1412
-
#172 le esett, de csak a zene tetszett, maga a kivitelezés --> gombabácsi #171 -
gombabácsi #171 és mi értelme van ennek hogy batmobil van a falconon? semmi. ízléstelen, poénnak is béna. teljesen értelmetlen. ha ilyen "ötletekkel" próbálnak sikert elérni, az nem sok jót sejtet -
#170 És a batmobil a Falconon? Az le se esett? :O -
#169 Azt hittem nincs olyan, aki ne látta volna. Tessék az említett, , itt meg a paparazzo drone. -
#168 magasból fotózott képek voltak egy félig kész falconról :D -
#167 és a képek hol vannak ?? :D -
#166 Vaooo , Abrams dobott egy videót, reagálva a kiszivárgott Falconos képekre. -
#165 A IV. epizód előtt, és a III. epizód után 14 évvel játszódik, tehát igen, ha nem is jóval előtte, de Luke itt 13-14 éves kis pubi.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2014.09.11. 22:30:23 -
GImre70 #164 Megtudja valaki mondani, hogy ez az új star wars Disney sorozat mikor fog játszódni? Ez jóval Luke Skaywalker felnőtté válása előtt? -
Banderas1990 #163 Azért, azt tegyük hozzá, hogy a sorozat, így is szép időt élt meg és, hogy eredetileg is úgy tudom valami 4-5. évadosnak tervezték. Az viszont igaz, hogy a nézőszám miatt változtattak ezen a terven, de hát jött a Disney. -
#162 Ezek a Clone Wars animációs sorozat 6. évadában vannak. Lost Episodes/Lost Missions néven is hivatkozni szoktak rá, mert először úgy volt, hogy az 5. évaddal vége lesz a sorozatnak. Akkor történt a Lucas-Disney biznic, és a Clone Warsnak nem volt köze a Disneyhez, aki pedig saját gyártású showt akart saját ízlés szerint. Így egyszerűen lelőtték a Clone Warst, hogy megszülethessen a Rebels, Aladdin arcú és Freddie Prinze Jr. hangú karakterekkel. Viszont kiderült, hogy a 6. évadhoz már elég sok minden elkészült, a fanok pedig hangot adtak frusztráltságuknak, mert ugye alapból szar érzés, amikor véget ér egy Star Wars produkció, de ha az olyan véggel zár ahogy az az 5. évaddal tette volna az heves tikkelésre késztet minden rendes embert, de a hisztérikus fajtából ha a szart ráadásul egy Disney-féle pedomaci központ kavarta. Szóval aztán rajongói nyomásnak is köszönhetően csak meglett ami elveszett, egy 6. évad 12 /vagy 13?/ résszel. Éhun van é: innen letöltheted , itten mög a felirat. -
GImre70 #161 Sziasztok.
Ezekről a részekről tud valaki valamit?
https://www.youtube.com/watch?v=HYI_amcsfSw
https://www.youtube.com/watch?v=y207JIwQXcw
https://www.youtube.com/watch?v=J6qwQslIufE
Ezek a részek mikor lesznek? -
Stockbauer33 #160 -
#159 Poszterek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kíváncsi vagyok már a hivatalosokra, jöhetnének ! -
#158 Képek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gszp #157 Ugye azzal tisztában van mindenki, hogy ennek köze sincs a filmhez? -
#156 1 csöpnyi star wars feeling se jött át (mondjuk Solo a Falconon van, oké... )
Még nem vonok le belőle azért semmit. -
Stockbauer33 #155 -
GImre70 #154 Sziasztok.
A Cartoonnetwork 08.31.-én talán a délelőtti órákban adja az új star wars rebel rajzfilmet. Kíváncsi leszek, hogy miről fog szólni ez a történet.
Kik lesznek a szereplői. -
Banderas1990 #153 Újabb pletykák a történetről. Eddig érdekesnek tűnik :)
Filmuniverzum - Star Wars VII. – Újabb pleytkák a történetről -
#152 -
Banderas1990 #151 A pletyka szerint így fog kinézni az új rohamosztagos sisak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#150 Viccnek szántam a kérdést. Amúgy, eléggé elengedték magukat.
-
tom boy #149 Lando Calrissian (Billy Dee Williams) és Luke Skywalker (Mark Hamill). -
#148 Ki ez a 2 trotty? -
#147 Looper gyász volt, de... előtte Rian Johnson letett az asztalra olyan apróságokat is, mint Brick (9/10) és The Brothers Bloom (8/10). Rian Johnson-t nem kell félteni. -
Axlkenobi #146 Rian Johnson (Looper) fogja írni és rendezni a VIII. részt. A magam részéről nem örülök ennek, az előbb említett filmet az egyik legtúlértékeltebb és legostobább filmnek tartom még az időutazós cuccok között is. -
#145 de megöregedett -
#144 -
#143 képek -
#142 Azta. Bejelentették a főszereplőket!
:O -
#141 JJ Abrams filmre fogja forgatni az új filmeket.
Eddig az összes filmjét filmre forgatta, itt sem fog változtatni.
Ep II és Ep III digitlis kamerákkal készült... -
#140 Ugye? Szerintem is... ;) -
#139 -
#138 -
#137 Ezek közül csak a Vader-t tudtam mit jelent. -
#136 Sötét Magvető :D :D
Ez valami II. vh-s nagy ágyú neve is lehetne -
#135 Néhány sith név jelentése: (érdekesbe)
Darth Nihilus = Sötét Enyészet
Darth Bane = Sötét Mennykőcsapás
Darth Plagueis = Sötét Méregjárvány
Darth Maul = Sötét Kalapács
Darth Tyranus = Sötét Fejedelem
Darth Sidious = Sötét Magvető
Darth Vader = Sötét Atya -
Susarc #134 http://www.imdb.com/news/ni46505857/?ref_=hm_nw_tp_t1 -
#133 Igen, azt direkt nem is említettem, Clone Wars-ba nem minden történetet és kalandot vinnék tovább abba a " meg történt " dologba :D