7782
  • Yserac
    És nem adhatod el a marketen az ott vett cuccot, mint az SWTOR-ban. Félrevezető, mert a koreai szerveren igen eladható.
  • fluency
    Ment GP pm-ben, majd nézz rá.
  • mikromanus
    Daum CASH. Azaz csak pénzért.:)
    A potionok-on felül semmi se tradelhető közvetlen tudtommal. A potionok meg eladhatatlanok lesznek a player to player trade után. Marketplace-be se lehet berakni a pénzes itemeket. A festékeknek és costume itemeknek van helye a piacon, viszont 0 eladás volt, így gondoklom ez most nem él, de a koreai p2w verzióban igen. (vagyis costume-ok eladhatóak, de csak a játékban craftolható verziók).
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.04.09. 11:12:56
  • ceb1t
    Sajnos már felhasználta valaki, pedig két hete keresek már guess passt :(
  • MaRee
    Nem vettem meg, csak ket kodot is kaptam egy kulfoldi oldalrol, es gondoltam megosztom az egyiket. Ha meg nem hasznalta innen fel senki, akkor meg el.
    Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.04.09. 10:51:18
  • alcca
    Ezt a Daum Cash-t lehet játék pénzért is venni, vagy csak valós pénzért? Vagy esetleg tradelhetőek a shop-os cuccok?
  • Yserac
    Nekem még 1 karakteren is van bőven dolgozni való főleg, hogy a Division miatt hetekig csak a Loyaltiért logoltam be.
  • böröczk
    Jaj igen.
    Egyebkent akar masodik karival is erdemes questezgetni, ha nem unja valaki masodjara is vegigcsinalni oket, contribution es egyeb rewardok miatt. A node-ok es npck-kel valo kapcsolat stb megmarad.
  • Vicodine
    Sorci warrior meg ranger amik tetszenek igy elsore, ezek kozul akarok majd vmi fokarit, egyenlore rangert huzom leginkabb, masik kettot csak tapogatom,de rangerrol meg warriorrol is tud vki tapasztalt par dolgot mondani milyen lesz nagyszinten es mi erne meg inkabb?
  • Morinad
    Nekem van 42 körüli Sorcim. A legkönnyebb azzal volt szintezni (minden jelenlegi classt felhúztam 40 fölé). 40 felett nagyon problémássá válik, hogy eléggé sebezhető, de a komoly sebzést adó skilljei közelharciak. Sokat kell ugrabugrálni, combozni, stb. 40-től a pajzsosok jobbak szerintem szintezni.

Valószínűleg csoportos pvp-ben is hamar kiszedik, de 1vs1-ben szinte biztosan nyerő.
  • Yserac
    Mert 1v1-re kiváló, a legnehezebb class is egyben, azért van sok video róla. PvE-re sem rossz. Esetleg még kisebb portyázó PvP teamekben jól teljesít, de nagyobb csatákban megizzad.
  • Yserac
    Azt értem power level alatt, hogy nem érdekel semmi questelés, össze áll pár ember és egy nap alatt maxolja a soft cap-et.
  • Vicodine
    sorceress class nem tul tapos veletlenul kicsit? csak ugy nezegettem mit tud, milyen skillek vannak, meg pvp videokat csekkoltam, es ezek alapjan kicsit eros a bebike. vagy rosszul latom, es a tobbi class is hasonlo fullosan?
  • böröczk
    Ugy tudom, nem is lehet, ha valaki 6 szinttel nagyobb nalad, nem kapsz xpt, vagy megis?
  • Yserac
    Mondjuk én nem nagyon power leveleztem, az igaz. Úgy mindig volt keret arra amire kellett.
  • BEAST #1526
    Viszont nagyon sokat fog még találni amire tényleg szüksége lesz arra a +15-re. Jól jön út közben az a pénz, főleg ha craftol is az ember.
  • Yserac
    Tartogassad, ne add el semmiképp. Nagyon sokat el fogsz égetni, mire +15 meglesz.
  • Yserac
    "Csak a fishing szintem és a felszerelés befolyásolja a horgászatot vagy az is hogy hol horgászok ? "

