10049
-
pocoksari #1075 ehhez kapcsolódik, a patcheket honnan tudnám letölteni ? :) -
pocoksari #1074 (nem eredeti a játékom) -
pocoksari #1073 Norvégia - Nápoly - Teutonok/Livonia
PU alatt - PU alatt - szar kezdőhely
Pomeránia - Toszkánia - Hesse
ezeket nincsenek túl távol ám, ráadásul birodalmon belüliek
Hansa - Genoa - Novgorod
van cb...csak egy erős szövi kell melletted és már indul is a támadás
a luck meg sztem semmit nem ér...de tegyük fel, hogy ér valamit...mi történik, PU alá teszem őket, magyarul erősebb beosztottaim vannak, nem nagyon baszarintanak ki velem -
Mozes #1072 Sziasztok!
Hogyan tudom az én országom megítélését egy másik országgal szemben növlni?! Fordított helyzetben küldöm a másik oldalra egy diplomatát és az javítja a másik országben az én megítélésemet, de fordítva?!
Köszi -
#1071 Még mielőtt elkezditek nyomjatok pár kört ironman-módban, illetve sebesség 2-es fokozat és soha nem nyomtok pause-t :)
Pl én is ráérek este 7től kb éjfélig de ha az asszony szól akkor pattannom kell.. utána meg ha visszajönnék 2 percig csak a felbukkanó ablakokat zárnám befele :D -
heverő #1070 Norvégia - Nápoly - Teutonok/Livonia
Pomeránia - Toszkánia - Hesse
Hansa - Genoa - Novgorod
és a nagy országok megkapják a bónuszt + hard fokozat (ez valamiféle együttműködésre rákényszeríti talán az emberi játékosokat) -
pocoksari #1069 50-100 év nálam 20 játékóra :)
ráadásul nem tudsz két közel egyenlő erejű államot igazán távol kiválasztani..főleg nem kicsit -
pocoksari #1068 *nem fizetett reklám -
heverő #1067 neked még egyedül sem komoly kihívás a gép elleni játék, ember szövetségessel pedig aztán végképp felborulna a pálya.
Ha elég távoliak egymástól és elég kicsik az emberi államok, akkor a "levadászás" pillanata a kezdés után 50-100 évvel jön leghamarabb el és pont ez az a kihívás ami új dimenziót adna az egésznek. -
pocoksari #1066 multiban csak a másikat támogatva vagyok hajlandó játszani...tehát a másik ellen nem
ennek praktikusan az az oka, hogy egyetlen célom a másik levadászása lenne, ami magamat ismerve elég hamar háborúhoz vezetne, ami előbb vagy utóbb valaki totális vereségével végződne és így a játék véget is érne -
WinG #1065 Meg akarom venni a teljes verziót, de egyelőre nincs rá keret... nem eredetivel lehet multizni?
@pocoksari: mit takar az, hogy ember ellen nem multizol? :D
-
#1064 húha, megint kezdhetem elölről a játékot? :)
Ez nagyon nagy dolog! Végig a törökökkel szórakozok, ugyanis nem szabad sok területet elkérni egyszerre mert a majom szomszédok nem hogy örülnének még koalíciózgatnak ellenem, amúgy ez akkora baromság, szerintem abban az időben be volt fosva mindenki a töröktől, nem hogy még azt átkozzák aki legyőzi.. szal 4-5 területet kérek el, ezeken van claim-is, aztán béke, claim gyártás és pont mire vége a truce-nak meg a kövi hadüzenet. De valszeg nálam már át van konvertálva Kontantinápoly mert nem láttam ilyen lehetőséget.. jah és nehogy azt higyétek hogy gyengék lettek, hódítják afrikát és ázsiát, még van mit lecsipegetni :D -
KingPunisher #1063 Titeket nem zavarnak az apró betűk ? Nem lehet megnövelni őket valahogy ?
Full Hd-ba nekem nehezen olvasható picit.. -
Töketlenfecske #1062 Oppá, mekkora bug. Ottománokat, ha a fővárosuk még keresztény, akkor a hit felvételére lehet kényszeríteni. Most estek szét. :D -
heverő #1061 toszkánával játszottam régebben, ez elég meggyőző ennyi idő alatt.:) én kb. a feléig sem jutottam emlékeim szerint. valamit még nem igazán tudok vagy nem igazán érzek...:(
a multit is megpróbálhatnánk ha lenne még 1-2 ember, mert veled szemben egyedül azt hiszem nincs sok értelme felvenni a kesztyűt.
a tört verzióval is működik a dolog?
mennyi időt vesz igénybe és mikor tolnánk, mert a csajommal is egyeztetnem kell.
