7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
Yserac #1621 Bocs, lehet rosszul fogalmaztam, már nem tudom kivel cseteltem, de ő azt mondta 2 nap az még tolerálható egyénként aktívnak kell lenni. Nem kritikaként írtam, de csak arra tudtam hagyatkozni :) Én is játszanám HC módon, ha megtehetném. Mindenesetre nekem az már sok ha szabit kell kivenni egy klántól előre :D -
#1620 Az a rész nem neked szolt, a guild működés része szolt hozzád, emiatt elnézést.
Utoljára szerkesztette: Anthrax, 2016.04.16. 09:19:16 -
Vicodine #1619 En az #1614 -es kommentre reagaltam, ott ami le van irva, azt gondoltam igaz lehet, az alapjan pedig helyes volt a reakciom, nem kell tulreagalni. -
#1618 Ez nem igaz, tök jó, hogy olyanok írogatnak akik nincsen guildben csak fikázni tudnak.
RAR fullon van 100 fővel,ezért kellett létre hozni a ZIP-t. Ezért oda veszik fel az embert, ha RAR-ba felszabadul hely, akkor aki aktiv és szeret pvpzni és átjönni RAR-ba megteheti. RAR-ból nem kell naponta fent lenned, de ha 1 hétig nem vagy online és nem is szóltál, hogy AFK-ra mész akkor kiraknak, mert ne vegyék el a helyet aktív emberektől.
#1612 Luck azért kell mert a kék fegyver se 100% jön össze, persze zöld fegyver nem törik be,csak a kék kis kövecskét veszted el. -
#1617 Ah, akkor nézegetem a többit a magyar oldalon.
Amúgy az wtf, hogy lefeküdtem aludni (in-game ...) és reggelre kaptam 10 energiát? Nem tűnik túl soknak 6 óra alvásért ... -
Vicodine #1616 Eloszuro klan, nincs szabadnap...Atya isten, jo nagy balfaszok lehetnek ha egy jatekot ennyire komolyan vesznek es nem a fun az elso..:D -
Yserac #1615 Én úgy tudom luck a drophoz kell és az NPC-kkel való alkudáshoz pl merchant, biztos befolyásol mást is. -
Yserac #1614 RAR-ba nem vesznek fel csak, ha egy előszűrő klánban ZIP megfelelsz. Elég komolyan veszik ott nincs szabadnap, az alapján amit beszélgettem velük. -
#1613 A RAR meg a NoPara guildeket szoktam látni Alustinon. Pontosan nem tudom kit kell zaklatni információért/felvételért, de lehet vannak itt páran ezekből a társaságokból is. :) -
#1612 Luck mi miatt kell? Eltörhet a fegyó vagy 2 lehet belőle?
Btw tudna valaki ajánlani klánt Alustin szerveren? Egyedül uncsi a grind :) -
#1611 Kéket zöldből nem olyan nehéz, kell megfelelő ház, ami a sorban átalában 4-5 , így olyan 10-12 contri pont kell hozzá. Ezenkivül kell egy human worker magas luck értékkel és egy weapon vagy armor stone (nem blackstone,pontos nevét most nem tudom) amit AH-ból veszel vagy craftolsz.
Viszont érdemes elöbb 15 felfejleszteni a cuccaidat és utána csinálni kéket belőle, mert kéket nehezebb pluszolni. Max durát javitani meg csak zöld+pénz vagy kékkel lehet szintén. -
Lord_Giga #1610 A kiképzés teszi.. :) -
#1609 Az összes így van jelölve, legalábbis azt hiszem. :) -
#1608 Ó basszus, vak vagyok, tényleg :D A hullámvonal jelenet bármit is vagy csak az összes AP így van jelölve? -
#1607 A különbség, hogy az egyik AP azaz a támadás/sebzés pontja a másik a DP pedig a védelemé. -
Yserac #1606 Megnézheted melyik statot adja itt, keresd ki a másikat és azon is nézd meg. Enchantolni tudod próbaképp.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.04.14. 21:27:27 -
#1605 Itt azt a tudást hogyan lehetne feloldani? Arra gondoltam, hogy ha elérem, akkor megjelenik a párbeszédnél alul, de nem jelent meg semmi.
A másik kérdés, hogy ezek közül melyik a jobb? Árban egyik jóval nagyobb, de mi a különbség a 4 és 4~4 között?
