15720
  • tutituti
    Smith!

munka van.
  • kemotox
    1. Mikor írtam olyat, hogy itt senkit nem érdekel a BF4?
    2. "Megnyugtatlak ismeretségeimnek hála, már a kezdet kezdetén, se a normál földi halandónak való áron vettem, hanem jóval alatta. De nyilván a női logikáddal nem fogod tudni ezt megérteni." Ez szerintem kurvára nem arra utalt, hogy ingyen képes vagy feladni az elveidet :) Nem nekem vannak gondjaim a szövegértelmezéssel, hanem neked a fogalmazással. Meg az élettel...

Ja és hogy a fétis-szövegetek se maradjon el: NE SZEMÉLYESKEDJ MERT SZOMORÚ LESZEK!! :(((((
  • ThruKnight
    Szövegértelmezésed még nem fejlődött látom, de mondjuk én is hibáztam, hogy egy többszörösen öszetett mondatal fejeztem ki magam, és nem tőmondatokban.
    A női logika arra utalt, hogy számonkérted rajtam, mért mertem kipróbálni a bf4 alphát, én meg levezettem, hogy ingyen, bármilyen informatikai foshalommal képes vagyok foglalkozni. Egyébként eddig majdhogynem jobb véleménnyel vagyok 4ről, mint a 3romról. De nyilván a bf4 itt senkit nem érdekel a te női logikád szerint.
  • kemotox
    Női logika = gondolatolvasási képesség hiánya? Na ez az érdekes logika. Mert ugye én honnan is tudhatnám, hogy mennyiért vetted? De mindegy, mert megvetted, ez a lényeg :P Ahogyan a 4-et is meg fogod. Biztos vagyok benne.
    Ja és légyszíves inkább az iramos oldalon folytasd a világmegváltó kereszteshadjárotad a haveroddal, mert itt ahogy elnézem senkit nem érdekel az óvodás vergődésed, plusz egy BF4-el foglalkozó oldalt, amit nyilván RAJONGÓK látogatnak (te is), nem fogsz tudni senkit meggyőzni a te (ál)igazadról. Apropó, logika.....
  • ThruKnight
    Ha ingyen megkapom, nyilván ki fogom próbálni. Ha a bf3 futna warezba multiba, nyilván úgy tolnám a kezdetektől. Megnyugtatlak ismeretségeimnek hála, már a kezdet kezdetén, se a normál földi halandónak való áron vettem, hanem jóval alatta. De nyilván a női logikáddal nem fogod tudni ezt megérteni.
  • kemotox
    Starfos, Starfos, mikor fogsz már felnőni?:D Komolyan azt hiszed, hogy majd a hülye szövegeidtől majd szarul fogjuk érezni magunkat? Nagyobb a valószínűsége, hogy csak magadat égeted. Már ha nem égtél eddig eléggé.. Honnan van beszámolód, ha téged nem is érdekel a játék?:3 Ja hogy kamu szöveg volt, mert ugyanolyan "beltenyésztett fan" vagy te is?... :) Ja és még jó, hogy téged ártatlanul bannolnak mindenhonnan, mert soha nem ugatsz:DD

Ja és mindenesetre jó, hogy nagy intellektuális mindenttudó cégvezetőként ilyenekre van időd/agykapacitásod :D Rohadt nagy kamuember vagy, már számtalanszor bebizonyosodott.
  • ThruKnight
    Tehát mész besúgni, ahogy apád meg anyád is tette a kommunizmusban? Gratulálok.
  • Running
    Viszlát álreg.
  • ThruKnight
    Na mi van beltenyésztett dice fanok? Érdekel a beszámoló a bf4ről eddig /mert nekem van/, vagy túl szűklátókőrüek vagytok egy objektív véleményhez, és mentek egyből árulkodni apu-anyuhoz, mert se gerincetek, se agyatok? smitswarden?
  • kemotox
    Itt a csidejó.
    Kb. 2:50-től beszél erről a csávó.
  • kemotox
    Van olyan fegyver amelyik eldobja, van amelyik nem, valami videóban mondták. Valszeg bugos még.
  • SötétBarom
    Lehet, hogy az a HC módban lesz csak?
  • giornalista
    úgy tűnik nekem a mai játék alapján, hogy kivették a tárcserénél az újítást, azaz nem dobod el a tárban lévő maradék lőszereket.

