Star Wars 7-8-9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Exar Kunnak már igaz hogy van fénykardja, csak rohattul nem piros. <#nyes>#nyes>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Ez olyan mintha Neo nem is csinált volna semmit, vagy mintha fordítva mûködne az ereje.
Ha egyszer valamit eltesznek az útból akkor minek újra visszahozni? Vader visszahozása is épp ilyen hülyeség lenne, amúgy meg a 6-dik rész végén elégették a testét, hülyeség tehát és logikátlan visszahozni.
Jobb lenne ha szakítanának a jövõbeni események megrendezésével és a történet a régebbi idõkben kezdõdne, mondjuk még a Darth-ok kora elõtt amikor még sok Sith lovag volt.
Milyen buli lenne Exar Kun vagy Lumiya ámokfutását figyelni, s nem az unalomig ismert karakterek agyonnézett életét bámulni.
Bár ezekbe az idõkbe biztos nem nyúlnak bele, tuti nincs hozzá kidolgozott forgatókönyvük, lehet azt sem tudnák hogy kezdjenek hozzá... fõleg ha a Diznirõl van szó. <#vigyor>#vigyor>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A medve nem játék.
jajj fiam...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
az egész hogy újra õt kell majd valakinek legyõzni 3 részen át, nagyon fantáziátlan és gagyi....
http://www.akciofigura.hu
De hogy ? Klónozzák...?
Vaaagy Luke Skywalker elbukott, és õ is vett egy forró fürdõt 😄
Ati
7. A birodalom Örökösei
8. Sötét erõk ébredése
9. Az utolsó parancs
http://www.akciofigura.hu
Na, meg nagyon úgy tûnik, hogy Peter Mayhew-t se kellene sokat fûzni az öreg Chewbacca szerepére ! <#nyes>#nyes>
7. Darth Vader kesztyûje
8. A birodalom királynõje
9. A sötét oldal prófétái
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A medve nem játék.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Nagyon kíváncsi vagyok mirõl szól majd a 7.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Egy biztos, mindhárman szeretik a karaktereket. Ford ennek köszönheti a hírnevét is.
Egyébként anno õ pl. ingyen nyomta a Young Indyben is:
A medve nem játék.
Egyébként meg megnéztem az Cowboys & Aliens filmet amiben Harrison is játszott és a film felénél ismertem föl. Nem röhögni <#idiota>#idiota>
http://facebook.com/musicleander
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
A Disney nem valószínû hogy saját karaktereket pakol a SW-ba, sztem megússzuk a Darth Donald-ot vagy a Mikiegér yodát.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
fõleg mikor a császár halálcsillag II-esen beszél Lukenak, kurva jó
Akárki akármit mond,Lucas olyan dolgot tett le az asztalra,ami örökké fenn marad,és azért ez nagy dolog. Az elõzmény trilógia szerintem sem lett túl jó,sõt...,de azért még is csak õ találta ki az egész Star Wars világát!