10049
-
Timakrisz #1395 Hahaha :P kabbe így lett :) -
Timakrisz #1394 Ilyen a mesében nincs... Összejön a szövetség a lengyelekkel, erre megtámadja őket ausztria, csehország és a krím, engem meg a törökök :(( -
pocoksari #1393 majd most a torokok vernek el :-) -
Timakrisz #1392 Na akkor erre leszek most kíváncsi: megint újra kezdtem :) és most mindent úgy csináltam mint eddig és a lengyelek elfogadták a szövetséget 2 hónap "repuzás" után... -
Timakrisz #1391 Akkor már csak azt nem értem, hogy én egyáltalán nem szoktam támadni 5 évig, a buzi osztrák meg lengyel mégis mindig össze fog ellenem... mi a francért? Mindkét ném 5x olyan agresszív mint én, szanaszét zúznak mindent a környéken. -
pocoksari #1390 csak akkor csatlakoznak a koaliciodhoz ha elegge utaljak a celpontot ott is az agressziv terjeszkedes (talan a fenyegetettseg status) szamit igazan, tehat sima -100as visgony inmagaban nem eleg
ahamm, leaderrel( nem a koalicio alapitoja, hanem a warleadere) kotsz beket, nincs kulonbeke a tobbi taggal -
Timakrisz #1389 Azt tudom, hogy hogyan lehet valaki ellen koalíciót alapítani, de hogyan fognak csatlakozni a többiek hozzám? Illetve csak a koalíció fejével tudok békét kötni?
-
pocoksari #1388 pedig ott a bosnyakok a leaderek, tehat a lengyelek az o haborujuk jogan avatkoztak be...tehat nekem elsore nem ugy tunik, hogy a lengyelek gondoltak egyet es radrontottak
nem az eleje nehez, hanem beallni a ruszkik, francik ele es leverni oket...gyakorlatilag ott van vege a jateknak amikor ezek ketten kifekudtek...pl. spanyolok szepen felfejlodnek, de az alapteruletuk sokkal konnyebben leverheto, mint a kontinentalis nagyhatalmake
szerintem jatsz parszaz evet az osztrakokkal es utana probalkozz a magyarokkal -
Timakrisz #1387 Dehogyis, a bosnyákoknak közük nincs a lengyelekhez itt. Megnéztem előtte ki kivel szövetséges, és igazából a bosnyákok kezdték az egészet... meg a szerbek.
Csak a Magyarokkal szeretnék elsőre nyerni (amúgy nekiálltam osztrákokkal, és elég easy :( (normalon) -
pocoksari #1386 en ott bosnyak zaszlot latok...nem lehet, hogy megtamadtad oket ugy, hogy nem merted fel a lengyelek mennek segiteni nekik?
ha nehez akkor kezdj massal...aztan ha meglesz a rutin allj neki ujra -
Timakrisz #1385 Na 2 óra szívás után szokásos :( röhej, hogy eddig 20ból 20x a teutonok mindig a lengyelek ellen voltak, mostmeg bezzeg velük vannak... kapják be
-
Timakrisz #1384 Na most fejeztem be megint egyet :) SZóval osztrákokkal unio, de sajnos ők a főnökök, egész jól ment kb 1480ig, aztán azok a barmok mindenbe belekötöttek, és persze mindenki összefogott ellenük... a végén megint a mocsok lengyel litván páros vert be :(
Kilépni hogyan lehet az únióból? -
Timakrisz #1383 jobb lenne? :)
Na megnéztem osztrákokat: alap 36 unit, 2x akkkora manpower mindenki elfogadja a szövetséget, kb 10-15 év alatt bezúzok mindenkit a környéken :(... nem tudom, miért írták a fejlesztők az elején, hogy magyarral "easy" a game... -
pocoksari #1382 mondjuk frissíthetnéd... -
Timakrisz #1381 Oké, akkor akik azt írták, hogy a lengyelekkel kell szövetséget kötni légyszi árulják el hogy kell, mert fogalmam nincs, és az osztrákokat még csak-csak leverem a csehekkel, de akkor jönnek a lengyelek és vége... (normál fokozat 1.1 es patch) -
hitman1028 #1380 ma v holnap végzek,majd utána -
Timakrisz #1379 Magyarokkal mutassatok videot és ne easy-n :P -
hitman1028 #1378 és igy is győztem xd
-
pocoksari #1377 nekem ez spec. nem tetszik...nem néztem végig, belepörgettem csak ide-oda, de a lényeg, hogy a manpowert pazarlod , az angol háborúnál simán bedropoltak az angolok és egyesültek...burgundínak mekkora serege van? ezt állítsuk szembe a maradék 20k katonával, akiknek nincs utánpótlása...nagyon hamar vége lehetett volna -
hitman1028 #1376 ezért jó kis kihívás xd -
Timakrisz #1375 Magyarnál 0 tábornokkal kezdesz és egy ratyi alap unit típussal, régenstanáccsal, és mindenki rühell a környéken aki erősebb mint te :P -
hitman1028 #1374 https://www.youtube.com/watch?v=BvJP7YeSkaA&lc=z12ael0yoxyyc5pji04cjtfgyviwyftjgsw0k -