Csali (offhand), jó pecabot, horgászruha (nem aggroznak rád a mobok annyira, ha valaki oda rántja és afk vagy) valamint jó hotspot is kell. Nem árt a fishing növelő kaja.
  • Yserac
    "8-10 másodpercenként szednek össze egy-egy hullából lootot"

4-5 mp-re lecsökken, ha elérik a level 10-et.
  • SzirmosSzisza
    Szokott esni ilyen Black Armor valami, kb 250k-ért el lehet adni a WH-ban. Érdemes? Igazából eladtam párat és van kb 1 millióm, de eddig lvl 25-ig kb semmit se kellett venni ami ilyen árban lenne. Tartogassam lategamere vagy majd megveszem akkor?
  • mikromanus
    No, futnak a szerverek. Uccuneki!
  • BEAST #1520
    Jobban élvezném, ha már a bladeremet szintezhetném ezzel. <_<
  • SzirmosSzisza
    De legalább lesz bónusz XP!
  • fatmax
    Köszi ezt is , most már tényleg csak a szervereknek kéne elindulnia :)
  • mikromanus
    Lehetőleg olyan helyen ami nem merült ki. Ha túlhalásznak egy helyet, akkro lassabban és talán szarabb halak jönnek (Exhausted?).
    Emellett a bot és a skill is számít. Sebességben és hatékonyságban tuti. De a horgászat idegen tőlem. Elvből elutasítom minden játékban. Az inventory space questem sincs meg ami horgászathoz kötött. :)

Itt egy leírás

Youtube-on is vannak útmutatók. Azt hiszem Pvt Wiggles és Hakurai is csinált ilyesmit.
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.04.08. 17:25:59
  • fatmax
    Köszi , közben eszembe jutott még egy kérdés. Horgász helyek között van különbség , vagy csak "víz legyen" ? Csak a fishing szintem és a felszerelés befolyásolja a horgászatot vagy az is hogy hol horgászok ?
  • mikromanus
    Mindnek megvan a haszna. Ha később is be akarsz fektetni és fejleszteni "Casual" szintnél tovább őket, akkor ahoz azonosak kellenek (mármint két macska, vagy két kutya.A fajtájuk mindegy). Amúgy mi kedvedre való.

A leállás éssürgős karbantartással a stabilitási javításon felül jön két casual upgrade. Megköröztették a kérdést, hogy rakják-e vissza az autopath rendszert, aztán mivel lusta a nép, így azt mondtaa többség, hogy igen. Így ezt visszateszik. Könnyebb lesz kimaxolni az erő és breath/stamina képességeket és szintezni a lovakat . (ezzel végtelen körökretudod álltani a karaktert, vagy a lovadat, így ami távolság megtételéhez kötött fejlődés, az szintezhető amíg nem vagy a gépnél).
    A másik módosítás épp a peteket érinti. Lvl10-en kap mindegyik egy garantált extra statot. Ez eddig Rank 2től volt csak bent. Így nem kell sokat költeni ahhoz, hogy egy-egy stat legyen rajtuk. Kevésbé p2w, de persze még nem farmolhatóak játékban, így azért csak "kisebb", de attól még elég durva előny...
  • fatmax
    Ha már a kedvencek kerültek szóba, ha két kedvenc beszerzésén gondolkodom , két különbözőt érdemes venni, hogy "többet tudjanak" vagy a későbbi tenyésztés okán két egyformát ?
  • SzirmosSzisza
    Egyelőre ott tartok, hogy beszoptam, mert 2 órám lett volna játszani és pont most van karbantartás :)
  • mikromanus
    A kis kedvencek meglehetősen lusták. Állítólag azért, mert ilyen a természetük, de valójában azért, hogy egy azért ne legyen elég.
    8-10 másodpercenként szednek össze egy-egy hullából lootot. Ha túl gyorsan ölsz, akkor egy mellett néha le kell hajolnod a dropért. 3-nál már egész jó. Mondjuk egy-két órát aktívak, aztán megéheznek és sztrájkolni kezdenek. Követelik a kaját. Az olcsó kaja is megteszi és megéri azért aktívan tartani az állatkákat. Ha nincs hent, akkor dobd be a zsákba őket (unsummon), mert egyébként a semmittevéstől is fáradnak.
    Ha nem eteted őket akkor se halnak éhen, csak ha nullára ér az éhségjelző, akkor nem dolgoznak.
  • SzirmosSzisza
    Köszi a választ, a legolcsóbbat vettem meg tegnap (30 eurós), ahogy nézem ez csak festéket meg díszeket ad. Meglássuk mennyire jön majd be, igazából 2-3k nem a világvége azért, hogy ne kelljen lootolni :D
  • mikromanus
    Jelenleg csak aktivitási bónuszként érhető el játékon belül 1 pet, de az meg többezer óra. Később azt hiszem tervezik ezt játékban is elérhetővé tenni, de jelenleg csak az van ami a pearl shopban elérhető. Ha a "közepes" csomagot rendelted vagy elővételnél a 100 eurosat, akkor alapból kapsz egyet + a hozzá járó pearl-ból is vásárolhatsz még (kettő belefér. A közepes csomagban nem tudom van-e és mennyi pearl). Pearl daum cash*ért vehető, a daum cash meg közvetlenül valós pénzért.
  • SzirmosSzisza
    Rányomtam a nyomkövetést és nem volt ott senki, de igazából már mindegy, már nem is mutatja a térkép.

