1921
-
Negritis #1313 ezt találtam
ezek szerint a 2 rész együtt 25$ lesz
én biztos hogy leárazáskor veszem meg, elvégre még az alapot se vittem ki :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.23. 11:18:49 -
bazsidiver #1312 Azt lehet tudni mennyibe kerül majd? Steamen rákerestem de még nem lehet előrendelni. Ha 15 euro felett lesz akkor inkább megvárom amíg leárazzák... -
Although #1311 Jaja minden patch fenn, aztán az új kieg majd, és indul újra a banzáj :) -
#1310 Mindenki készül keddre, ugye? -
Renegade #1309 ha valaki lemaradt volna, az ilyen-olyan 6K Huf körül megkapható jóságról, annak itt a remek alakalom, 21.4 a GOG-on -
Although #1308 Képek is meg a körítés is mint egy régi regény mikor elképzeled a dolgot itt megvalósul. Persze a CD Projekt mára sok szempontból meghaladta ezt a szintet. -
Although #1307 Kis adalék az új komppánionokról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zahua
From Eric Fenstermaker:
Zahua comes from an agrarian people known as the Tacan that dwells in the Ixamitl (ih-SHAH-mitt -ull) Plains to the north. (You may have known him as Forton once, but we renamed him to reflect his region of origin.) He belongs to the Nalpazca, a strict order of warrior-monks that constitutes the Tacan's standing army.
The Nalpazca distinguish between the material world and the imagined world of perceptions, feelings, and false structures, seeing the latter as the limiting force that prevents a person's transcendence. They employ extreme practices to remain ever-conscious of what is truly real, and are known for exhibiting bizarre anti-social behavior in public settings, consuming powerful hallucinogenic drugs, and inflicting great pain upon themselves, all so as to allow themselves to "see more clearly." There are even rumored to ritualistically cannibalize the flesh of the recent dead so that they might come to terms with their own mortality, though such rumors have the ring of superstition.
Zahua is the greatest living practitioner of Nalpazca beliefs, and even as you meet him, he is in continual pursuit of their ideals, which he believes will transform him into an unbeatable combatant. Above all, he believes in suffering as the path to enlightenment, and nearly every inch of his body is covered in scars - mostly self-inflicted. While some might see that as a grim or depressing viewpoint, from Zahua's perspective, suffering is a thing of beauty, to be admired and revered, and he is often able to appreciate situations that would dishearten most others. (Perhaps with a little too much cheer for some people's taste.)
The player will meet and get to know Zahua as a party member in White March Part I, and then his vision quest will come into focus later, in Part II.
The Devil of Caroc
From Carrie Patel:
The Devil of Caroc is a bronze golem inhabited by the soul of a convicted murderer. She's ruthless and relentless, yet something about the player piques her interest when they first meet.
The Devil was once a trapper in Cold Morn, a village that became notorious for its role in the Saint's War. When she and her neighbors let the Readceran troops pass through town unopposed, they became a symbol of treachery and cowardice throughout Dyrwood. The Purges that swept the country began in Cold Morn, and everyone the Devil ever knew perished when an angry mob burned the village to the ground. The Devil survived and sought revenge on the men and women who set her home ablaze.
She's still a rustic at heart, but her crude manners belie cunning and a cynical sense of humor. -
Samurai84 #1306 Én most fejeztem be ~ 90 órám van benne. Minden quest megvolt, egyedül a cypher NPC questjét buktam, mert nem bírta az Od Nua-i kiképzést :( A bounty hunter küldiket sem csináltam, így is simán meglett a szintlimit. Fasza volt nagyon, megérte.
-
Although #1305 Kicsit hasonlít a rendszer a DA:O beállításaira szerintem. Kis nosztalgia. :) -
#1304 Ha Kickstarter tamogatoi DVD verziod van, akkor innen, minden mas esetben a Steam-rol, illetve arrol a platformrol, ahol a jatekot vasaroltad. -
Although #1303 Megnézve a videot ami szembetűnő szerintem sokat javítanak mind a csapat ai-n mind talán az ellenfél AI-n is. Kedvelem ezt a bandát. -
Although #1302 Elvileg pl a GOG automatikusan frissíti. -
baluka1974 #1301 Sziasztok!
