1412
-
Stockbauer33 #212 -
Stockbauer33 #211 -
Axlkenobi #210 Szerintem is jó a cím, bár egy picit videojáték szagot áraszt (Star Wars: The Force Unleashed). Kéne bele mindenképpen az az "Episode VII", mert annak segítségével jobban el lehetne vonatkoztatni. -
#209 Ébredő erő esetleg...
Angolul tetszik -
Betam #208 Bejelentették a film címét: The Force Awakens. Mit szóltok hozzá? Talán úgy fordítják, hogy Az Erő Ébredése... -
#207 És meddig fognak tartani a számítógépes utómunkálatok? Vagyis a film készítése? -
Stockbauer33 #206 http://mozi.hir24.hu/hirek/20141105/befejezodhetett-a-star-wars-episode-vii-forgatasa -
Stockbauer33 #205 -
#204 Egy valami akkor biztos fog tetszeni! -
Betam #203 A zenét ő írja mindhárom új részhez, az biztos. -
Pares #202 Williamsz egy zseniális, remélem a filmeknek is ő csinálja majd a zenét. -
Betam #201 A hírek szerint karácsonyra jön ki a trailer, Williams külön zenét ír hozzá... Ha ez igaz, a rajongóknak igazi karácsonyi ajándék lesz ;D -
#200 Ezeket a droidokat keresi! Nem engedhet tovább! -
#199 Lothal Year -
GImre70 #198 Sziasztok. Nagyon szeretem ezt az oldalt mert nagyon jó válaszokat kapok.
Most azt szeretném megtudni, hogy ebben a SW rebels sorozatban van egy "rejtett" Jedi alias Kanan Jarrus, aki Depa Bilba Padavanja volt, de azt olvastam róla, hogy a születési éve 3244 LY ez milyen időszámítás? -
Stockbauer33 #197 -
Pares #196 Új koncepció rajzok szivárogtak ki. -
#195 The series will begin five years before Star Wars Episode IV: A New Hope, fourteen years into the reign of the Galactic Empire.
14 év, majdnem eltaláltam xD
viszont 4 év múlva lesz a 4. rész, tuti hogy fogunk találkozni Solo/Leia/Luke trió valamelyikével -
#194 Igen. Hogy mikor pontosan, nem tudom.
Birodalmi katonák/tisztek/járművek már úgy néznek ki mint a 4. részbe.
Organa senator viszont viszonylag fiatalnak tűnik nekem, és az 1. rész alapján most kezd rá jönni hogy tud lázadóst játszani.
Én olyan 5-10 év köztire tenném a mostani szálat a Birodalom kikiáltása óta. -
#193 Nekem az időben való elhelyezése nem világos. Ez most a 3. rész és a 4. rész között játszódik ? -
#192 Nekem tetszett.
Nem is kell bevezető szöveg (meg lepődtem kicsit), de majd kiderül több dolog a storyból, hogy mi is történik éppen a galaxisba meg ilyesmi. -
#191 nem lesz. Le lett lőve, mert drágább lett volna, mint bármi más.... -
GImre70 #190 Sziasztok.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez az új Star wars rebels sorozat nem valami jó. Semmi bevezető szöveg, hogy ki-kicsoda, meg hogy mi a történet.
Én úgy látom, hogy ezt a Disney nagyon elszúrta.
Nektek erről mi a véleményetek?
Még egy kérdés. Én úgy tudtam, hogy lesz élőszereplős sorozat. És lesz?
Üdv Imre -
#189 A jobb oldali tartóztasson le azonnal! ;) -
Stockbauer33 #188 -
Stockbauer33 #187 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#186 igen azt vágom, de ezen a képen valahogy nem ismerem fel , meg kisebbre gondoltam jóval -
#185 A Home One-ról irányította az Endori csatát... -
#184 Köztársaságtól az a Viscount-Class Star Dreadnought az mibe volt?
