1921
-
#1353 Énis megvárom a 2.at és akkor egybe végigtolom újra az egészet. -
Daermon #1352 Hàt jó kérdés.
Én jövő év elejére tippelem, bár hivatalos infó nem volt semmiről. -
Darkman86 #1351 Üdv! Lehet már tudni valamit,hogy a White March Part 2 mikor jelenik meg? Majd akkor szeretném elkezdeni a játékot. -
Daermon #1350 Lvl 7-en mentem át White Marchba. Pont jó :) jók a harcok és csodásak az új tájak :) Egész jól haladok.
Cräghold viszont lvl 10ig kb felejtős.
De megérte a pénzét bőven az egész game és kieg. Nálam top 10 rpg-ben van :) -
Daermon #1349 Thx :) Akkor Dryford után már megyek is arra :) -
#1348 A PCGamer sztem nem tudja mit beszel.
Alapvetoen lvl 5-6-os partinak keszult a kieg, de lehetoseget nyujt magasabb, lvl 10-12-es partinak is a vegigjatszasra azaltal, hogy az eredetileg lvl 5-6-os szintre belott nehezseget felskalazza. Kerdes, hogy a loot is a megnovelt nehezsegnek megfelelo-e...
Az Ipon cikke szerint legalabb is igy van. Az utolso oldal utolso bekezdeseben azt javasolja, hogy lvl 5-on mar erdemes felmenni eszakra. -
Daermon #1347 Még szerencse :)
Manapság úgy is a játékok nagy része 1 gombos. Itt legalább sokszor kell agyalni a harcoknál. Vagy épp a csapat összeállításnál.
Bár én képesvagyok 1-1 stat pont máshova rakása miatt újra kezdeni az egész játékot, ha csak 1-2 óra van benne :)
Most majdnem lvl7 a csapat. Letolom Dryford Village küldetéseit, 1-2 bountyt és lvl 7-8 körül elindulok Crägholdtba és utána végre a White March felé veszem az irányt. -
#1346 :) nem egy solo történet az biztos:) -
Daermon #1345 Akkor lehet várok 1-2 szintet még.
Én végül az:
Edér, Pallegrina, Grieving Mother, Ranger main kari, és Hiravias, Alothal megyek.
Majd Devilt felveszem valaki helyett az új területeken. -
Although #1344 Amúgy Edér, Grieving Mother, Cleric, Pallegina és időnként Aloth. -
Although #1343 A PCGAMER-en lv10 javasolnak. Ha jól emlékszem. Még nem kezdtem el, majd csak hónap vége felé jutok hozzá. -
Daermon #1342 Szerintetek lvl6-on már van értelme belevágni a kieg területeibe? -
Daermon #1341 Na lassan lesz időm végre játszani megint :)
Már várom az új területet, és majdnem gyári csapattal tolom le, normálin.
A team:
Main kari - Wood Elf ranger, puskával, farkas állattal
Chanter - ez lesz a csinált, mert valahogy Kana nem szimpi. A +reload speed dal miatt kell a csapatba. Szerintem ranged kari lesz.
Edér - tank
Devil of Caroc - két tőrrel, hadd tolja a dps-t, meg végre van gyári rugó
Grieving Mother - cc+dps, még nem tudom milyen fegyverrel (első végigjátszàsom chiperrel volt, azóta mindig van 1 a csapatban)
Aloth vagy Hiravias, mint ranged dps ès support még nem tudom.
Legrosszabb esetben, ha úgy találom akkor a chantert lecserélem majd valakire. Meglátjuk.
Ti kikkel szoktatok nyomulni? -
Daermon #1340 Annyit tennék hozzá, hogy 2.0 óta új mechanikája van a lopakodásnak, így csak az jön ki stealthből aki lebukik, a többi nem. -
SaGa Jr #1339 Egy jó tanács, hogy a nehézségen ne állítgass lefelé, mert csak magadat szivatod vele. A legkönnyebben játszható nehézség talán pont a hard, mert ott kevés de erős ellenfél van. Közepes nehézségen vegyes nehézségű ellenfelek vannak (gyenge is és erős is) közepes számban, míg könnyűn csak gyenge ellenfelek de nagy számban, a túlerő kezelése pedig nagyobb gond, mint a kemény ellenfelek.
Ugyanakkor szerintem nem szabadna gondot jelentsen ez a helyszín, akár feleslegesen lemászott a lyukba a csapat akár lesétált ahogy kell. 5. szintre probléma nélkül le lehet sétálni azzal a csapattal, ami épp elért az erődhöz. Sőt még solo karakterrel is letakarítható gond nélkül ekkor az ötödik szintig ez a dungeon.
Lentebb már vagy csapat kell vagy magasabb szintű karakter(ek), de a legalsó szint kivételével nem kell a maximum szintre gyúrni, annyira messze nem erősek az ellenfelek. A begyűjtős bounty feladatok harcai komolyabb kihívásokat fognak tartogatni és jelenteni.
A lopakodás meg nem sokat ér, ha nincs mindenkinek magasra gyúrva. Elég ha egy valaki béna benne és lebukik pillanatok alatt az egész brancs.
