15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#1244 Smith!
munka van. -
#1243 1. Mikor írtam olyat, hogy itt senkit nem érdekel a BF4?
2. "Megnyugtatlak ismeretségeimnek hála, már a kezdet kezdetén, se a normál földi halandónak való áron vettem, hanem jóval alatta. De nyilván a női logikáddal nem fogod tudni ezt megérteni." Ez szerintem kurvára nem arra utalt, hogy ingyen képes vagy feladni az elveidet :) Nem nekem vannak gondjaim a szövegértelmezéssel, hanem neked a fogalmazással. Meg az élettel...
Ja és hogy a fétis-szövegetek se maradjon el: NE SZEMÉLYESKEDJ MERT SZOMORÚ LESZEK!! :((((( -
ThruKnight #1242 Szövegértelmezésed még nem fejlődött látom, de mondjuk én is hibáztam, hogy egy többszörösen öszetett mondatal fejeztem ki magam, és nem tőmondatokban.
A női logika arra utalt, hogy számonkérted rajtam, mért mertem kipróbálni a bf4 alphát, én meg levezettem, hogy ingyen, bármilyen informatikai foshalommal képes vagyok foglalkozni. Egyébként eddig majdhogynem jobb véleménnyel vagyok 4ről, mint a 3romról. De nyilván a bf4 itt senkit nem érdekel a te női logikád szerint. -
#1241 Női logika = gondolatolvasási képesség hiánya? Na ez az érdekes logika. Mert ugye én honnan is tudhatnám, hogy mennyiért vetted? De mindegy, mert megvetted, ez a lényeg :P Ahogyan a 4-et is meg fogod. Biztos vagyok benne.
Ja és légyszíves inkább az iramos oldalon folytasd a világmegváltó kereszteshadjárotad a haveroddal, mert itt ahogy elnézem senkit nem érdekel az óvodás vergődésed, plusz egy BF4-el foglalkozó oldalt, amit nyilván RAJONGÓK látogatnak (te is), nem fogsz tudni senkit meggyőzni a te (ál)igazadról. Apropó, logika..... -
ThruKnight #1240 Ha ingyen megkapom, nyilván ki fogom próbálni. Ha a bf3 futna warezba multiba, nyilván úgy tolnám a kezdetektől. Megnyugtatlak ismeretségeimnek hála, már a kezdet kezdetén, se a normál földi halandónak való áron vettem, hanem jóval alatta. De nyilván a női logikáddal nem fogod tudni ezt megérteni. -
#1239 Starfos, Starfos, mikor fogsz már felnőni?:D Komolyan azt hiszed, hogy majd a hülye szövegeidtől majd szarul fogjuk érezni magunkat? Nagyobb a valószínűsége, hogy csak magadat égeted. Már ha nem égtél eddig eléggé.. Honnan van beszámolód, ha téged nem is érdekel a játék?:3 Ja hogy kamu szöveg volt, mert ugyanolyan "beltenyésztett fan" vagy te is?... :) Ja és még jó, hogy téged ártatlanul bannolnak mindenhonnan, mert soha nem ugatsz:DD
Ja és mindenesetre jó, hogy nagy intellektuális mindenttudó cégvezetőként ilyenekre van időd/agykapacitásod :D Rohadt nagy kamuember vagy, már számtalanszor bebizonyosodott. -
ThruKnight #1238 Tehát mész besúgni, ahogy apád meg anyád is tette a kommunizmusban? Gratulálok. -
#1237 Viszlát álreg. -
ThruKnight #1236 Na mi van beltenyésztett dice fanok? Érdekel a beszámoló a bf4ről eddig /mert nekem van/, vagy túl szűklátókőrüek vagytok egy objektív véleményhez, és mentek egyből árulkodni apu-anyuhoz, mert se gerincetek, se agyatok? smitswarden? -
#1235 Itt a csidejó.