Vagy az a Home One, Ackbar hajója? oO ilyen nagy volt?? -
Stockbauer33 #183 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azthittem a nagy csillagromboló nagyobb :Dösszes űrhajó 2x katt http://dirkloechel.deviantart.com/art/Size-Comparison-Science-Fiction-Spaceships-398790051 -
#182 Persze, hogy marketing. De kikacsintás is. És az elkészítésének az indítékát vitattam, most komolyan szerinted JJAbrams a legújabb SW film készítése közben azon agyalt, hogy egy batmobilt odatesz és akkor majd plusz százezren fogják megnézni a youtubeon? Na menjetek már... -
Banderas1990 #181 Egyébként itt van még néhány kép, melyeken valószínűleg az egyik főszereplő látható pilótaruhában és még néhány statiszta valamiféle katonai egyenruhában (elég pixelesek a képek). Azért írok ilyen rejtélyesen, mert nincs kiírva semmiféle fórumszabályzat, ezért inkább kerülöm a nyílt spoilereket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Banderas1990, 2014.09.21. 13:04:44 -
#180 nekem is, gondolom ilyen szakaszokra lesznek osztva (pl. Rouge Squadron? :P ) -
Banderas1990 #179 Igen, úgy tűnik, hogy a gépeknél inkább egyedi festéseket alkalmaznak, legalábbis bizonyos gépek esetén. Nekem személy szerint nagyon tetszik ez vörös-fekete duó :D -
#178 mi ez a színezés? oO -
Banderas1990 #177 Itt van két új "jobb" minőségű kiszivárgott kép az X-Wingről. Bár részben le vannak takarva, de néhány részlet most már jobban kivehető (pl. a hajtómű hátsó kivitelezése).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#176 a két rendező "szívatja egymást" :D
a kiszivárgó képek miatt csináltak hivatalos képet, amin a rohamosztagos ellopta a batmobile-t, majd a kiszivárgó sólymos képek miatt csináltak egy videót válaszként, hogy a batmobile a sólyomhoz képest olyan kicsi hogy csak egy kis apró rész lenne a hajón.. :)
egyébként régóta megy az adok-kapok a twitterükön
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.20. 21:21:03 -
red13 #175 Ez rendben is van, de ez csak egy filmből egy űrhajó, amiről csináltak pár másodperces videót, aminek a fele egy batmobile-t ábrázol. Azt még teljesen megérteném, ha ezt a teljes film egy képkockájában fedeznék fel a rajongók, de így ennek semmi értelme nem volt, kivéve a marketing. -
#174 Abszolút félreérted, az ilyet nem sikerhajhászásból csinálják, ez egy gesztus, egy kikacsintás. A tisztelet kimutatása, az elismerés egy formája egy másik produkciónak, az azt létrehozó művész/ek/nek, ill. a rajongóknak. Ennek már-már hagyománya van filmes körökben, ez ugyanaz, amikor Spielberg a Ryan közlegényben az egyik partra szállós jelenet setjébe belecsempészte R2-D2t, elfektetve a csatamezőn a parton. Vagy Lucas, amikor az I. Epizódban a tatooini alkatrész kereskedő boltjának udvarába a lomok közé odarakta a 2001. Űrodüsszeia podját, vagy az ET-k a coruscanti tanácsban, vagy az egyik városi jelenetben a Szárnyas fejvadász lebegő autója, és még sorolhatnám napestig. Már csak azért sincs ennek semmi köze a sikerhajhászáshoz, mert ezek olyan szinten vannak eldugva, hogy sokszor még az se veszi észre aki 20-szor látta az adott filmet, de sokszor meg abszolút nem is láthatók.
Ez egy gesztus, amit baromira félreértesz, és ahogy olvastam már tőled kommentet, nem ez az első. Már bocs, hogy ezt mondom, de te egy ilyen megkeseredett öregember lehetsz, legalábbis lelkileg biztos. -
#173 az új Batmobile-ról is kerültek fel lesifotók, majd végül kiadtak inkább néhány hivatalos fotót, pl ezt :D