7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
Susarc #219 nagy kérdés,hogy min fog majd tudni futni...izé elindulni :D -
#218 nextgen vagy sem baromi hangulatos az egész. csillagos ötös a world desinger teamnek. -
Susarc #217 ezt hívják nextgen-nek :) -
#216 Ez nem fair a többi mmoval szemben! :)
GW2 óta nem nyomtam mmoval, de ez veszettül jól néz ki. -
soundsonic #215 -
soundsonic #214 Az alábbi linken a világot bemutató videót érhetitek el... :) Elképesztő!
Videó -
topic fav -
soundsonic #212 még most sem nagyon hiszem el, hogy ez egy f2p Kóreai játék.. Annyi újítás van benne a mostani mmo-khoz képest, hogy szerintem meghatározó szerephez fog jutni a megjelenés után. -
TomStorm #211 Vagyis nem számítottam ennyi mindenre.. -
TomStorm #210 Hogy mik lesznek ebben a játékban,hihetetlen:O
-
Susarc #209 OMFG!!! -
soundsonic #208 és ezt teccett e már látni? :)) -
Susarc #207 azóta szedegetem az állam a padlóról :P -
TomStorm #206 Csak ezt a blur-t vagy homályosítást/minek nevezzem:) kell kivenni és úgy már sz.tem sokkal jobb lenne.
De az a Ranger combat nem semmi -
Susarc #205 Instant epilepszia! :D
de kegyetlenül odabasz! feladja a leckét az összes piacon lévő MMO kombat rendszerének az kurvaélet! ,ég akkor is ha ezzel ilyen kamerarázással meg effekt mennyiséggel kb 5 percig bírnék játszani utánna kidobhatnám a szemem meg az agyam :D -
TomStorm #204 Jó a Combat rész,legalábbis nekem nagyon tetszik így első ránézésre
-
#203 Lehet, hogy csak "be kell törni". :) -
TomStorm #202 2:20-nál meg szamárral mentek el mellette lol:D -
TomStorm #201 Ez direkt bénázik vagy tényleg ilyen nehéz lesz a mount:o
-
Susarc #200 egyetlen kérdés elmegy-e a 3 éves akkori felső közép kategóriás gépemen.....
ESO az maxos,de ez durvábban néz ki -
Susarc #199 fél évvel ezelőtt kb. jelentkeztem bétára is már:P -
soundsonic #198 Azért is fav nálam ez a játék mert még tényleg elviselhetően ázsiai mmo.. Mikor jön EU-ba? Hát, a nagyobb portálok azt ígérik 2014-ben ,azaz idén már kilép a béta fázisból. Ja és a facebook oldalukon már kerestek német és angol nyelvű GM-eket. Szóval van esély.. -
Susarc #197 szerencsére még épp elviselhető mértékben "ÁZSIAIS":P úgyhogy valószinüleg megvevős:P lesz:)) mikor jön ez EU ba? -
soundsonic #196 -
soundsonic #195 Igen, itt sokkalta látványosabb.
Egy kis horgászás:
-
Susarc #194 az effektek nagyon jól átadják ,hogy éppen mi történik a harcban -
Susarc #193 pontosan ezt hiányolom az ESO kombatból.....itt van "súlya" az ütéseknek a spelleknek! érzed ,hogy ütsz varázsolsz és ,hogy betalál a spelled vagy suhintásod! rendben van! -
soundsonic #192 -
soundsonic #191 -
soundsonic #190 -
#189 -
soundsonic #188
A Game Haunt az év játékának választotta a BS-t. Részletek ITT . Ami még fontos lehet, hogy német és angol nyeleven is elkészült, vagy félig kész a játék. Nem olyan rég game moderátorokat kerestek, kiváló nyelvtudással. Szóval úgy tűnik, hogy nem kell 2015 -ig várnunk majd a játékra.. -
soundsonic #187 2015 körül.. :( AZ Archeage meg a "nagy" érdeklődésre való tekintettel Oroszországban fizetőssé akart várni, de a rajongók bekeményítettek. -
Susarc #186 sose játszunk ezzel bakki:(((( -
#185 A legutolsó hír, amit ezzel kapcsolatban olvastam az volt, hogy örülnek a nyugati játékosok érdeklődésének és nem felejtenek el minket sem. -
#184 Arról van már vmi info hogy mikor jön EU-ba vagy csak továbbra is annyi hogy vmikor jövőre...már ha jön ( lásd ArcheAge , az sincs még sehol :( ). -
#183 A karaktereken remélem még dolgoznak. Feltételezem, hogy nem csak ennyi variáció lesz. Meg ugye eddig a legtöbb kasztból csak egyfélét láttunk, de azt már írták, hogy a predator és a tamer kivételével egyik sem lesz gender lockolt. -
soundsonic #182
-
soundsonic #181 Már elég sok videót láthattunk, de nekem egy két dolog feltűnt. Ugye azt már említettük, hogy a karakterek testreszabása még nagyon minimális, ez be tudható a bétának talán, de a másik, hogy minden kaszt egyforma ruházatot visel. Továbbá a mikor-tranzakcióról még mindig semmit nem tudunk. Mik lesznek vajon a fizetős tartalmak? különböző sikn-ek tán?.. -
soundsonic #180 PVP videók: