1921
-
#1393 Biztos a kiszallitas dija. -
Negritis #1392 590? -
obe #1391 én ma "fekete pénteken" rendeltem meg: 6990+ 590 huf...már alig várom, kedden jön meg :) -
#1390 Alvilági cd key biznisz. -
jocika #1389 Az hogy a pékbe lehet, hogy itt a G2A-n a royal kiadás 6E? Lopják, vagy mi? A gog-on is cirka húsz átszámolva. -
#1388 Ha szeretnéd dobozosan akkor igen. Egyébként meg most néztem meg G2A.com-on és a kiegészítővel együtt Végösszeg: 8258 Ft.
-
#1387 Ha szereted a stílust, akkor nyugodtan állíthatom: minden fillért megér a játék. Akár dobozos, akár digitális a forrás. -
jocika #1386 Galaxysban 8E az adventure verzió. Érdemes ennyiért beinvesztálni rá? -
Daermon #1385 Januárban jön a White March part 2 :) Lehet félre tenni a tűzifát :) -
Renegade #1384 15 pénz GOG-on, ha valakinek még nem lenne meg. -
Daermon #1383 Na sikerült harmadszor is végig vinni :)
Cipher, ranger, paladin.
Most majd barbár jön, de kis szünet elötte :)
Valószínűleg majd teljesen saját csapattal.
-
#1382 Elég fincsi. -
Daermon #1381 Azt hiszem a paladinomnak (következő végigjátszásban a barbáromnak is) meg lett a kedvenc ruhája :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2015.10.26. 21:28:29 -
Daermon #1380 Tudtommal a WM part 2 után, jön a PoE 2, kickstarter kampánnyal. Anno legalább is ezt említette az Obsidian. -
#1379 Abszolút jól látod. Már csak ha azt nézzünk, hogy tele van angollal és tényleg nem két gombos játékmenettel ez már eléggé szűkíti a kört. És nem csak magyar honban tűnik rémítőnek ennyi olvasgatás az tuti.
Ha optimisták vagyunk, akkor pár év és még több nyelven lesz elérhető hála a szorgos fordítói közösségeknek és még megy majd egy kicsit.
Remélem, hogy jönni fog új része is a játéknak, mert optimista vagyok a játékvilágának jövőjével kapcsolatban. Nálam tuti vétel lesz és már day 1. -
Negritis #1378 nyílván ha azt nézed hogy az SW BF bétájával majd 10 millióan tolták akkor kevés
de ha azt nézed hogy a Baldurs Gate franchiseból 5milliót adtak el wiki szerint, akkor nem olyan rosszak ezek a számok
baldurs gate eladások
ha ehhez hozzá vesszük h kickstarter + lényegében indy (engine terén legalábbis) akkor szerintem ne legyünk szomorúak
és ne feledjük hogy ez kijött és faszán játszható ! :D
sok sztár kickstarter/early accessel ellentétben
ez még mindig egy réteg stílus így sajnos nem fog AAA eladásokat produkálni, DE sztem pont ezért elég sokáig lesznek eladásai
és remélem jön folytatása egy jobb engine és ai mellett
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.26. 16:25:15 -
Renegade #1377 természetesen tök jó, hogy elérték ezt a számot, meg ugye mivel ezen múlott a jövőjük meg pláne, de ez azért elég kevés, azt hittem jóval többen meg fogják venni :( -
Negritis #1376 nagyon szép számok ezek, és örülhetünk neki hogy megmentette az Obsidian seggét -
Daermon #1375 Én is azt hittem, hogy az 1M-et azért eléri. De persze ez is szép eredmény, főleg kickstarteres és nem 2 gombos játéktól :)
Csak jöjjön a WM part 2 és a PoE 2. Most beszállok majd a kickstarter kampányba majd. -
Although #1374 Nem rossz. Tudom Avellone 1 millióba reménykedett, de ez van. Szép ez. -
#1373 Büszke statisztikai adat lettem. -
Daermon #1372 Több mint 500000 példány :) :) -
Daermon #1371 Már nem. 2.0-al szerintem változtattak. Már a létszámban is kevesebben vannak easyn, mint pl normálom. Most próbáltam ki, ez igaz a White Marchra is. -
#1370 csak megerositeni tudom -
#1369 Hát ami az első drake körül volt add mennyiség az undorító volt. Harcot nem éreztem bosszantónak, mert hamar hullottak a népek. 4 druida viszont úgy szét aoe + stun-olt, hogy csak lestem, de valszeg rossz környékre jöttem. Jól van ki fogom próbálni milyen a normal, mert már úgy is bele jöttem és később, vagy 2. végigjátszásra a hardot. :) -
SaGa Jr #1368 Ha lefogadsz egy javaslatot, akkor ne easy nehézségen játszd a játékot, mert az a nevével ellentétben nem könnyű, hanem csak szimplán bosszantó és lassú lesz az elhúzódó harcok miatt. Ezen a nehézségen kapod a legnagyobb számú ellenfelet (hátránya hogy könnyen előnybe kerülnek, meg rettenetesen elnyújtják a harcok idejét). Minél magasabb a nehézség, annál kevesebben lesznek (bár erősebbek, de ettől jobb lesz a játékélmény mint sok gyenge ellenfél gyepálásából ami csak darálás) és jobban tudsz a harcon kívül a sztorira koncentrálni. Az easy egyetlen könnyebbsége, a több Xp, így gyorsabb fejlődés, de akkor meg kivész a játékból a kihívás.
