15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#1335 Szerintem menj aztán játszd végig a Sims sorozatot, az a neked való, ott nem kell lövöldözni sem ... -
eugabesz #1334 És teljes mértékben személyeskedés,de hagyjuk.
Megvan a játékról a véleményem,egyenlőre ennyi,amit leírtam.Majd ha találok benne pozitívumot,akkor azt is leírom.Vagy "csak a szépre emlékezem" kell??
Akkor már a hibákat nem is akarjátok tudni.Értve. -
eugabesz #1331 Megvolt már a marok marcsa az asszony helyett??Egyébként absztinens vagyok,de hát neked mondjam??...hiszen te ismersz. -
#1330 Ami az internetre kikerült azt bárki szabadon felhasználhatja és ezért sírásnak helye nincs. Egyébként meg bőven elhúzhatna innen az "eugabesz" uraság ha csak sírni tud mint egy kisgyermek(bár a fénykép alapján elég égő dolog így viselkedni, vagy csak felnőtt bőrbe bújt csecsemőről van szó? ki tudja... ) Ez egy Battlefield 4 topic,az ember azért jár ide hogy infokat olvasson,esetleg megbeszéljen dolgokat a játékról,sőt ha valakinek nem tetszik a játék leírhatja a véleményét. De kérem,hogy ha csak szidni tudja a nagyra nőtt kisgyermek a játékot,kérdem én AKKOR MINEK JÁTSZIK VELE? Magadat minősíted ha leállsz vitázni de nincs hozzá elég agysejted hogy hatásosan megnyilvánulj. Ez teljes mértékben eugabesznek szólt. -
eugabesz #1326 Meg a lóf@szt,dehogy.Egy fikarsznyit sem ismernek meg,te sem,nyugodj bele.
Nem fenyegetés a "ha nagyon akarnám",még úgy látszik van mit tanulnod,de semmi baj,még fiatal vagy,meg is lesz az előbb utóbb.
Szerintem nyugodj bele,nem utálnak azért annyian,mint gondolod.
De most már menj szépen csicsikálni,elégedett lehetsz,jól meg mondtad annak a fránya eugabesz-nek.
Aztán kezeket a paplan fölé,nem ér fogdosni a makkost... -
#1324 "Ha nagyon akarnám,azért az egy hsz-edért is kitiltanának" Ez fenyegető hangvételű teljesen, hiába magyarázod hogy nem. Különben egy szóval se mondtam hogy ismerlek... ilyen embert nem is akarok ismerni, tudod az itteni kulturált és építő jellegű megnyilvánulásaid alapján elég jól meg tud ítélni bárki... mind mondottam nem véletlen hogy annyian utálnak téged ebben a közösségben... -
eugabesz #1323 Dehogy burkoltan,ki is írom ha gondolod,nagy betűkkel...Semmi fenyegető nincs a hozzászólásomban,nem is vagyok olyan tipus...de mind1,te ismersz,mert már láttál játszani,meg képeket is rólam. -
#1322 oohh szóval fenyegetőzöl is mostmár... engem nem igazán izgat, létezik más fórum is ahova írhatok ha úgy tartja kedvem, egyébként meg nem hiszem, hogy bant kapnék mivel ezen a flémwaron kívül semmilyen más szabályt nem sértettem és a hszem 99,9% hasznos abban a pár topikban ahova írni szoktam... szóval ezt buktad
szórakozni én nem szórakozom, ebben semmi szórakoztató nincs, viszont te most vallottad be, még ha burkoltan is, hogy direkt csinálod ezt az egészet -
eugabesz #1320 Gondolod érdekel??....kisfiú vagy te még ahhoz. -
#1319 Micsoda szavak .. "Ha nagyon akarnám, azért az egy hsz-edért is kitiltanának" hújujj.. csak nehogy te kapj koponyát .. -
eugabesz #1318 Nézd...roppant egyszerű.Ha nagyon akarnám,azért az egy hsz-edért is kitiltanának.De csak a házigazdának akartam egy kis munkát,ha már egy egyszerű hozzászólásomat törölt,adok neki okot legyen mivel foglalkoznia.
Én egyébként jól szórakozom,te nem??Úgy sem tudok még aludni,ma nagyon kivett ez a fasz kánikula. -
#1317 En kerek elnezest "kedves Livius", hogy nem tudom percenkent nezni a topikot es a sok hanyast azonnal reflexbol torolgetni neked... -
#1314 Ujra megy a torles... :p -
Livius #1307 Engem érdekel a BF4 beszámoló, akár negatív is! Engem nem vettek meg még kilóra, és nem is fognak.
Egyébként a real life-os képek posztolgatása úgy gondolom igen súlyos személyeskedés, és van egy olyan érzésem hogy akár durva retorzió is járhat érte, és ez csak pár gombnyomáson múlik. Persze a HG itt se hiszem hogy a korrekt munkáját végzi, mert akkor az ilyen patkányarcoknak már rég pihenőn kéne lenni az SG-én. -
#1304 oooh igen, nézd meg az előzményeket is.... meg azt is hogy én mennyiszer csinálom direktben a fesztivált... -
#1298 Én nem látok abban a hozzászólásban beugatást .. -
eugabesz #1297 #1285 Akkor ez mi te pöcs??...és még én ugatok be mindenkinek...érdekes. -
#1295 BF4 bétát kapunk majd, az alpha valami más úton módon lett osztva. -
#1294 De igen.. ehhez képest az eugabesz szintű prok kaptak hozzáférést.. vagy mégse... -
#1293 gyorsérdés, premiumosok nem úgy volt hogy kapnak korábban bf4 alpha hozzáférést? Vagy hol lehet jelentkezni? -
#1290 Jobb lenne ha visszább vennél , erre itt senki sem kíváncsi ..