Honnan tudok patch-et leszedni hozzá? -
Although #1300 PoE 2.0
https://www.youtube.com/watch?t=54&v=I0GvsA6exuY
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.26. 14:45:48 -
Samurai84 #1299 Kinek mi jön be. Nekem meg pont felüdülés már az sok ork, goblin, világuralomra törő dark elf warlock sablon gonosz high fantasy után. Tetszik, hogy a lélek itt milyen sokmindent befolyásol (persze, csak ha olvasol eleget, akkor derülnek ki a dolgok). Amúgy szerintem a következő Torment is ilyesmi lélek-átjárásos, second life-os témával fog operálni.
-
Cassell #1298 No hát tegnap uninstall lett a vége pedig próbálgattam hetekig, de valahogy nem fogott meg. Szerintem óriási hiba, hogy a harcokért úgy alapból nem ad expet, ha összehasonlítom a tavalyi Divinity: Original Sinnel, az szebb, jobb... -
csgj #1297 Még néhány próbálkozás után sikerült. :D Bocsi a felesleges kérdést!
Bevált az a taktika, hogy két karakterrel eltereltem a figyelmet, és csak a harcosokat támadtam, míg a varázshasználók meg az íjász hátulról gyepálta a szellemet. Miután ez a Leyra meghalt, már gyerekjáték volt. -
csgj #1296 Sziasztok! Azt a Leyra nevű szellemet Heritage Hillben meg lehet ölni 5-ös szintű karakterekkel? :D Csak azért kérdezem, mert én már egy tucatszor futottam neki, de nagyon nem megy. Buffokkal sem. -
Negritis #1295 e3 rulz
-
Samurai84 #1294 Na most már abszolút nem értem. Kínomban Nvidia vezérlőpultban beállítottam hogy a dedikált vgat használja a pillarshoz, és nem tudom hogy ennek hatására-e, de most megint süvít mint régen... Ha másnak is belassul esetleg, ezzel próbálkozhat...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Def. Bay-be a duc halála után már nem tudok visszajutni? -
Samurai84 #1293 Vicces, érdekes ez az egész. Írtam a hivatalos Obsidian forumba a fejlesztőknek, hogy 1.06 óta nekem gebasz van, szerintük gyenge a gépem hozzá. Bevallom, notin játszok vele, egy i3-as GT740M-el, 4G Rammal, de nehogymár egy Pillars gond legyen neki, pláne hogy patch előtt hibátlanul, reccenés nélkül futott.
Próbaképp visszavettem a Graphics Quality-ból, az javít a helyzeten, de még így sem értem ezt az egészet.
Ha valaki rájön a hiba megoldására, ne szégyelljen megosztani.
AmúgySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lenyomtuk a tűzokádó sárkányt, bár volt egy kis bug ami segített :D kifektettek minden karakteremet, mire csak Edér és Kana maradt. Kanával idéztem 3 wurmot, Edér ütötte vágta a nyavalyást, majd egyszercsak lefagyott a sárkány. repült a levegőben, de támadni már nem tudott... néha Kana rányomott egy Paralyze-t, a 3 wurm és Edér meg felszecskázta. Happy End.
-
Although #1292 Nekem is. Rengetegszer fordult elő a játékoknál a witcher 3-nál is hogy megmagyarázhatatlanul belassult. Most jöttem rá a steam okozta. -
Samurai84 #1291 Futok egy kört a driverekkel, bár minden frisstett állapotban van... Nekem Gog-os verzióm van, így a Steam kiesik. -
Although #1290 Nekem nincs gondom. Néz meg a drivert, stb.
Nekem pl a steam okozott gondot sokszor, ha kilépek belőle akkor is marad a folyamat futásban, ez elég komoly lassulást tud okozni, ha leállítom megszűnik a gond. Egész érdekes dolgok tudnak problémát okozni. -
Samurai84 #1289 Köszi, kiváncsi vagyok csak nálam van baj, vagy az új patch művelt valami érdekeset. Eddig röccenésmentesen futott minden körülmények között, akkor is mikor repkedtek a spellek meg volt tonnányi ellenség a képernyőn. Most bármely területre megyek, érezhetően belassult a játék, akadozik...
