1412
-
sluqR #292 Azt lehet tudni, hogy a 12.23. utáni vetítésekre mikortól lehet jegyet foglalni? -
Dagohun74 #291 lol -
#290 Ezentúl nem lehet moziba járni olyan jelmezben, amely eltakarja az arcot. -
#289 Nem igaz.
"Yoda Vlagyimirovics mester” szeptemberben petíciót nyújtott be Petro Porosenko elnöknek, amelyben azt kérte, hogy Darth Dmitrijevics Vadert nevezze ki miniszterelnöknek.
Mindeközben ugyanott a bíróságon:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.10.27. 17:58:34 -
#288 Owen bácsi és Beru néni is visszatérhetne,milyen király lenne már -
Quantumleap #287 Akkor miért nem tért vissza a 4.-5.-6. részben? Mellesleg Obi-Wan már nem is él, Luke pedig nem láthatta soha, tehát ugyan kivel kommunikálna? -
sztanko15 #286 A 3. részben volt azt hiszem hogy Yoda mondta Obi Van-nak hogy a mestere képes kommunikálni az erő segítségével, ezért gondolom :) -
DantesHUN #285 Csak Jar-jar tér vissza, mert sok rajongó kérte. -
Quantumleap #284 Miért térne? -
Pares #283 -
sztanko15 #282 Qui-Gon Jinn vajon vissza fog térni valamien formában? -
#281 Megelőztél, most akartam beszúrni. :) -
#280 -
#279 Filmek szerint nem. Nagy fanok még a markolatot is felismerni vélik (mivel mindegyik egyedi). :) -
Pares #278 Kenobi meg Anakintől "vette el"... -
Quantumleap #277 Nem lehet másik? -
#276 Így van. Tudtuk/sejtettük, de eddig még nem volt megmutatva. Ráadásul SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.az a kard Luke első kardja, amit Kenobitól kapott és amit utána a Bespinen vesztett el a kezével együtt, mikor Vaderrel először összecsapott -
#275 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kék lézerkardos sötét bőrű srácot -
Quantumleap #274 Lehet én vagyok csökött, vagy fáradt így meló után, de mit kellene észrevenni? -
Pares #273 Igen, de pont azt mondom, hogy nem biztos, hogy minden ötletet kidobnak az ablakon... -
#272 Az EU teljesen figyelmen kívül lesz hagyva, az új filmekben egy csomó dolog ellent fogy mondani az EU-ben történt eseménynek. -
Stockbauer33 #271 -
#270 Új teaser a Force Friday előtt, új (spoileres!) jelenettel!
https://instagram.com/p/65PhxOs_RH/ -
Pares #269 Nem kizárt, hogy az EU alaptémáiból átvesznek valamit, de mondjuk én kifejezetten örülök, hogy nem valami EU novellának vagy képregénynek a feldolgozása lesz... -
#268 én is abba bíztam h a Thrawn trilógiát filmesítik meg, de szinte már a folytatás bejelentésénél megmondták h nem az alapján fog készülni az új trilógia, hanem teljesen más történet lesz. -
#267 En ugy gondoltam korabban, hogy ha lesz egyszer 7. epizod akkor az a thrawn admiralissal kapcsolatban lesz valami. Most kaptunk egy kis spoilert , hogy a kovetkezo Sith aki felbukkan az az Endor bolygorol szarmazik illetve jön majd... erre vonatkozoan valaki olvasott valamit valamelyik star warsos konyvbol esetleg utalást ? -
Pares #266 -
#265 -
Quantumleap #264 Nagyon nagy! -
#263 -
#262 Jó nagy fas.ság
-
Pares #261 Kicsit off, de ezen akkorát röhögtem:
-
#260 -
Stockbauer33 #259 https://www.tvgo.hu/cikk/966007_regi_es_uj_star_wars_sztarok_a_vanity_fair_cimlapjan?utm_source=fb&utm_medium=fb-szpp&utm_campaign=fbc -
Garga Pitic #258 Incom T-65 Anglia fölött -
#257 Családi mozidélután a Disney-vel :) -
Pretorianus #256 Az Endor helységnév is szerepel a Bibliában, csak nem bolygó hanem valami endori boszorkányt emlegetnek benne. -
#255 Réges régen egy messzi..............................
-
Koppixer #254 Mit keres Yoda mester egy 14. századi kéziraton? -
SzinesGeza #253 Akkor meg minek a fénykard?