15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#1204 nembaj, majd elmeséljük milyen jó lett :DDDD
szvsz nem veszítettél sokat.biztos kaotikus az alpha ahogy a bf3-nál is az volt az első hetekben. -
#1203 Ne búsulj, neked már annyira jól megy a fikázás, hogy játék se kell hozzá:DD -
#1202 -
#1201 Ejj ez szopas. :( -
eugabesz #1200 De nem kérte senki,hogy fűzz hozzá bármit is...Itt most megint nem a játék maga a lényeg...sajnos. -
KaBuTo666 #1199 Ehhez csak ennyit tudok hozzáfűzni:
BRUHAHAHAHAHAHAAA -
eugabesz #1198 Aha...még most is emlékszem a bf3-ra...minden eddiginél nagyobb rombolhatóság... -
eugabesz #1197 Nekem személy szerint ez volt az utolsó átverésük.
Megkaptam az e-mailt az alfa tesztre,két nap után már gyanítottam,hogy valami gubanc van.Felhívtam még egyszer a támogatást,ahol azt az információt kaptam,hogy sajnos sokkal több e-mailt kiküldtek,mint amennyit terveztek játékost az alfa tesztre,ezért tekintsem tárgytalannak.
Ha eddig nem kaptam hozzáférést,akkor már nem is fogok,s ő még segíteni sem tud,mert a tesztet a DICE vezényli,s nincs joga új hozzáférést kiosztani.
Soxor megkaptam már,hogy összeesküvés elméleteket gyártok,meg mindenben csak azt hangsúlyozom,hogy átvertek...hát tessék.Adják alám a lovat... -
#1196 Populus FPS!!! -
#1195 “Levolution”:
- The player having the ability to “change the landscape in real time with interactive environments that react to your every move”.
- "Dynamic world"
- Es talan utal a "Landscape evolution"-re is.
Magyarul kb dinamikus kornyezet es bovitett fizika a jatekban. -
Borg #1194 Nyilván azt, hogy mostmár felmehetsz az épületekbe, és több szinten zajlik majd a harc.
(bár több itt is túlzás, mert ahogy a videókat elnéztem van egy fent, és egy lent, a kettő között leginkább semmi) -
#1193 Erre én sem jöttem rá. :D -
#1192 Mit jelent a levolution? -
#1191 -
#1188 Köszi, hogy itt jártál, sokat hozzátettél a topikhoz. -
#1179 Nekem a háromban is fekvés van 3 golyótól.. -
#1178 Nyugi a Bf3-ban is a teljesre baszták el, csak Borg-nak maradt jó itt az SG-n. -
#1177 Nem rossz az alfa verzió,viszont ha a sebzés így maradna, a véglegesben is,akkor lenne nagy sírás-rívás,3golyó oszt fekszik,még messzire is,legalább is nekem nagyon jól adja az alfa verza,de mondjuk a gépem se kutya,vagy macska...
-
#1176 De hát azok mindig hazudnak, nem ?:D -
Borg #1175 Már csak egy "felbaszom az ereimet" makró gomb kéne fentre, és a rejtett hozzászólásaik száma is csökkenne :) -
eugabesz #1174 Nem egyszerre lesz mindenkinek elérhető,azt mondta a supportos csóka,csak nyugi,ott lesz az... -
#1173 ez érdekes, én kaptam emailt meg minden, viszont az Originemben nincs ott a játék. pedig megfelel neki a gépem meg minden :/ na mindegy... majd a Béta, remélhetőleg :) -
#1172 tetszenek az újítások, a sok kis apróság ami hangulatosabbá teszik a játékot, a járgány és fegyver testre szabhatóság, színezgetés stb, de a kedvencem, hogy jelenleg ha lövök és eltalálok valakit akkor meghal... jó lenne ilyesmi bf3ba is :DD
viszont ez még nagyon-nagyon korai verzió, teljesen játszhatatlan, szerintem nem ez volt az E3-on :) -
#1171 Hála Isten annak, aki kitalálta az SG addont :D -
#1170 Hát te már csak sokat tudsz az ügyeletes flémkeltő HSZ-ekről, Miszter "engem nem érdekel a játék, de azért egész nap itt lógok" :) -
Livius #1169 Talán nem ártana megismerkedned a személyeskedés jelentésével! Az attiGT ügyeletes flémkeltő hsze az, ami személyeskedés, az enyém egy egyszerű álatlánosítás ami full igaz, de persze beismerni nem fogjátok ezt, mert az gáz lenne a továbbiakban rátok.
@attiGT
Elárulom azért végeztem ott amit látsz, mert már fiatal vérpistike koromban magamtól rájöttem, hogy én is jobban járok majd anyagilak, ha olyat tanulok amivel benne lehetek a zsíros, sokba kerülő, de semmit nem tudó prolinépnek szánt hulladék műszaki eszközök fejlesztésében. És a sok IQ nyomorék által így nincs gond a megélhetéssel, ahogy a DICE és az EA-nél sem, ők is rájöttek erre már pár éve. Nah ennyit kerestem ott, eddig jó pár évet. THX! -
janihunk #1168 jaja és vissza is raktam a win7 et de kár volt annyit nem ér ez a verzió legalábbis így nem. BF3 jobban bejött még alpha szinten is. Elkapkodták a tesztet, 1 hónap múlva jobb lehetett volna. -
#1167 Most jöjjünk mi is a kedvenc fétis-szövegetekkel, a személyeskedéssel?
Te stílusodban: Majd akkor írogass ilyen ökörségeket, ha nem fogsz minden apróságon sírni mint egy szűzkislány :P -
#1166 az alfa gépigénye szerint win8on nem megy, 64bit-es Win7 kell -
#1165 mit keresel az elten ennyi esszel? -
Livius #1164 A videók alapján a commander üdvözlő duma is ugyan az volt a kellemes női hanggal! Persze ez is majd új lesz mindenkinek, mert fingja sincs senkinek már az eddigi BF-ekről, azok túl komplexek voltak és nehezek. -
#1163 SG profilok szerint Fpocok idősebb nálad :D -
SNICKER #1162 ugyanez volt battlefield 2ben is. csak ti kis pöcsöt azzal még nem játszottatok ovis korotokba -
#1161 Így lehetsz kommander. -
janihunk #1160 Win8 on megy valakinek? Még csak most töltöm. -
Qrush #1159 Én már töltöm is le :DD -
#1158 #1128-asban az van írva, hogy már nem küldenek többet. -
#1157 bocsánat :( -
#1156 Ez a csodas magyar "thesource" oldal nagyon hitelesnek tunik...meg a forrast sem irtak ki honnan van ez az infojuk.
Lehet ok maguk "a forras".
Meg a megjelenesi datumot is rosszul irtak ki. Akar Europat (nov 1), akar US-t nezzuk (okt 29). -
eugabesz #1155 A supportos csávó is ezt gügyögte,mivel csak most indult,majd holnap már többet tudunk...(tehát,magyarán semmit sem tud erről a dologról)