15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
janihunk #1154 "Az alpha teszt 14 napig tart majd, és ez időszak alatt bárki megkaphatja a behívóját"
Forrás: thesource
Úgy hogy még lehet várni. -
eugabesz #1153 Te csak sörözzél...nemvótbeszóni... -
vg #1152 Azért azt tegyük hozzá, hogy csak azok fognak kapni lehetőséget akiknek megvan a gépük hozzá. Szerintem tuti, hogy az Origin infókat küld a gép adatairól, és csak akkor kaphatsz lehetőséget ha egyáltalán alkalmas a géped a futtatásra. Ahogy látom a gépigényt nem sok magyar játékos fog bekerülni. A te géped is nagyon minimum hozzá. -
#1151 Hát akkor te nem is kapsz. Már megjelent annak, aki kapott... akkor te valami phisinget kaptál lehet :D -
KaBuTo666 #1150 egyelőre* -
eugabesz #1149 Nekem még nem jelent meg az oridzsinben,egyenlőre várok... -
#1148 Tuti hogy az lesz. -
#1147 Szerintem ugyan azt!De egy hét után ha bebobnak egy +mapot akkor nem haragszom meg :~)) -
janihunk #1146 Szerintetek ugyanazt az E3 mas Alphát adják ki? Vagy már valamivel újabbat? -
#1145 Én tegnap mikor megkaptam az emilt,telón nyitottam meg és láttam hogy valami ea~s marhaság nyomban töröltem is :~)
Aztán a fórumon olvastam hogy egy két játékos kapott hozzáférést.Na akkor lomtár megnéz aztán boldottá. :~) -
#1144 Jóóó....
-
KaBuTo666 #1143 Eközben...akik kaptak az alphára lehetőséget...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1142 Eközben a DICE-nál :D
-
#1141 Nem lehet sehol jelentkezni.
De he kicsit visszaolvastal volna, akkor ott van roviden az info (#1128). - Igaz angolul, de nem tul bonyolult a leiras es google forditoval is konnyen ertheto.
-
KaBuTo666 #1140 Megkaptad, csak a spam mappába érkezett és törölted. :D -
#1139 hollehet jelentkezni az alphára?anno a 3ba sikerült bekerülnöm -
#1138 Hát én nem kaptam. Bekaphatják. Na jó, annyira nem sajnálom... -
namenyicsavo #1137 Maguk alatt vágják a fát (mint eddig). Úgy érzem,hogy a BF fanokra nagy ívbe ****** Simses (h)arcos vérpistikére jobban szüksége van az EA-nak mint egy "vérbeli" fanra... Not Bad! -
#1136 elképzelhetőnek tartom, hogy pl. a az EA Battlefield hírlevélre feliratkozok kaptak
volt már hasonló "logikus" húzásuk egyéb játékoknál is.. -
#1135 Olvasgass, BF3-asok közül randomra választottak embereket. -
namenyicsavo #1134 Személy szerint nem értem a logikát. Miért random embereket hívnak meg?! A Battlefield 3-nál is pontosan ezt játszották el.. Ott volt olyan akinek csak a SIMS volt meg.... És kapott meghívást!! Okkal teszi fel a kérdést az ember, amire kézen fogható választ nem fog kapni, hogy kérem szépen értelme van a "Veterean Status"-nak. Ahogy hajnalban olvasgattam a fórumot (battlelog) volt olyan játékos, akinek különböző platformra van meg a BF3, Medal of honor, és még sorolhatnám..... Bf4 előrendelve, Xbox-ra meg PC-re és nem kapott meghívást..
Köszönjük EA/Dice!
-
#1133 elolvastam a levelet, indítottam egy origin és már ott volt, nem nyomtam semmire :D -
namenyicsavo #1132 BF 4 alpha :D -
#1131 "Bent vok én is :-)" Ez mi ez? Ez mit jelent? Ez magyar? -
#1130 Szóval még mindig nem jutottál be?:DD
Mondd, mégis honnan kéne nekik ilyeneket tudniuk, hogy ki milyen nyelvet/hogyan beszél, ki mióta BF-ezik, stb?:D -
#1129 nekem még nem jelent meg az originben. annak, akinek igen, automatikusan tette, vagy valahol visszaigazolta a jelentkezését az alfába? -
#1128 "If you have been invited to participate in the Battlefield 4 Alpha Trial, you have already received an email about it now, and the game will show up in your Origin games library.
Besides that:
- There will be no more invites sent out
- There will be no other way to gain access to the Alpha Trial
- There will only be this single Alpha Trial
- Invitations have been random
- Only people who have chosen to receive emails from EA could get the invitation, as it would be illegal to send emails otherwise.
Thanks,
TheBikingViking
Battlelog Producer" -
#1127 -
janihunk #1126 -
#1125 legalább lenne eszük olyat recruitolni akinek van némi fingja az angol nyelvhez basszákmeg -
#1124 Bent vok én is :-) -
Robe77 #1123 Sírok... -
janihunk #1122 Ha ha 3 ban is ben voltam. Sőt már a BC2 ben is zárt beta. -
janihunk #1121 Holnap kezdődik -
#1120 pff, úgy látszik oda már mindenkit beengednek :D -
janihunk #1119 Kaptam Alpha Trial levelet, valaki más?
Windows 8 not supported.
64-bit! 32-bit not supported.
DX10 or DX11 GPU with 1+ GB of RAM,
DX11 highly recommended
25GB Free HDD space required
Latest Origin version required -
#1118 Hát ez az :DD
"bugos a játék, mint a szemét" Fordítás: "The game is very awesome!!" :DD -
bebe78 #1117 az lesz:)vagy magyarul és majd leforditják ők:Ddolgozanak meg a pénzükért -
#1116 És mi lenne ha nem írnál?... :D -
#1115 nagyon nevetek rajtad :D