Amúgy ilyen gyűjtögetős petet össze lehet szenvedni ingame pénzből is vagy muszáj venni 10 euróért aranyat? (ha jól látom ~1k arany egy darab, de silver/loyalty pontot nem ír)
  • mikromanus
    Vagy nem találod az NPC-t, vagy az is lehet, hogy az amity játékban lehet feloldani az adott NPC-nél a questet. Ellrnőrizd. Amikor beszélsz vele, akkor a baol oldali "körnél", aminek a közepében az amity pontjaidat jelzi ott vannak az extra elérhető tartalmak, A sárga felkiáltójeles a quest, a bevásárlókocsi az amity shop, valami kék ikonnal meg azt hiszem az információkat jelzi. A zöld meg a bérelhető itemet. El kell érned a jelzett amity szintet ha el akarod érni a tartalmat.
  • SzirmosSzisza
    Akkor mi van, ha a térképen sárga felkiáltójel jelzi, hogy ott egy quest (ha fölé viszem az egeret még a szöveget is tolja) de ha oda megyek nincs ott senki. Először arra gondoltam, hogy napszak, de sztem nem, mert pl este már nem volt ott a sárga jel.
  • mikromanus
    Megvetted és ez a pakkhoz adott guest pass, vagy kaptál egy guest passt, használtad de nem jön be, így átpasszolod alig használtan? Utóbbi esetben nem fog működni. Furcsa mnódon a kódok egyszer használatosak. Egy ember tudja aktiválni. A felhasznált guest kódjaim szépen át is vannak húzva az accountomon. Gondolom azokat felhasznáklták már akiknek adtam. Ha már aktiváltad ezt a kódot, akkor legfeljebb accounttal együtt tudod odaadni valakinek...:)
  • MaRee
    Van egy keyem, nekem nem kell, sajnos nem jott be a jatek. Aki kapja marja, vagy marha :)

FAD6-A25F-C8DA-4F71-B4C1
  • kalif
    Bug az, hogy a grunil settnél a +7 Ap nem jelenik meg ? Ha nem, akkor miért ? De a sebzés nem is nőtt, tehát mintha nem is lenne.Olvastam, hogy másnak is van ilyen problémája, hogy a statok nem működnek.
  • zeatax
    Sziasztok!
    Tele lett a hócipőm a gw2-vel, kezdetek óta játszom, de sajnos mióta f2p lett elkezdödőtt a lassú kimúlása. Imádom az mmokat, ezért váltani szeretnék gw2-ről. Nagy köszönöttel vennék egy trial kulcsot ha valakainek lenne egy felesleg esetleg. Ki szeretném próbálni, mielőtt megveszem. Előre is köszönöm.
  • Anthrax
    Erre is van egy soft cap miután elég nehéz ponthoz jutni, koreaiaknál 55ön 800 körüli pontos buildek vannak. Az energyre és contri-ra is van cap az olyan 300 körüli érték