Emellett közvetlen kijárat van a 3. és az 5. szintről is ami az elsőre visz fel. Lesz még ilyen a későbbi szinteken is. Az 5. esetében ha arról a helyről ahol lepottyant a brancs nem felfelé hanem oldalra mész ki, akkor majd két felfelé vezető lépcsőt is találhatsz. Az egyik az első szintre visz, a másik a negyedikre. Pár bunyót le kell zavarni de azok nem vészesek. Főleg ha szeretsz csapdákat is használni. -
#1338 Nem vagyok hardcore játékos, talán 3 nap az a 2. De kb 16 óra játék alatt sikerült ide leesni :)
@ Negritis: köszi, kipróbálom. Persze először a lopakodást átállítom az alt-ról :) -
Negritis #1337 kb 10-15 óra alatt el lehet jutni addig sztem
ha az ember egyetemista akkor bőven van rá annyi ideje
de hétvégén anélkül is
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.14. 10:28:42 -
#1336 Ebbe én is belemásztam. El nem tudtam képzelni miért nem tudom megölni a draket utána. :D -
Daermon #1335 Igen a 3-ról. Én anno kötéllel mentem le. Volt is szopás utána :D -
#1334 Az oké de eleve Endless Path of Od Nua ig eljutni 2 nap alatt a játék legelejétől? :) -
Negritis #1333 le lehet esni a 2. vagy 3. szintről asszem :D
én is úgy jártam :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.14. 10:08:27 -
#1332 2 nap alatt eljutottál a játékban az Endless Path of Od Nua 5. szintjéig? Aludtál azért valamikor? :) Mellékküldetéseket csináltál ? -
Negritis #1331 ha csak a billentyűzeten nem találod a ~-t akkor ez talán segít
ascii tábla a spoilerben, lenyomod az altot beírod a számot és kiírja a karaktert
alt+126 a ~
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1330 Sziasztok,
Sikerült összehoznom, hogy az Endless Path of Od Nua 5. szintre leugrottam egy ide bőven kevés partyval, csak az Autosave és Quicksave-t használtam eddig, mindkettő persze már ide szól. Visszafelé ugye nem lehet mászni, elindultam a 4. szint felé, de már kezd kifulladni a banda, lejjebb vettem a nehézséget is, de úgy fest nem tudok visszajutni a felszínre. Tudom, az én hibám, mert nem mentettem külön.
Mit tehetek? Találtam konzol parancsot, hogy relokáljam a bandát, de a ~ karaktert nem tudom elővarázsolni, az IE mod meg nem fog felmenni, nincs olyan könyvtáram, ahová tenni kéne. Sorry, ha ez egy untig ismételt kérdés, csak 2 napja kezdtem el játszani ezzel a játékkal. -
#1329 G2A -n a the white march expansion pass 7,79 Euró. Annak aki mer ott vásárolni :) -
#1328 Csak a steamen kb 485 000 darab fogyott, ebből levéve a 77k kickstarterest még mindig igen szép szám. Gogon megjelenés óta kb top10-ben van eladásoknál. Többi oldalról, meg bolti eladásokról nem is beszélve.
Szerintem elég sokat hozott nekik. :) -
Negritis #1327 a PoE előtt majdnem csődbe ment az Obsidian, viszont azóta a kickstarter óta tudtommal megint sinen vannak -
Although #1326 Nincs kickstarter, de maga a játék abból indult és gondolom azért nem dúskálnak a bevételben. Lehet ezért osztották két részre. -
#1325 Én lehet bevárom a 2. kiegészítőt (mikor is jön? ) és újra végigtolom az alapjátékkal együtt a 2 kiegészítőt együtt, márcsak azért is mert ez a 10 óra amit írtok elég karcsú szerintem.
Van most úgyis bővel mivel játszanom hálistennek.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.09.04. 08:00:09 -
Daermon #1324 Tudtommal nincs Kickstarteres kampány a kiegre. Az első részhez se volt, hanem zsebből csinálták.
Vagy lemaradtam? -
Although #1323 De lesz második rész a kieghez, gondolom a kickstarter jelleg miatt nem tudták egyben megcsinálni. Kell a pénzecske rá. -
#1322 Én egy jó 10+ órát eltököltem vele. Persze függ attól, hogy milyen nehézségi szinten játszol. -
#1321 Mennyi játékidő van a kiegészítőben kb? -
Daermon #1320 Én simán csináltam egy új karit, úgy is végig akartam vinni megint.
Wood elf ranger, wolf pettel és szinte biztos, hogy puskákkal fog operálni :)
Meg van egy félbe hagyott palám (Fire godlike, goldpackt knight, 2H escottal) is, úgyhogy azzal is megtudom lesni az új helyeket, ha akarom :)
Aztán ahogy időm engedi haladgatok majd. -
Although #1319 Fura nekem semmi gondom a töltési idővel, pár másodperc. -
#1318 Hát inkább csináljanak új részt loading screen fixel, meg remélhetőleg kukázott unity enginnel. -
Although #1317 Last expansion
Kicsit szomorú vagyok ez volt az egyetlen és utolsó de megértem, de legalább lesz második része a kiegnek.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.08.30. 15:14:08 -
#1316 Mégegyszer nem akarom állandóan a töltő képernyőt nézni. :p
Most is elég volt, amíg a white march tartott. -
Although #1315 New game ? :) Edit: Dee újra érdemes :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.08.27. 21:28:26 -
#1314 Háát...
Miért kellett ezt nem max levelre kihozni.
Az új területek hozzák, amit az eredeti játék, de csak ezért nem fogom újra játszani. Így meg full 12-es partyval értelmetlen, mert kb 0 rewardot kapsz.