-
pocoksari #1060 praktikus a patch behozza a világhódítást... -
pocoksari #1059 Toszkánát választottam:
kép
lassan megemelem a sereget a limithez, így a jelenlegi állás szerinti 3. sereg lesz az enyém...vazall csak a pápa, PU nincs, pont most lett 2 szövim: kasztília és a gonosz burgundi...a többiek pedig koalícióban ellen :)...alapvetően mondjuk ők az erősebbek, ha lenne elég manpowerem nem is érdekelne, így viszont picit zavar...mondjuk ha kasztília bemakkolja aragónt, akkor jelentősen csökken az ellenség...ráadásul mi is erősödünk...onnan KO mindenkinek -
kissssss #1058 nos igen ebben csak egyetérteni tudok ez a játéksorozat sohasem a történelemhúségről szólt, szerintem a probléma itt inkább az hogy a random események nincsenek normálisan kivitelezve, hiába van xy-nak és gipsz jakabnak papíron 50/50 százalék esélye ha 10 játékból nyolcszor xy kerül ki mindig győztesen. -
xemperor #1057 na, ma csiszoltak egy kicsit a gamen..apró újítások.. és Hungary-val végre nem olyan mostoha a kezdés.. -
phylemon #1056 Töri 7. osztály. :) Mert Poroszországban áttértek az evangélikus vallásra. -
pocoksari #1055 lehet, hogy az én perverzióm, de ami fix, az a kezdés dátumának állapota (most persze lehet azon vitatkozni mennyire jó vagy sem), a másnap és onnantól kezdve minden fikció, értsétek már meg végre...lehet, hogy a szegény 1éves Mátyás gyereket elütötte a villamos már másnap...a játék keretet ad, van ami megismétlődik, van ami nem, tessék elfogadni -
pocoksari #1054 no, akar valaki multizni? -
Joker307 #1053 Ha érdekel valakit a módosított C.E.M. akkor feltolom azt is -
Joker307 #1052 Central Europen Modba csináltam egy módosítást. Mikor kijön Hunyadi János regensé választásának az event-je, és Hunyadiakat választjuk akkor Mátyást megkapjuk Heir-nek, esik 2 a stability és az habsburgok personal uniós cassus bellit kapnak.
Ezt azért csináltam mert már a 3. játékom M.o.-val és még mindig nem jött ki az az Event h Hunyadi Mátyás megkoronázása és tököm kivan hogy Habsburgok uralkodnak. Arról nem is beszélve hogy mind gyökér... -
Joker307 #1051 Poroszországhoz mért kell vallást váltani? -
Joker307 #1050 Most nézem h csak 70 év -
Joker307 #1049 -
Joker307 #1048 -
Joker307 #1047 Brandenburg 100 év alatt, Bohémia, Saxonia Unioban, én vagyok a HRE császára
Szomszédok nem túlzottan bírnak...
-
WolfKrieger #1046 A japánok folyamatos katolikus lázadásaira mi a megoldás?
Hiába hagyom nyerni őket nem konvertálják át az országot csak a provinciákat egyesével az meg csak tönkre teszi a religious unity-t. -
heverő #1045 Hesse 100 év. Hard fokozatban. Nincs PU, viszont vazallus Saxony, Holstein, Thüringia és Köln. Az utolsó 15 évben már nem háborúztam, h ne csesszem el a referenciajátszmát, így ez egy viszonylag konzervatív játék eredménye.
A térkép itt van:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_9_24_voc51s21xy.png
Bevétel: 34 Tech: 36 Ideas: 16 -
pocoksari #1044 mind1 -
heverő #1043 indítok 1et, mivel próbáljam? -
pocoksari #1042 másolj térképet,hogy mit kellene túlteljesíteni -
heverő #1041 egyszer örülnék ha megpróbálnád, mert jó lenne látni, h hmi az amit ki lehet ebből hozni. nincs referenciám és így annyira nem élvezetes.
Amikor nem HRE területtel próbáltam annak mindig olyan katonai/gazdasági dominancia lett a vége, h 1700 környékén abbahagytam, mert a birodalom managelés (nincsenek érdemi gazdasági, politikai vagy éppen katonai kihívások) elég unalmasra sikeredett.
Jó lenne látni, h tudok -e a közeledben teljesíteni és ha igen, akkor a multira is nyitott lennék, bár nem igazán tudtam kódolni a lenti beírásod.:) -
pocoksari #1040 egyszer lesz olyan is...de HRE területén belül nem szívesen játszok, mert macerás és kicsi a "haszon" -
pocoksari #1039 no, itt egy kép a skót játékból:
skót
angolok kiütve, cornwallt annektálom...franciák és burgundi PU alatt :)
ez a jó hír...a rossz, hogy értelmes claimem nincs, tehát konkréten nem tudok támadni...semmit sem tudok csinálni... -
pocoksari #1038 100 évet? az rohadt sok :) -
pocoksari #1037 na, aki akar multizni:
ember ellen nem játszok, olyan vegyen fel, aki tudja, hogy letöltött verzióval hogyan lehet multizni :)
-
#1036 Hogy lehetne nehéz? Csak képek betűk és számok az egész.