Star Wars 7-8-9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cylonflatus
Ezek a Clone Wars animációs sorozat 6. évadában vannak. Lost Episodes/Lost Missions néven is hivatkozni szoktak rá, mert először úgy volt, hogy az 5. évaddal vége lesz a sorozatnak. Akkor történt a Lucas-Disney biznic, és a Clone Warsnak nem volt köze a Disneyhez, aki pedig saját gyártású showt akart saját ízlés szerint. Így egyszerűen lelőtték a Clone Warst, hogy megszülethessen a Rebels, Aladdin arcú és Freddie Prinze Jr. hangú karakterekkel. Viszont kiderült, hogy a 6. évadhoz már elég sok minden elkészült, a fanok pedig hangot adtak frusztráltságuknak, mert ugye alapból szar érzés, amikor véget ér egy Star Wars produkció, de ha az olyan véggel zár ahogy az az 5. évaddal tette volna az heves tikkelésre késztet minden rendes embert, de a hisztérikus fajtából ha a szart ráadásul egy Disney-féle pedomaci központ kavarta. Szóval aztán rajongói nyomásnak is köszönhetően csak meglett ami elveszett, egy 6. évad 12 /vagy 13?/ résszel. Éhun van é: innen letöltheted , itten mög a felirat.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Sziasztok.
Ezekről a részekről tud valaki valamit?

https://www.youtube.com/watch?v=HYI_amcsfSw
https://www.youtube.com/watch?v=y207JIwQXcw
https://www.youtube.com/watch?v=J6qwQslIufE

Ezek a részek mikor lesznek?
<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Master91
Poszterek

Kedvencem:

Még 1-2

Kíváncsi vagyok már a hivatalosokra, jöhetnének !
Master91
Képek <#eljen>

Ugye azzal tisztában van mindenki, hogy ennek köze sincs a filmhez? <#awink>
Master91
1 csöpnyi star wars feeling se jött át (mondjuk Solo a Falconon van, oké... )

Még nem vonok le belőle azért semmit.
http://www.youtube.com/embed/eM6lk7huiH8

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Sziasztok.
A Cartoonnetwork 08.31.-én talán a délelőtti órákban adja az új star wars rebel rajzfilmet. Kíváncsi leszek, hogy miről fog szólni ez a történet.
Kik lesznek a szereplői. <#integet2>
Újabb pletykák a történetről. Eddig érdekesnek tűnik :)

Filmuniverzum - Star Wars VII. – Újabb pleytkák a történetről
Master91
A pletyka szerint így fog kinézni az új rohamosztagos sisak:
Fresh Duke
Viccnek szántam a kérdést. Amúgy, eléggé elengedték magukat.

A heavy cost. I pay it gladly.

Lando Calrissian (Billy Dee Williams) és Luke Skywalker (Mark Hamill).

Fresh Duke
Ki ez a 2 trotty?

A heavy cost. I pay it gladly.

Calver
Looper gyász volt, de... elõtte Rian Johnson letett az asztalra olyan apróságokat is, mint Brick (9/10) és The Brothers Bloom (8/10). Rian Johnson-t nem kell félteni.

"The trees move. Do you not see it?"

Rian Johnson (Looper) fogja írni és rendezni a VIII. részt. A magam részérõl nem örülök ennek, az elõbb említett filmet az egyik legtúlértékeltebb és legostobább filmnek tartom még az idõutazós cuccok között is.
Anthrax
de megöregedett

a.carkey

A medve nem játék.

Master91
GregSB
GregSB
JJ Abrams filmre fogja forgatni az új filmeket.

Eddig az összes filmjét filmre forgatta, itt sem fog változtatni.

Ep II és Ep III digitlis kamerákkal készült...