Őszintén szólva a legmagasabb nehézség messze élvezhetőbb és a harcokban sem leszel hátrányban, főleg amennyiben ekkora pereputtyal szaladgál a karaktered. A játék megoldható solo-ban is, ennyire jól kezelhetőek az ellenfelek, így azt az egyént vedd fel és vidd magaddal akinek a sztorijára kíváncsi vagy. Noname bérelt egyénekkel foglalkozni is felesleges. -
Daermon #1367 Chanter helyett (Kana) rakd be Hiraviast. Úgy jobb lesz.
Ha íjjat hasznàlsz akkor Vicious Aim, ha puskát akkor swift. + a talentek.
De lvl 5 vagy akkor go vissza fő szálra. Odd Nuat hagyd kicsit, mert kicsi vagy a továbbiakhoz. -
#1366 Lvl 5 a csapat. Rangert kezdtem maci tank miatt (találtam egy nagyon zsír uniq íjat Old Nuaban örül is a fejem) Velem van a varázsló,fighter,priest valamint a chanter NPC akiket össze lehet szedni és felbéreltem egy barbárt pluszban.
Elég jó kis kombó. Wizard helyett mondjuk egy druida jobban tetszene, de második végigjátszásra is hagyni kell valamit. Láttam egy cikket ahol a csávó csak medvével akarta végig vinni a játékot és meglepően jól haladt állítása szerint :D (csak medve, gazdi nem harcol)
Sword coast legends-et szedem épp. Az is ígéretes. -
Daermon #1365 Milyen partyval vagy? És lvl hányasok vagytok? -
#1364 Egész jól haladok a játékkal. Első végigjátszásra easyn tolom, mert ez az első party rpg amit tolok, de így is vannak keményebb összecsapások (pl a bounty küldetések easyn is aranyos, de max másodjára meglettek) Old Nua lvl 5 végén mentettem egyet, mert az ottani boss elsőre elég váratlan volt. Pár szóban tipp
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!B*szott sok add jön még pluszban amit nem feltétlen láttál -
Daermon #1363 A PoE magyaraítása folyamatban van, nem rég jelentkeztek a készítők FB-n.
Az emberkének nem volt gépe és ő viszi az FB profiljukat. Elvileg 1-2 napon belűl posztolja, hogy jelenleg hogy áll a project. -
Daermon #1362 Igen, lvl 14 lett a max.
Én most lettem lvl 11 (2. végigjátszásom) és most vagyok a szigeten, a gödörnél. Innen kb 1 óra a játék vége.
De még visszamegyek, mert van még pár, Alpine Dragon, Cräghold, meg van 9 szintnyi Odd Nua... Úgyhogy meg lesz az a 14 :D -
Renegade #1361 tényleg a kiegek hoztak szintlépés emelkedést? -
#1360 Én is neki estem a játéknak. Megjelenés utáni demot félrerakva felírtam magamnak nagy betűvel, hogy BESZEREZNI MAJD. Na most jött el az ideje. Sikerült 8k-ért kieggel együtt megkaparintani. Baldur's gate kis suhanc koromból ismerős, hogy bátyáim tolták, de korai húszas éveim taposva kimaradt ez a műfaj, pedig emlékszem tetszett, de nem értettem. Ha azokat nem is ,de ezt végig fogom tolni. :) -
Daermon #1359 Végeztem a White March-al.
lvl7-en kezdtem, így volt kihívás bőven. 2 szintlépés volt.
Nagyon jó az új helyszín és a lootok és elég faszák :) Kitűnő kieg. És még Cräghold hátra van. Az lvl 11 körüli hely.
A setup (és ez marad a végleges):
Main ranger (hunting bow a Stormcaller miatt)
Edér
Pallegrina
Hiravias
Devil of Caroc
Aloth
Most befejezem szép lassan a főszálat majd :) -
ttt1 #1358 Én barbárral kezdtem mondván azzal lesz a legkönnyebb. Most level 6 körül van a party a fő karakternek vmi 1300 hpja van, de Edér egyszer kimentette a partyt,mert mindenki kifeküdt egyedül ő nyomta le a maradék 2 3 enemyt (mikor vissza kellett menni a városba és a hídon volt a randevú). -
Daermon #1357 Mostanit én is rangerrel tolom :)
Következő majd barbár lesz.
Eddig chiperrel vittem végig, meg van egy fire godlike paladinom (goldpackt knight) az act 3-ban leparkolva. -
#1356 még semmit az alapot nyomom egyenlore 2 kulon kari, egy Male Ranger plusz Dual welding ,és egy Female Mage-el, elég jó:)) -
Daermon #1355 A build már resetelhető 1000 pénzért :)
De szerintem is kár várni, így is elég nagy a bejárható terület és jó nahy kaland az egész. Kiváló sokszor játszható játék :)
Most értem a kieg végére, még agyalok, hogy mit döntsek a 3 lehetőség közül. Gondolom ez befolyással lesz a WM part 2-re (amit szinte tuti megint egy új karival járok be :D)
Hypo te mit választottál a WM végén? -
#1354 :)) szerintem kezd el most, nagyon élvezetes, és ugy is újra kezded 3x 4x amikor rajössz hogy a build nem is olyan jó:)) én már kezdtem vagy 10x :) de eddig nem untam meg:) közben BG1-2 és IWD 1-2 -it is nyomom ugyan azzal a main karival:)