1412
-
#92 -
Susarc #91 ahogy elnézem az outfitjéből, kellene neki a lóvé....:P -
Béka Benő #90 Update !
Na, meg nagyon úgy tűnik, hogy Peter Mayhew-t se kellene sokat fűzni az öreg Chewbacca szerepére !
-
Belkar #89 Jó lenne ha a Legacy képregény alapján csinálnák meg az új filmeket bár erre az esély kb 0.1% :\
-
Bladzs #88 A Thrawn-triógiát olvastam, szerintem nagyon jó, de abba nem lehet belerakni a régi szereplőket, hiszen csak pár év a különbség a két trilógia közt. -
#87 Darth Vader kesztyűjét olvastam. Említésre se méltó .. :/
Olyan ifjúsági regény szerű. -
#86 ezek nem tudom milyen könyvek amiket a cikk említ, nekem teljesen más regények vannak meg:
7. Darth Vader kesztyűje
8. A birodalom királynője
9. A sötét oldal prófétái -
#85 a fanok puffogni fognak egy ideig majd szépen mint mindenki elmennek a moziba és megnézik...mert Star Wars.... -
#84 Pedig semmibe veszi. És ha lázadnak, leszarja. Max. nem nézik meg a 7. 8. 9. részt, amire mindig is vágytak. :D -
#83 Hajaj. A fanok lázadni fognak ha a könyveket semmibe veszi a dizni -
#82 Mi legyen a Csillagok háborúja 7-8-9-ben? (Index.hu) -
#81 -
#80 Igen érdekes, hogy a Szeparatisták voltak a snecik pl az 1-ben. GunRay, Grievous stb. Aztán tulajdonképp szeparatisták lettek a jók...
Nagyon kíváncsi vagyok miről szól majd a 7.
-
#79 Biztos benne lesznek legalább a hetedikben, pontosabban Hamill legalábbis biztos, hogy rábólint, ha beleteszik.
Egy biztos, mindhárman szeretik a karaktereket. Ford ennek köszönheti a hírnevét is.
Egyébként anno ő pl. ingyen nyomta a Young Indyben is:
-
#78 én eltudnám képzelni őket a 7. részben...mint mellékszereplők, hogy ezzel is becsábítsák a régi rajongókat (nem mintha amúgy nem mennének el, mert nyavajgás ide vagy oda úgyis elmennek :D)....de főszerepben nem...nem is lehetséges, hisz a Disney új lappal akar indulni, ahoz meg fiatalbb szereplők kellenek... -
Susarc #77 -
#76 Az nagyon izzadság szagú lenne. Most úgy őszintén a fél világ arra gerjedt mikor a 6. részben Fisher feltűnt arany színű ruciban. A 7. részben megjelenne ilyen öregen (no offense). Kicsit fura lenne.
Egyébként meg megnéztem az Cowboys & Aliens filmet amiben Harrison is játszott és a film felénél ismertem föl. Nem röhögni -
Béka Benő #75 Elképzelhető, hogy Mark Hamill, Carrie Fisher és Harrison Ford is visszatér a 7. részre !
-
#74 Harc az Endor bolygón :) -
#73 Már csináltak. :D -
#72 csinálhatnának filmeket a kis ewokokrol azokat birtam :) -
#71 Akkor rosszul tudtam :D De, hogy lesz folytatva? -
#70 -
#69 A Star Wars részek, nem körbe-körbe játszódik? Most ebből, hogy lesz 7.rész? -
Susarc #68 megkezdték a forgatást!!
-
#67 Harrison Ford 70 éves... :) Nem akarsz te 70 éves Han Solo-t nézegetni, hidd el:) -
#66 Mit számít hogy öregek, attól függ minden hol veszi fel a folytatás a fonalat... ha csak 1-2 évvel a 6-dik rész vége után, akkor ők már nem férnek bele a történetbe, de ha a cikk igazat ír, lehet hogy egy teljesen új, az előző részektől független sztorivonalat alkotnak és más síkba helyezik a történetet.
A Disney nem valószínű hogy saját karaktereket pakol a SW-ba, sztem megússzuk a Darth Donald-ot vagy a Mikiegér yodát. -
#65 nekem meg van állítólag eredeti szinkronnal , feliratosan.....legjobb!!!
főleg mikor a császár halálcsillag II-esen beszél Lukenak, kurva jó -
#64 Basszus! Kedvem lett megint megnézni a régi trilógiát a híreket figyelve -
Csaba007 #63 Az egész összeget eladományozta.
Akárki akármit mond,Lucas olyan dolgot tett le az asztalra,ami örökké fenn marad,és azért ez nagy dolog. Az előzmény trilógia szerintem sem lett túl jó,sőt...,de azért még is csak ő találta ki az egész Star Wars világát! -
#62 igen vagy neki
tök mindegy
így is úgy is sz*r lesz
-
#61 ez a George Lucas a világ legnagyobb ingyenélője
oké, csinált egy filmet, kitalált egy világot... fasza meg minden... de azóta kb. akkor erőltette meg magát ha egy recsegőset kellett kiengednie egy tál bableves után
most is bezsebel 4 milliárd USD -t, ráadásul a Disney -nak adja el... ekkora gyalázatot... jöhet majd a Hannah Montana mintás fénykard markolat... -
Béka Benő #60 Inkább Koltai fiának !
Sikkasztana rendesen ! -
#59 Nem tudom én nagyon várom, imádom a star wars minden szarját. És azt vettem észre, hogy itt nem sokan alkotnak egyedi véleményt az (kronológiailag) utolsó 3 részről. Sajnos divattá vált szapulni és milyen menő megmondani hogy az szar mert mi jobban tudjuk milyen a fasza csillagok háborúja. Persze. Én imádtam mind a 6 részt, mindegyik kivette a saját részét a történetből. Persze vannak, akik azt olvaták a neten, hogy mennyire várakozáson aluli volt az előzmény 3 része, így azt hangoztatják, amit a számukra profi filmkritikusnak ítélt emberek mondtak. De ez nem újdonság, csak nem tudom miért kell ráerőltetni mindenkire, hogy milyen szar az összes epizód. Ha meg eleve nem örültök, hogy jön még 3, akkor mi a retekért foglalkoztok vele? Én se jártam a lost topikba osztani, hogy egy retek pedig rohadtul utáltam azt a sorozatot. Nem nevezném magam nagy fan-nek, de azt hiszem egy "true fan" minden ízét vérét szereti a star wars világának. Ez és a dragon ball az ami akárhányadik rókabőr is lesz, imádni fogom. És vagyunk még így egy páran. -
sandor8206 #58 teljesen jó, egy több gyermekes anyát kell eljátszania nem bombázót...smink, CG csodákra képes amúgy lsd. Xmen3 -
Probatbicol #57 Ami azt illeti 2 éve durvábban nézett ki:
Mondjuk ez után a stand up után nem hiszem, hogy vállalná... -
#56 Sorry, így néz ki most ... -
#55 Ahogy egy másik topikban is írtam, hogy még Hamill és Ford, talán még BD Williams is elképzelhető számomra a folytatásban. De, hogy miként adják le a rajongók torkán őt, miután mára ez a személyígy (vagy egyes hírek szerint még durvábban) néz ki ... :( -
#54 Koltai Róbertnek -
#53 Mint Kenobi :D.
Remélem John Williams csinálja megint a zenét.