15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#1429 2. visszavonva, ezer bocs meg egy anyamedve, nem tudom miért olvastam "probléma" helyett "témát"... -
#1428 1. És ha 10 óráig él? 10 óráig meg lehet nézni.
2. Nem a BF a téma egy BF topicban? Erre mondaná a haverod hogy női logika.
3. Egyszerű typo, meddig fogsz ezen lovagolni?
4. Igen, eladják évente. Miért fáj ez neked? Miért nem tudod leszarni egyszerűen? Ha már ilyen világmegváltó mártír akarsz lenni, akkor megsúgom, hogy ennél sokkal nagyobb problémák is vannak a világon. Persze jó annak, akinek egy játék a legnagyobb gondja az életben. -
Livius #1427 Tessék, persze keress rá nyugodtan, de az összes max 10 óráig él youtubon. Egyedül az E3-as fos minőségükeet nem szedik le. Egyébként már ezek is terjednek, szóval ennyit a BF4 ócska programkódjáról és biztonságairól, mintha csak a BF3 lenne.
Itt nem a BF a fő probléma, hanem a játékosai akik annyira informálatlan balfaszok hogy 64 vs 64 playert írnak le, és hisznek minden EA/DICE mesének és parasztvakításnak. Ebből él még ez a hulladék minőségű rendszereük, hogy évente adjunk ki 20k-ért játékot, és ez a nagy gond itt. -
#1426 Nem spicli, tényleg jogsértés... Amúgy meg szerinted hazudok vagy mi? Keress már rá youtubeon hogy "bf4 alpha"... Amúgy meg legközelebb hogy ne kelljen ennyit dolgoznod, csak annyit írj, hogy:
<szokásos utálom a bf-et de még is egész nap ezzel foglalkozom sírás>
(mentsd le egy txt-be és csak "ctrl+c ctrl+v"-t kell nyomnod) -
Livius #1425 Youtubera esélyteken videót rakni, még akkor is ha aki csinálta attól elvették rég az alphat. Egy kedves [email protected] elérhetőségű EA spicli folyamatosan jelenti az alpha videókat jogsértőnek.
Egyébként mi ez a 64 vs 64 ? looool Már ez a méret is volt a BF3-ban csak a publik népnek nem volt elérhető? Egyébként commonrose nincs az alphában!! ÉS úgy érzem nem is lesz nagy hangsúly azon hogy legyen mint a BF3-ban, sőt van egy olyan érzésem hogy ez és pár dolgo azért nincs, mert ezek nem voltak a BF3 első verzióiban. Ez a játék semmi már csak egy megmodólt BF3 a kiadás utáni egyhónap verzióra alapozva. -
#1424 - értelmetlen kérdés, függ a távolságtól, adott fegyvertől, stb...
- -''-
- rpg c4... hány kell... pasz, nincs alfám.
- 64 vs 64 bf3hoz képest szerintem körülbelül ugyanaz, a mapot is figyelembe kell venni. én max egy markaz monolithhoz tudom hasonlítani ezt a mapot, de csak ha muszáj, ha valakinek van jobb ötlete a hasonlitáshoz meghallgatom. mondjuk a markaz monolithen ehhez a sanghajos mapon biztos lasabb a játékmenet.
- lesz, használható lesz
- gondolj bele, miért ne lehetne?
Nincs mit!
(úgy válaszoltam meg a legtöbb kérdéseid, hogy csak a hivatalos streamet néztem kb 2 óra hosszat.) -
#1423 Látom azért te elég konstruktívan állsz hozzá a dolgokhoz. Nagyon dicsérendő!
A kérdéseim:
- alap fegyverből hány lövés kell egy killhez?
- ugyanez pisztolyra is érdekelne
- milyen tank elhárító cuccok vannak és alap RPG-ből mennyi kell egy tanknak?
- a játékmenet lassabb- e vagy gyorsabb mint a BF3?
- commorose van már? használható?
- itt is fel lehet venni a halottak eszközeit?
Köszönöm! -
#1422 Attól még vannak videók youtubeon. -
#1421 Helló!
Stinger itt hogy müxik?Idáig mem tudtam használni :~) -
Electrickman #1420 Mezei felhasználó,aki kapott alfát szerintem már 3-szor meggondolja tesz-e fel róla videót.Csak én 2 embert ismerek akit kitiltottak a videó miatt.