Remélem hamarosan megkapod a "" jelet a neved mellé .. -
eugabesz #1289 Kinek mi...neked a lófasz is jól állna.. -
eugabesz #1287 A jó édes nénikéddel beszélj így jó??..ha kérhetném??
Most jöttem a bf4 alfából,valami iszonyat szar...most már elégedett vagy köcsög??(A tankkal fejlövés maradt...másképpen nem hajlandó megpusztulni.) -
#1286 Most ultem vissza a gep ele, megy is a torles. -
#1285 A faszomat, nem lehetne ezt az állandó baszakodást befejezni??
Kurva unalmas már, kint van az alfa inkább azt nyomkodnátok az írogatás helyet vagy az nem megy?!
Feljön az ember erre a retek fórumra azt látja, hogy jéé van a BF4 topikban xx db hozzászólás, jön hogy biztos valami új infó van, erre azt látja hogy itt udvaroltok egymásnak, húzzatok szobára ha ez kell, de itt ezzel a szar játékkal kéne foglalkozni...
Telibeszarom ha ezért büntipontot kapok, meg azt is ha 2 perc múlva törölve lesz... -
Robe77 #1283 Ügyesen titkolod. :)) -
#1274 don't feed the troll -
#1273 Basszus tuti nem is gondolod komolyan amit írsz, csak direkt húzol minket :DDD -
#1256 Hagyd ra, semmi ertelme egy emberrel vitazni, akinek ferde kepe van a vilagrol es nem foglalkozik masok velemenyevel.
Majd ha raernek a modik valoszinu intezik a dolgot. -
ThruKnight #1255 Na látod ez az igazi arcod, trágárkodás. Ezzel is csak az én igazamat bizonyítod. -
#1254 És ha azok vagyunk? Akkor mi van? Utolsó mondatod miatt meg egy anyázást küldenék legszívesebben, de nem akarlak megsérteni :)))
Ja persze, elküldesz minket a picsába meg mindennek elhordasz, de azért ne vegyünk magunkra, nem úgy gondoltad, mi? Jajj ne legyél már ilyen kis féreg, hirtelen milyen kezesbárány kezdesz lenni a moditopikos eset után...
Ne fossál, a modik az eddigi szövegeidet is látják. -
ThruKnight #1253 A tények ezt bizonyítják rólad, és még jó pár társadról. Én csak tényszerű voltam. Nem akartam ezzel megsérteni senkit, de ti direkt erre játszotok. -
#1252 Hát már megbocsáss te sérült, de ezek után? (Igen, jól láttad, személyeskedem...)
"Na mi van beltenyésztett dice fanok? Érdekel a beszámoló a bf4ről eddig /mert nekem van/, vagy túl szűklátókőrüek vagytok egy objektív véleményhez, és mentek egyből árulkodni apu-anyuhoz, mert se gerincetek, se agyatok? smitswarden?"
Ezek után eléggé álszent dolog , hogy itt rinyálsz...
Ja és az is elég szép, hogy miután a házigazdi "beköpött" egyből kitörölted az aláírásod. Még jó, hogy te tartasz nekünk kurzusokat a gerinctelenségről. Te olyan tipikusan leköpnivalóan kétszínű ember vagy:D -
ThruKnight #1251 Azért nem írtam meg még a bf4es beszámolót, mert eddig titeket az nem érdekelt, csak kötözködtök velem. -
#1250 Abban biztos lehetsz, hogy nem fogom hagyni (de ha mas lenne a HG, az sem hagyna), hogy itt orjong folyamatosan ertelmetlenul.
Mert amit muvelsz az nem a velemenyed kifejtese, hanem legtobbszor idegbajos amokfutas. -
#1249 Mutasd már meg azt a véleményt, mert én az ugatáson kívül nem látok semmit. -
ThruKnight #1248 Gratulálok! Ti állítólag felnőttek vagytok, akik képesek maguktól megoldani aproblémájukat, ezzel szemben megy az ovis, árulkodós magatartás. Csak azt tudom kérdezni, amit runnigtól, ezt a kommunista diktatúra művelte veletek, szűleitektől ezt a viselkedés mintát sikerült csak ilyen alaposan eltanulni?
Ez egy fórum. Hadd mondthassam már el én is a véleményem. Biztos nem tudjátok feldolgozni, hogy jobb rálátásom a dolgokra, és nem megyek sírni a modi topicba, és ezért diszkrimináltok. -
#1247 Nincs veled kulonosebben gond.
Az idegbajos Starfarer es a kedves alregei nem tudjak hol a hatar egy forumon.
( Mod. topik ) -
#1246 Nem tudom mit írtál a modi topicba (nem találom azt a topicot ><), de annyit el szeretnék mondani, hogy tudom velem is vannak gondok, nem bírom visszafogni magam, hogy ne ugassak az ilyen retardoknak, ez van. Mindenesetre ha esetleg én is pihenőre lennék küldve, attól nem kell tartania senkinek, hogy álregekkel vissza-visszajárok ugatni :P -
#1245 Nyugi, direkt nem torlok.
Moderatori topikba irtam mar fel oraja az ugyben.