Timakrisz #1373 Nagyon várom, hogy a magyarokkal mit sikerül elérned :) -
hitman1028 #1372 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_4_2_rt2qe7e7zg.jpg
ám jelenleg igy állok ,persze ez csak európa az egész nem fért rá xd
-
hitman1028 #1371 https://www.youtube.com/watch?v=ehKvta872sQ
legegyszerűbb ha az elején belépsz a hre-be,itt egy kis utmutató -
Timakrisz #1370 Na majd várom az okosságokat... mert ezekkel a tetves rohadt mocskos genyó osztrákokkal és lengyelekkel semmit nem tudok csinálni... -
hitman1028 #1369 mindj végzek a franciákkal,akkor kezdek egyet a magyarokkal,természetesen hardon xd -
Timakrisz #1368 Basszus nem megy :(( komolyan egyből elejétől jópofizok velük, diplomatát ráuszítom, maxra viszi a reput és nem... és Bármit, de tényleg bármit csinálok, a kurva osztrákok mindig rámszálnak, mindenféle szövetséges sereggel... :( már ma is 10 estem neki... nem értem mit rontok el. Ti is normálon játszatok? -
Lysandus #1367 Ha ráviszed a kurzort, ki kell írnia, hogy miért nem köti meg... (Pl már maxon vannak a diplomáciai kapcsolatai.) A lengyelekkel próbálj a játék elején szövit, akkor meg szokta kötni. Mehet a házasság is, és jó eséllyel még a trónját is megöröklöd. -
Timakrisz #1366 Ok én ezt vágom, de akkor a törpiek hogy kötöttek szövetséget velük???
Milyen fokozaton toljátok amúgy? Én normalon. -
hitman1028 #1365 mivel a két nemzet alapból rivális,és a riválisok ritkán kötnek szövetséget -
Timakrisz #1364 ott a link az egy kép a "helyzetről" :( ja és alitvánokkal is maxosan vagyok cimbi... -
Timakrisz #1363 Na most nagyon rámentem a lengyelekkel való "jópofizásra". Hiába állítom be rivalnak az ő rivaljaikat, kimaxolom a reput, mégsem tudok szövit kötni velük :( ez miért van?
http://imageshack.com/a/img33/7852/o6ys.jpg -
Lysandus #1362 Nicsak, egy beszélő varázskard!
Tanácsadót jelent. Mindegyik tanácsadónak van valamilyen tulajdonsága, amellett, hogy plusz monarch pontokat ad valamire. -
Timakrisz #1361 Van olyan lehetőség néha, hogy feldobja kapjak ilyen-olyan bónuszt (pl +1 stability, vagy +x% valami), VAGY választhatok free artist philosoper stb közt... ezek mire jók? (mármint a 2 free artists, és társai?) -
KissCsabi #1360 Sziasztok!
Tudnátok mondani jó multiplayer felállásokat, hogy ki kivel legyen. 2-3 személyre lehetőleg.Lehet Co-Op de egymás ellen is. -
#1359 Kiírja hogy miért nem fogadja el ha ráviszed a kurzort a csíkra.
A legolcsóbb kell az elején, csak is gyalogság, pop limitig. Minden prov ad egyet, és utána nézd meg a legerőssebb provokat, pl sopron, szepes és itt lehet kettő is.
A lényeg hogy mindig szöviben támadj, és ne te legyél aki az első 5 összecsapást megvívja :) fontos hogy kevés embered nyiffanjon ki, mert úgy néz ki ingyen visszakapod :) de békekötés után jön az igazi háború, éveken át is harcolhatsz folyamatosan a felkelőkkel.. mert úgy is túl sokat fogsz kérni :)
Ha nem te vagy a háborúban a vezér szövi akkor meg nagyon észnél kell lenni, mert nem kapsz a végén semmit. Ilyenkor te csak a másik oldal vezérével tárgyalhatsz, szal mehetsz neki egyből, a többi szard le, vagy az egész háborút leszarhatod :) -
pocoksari #1358 gyarmatra en ugy megyek, hogy kerek seregatconulast a gyarmati orszagtol, kipakolok eleg sereget majd beutom az anyaorszagot es elszedem a gyarmatot
gyakorlatilag ket orszag veszelyes hosszutavon: francik meg a ruszkik ezek kozul is inkabb a ruszkik a rengeteg manpower es az alacsony teli force limit miatt...a tobbi orszag semmit sem er...a ruszkik ellen mondjuk szoktam menni segiteni es probalok kozel ferkozni hozzajuk, mert ha nem figyelsz pikk-pakk kiernek kamcsatkaig -
pocoksari #1357 ez volt az elso magyaros jatekom (ez meg kieg es patch elotti verzios):
elso
meg van egy patch utani, arrol nincs kepem, de emlekeim szerint ott is rendet raktam a terkepen :-D -
Timakrisz #1356 lssahpaul: Nekem pl más vallásúval nem sikerült szövetséget kötnöm. Pedig maxon volt a "repum". Tehát amikor megerősödtél akkor nekiálltál sereget csinálni? Milyen egységre érdemes menni? Elején sok gyalogos? Vagy inkább tartalékoljam a zsetont lovasságra?