is képesek lesznek
[apro](elsősorban mert a lakók halottak lesznek. főleg az ewokok. az ewokok nagyon hallottak lesznek.) -
#14 :O
Nem gondoltam volna, hogy birodalmi párti vagy. :p -
#13 ha a lázadók terroristák tetteinek következményeit mutatja be - gyakorlatilag az egész galaxis Szomáliává változtatása, tekintve, h kiirtották a központi hatalmat, anélkül, h lett volna esélyük átvenni a helyét, és ezzel a korábban békés területeket hadurak játszóterévé változtatták - jöhet.
de akár akkor is, ha az ewokok lelki sebeit és rémálmait taglalja, a békés nép háborúzásra manipulálásának következményeit, és az ökoszférájuk pusztulását... na, azt is megnézném.
igazából csak egy olyan SW filmet akarok már, ahol a lázadókat annak mutatják be, amik - felelőtlen rohadékoknak, akiknek sikerült a 3. (6.) rész végére a galaxist egy fényévekkel szarabb hellyé tenniük. (tudom, könyvek szarrá retconoltak mindent.)