Star Wars 7-8-9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oké, csinált egy filmet, kitalált egy világot... fasza meg minden... de azóta kb. akkor erõltette meg magát ha egy recsegõset kellett kiengednie egy tál bableves után
most is bezsebel 4 milliárd USD -t, ráadásul a Disney -nak adja el... ekkora gyalázatot... jöhet majd a Hannah Montana mintás fénykard markolat...
Bazinga!
Sikkasztana rendesen ! <#hehe>#hehe> <#nezze>#nezze>
\"If in doubt, flat out!\"
Mondjuk ez után a stand up után nem hiszem, hogy vállalná...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
sztem Ford lesz a neccesebb, ha lesz is akkor irdatlan pénzért fogja csak elvállalni
Komolyan mondom valami bizsergetõ érzés ha belegondolok hogy láthatom (remélem) Luke-ot/Hamillt öreg Jedi mesterként :-)

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A medve nem játék.
Megj. sok dolga nem lenne az LAnek a dologgal: felturbózott motor, átvezetõ animok vagy minden úgy megoldva, mint a TORban, de a régi mindenség, plusz még egy-két bolygó, és az original ûrharc, és azt hiszem számomra évekig lenne szórakozás. 😊
A medve nem játék.
de stewie klassz tatooine-i kunyhót épített😊
[merlinw.org]
A Béna.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
...és ez az oka, amiért - miután olyan ügyesen kivégeztek az egyetlen szervezetet, aki a galaxisban *rendet* tudott tartani - képtelen lesznek megragadni a hatalmat... gyakorlatilag ügyesen átváltoztatták az egész birodalom területét egymással marakodó bûnszervezetek és hadurak játszóterévé. /slow clap
szóval ja, még ha a birodalom csöppet túlzásokba is esik néha (bár ezen túlzások egy nagy része egy elmebetegre korlátozódik, akit ugyebár egy bizonyos, szociopatákra erõsen hasonlító csoport tett ilyenné), rengeteg bolygót el kellett volna még pusztítaniuk ahhoz, h a terroristákhoz hasonló pusztítást vigyenek véghez <#smile>#smile>
"The trees move. Do you not see it?"
A medve nem játék.
(Jabba Boy, Hardwired) 😄
A medve nem játék.
A kockák, meg a geekek nem szeretik, akiknek a Star Wars azt jelenti, hogy birodalmi induló, rohamosztagosok meg Darth Vader. Õk azért utálják a prequeleket, mert nem a nedves álmaikat filmesítették meg, amit a kis buksijukban láttak. Szar ügy.
Azok a "legnagyobb rajongók" szimplán az internet-korszak mindenen síró geek-nemzedéke.
"George Lucas ruined my life forever!" :-DDD
én nagyon remélem,hogy a 789 méltó lesz a nagy öreghez!
A Csillagok Háborúja az a hat részbõl álló filmeposz, amit George Lucas megalkotott. Lehetnek itt könyvek, képregények, videojátékok, még TCW sorozat is, de egyik sem egyenértékû a hat filmmel és ez igaz lesz az újkori filmekre is. Biztosan képesek lesznek hozzátenni a Star Wars univerzumához, de a Nagy Történetet már elmesélték.
De remélem a cél csoport nem az 5-12 éves korosztály lesz.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
mert biza minden hibájuk ellenére, és még ha néha elõ is fordulnak túlkapások - protip: ha egy elvadult szervezet gyakorlatilag éveken keresztül szociopatává nevel valakit, annyira nem kellene meglepõdni, amikor nem számít neki az emberélet - bizony a birodalom sokkal több jót tett az ottani világ lakóiért, mint amire a lázadok valaha is képesek lesznek <#hawaii>#hawaii>
Nem gondoltam volna, hogy birodalmi párti vagy. :p
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
de akár akkor is, ha az ewokok lelki sebeit és rémálmait taglalja, a békés nép háborúzásra manipulálásának következményeit, és az ökoszférájuk pusztulását... na, azt is megnézném.
igazából csak egy olyan SW filmet akarok már, ahol a lázadókat annak mutatják be, amik - felelõtlen rohadékoknak, akiknek sikerült a 3. (6.) rész végére a galaxist egy fényévekkel szarabb hellyé tenniük. (tudom, könyvek szarrá retconoltak mindent.)
😄