Tehát olyan fog feltenni aki vagy nagyon buta,vagy már nem akar vele játszani,mert szerintem külön csapat vadászik a videómegosztókon a gameplay-re és nyomják le a csókát.(Amúgy meg bekaphatod.Semmi,csak vicc.) -
#1419 fps -
#1418 Nem e3-as vidókra gondoltam, hganem azokra amit mezei elhasználnók, akik kaptak alfát,a zok ratak fel a jutubra vagy akárhova:D
Semmi beszéd, csk maga a gameplay. abból már látni, hogy pl a lőszerkérdést hogy oldották meg, a fegyverek hogy sebeznek, stb. Tehát olyan dolgokra gondoltam, amikből te magad döntöd el, hogy miylen is a dolog, nem pedig mások írására, mert az ember ugye gyarló és elfogult vagy ilyen, vagy olyan iránybna:D
és ne káromkodj te geci:DDD (no offense, csak poén:D) -
#1417 SC2 2010-es. -
Electrickman #1416 Már ne is haragudj,de én speciel értelmét sem látom.A "ki tud jobb csalást,amit még nem lehet annyira észrevenni" témát én nem tekinteném sportnak,vagy küzdelemnek. -
Electrickman #1415 Ebben az esetben mi számít neked objektívnek??Leírnád,mert kurvára kíváncsi vagyok rá. Egy előre begyakorolt,százszor is eljátszott jelent,amit láthattunk ugye,vagy éppen az E3-on a sok bénaság,amit műveltek.
Mert azt sem lehet annak tekinteni,mivel ott szinte mindenki csak "próbálgatta",kóstolgatta a játékot,nem volt igazi ökölharc.
Én szívesen leírom amire kíváncsi vagy,kérdezz nyugodtan. -
Electrickman #1414 Jha,ha spawnolni akarsz,látod azt amit a csapattársad,igaz kicsiben,de egy külön kis képernyőn a bal oldalon mutatja.
Ha pontra spawnolsz,egy bizony részét látod a pontnak,nem olyan nagy teret.
Viszont láthatod azt is,ha egy másik csapattársad ül a heliben,(vagy más járműben)hogy éppen merre jár vele,de spawnolni értelem szerűen nem lehet bele -
Electrickman #1413 A pályaváltás alatti idő még egyenlőre ugyan annyi,a spawn idő is,de már látod a tizedmásokperceket is,ami kurva sokat számít ugye...
A tankkal fejlövés megmaradt,mert ha csak mellélősz a csókának,nem döglik,a hajón 30db gépágyú lőszered van és 5 rakétád,tehát kifogy.Annyit még nem "éltem" benne,hogy meg tudjam mondani,újratöltődik-e?
Ezek a mocskok mindig kilőnek belőle.A helinél maradt az ujratöltődés,kicsit még könnyebb az irányítása,vagy is inkább úgy mondanám jobban reagál,mint a bf3-as konzervdoboz.
A squadrendszer majdhogynem ugyan az,kivéve hogy 5 ember a squad,de ugyan úgy bepakol random.
Volt még kérdés?? -
#1412 Esportra alkalmas játékot utoljára 2007-ben adtak ki, vagy még régebben. -
#1411 Livius ezt a játékot nem esportra készítik, szóval kb fölösleges erőltetni ezeket az extra funkciókat. Most le merem fogadni, hogy a szerver adminban 3 parancs lesz összesen. Térkép váltás, térkép újraindítás és szerver leáll/indít. -
Livius #1410 Hiába veszed majd fel, erre nem fog se GGC se PBbans vagy semelyik esport oldal (CB, ESL) bant adni senkire, úgy hogy nem elemezhető rögzített demo fájlból, bármiylen nézetből. Cheater szűrésre ez még alkalmatlan lesz, max egy szerver admin majd ez alpján könnyebben dönt a privát listás bannoláson a saját szerverén pár furcsa player esetén. -
#1409 Így van. Én már nagyon várom. Tudom, hogy mondtam, hogy legyen battlerecorder, csak akkor veszem... de igazából ezzel jól lehet szűrni a csalókat. Nekem elég. -
Gyuszopapa #1408 De gondolom egy-két gyanús játékost ki lehet figyelni a spectatorral és esetleg felveszem fraps-al az egészet. -
#1407 Horn Gyula bácsi is meghalt -
ThruKnight #1406 jaj smittyke, te gyökér, mennyire szar scriptet használsz már a hszem elrejtésére :D
ha csak simán nézem az oldalt, akkor tényleg nem látszik, valszeg a sok barom se látja így, mert az informatikához nullák, de te meg én folyamatosan :D igazi, vérbeli seggfej vagy, köszi hogy bozinyítottad! -
ThruKnight #1405 Én már válaszoltam erre, de a mindig igazságos, és picit sem subjektív házigizda törölte a postomat, azt, ami a csak és kizárólag a bf4ről szólt. Mondjuk a többit is.