számomra ez negatívum.
  • tutituti
    leaked infók még:

holland nyelven van de érthető amit érteni kell:

http://www.battlefieldxl.nl/forum/viewtopic.php?f=2&t=2302
  • giornalista
    wow, nagyon tetszik a dolog! kár, hogy pár perc után rendszeresen kilép DirectX hibával :/ most pl. amikor elővettem volna a defibet. de persze alpha.

azért szerintem nem rossz lépés a Dice-tól, hogy kiadta ezt a verziót is.
  • tutituti
    Battlefield 4 alpha data leak mentions “Obliteration,” “Playground” and “Elimination” game modes

tovább is van, mondjam még?
  • giornalista
    na, csak megjelent az originben a játék :)
  • Fpocok
    Azért 20 ezer év alatt megtanulhattál volna már magyarul írni... xD
  • Cris99
    Kb 20ezer ve jártam SG-n, hát akkor szia BF4 fórum, látom egy rakat PH-s is ittvan xD
  • Szabi #1225
  • Running
    És ezzel együtt a topikot is megölted.
  • Szabi #1223
    kiszedtem egy teltházas csapatszállitóhelit csónakkal, erre kifagyott a játék.. nem bírta feldolgozni az 5ös multykill-t :D
  • kemotox
    Nem nekem szokott forrni a vérem egy játék miatt ^^
  • Hecker007
    ha ügyes a csapat oda is be tudja szorítani az enemyt, egyébként jó ez a nagy pálya, de így egy kalap szart nem ér hogy le van csökkentve egy kis zónára a map közepén aminek több mint a fele víz... repülővel meg helivel az eddigi légtér is kicsi volt
  • Szabi #1220
    ha nem elég egyértelmű a kép alapján... nem enged helivel se a közelébe :D
  • ACE
    Miért? Hogy oldották meg?
  • eugabesz
    Nyugi,a kis nyomik majd kitalálják hogy kell,tutira...
  • Szabi #1217
    egyébként végre megoldották hogy ne lehessen bézrép meg járműlopás :D

a képet csak úgy neten találtam, nem tudom ki csinálhatta
  • KaBuTo666
    warez...
  • eugabesz
    Csak is azért,hogy forrjon a véred....
    Csak neked...
  • tutituti
    minek a textúra?
    nem azt kell tesztelni :)

Bár látom orosz barátaink hozzák a formájukat :D
  • Szabi #1213
    nagyon hangulatos, bár jelenleg túl könnyűnek is tűnik a heli irányítása :D
  • kemotox
    Jah, szépek a textúrák :DD
    Fogadjunk, hogy a "nagy épületeket között repked a kis heli" dolog miatt tetszett meg. :P
  • SötétBarom
    Ez a pálya megvett kilóra.
  • bebe78
    mindegy igy jártam
  • Smithwarden
    10:39-nel oroszos szep angol karomkodas: "Hhhjoli fjutying shity". :D
  • Smithwarden
    Hm erdekes.
    Nalunk kb 25+ BF3-as ismeros kozul 1 makolt be egy alfa kulcsot, de o meg emailt sem kapott tudtommal.
    Egyszer csak ott volt a BF4 alfa az Origin konyvtaraban es kesz.
  • bebe78
    lol én is úgy jártam mint gabesz
  • kemotox
    16:16 körül hogy köszön a csávó :D "Cső!" :D
    Ja és amúgy már ide látszik, hogy ezek a buta oroszok már makróznak... :DD
  • Smithwarden
    Tegnap probaltam kicsit az alfat.
    Elvezeti erteke nem sok van a mostani allapotaban, de nem is errol szol ez a teszt verzio.
    Bar nem sokat tudtam tolni vele, de a netkod tenyleg jobban tunik elsore. Majd ma talan tobb idot tudok szanni ra, amig a szervereket le nem lovik megint.

(Mielott valamelyik iq king nyivakolna - ez NEM az en videom az alfarol). :p