A harmadik kérdés: kristályokat mennyire szöszmötölős/erőforrás igényes csinálni? Illetve kék fegyókat zöldből? -
#1604 Szegeny feher kiscica hogy eli tul a lavamezo kozepen? :,D -
kalif #1603 sajnos idő hiányában (új munka) nem tudok játszani e remek játékkal.Ha kell vkinek jutányos áron eladom az accot.Van egy max karim mellette rengeteg blackstone, grunil armor , sok-sk millió silver.Akit érdekel írjon PM-et. -
mikromanus #1602 Sebzés kell és kerülni hogy eltaláljon. Elég könnyen kiismerhetőek. Nekem most 108 AP és 160 DP van (+yuria weaponnal együtt talán olyan 28 Accuracy és lvl 52 vagyok). A szint sokat számít. HA nagyobb a szörny szintje, akkor több accuracy kellhet hogy érdemben sebezni tudd. Sokat elvétesz ha magasabba szintje (nem jelzett). -
Yserac #1601 Ok nem szó szoros értelemben co-op, mint más játékokban, itt csak recommended co-op a küldetés feliratnál. Jó cuccal persze lemegy csak lassan, nem hatékony. De értettétek a lényeget, hogy mondjuk lvl 50-nek van írva, csak épp sokkal erősebb.
Ogréket milyen item stat-tól vagy class-al lehet jól szólózni?
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.04.13. 23:32:24 -
#1600 Nem feltétlenül csak a bossokra igaz ez. A küklopszokat és az ogrékat is simán lehet solozni, csak eltart egy darabig. Pedig csak "sima" mobok. :D -
mikromanus #1599 Nincs olyan hogy coopra van tervezve egy PvE terület. Egyszerűen több sebzést visz be több ember és így magasabb nehézségű ellenfeleket is le tudnak győzni a játékosok partyban mint ami kényelmes/hatékony még soloban. A bossok mondjuk partyra vannak tervezve. Soloban elunod az életed soloban mire győzöl. Már ha győöl. +a partyban egy scrollból mindenki profitál. Azonos ráfordítással több haszon :) -
Yserac #1598 Akkor nehéz pontosan behatárolni. Alap területen is, ahogy halad feljebb az ember egyre gyakoribbak az olyan területek, amik co-op-ra vannak tervezve. -
mikromanus #1597 Leginkább lvl 50-től. Ha már elbírsz a Cron kastélyos alakulattal, akkor a Helmek is már talán menni fognak. Csapatban lehet hamarabb is befér. A leggyengébb területet azt hiszem lvl50-52-re javasolták, de van ahol lvl 56-os szörnyek/emberek is vannak. Valamelyik szigetes (?) részen magasabb szintűek is, de az nem tudom él-e már és merre van... -
Lord_Giga #1596 http://files.legacyofthewarhorn.webnode.hu/200052981-547b955757/2016-04-02_296054801.JPG
...és egyszer csak Ragnaros hatalmas haragjával lesújtott (helyesbítek Ferrid), ám ez nem hatott meg senkit, a guild boss végül legyőzetett. -
fluency #1595 Akkor kösd fel a gatyád Vicodine, mert a pletykák szerint májusban jön a ninja/kunoichi. Mint ahogy valamikor április elején olvastam, hogy ápr. 20.-án jön a blade/plum. :D -
Yserac #1594 Hányas szinten érdemes átmenni Mediah-ra? -
Vicodine #1593 Nem uj? Tudtommal tavaj meg koreaban is beta fazisu volt.