De biztos ilyen egy "ember". -
#1404 Bocs . Nem pont neked szólt ! A válaszra nyomtam véletlen! -
#1403 Hy
Skacok a stinger itt hogy müxik?Mert nekem valamiért nem sikerült életre kelteni :~)
-
Livius #1402 Mivel a Battlerecorderről egy büdös szó sincs vagy ezzel megegyező spectator demo fájlról, így erre a cheater kiszürésre is keresztet lehet vetni már.
Úgy hogy live-ba nézel egy aim/wh gyanús játékost és nem tudod vissza nézni több kameraállásból azt a szituációt ami érdekes, így semmi cheater szűrés nem lesz ebből majd, csak a marketingre és játék népszerűsétésére lesz jó, mert órba szájba csak a BF4 fan filmek mennek majd a youtubera, meg pár esport stream felvett rögzített adása. -
#1401 Ha már valaki játszott az alphával. Milyen a játék menet gyorsasága?
inkább BF2 jellegű vagy BF3? -
#1400 Alig várom, ki fog derülni, hogy kurva jó vagyok, csak eddig elnyomtak a sneciek. -
Gyuszopapa #1399 Azért kiváncsi leszek hogy hány BF3-ban hiperszupergigamega játékos fele annyira se lesz jó a BF4-ben.
Mivel elvileg látható lesz fps módban is spectatorral is hogy játszik.
Esetleg az aim,wh,makró,jármű és infrantry script valamennyire kiszürhető lesz. -
ThruKnight #1398 Fpocok : ez így eddig marha jól hangzik. Alphában ki lehet már valahogy tesztelni ezt szerinted? -
#1397 Spectator Mode will allow a player to watch a match in either first or third-person mode. In third-person the spectator will have full control of the camera and be able to see the player’s current loadout. Five free-cams are also available, which allow the spectator to freely move around the map as they please without being attached to a certain player.
-
#1396 A teamkillt mondjuk maximálisan támogatom. Utálom a rpg/grenade spammer szerókat.. -
ThruKnight #1395 V43 1105 : egyet értek veled, én ugyanígy gondolkodom erről, csak ezt a sok elvakult dice troll nem fogja fel -
#1394 Nem lesz, ESO zárt tesztről is kikerült egy 20 perces videó, amiben a csávó olyan szintű játékot produkált, hogy kb csak azt láttad, hogy ez teljesen retardált. Arra azért konkrétan kíváncsi leszek, hogy ezek az emberek, hogy fogják a nyugdíjamat kitermelni, vagy jobb ha ugrok, ha már munkaképtelen leszek? -
#1393 Sörétessel ne lehessen 6 km-ről fejest leosztani. Mostani részre megtanulják végre a fegyverek optimális beállítását? -
#1392 #1205-ben volt egy videó, ott a tankban írta hogy 1/5 ammo van még, ez most akkor azt jelentené hogy fogy a lőszer, vagy csak dísznek van ott, mert ott folyamatosan töltődött, csak épp azt nem mutatták hogy mitől. Jó lenne egy rendes tesztvideó ami kitér ezekre a dolgokra is. -
#1391 Te maximum egy kisfröccsöt kapsz! -
Gyuszopapa #1390 Én senkire sem haragszom se Kemotoxra se másra.
Csak annyit szeretnék ha legalább a játék találati rendszerét itt gondolok a hitboxra és netkódra rendbetennék,nagyobb pályákat,járműlövedék limitet,alapból teamkill-t,kézifegyver tárazáskor lövedékvesztést.
A repülő meg 250 alatt bukjon át.