Amúgy most jártam a tűzbarlangban az első sárkánynál, vicces kis dög. LVL9-es partymmal felmosta a padlót első körben. -
Although #1288 "So we don't leave you all in the cold on the Pillars of Eternity expansion, we just might (wink, wink... nudge, nudge) have some stuff to talk about after E3 (week of June 22nd) and we'll also have some really cool news to talk about with Update 1.07." Mindenképp jó hír :)
*Samurai84 Este megnézem, h fut nekem.
-
Samurai84 #1287 1.06 patch óta nektek is belassult a játék? Ill. néha beragadnak a karakterek...
Utoljára szerkesztette: Samurai84, 2015.06.07. 22:48:57 -
Renegade #1286 Ha kishazánkban vagyok akkor naná hogy ezt tolom, 98 óra, és még csak az első nagyváros, bár egyszer már újra kezdtem :) -
Samurai84 #1285 Én ma egész nap toltam.
Remélem majd balance-olják a dolgokat, mert van mit. Nagyon sok varázstárgyat dob, a pénz így nem probléma. Aztán itt vannak a lőfegyverek. Mindenkinek a kezébe adtam, mint másodlagos cuccot, hát mit is mondjak, kevés dolog állítja meg a kommandómat, ha a puskák és pisztolyok előkerülnek...Chanter segít hogy gyorsabb reload legyen. Eddig nem sok minden okozott gondot, persze ez normál nehézségen van. Nem tetszik a Grimoire rendszer sem, legalább nevet adhassak nekik, hogy tudjam milyen mágiákat tettem bele... egy darabot használok így, abba megy minden ami kellhet, de néha érzem hogy más mágiát kívánna a helyzet.
Az NPCk tetszenek, Edér, Durance, Palleginát felvettem Sagani helyett, néha vannak iszonyat dumák benne.
A főszálról eddig nem nagyon tudok nyilatkozni - szokás derítsd ki mi van, ki vagy, miért... A mellékes dolgok nekem itt jobban tetszenek pl. a Blood Legacy küldi.
A strongholdnak sok értelmét nem látom... max. majd letolom a dungeont a vége felé, de amúgy nem sokat adott hozzá eddig.
A harcrendszer az viszont ott van nagyon, persze kinek mi jön be, de én elégedett vagyok vele.
Jó a story, szép az animáció, csodálatos hátterek, érdekes a világ, akinek van collectors bookja, olvasgassa, abból is sokat lehet megtudni.
Egy valamit sajnálok nagyon: kevés az időm vele játszani, 5 percre nem tudsz leülni elé, mert beszippant órákra.
-
Although #1284 Nem hiszem de most Witcher 3 is van. :) Én rajta vagyok még. Még nincs befejezve. De ne aggódj a törzsközönsége mindig meg lesz! -
StrikeFor #1283 hmm mindenki megunta? -
Renegade #1282 tudom-tudom, csak tegnap estem haza külföldről, mire észbe kaptam elindult a Steam, jaaaaj akciók, jaaaaj atom patch, ok ma sem alszom :D -
#1281 Ami nem is ma jelent meg ugye. :) -
Renegade #1280 1.6 gigás patch, o0, na, ma sem alszom :) -
Renegade #1279 korrekt kis index kritika
klikk -
Although #1278 Én is beájultam tőle. :)
Ez valami finomhangolás. :)
De dolgoznak expansionokon is már szerintem.
-
#1277 Az micsoda feature list. -
Micsu #1276 -
Negritis #1275 nálam a Xenoblade X is jó eséllyel indul az rpgoy díjért
de ez egyéni preferenica :D
ráadásul még egy wii-ut is be kell újítanom addigra :D -
Although #1274 Néha talán összekaptunk, de tény, nagyon jó volt mindig néztem amit írt, elég gyorsan megfejtett mindenfajta játékot amit nyomot. Harcrendszereket gyorsan átlátta. Látszott ez jobban az élete mint talán kellene, de neki ez volt fontos és így más nem számít.
Hiányozni fog a lelkesedése a segítőkészsége. Rest in peace.