Kb. 2:50-től beszél erről a csávó. -
#1234 Van olyan fegyver amelyik eldobja, van amelyik nem, valami videóban mondták. Valszeg bugos még. -
#1233 Lehet, hogy az a HC módban lesz csak? -
#1232 úgy tűnik nekem a mai játék alapján, hogy kivették a tárcserénél az újítást, azaz nem dobod el a tárban lévő maradék lőszereket.
számomra ez negatívum. -
#1231 leaked infók még:
holland nyelven van de érthető amit érteni kell:
http://www.battlefieldxl.nl/forum/viewtopic.php?f=2&t=2302 -
#1230 wow, nagyon tetszik a dolog! kár, hogy pár perc után rendszeresen kilép DirectX hibával :/ most pl. amikor elővettem volna a defibet. de persze alpha.
azért szerintem nem rossz lépés a Dice-tól, hogy kiadta ezt a verziót is. -
#1229 Battlefield 4 alpha data leak mentions “Obliteration,” “Playground” and “Elimination” game modes
tovább is van, mondjam még? -
#1228 na, csak megjelent az originben a játék :) -
#1227 Azért 20 ezer év alatt megtanulhattál volna már magyarul írni... xD -
#1226 Kb 20ezer ve jártam SG-n, hát akkor szia BF4 fórum, látom egy rakat PH-s is ittvan xD -
#1225 -
#1224 És ezzel együtt a topikot is megölted. -
#1223 kiszedtem egy teltházas csapatszállitóhelit csónakkal, erre kifagyott a játék.. nem bírta feldolgozni az 5ös multykill-t :D -
#1222 Nem nekem szokott forrni a vérem egy játék miatt ^^ -
#1221 ha ügyes a csapat oda is be tudja szorítani az enemyt, egyébként jó ez a nagy pálya, de így egy kalap szart nem ér hogy le van csökkentve egy kis zónára a map közepén aminek több mint a fele víz... repülővel meg helivel az eddigi légtér is kicsi volt -
#1220 ha nem elég egyértelmű a kép alapján... nem enged helivel se a közelébe :D -
ACE #1219 Miért? Hogy oldották meg? -
eugabesz #1218 Nyugi,a kis nyomik majd kitalálják hogy kell,tutira... -
#1217 egyébként végre megoldották hogy ne lehessen bézrép meg járműlopás :D
a képet csak úgy neten találtam, nem tudom ki csinálhatta -
KaBuTo666 #1216 warez... -
eugabesz #1215 Csak is azért,hogy forrjon a véred....
Csak neked... -
#1214 minek a textúra?
nem azt kell tesztelni :)
Bár látom orosz barátaink hozzák a formájukat :D -
#1213 nagyon hangulatos, bár jelenleg túl könnyűnek is tűnik a heli irányítása :D -
#1212 Jah, szépek a textúrák :DD
Fogadjunk, hogy a "nagy épületeket között repked a kis heli" dolog miatt tetszett meg. :P -
#1211 Ez a pálya megvett kilóra. -
bebe78 #1210 mindegy igy jártam -
#1209 10:39-nel oroszos szep angol karomkodas: "Hhhjoli fjutying shity". :D -
#1208 Hm erdekes.
Nalunk kb 25+ BF3-as ismeros kozul 1 makolt be egy alfa kulcsot, de o meg emailt sem kapott tudtommal.
Egyszer csak ott volt a BF4 alfa az Origin konyvtaraban es kesz. -
bebe78 #1207 lol én is úgy jártam mint gabesz -
#1206 16:16 körül hogy köszön a csávó :D "Cső!" :D
Ja és amúgy már ide látszik, hogy ezek a buta oroszok már makróznak... :DD -
#1205 Tegnap probaltam kicsit az alfat.
Elvezeti erteke nem sok van a mostani allapotaban, de nem is errol szol ez a teszt verzio.
Bar nem sokat tudtam tolni vele, de a netkod tenyleg jobban tunik elsore. Majd ma talan tobb idot tudok szanni ra, amig a szervereket le nem lovik megint.
(Mielott valamelyik iq king nyivakolna - ez NEM az en videom az alfarol). :p