A cryokat meg en sem ertem, azok az emberek, akik ilyen szarsagokkal spammelik tele a forumokat, altalaban ver pityuk, most, hogy en is belejottem mar a jatekba, es atfogobban foglalkozom vele, a nekem legjobban tetszo class a ninja lenne, de kit erdekel mikor jon ki? Minel kesobb, annal tovabb tart majd a fun:D -
mikromanus #1592 Maguktól nem tűnnek el a küldetések. De nem "kell" mindet megcsinálni. Nem is nagyon lehet. Bár ha erre van elkötelezettséged lehet menne. Csak az új területen (Mediah) kaptunk +1000 darabot a meglévőkön felül. :)
Különböző quest tipusok vannak. Vannak egyszeriek. Ezek egyszer teljesíthetőek. Vannak megújulóak. Ezeknél a questben jelezve is van ez (Daily, vagy épp szövegesen, hogy mikor resetelődik. 1 óra, vagy 1 nap szokott lenni az újra aktiváálódás ideje). A "megújuló" questek kis köralakban két nyíllal jelzett ikont kapnak. Vagy lehetnek Black Spirit questek is. Az egyediek lehetnek általánosak házikó ikonnal, vagy craft jellegűek (csákány ikon). Ami quest line, vagy egyszer aktiválós és plusz infókat adhat neked azok kis felkiáltójelesek a questnél, vagy a párbeszédnél. Ezeket jó teljesíteni, mert rewardok se rosszak, de feloldhatnak még jobbakat is. Enellett emelhetik a maximális energiádat. -
#1591 Ha már úgy sincs játék egy kérdés: küldetések megmaradnak végig, ha nem veszem fel őket? Visszamentem Heidelbe és tele volt küldivel, nagyrészt kraftolásossal mondjuk, de a környéken is van egy csomó futkosós ami már eléggé uncsi, inkább grindelni akarok :D -
mikromanus #1590 Lehet picit belecsúsztak a tervezett indulásba és inkább az "alapokat" megcsinálták jól minthogy többet adjanak fércmunkaként át.
Itt a heti Patch notes.
Kisebb módosítások csak. Viszlát tojásgyűjtögetés. (Egy hétig még beválthatóak a hímes tojások.) :D
Cat 02: igen a szerdai fix. Meg néha beraktan kis extrát amikor épp sietnél haza hamarabb, hog ymeglegyen a napi adag. Mondjuk a játék szempontjából úgy tűnik a sűrűbb lenne optimális. Az utólsó 1, vagy két napon már zaccosak némelyik chanelen a szörnyek. Vagy az egyes chaneleket kellene resetelni ötnaponta. Az gyorsan megvan. Mondjuk van előnye a gépi AI zombiasodásának. Könnyebben szerezhetőek minőségibb itemek. Ha nem ütnek a szörnyek, akkor azért könnyebb legyőzni a keményebbeket is. Csak belagolósdiban nem nagyon lehet egymásrahúzni őket. MArad a chain lightning... -
#1589 Milyen jó amikor az ember ilyenekbe nem csúszik bele, mert dolgozik :D -
#1588 Igen :) -
#1587 Ez a szerdai karbantartás fix? Mert megint tolni akartam, erre nem megy ... :D -
#1586 Egy új játéknál ez érthető lenne, de ez minden csak nem új. Teljesen jogos, hogy nem rögtön a koreai tartalommal indult a játék és szépen fokozatosan szeretnék ezt adagolni, de a kasztokat nem sorolnám ide. -
t0xikus #1585 nem értem az embereket:) mindenki egyből mindent akar. 1-2 hét várakozás az már nem fér bele. én pl majd a köv class packot várom, de vhogy eszembe se jut fórumokon sírni,h mikor lesz már release. addig is szintezem a sorcim, gyűjtöm a pénzt és tanulom a játékot. mert tanulnivaló a van benne bőven -
#1584 Tény, hogy sokan túlzásba viszik, de azért a Baum is tanulhatna valamit a kommunikációról. Például az sem segített sokat, hogy előző héten azzal nyugtatták az embereket, ne aggódjanak, jóval a mai karbantartás előtt bejelentik a kasztokat és így hagynak időt azoknak, akik altokkal foglalják a neveiket. Sokan azt hitték ebből akkor 13 lesz és ezt még csak véletlenül sem cáfolták, csak öntötték az olajat az egészre többek közt twitteren kikacsintgatásokkal.
Nem kell hülyíteni a népet és akkor talán elkerülhető az is, hogy a 12 éves játékosok rákot kívánjanak a fejlesztőknek. Más megoldást nem nagyon látok. :D -
t0xikus #1583 azért az 1 hét múlva jövő release abszolute nem indokolja a hivatalos/reddit stb fórumokon lévő sírásríváscunamit:) -
#1582 Már CBT idején bejelentették, hogy "soon", csak túl keletiesek és dolgozniuk kell még rajtuk. Erre változatlanul fogják kiadni őket, sőt még az eredeti koreai neveket is megtartják. :D