Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáltam erõfeszítéseket tenni, hogy moddolják az UI-t ,de leszavaztak 😄

#227 -es vidiben night mód van és ott nincs fényaura a fejénél 😊)
Spec az ui nekem sem tetszik és elég erõsen érzõdik rajta a Koreai hatás. Sõt egyes elemei és a színe olyan aion-os..
a.carkey
A grafika zseniális, a környezet detto, de valahogy az UI annyira koreais, hogy az már zavaró. De az UI kinézete legyen a legnagyobb probléma.

A medve nem játék.

Ja azt én is néztem,elõször arra gondoltam valami amulett lehet nyakába vagy a fején de semmi,érdekes mindenesetre😊

Az UI nekem tetszik
a.carkey
Nekem csak az UI nem jön be.

Az elején miért világít a feje? 😄

A medve nem játék.

Max és low videó settings

Igen, mivel sok mmo site kiemelten foglalkozik a játékkal és még ennek ellenére sincs eu/us kiadó, én is csak a fizetési modell-re tudok gyanakodni. Ázsiában tudomásom szerint marad az f2p. Amúgy felreppent anno egy hír, hogy konzol port is lehetséges..
Bármit csak a gameforgeot ne , pont eleget tettek már le a teranal, igyenes us tartalmakat pénzért kiadni.... nem is csoda mindenki aki meg játszik vele na szerverekre menekült. Maga a játék remekül néz ki vagy gw2 b2p vagy egy wildstaros/eves fizetést is megérne szerintem.
Valószinü akkor még a fizetési modell nem dõlt el mi legyen.Vagy ez a f2p már 100%?Csak mert akkor már biztos van rá tucat kiadó/jelentkezõ.
Én Gameforge-t el tudnám képzelni ha F2p(csak mert akkor lenne béta és olyan eventet nyomattak Aion-nál is,hogy érj el pl.30 szintet béta alatt és veteránba kezdesz élesben😊ezt bírnám
Az mmounion.hu információi szerint a BD angol fordítása már 50% 😊 kiadó viszont Továbbra sincs csak Ázsiában
a.carkey
Ismerõs. Tuti, hogy a készítõk is szerették. 😊

A medve nem játék.

Hátõõ ...
Nagyon bejönnek az armor-ok, talán az eddigi legszebbek, de kevéskének tartom, ha valóban csak ennyi lenne 😞
beta armor:
egy hangyányit too much az effekt meg a blur nekem 😛

ááááá ez a játék egyszerûen fényévekkel ver MINDENT

Kis esti mmo látkép
Elvileg f2p lesz, de elõfordulhatnak változások. Jelenleg engem is leköt az ESO, de azt hiszem, ha sub-os lenne a BD valószínûleg elõfizetnék rá
Ha kell meg is veszem.0day természetesen.Bár mondjuk most TESO meg D3-al bõven elvagyok,annyira nem sürgõs BD megjelenés de ha megjelenik akkor mindenképp beszerzem
Japánban persze már van kiadó a GameOn kiadásában. EU és US még mindig nincs.. 😞 Amúgy íme a japó tariler:
Torzonborz
Lesz , már zajlik a fordítás. Kiadó mondjuk nem tudom van e.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fpocok
Ez vajon lesz a ZEU-ban angolul vagy csak a nyálunkat fogjuk csorgatni?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kata
Mit gondolsz miért bõvítik Paksot? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

meg mi lesz ha még párszáz player ott próbálgatja az új skilljeit a fõutcán😊

nagy kérdés,hogy min fog majd tudni futni...izé elindulni 😄

Torzonborz
nextgen vagy sem baromi hangulatos az egész. csillagos ötös a world desinger teamnek.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ezt hívják nextgen-nek 😊

a.carkey
Ez nem fair a többi mmoval szemben! 😊
GW2 óta nem nyomtam mmoval, de ez veszettül jól néz ki.

A medve nem játék.

Az alábbi linken a világot bemutató videót érhetitek el... 😊 Elképesztõ!

Videó
Kata
<#szeret>
topic fav

[/cserf][/fülünyúl]

még most sem nagyon hiszem el, hogy ez egy f2p Kóreai játék.. Annyi újítás van benne a mostani mmo-khoz képest, hogy szerintem meghatározó szerephez fog jutni a megjelenés után.
Vagyis nem számítottam ennyi mindenre..
Hogy mik lesznek ebben a játékban,hihetetlen😮
OMFG!!!

és ezt teccett e már látni? 😊)
azóta szedegetem az állam a padlóról 😛

Csak ezt a blur-t vagy homályosítást/minek nevezzem😊 kell kivenni és úgy már sz.tem sokkal jobb lenne.
De az a Ranger combat nem semmi
Instant epilepszia! 😄

de kegyetlenül odabasz! feladja a leckét az összes piacon lévõ MMO kombat rendszerének az kurvaélet! ,ég akkor is ha ezzel ilyen kamerarázással meg effekt mennyiséggel kb 5 percig bírnék játszani utánna kidobhatnám a szemem meg az agyam 😄

Jó a Combat rész,legalábbis nekem nagyon tetszik így elsõ ránézésre
Törölt felhasználó
Lehet, hogy csak "be kell törni". 😊
2:20-nál meg szamárral mentek el mellette lol😄
Ez direkt bénázik vagy tényleg ilyen nehéz lesz a mount:o
egyetlen kérdés elmegy-e a 3 éves akkori felsõ közép kategóriás gépemen.....
ESO az maxos,de ez durvábban néz ki

fél évvel ezelõtt kb. jelentkeztem bétára is már😛

Azért is fav nálam ez a játék mert még tényleg elviselhetõen ázsiai mmo.. Mikor jön EU-ba? Hát, a nagyobb portálok azt ígérik 2014-ben ,azaz idén már kilép a béta fázisból. Ja és a facebook oldalukon már kerestek német és angol nyelvû GM-eket. Szóval van esély..
szerencsére még épp elviselhetõ mértékben "ÁZSIAIS"😛 úgyhogy valószinüleg megvevõs😛 lesz😊) mikor jön ez EU ba?