DonZorro
Ugye? Szerintem is... ;)

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Narxis
<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DonZorro
http://www.youtube.com/v/KtQb2axKpuw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

extra sensory
Ezek közül csak a Vader-t tudtam mit jelent.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Master91
Sötét Magvetõ :D :D

Ez valami II. vh-s nagy ágyú neve is lehetne
Bokafix2
Néhány sith név jelentése: (érdekesbe)

Darth Nihilus = Sötét Enyészet
Darth Bane = Sötét Mennykõcsapás
Darth Plagueis = Sötét Méregjárvány
Darth Maul = Sötét Kalapács
Darth Tyranus = Sötét Fejedelem
Darth Sidious = Sötét Magvetõ
Darth Vader = Sötét Atya

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

http://www.imdb.com/news/ni46505857/?ref_=hm_nw_tp_t1

Master91
Igen, azt direkt nem is említettem, Clone Wars-ba nem minden történetet és kalandot vinnék tovább abba a " meg történt " dologba :D
Boba-ról voltak epizódok a CLone Wars-ba, nah jó, ott mondjuk sok minden túlzás és ellentmondó, de egész jól megcsinálták azokat a részeket.

Master91
Han Solo gyerek kora ha jól tudom nyugis volt :D

Nem olyan volt pl. hogy kalóz hajón volt felszolgáló, és sok trükköt ellesett a kalózoktól.

Meg volt Birodalmi Akadémián is.
Olvastátok, hogy lesznek külön filmek, amik kifejezetten 1-1 karakterrõl szólnak? Például lesz Han Solo és Boba Fett gyerekkoráról is film. Remélem nem ilyen romantikus tinifilm lesz.

LasDen
http://www.youtube.com/v/8vYzC9qGtZA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A Disney és Lucasfilm inkább az új trilógiára összpontosít, így törölte a Star Wars II. és III. rész 3D-s õszi mozibemutatóit !

Na az esély, hogy ezek után már az eredeti trilógia se lesz már 3D-sítve !
stargatelost

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

bfrenk
Imádnám. Imádom ezt a kiscsajt. Ahogy kezd nõvé válni, egyre gyönyörûbb.<#vigyor2>

Mia san Mia

A készítõk állítólag Hollywood új üdvöskéjét azaz Chloe Moretz-et akarják megnyerni egy lány Jedi szerepre.
Mert még ilyen idáig úgysem volt Star Wars mozifilmben.
bfrenk
Ben Affleck jó rendezõ, csak szerintem a Star Wars és õ két külön kategória. Michael Bayrõl inkább nem beszélek mert negatív visszajelzések jönnének!<#vigyor2>
Szerintem jó lesz J.J. Abrams! Holnap megnézem a Star Trek filmjét, meg majd annak második részét is, ha kijön. Mellesleg a Super 8 címû filmje nekem tetszett. Szóval szerintem jó lesz vele a Star Wars-mozi. Az "új trilógiánál" szerintem csak jobb lesz...

Mia san Mia

cylonflatus
Mi a baj vele? Az a faszi rohadt tehetséges, ráadásul rajongó. 1000x inkább Affleck, mint pl. egy Micheal Bay!
Az Old Republic témával meg csak annyi a bibi, hogy évezredekkel az endori csata elõtt történik...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

LasDen
nah...Abrams jó lesz....ha a forgatókönyv is jó lesz, akkor a filmre nem lesz panasz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Master91
Old Republicból már tudunk mindent...könyvek, meg a játékok miatt.

1-2 részt lehetne szerintem össze hozni , azt is nagyon szûk történettel szvsz.
JJ Abrams rendezi a Star Wars 7-et!!!

Zenszkij
"The Wrap szerint a második legesélyesebb rendezõ a munkára Ben Affleck volt." - jóólvan. Én nem rendezhetem meg? Ez hatalmas nagy bukás lesz sajnos. Old Republic témát kellene elõvenni, nem ezt. Darth Vader szellemként lesz jelen a 3 részben, mert ha hús vérként jelenik meg felgyújtom a mozit :D.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Master91
Én egyre jobban félek...
zsoltioregon
Miss DarthRaven?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Narxis
<#wow1><#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.