15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#1389 Amúgy Iramék is kaptak alfát, szóval már megdőlt az elméletetek, miszerint aki megérdemelné az nem kap, csak a hülyék. Különben is, akkor én is kaptam volna :DD -
#1388 Én is szívesen kipróbáltam volna azért, de ahogy elnézem a visszajelzéseket (nem az itteni ugatásokra gondolom, hanem a TÉNYLEG objektív videókról:P), nem sok mindenből maradtunk ki. Még félkésznek sem nevezhető. -
#1387 Pontosan. -
#1386 Ha jól emlékszem a bf3 alfa bétánál is ugyanez volt :D -
Gyuszopapa #1385 Na vegyük ezt a szót hogy sikerélmény,kinek mit jelent.
De most leírom számomra mit.
-olyan klánokkal-játékosokkal játszani akik tudták jól mit jelent a játékélmény szó és tudták mit jelent a csapatmunka szó és nem patkány módon a másikat megalázva játszottak
-olyan játékosokkal játszani akik nem a statért játszottak mint az a pár játékos akik megkértek ill. megdicsértek azért mert az ellenséges heli kiugrott legénységét a vízben nem lőttem ki hanem inkább megfordulva a helivel elmentem másik célpontot keresni aki esetleg nem a "földön fekszik kiütve"
-sikerélmény az mikor a BF2-ben betöltött a játék és már a kezdőképernyőn volt vagy 3 invitálás squadba mert már a nevem alapján ismertek és tudták hogy csapatjátékos vagyok nem faszkalap
Statbuzulás:több száz de lehet hogy van ezer olyan órám is a BF2-ben ami nem adott semmit a statomhoz-rangomhoz mert vagy Mód-al játszottam vagy privát ranked szeró volt.Nem a rang számit hanem az ki hogy játszik és milyen ember -
#1384 Teljes mértékben egyetértek veled... mi akik leginkább játszunk vele, vagy azok akik régóta játszanak, az első pár rész óta, nem kaptak meghívót az alfára, milyen érdekes... lehet az is, hogy okkal, mivel velünk nem etethetik meg a sok szart, a bugot.. persze azokkal akik a COD és egyéb csodajátékokból jöttek át, nos ők erre is vevők.. a meghivósdit is simán elintézhették ilyen módon, a rendszerükben mindent tudnak rólunk, ki mennyit, melyik résszel, hogyan, mikor játszott... és igen, a szerverek is tele vannak hülye gyerekkel akik azt sem tudják mi-hol-merre.. és ezáltal a játék teljes egészében elveszti az értelmét.. kérhetsz ammot, gyógycsomit leszarják, rohannak, lőnek, glitch, bugok stb.. persze a revive a legnagyobb csata közepén orrba szájba megy, és nem győzök szitkozódni, mikor 4-5ször keltenek fel és mindig megdöglök... ha máskor is van ilyen véleményed, ne tartsd magadban, jöhet nyugodtan, teljes vállszélességgel melletted állok és még sok ezt a topikot is olvasó emberke is .. -
#1383 Amúgy nem mintha nem értenék veled egyet, én is sokkal jobban szerettem mikor még összetettebb volt egy játék, volt értelme igazán csapatban játszani. Mondjuk nekem főleg RPG-kel vannak ilyen tapasztalataim, de a lényeg ugyanez. Csak érted, sok haszna nincs ezt folyton hangoztatni, mert úgy sem fog megváltoztatni semmit, max munkát adunk a házigazdinak :D -
#1382 Hurrá. És? Mi köze ennek az aktuális topikhoz? Régi, gyárilag teamkilles játékokból inkább az van meg, hogy valami vérpisti poénból nekiáll teamkillelni, amikor én épp tök élvezem a játékot.. És ez jóval többször történt meg, mint hogy a saját csapatban lévő csítert szopatta a nép.. COD, COD:UO, SOF2 amikkel játszottam régen..
Statbuziságról: mindenki a sikerélmény miatt játszik. Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik. -
namenyicsavo #1381 Igazad van!! -
Gyuszopapa #1380 Párszor tanuja voltam ilyen dolognak. -
Gyuszopapa #1379 Évek óta nem játszottam vele,nem ment az agyamra.
Ott tudod játékosokkal is találkoztam nem csak statbuzikkal.
Ott kiszóródott a férgese a közösség kiútálta őket(ott alapból volt teamkill így a csalót,baserapert,bugusert lerendezte a saját csapata)nem mint a újabb Bf-eknél. -
namenyicsavo #1378 Srácok, őszintén ezt most mire jó? -
Gyuszopapa #1377 Egy földigilisztánál azért magasabb rendű vagyok. -
#1376 Hú! Erre nem tudok mit írni, nyertél:D -
#1375 Nektek tök az agyatokra ment a BF2... :DDD -
Gyuszopapa #1374 Ide a zsebembe beszélj,majd otthon kiválogatom. -
#1373 Ő arra gondoltam, hogy lehet squadot létrehozni, törölni, átnevezni, ki-be lépni, összesen mennyi squad lehet egy oldalon, ilyesmi.
Bf3-nál ezek hiányoztak a tesztek során, ha jól emlékszem, a gép dobált be random squadokba, szenvedés, szánalom volt az egész.
Az ammo, medik csomi kérésnél jól látható, mit kértél, vagy megint csak egy halk benyögés hallató a katonától?
Bf3-ban sokan ezért nem adtak, mert nem lehetett a csatában hallani, mit üvölt a katona, később meg valami picike kis ikon jelezte talán, ha jól rémlik..
Érdekelne, hogy a spawn pont választó térképen most már jól látható e, hogy hova akarsz születni, mert a Bf3-ban nagyon fos volt, hogy minden villogott és nem láttad rendesen hova kattintottál.
Érdekelne, hogy spawn protekt van e, és ha van, hogyan oldották meg?
Defibrivel lehet rendesen ölni, vagy használhatatlan, mint a 3-ban?
Élesztés után, van védelem, ha igen, milyen?
Kör végén az eredményjelző milyen? Van pontos eredmény, vagy erről is lemaradt ez-az? -
#1372 Nem hát, te magadnak dobtad a csontot :D -
Gyuszopapa #1371 Foglakozzál a magad dolgával,nem dobtam csontot hogy ugassál. -
#1370 Még egy sértődött alfátnemkapott ember:D eugabeszék is kaptam amúgy... És jó lenn felfogni, hogy RANDOMRA osztogatták az alfát, nem azt nézték, hogy ki BF-ezett kevesebbet. Amúgy meg szerintem már kicsit kezd uncsi lenni, hogy néhányan magasabb rendűnek gondolják magukat, azért mert ők játszottak a BF2-vel. Megsúgom nem volt olyan kurva rég 2005.
Plusz Running azt kérdezte, hogy a BF3-hoz viszonyítva (H-Á-R-O-M) milyen lett a squad rendszer. Szó sem volt a második részről. -
Gyuszopapa #1369 Mivel értelmes ember aki a "régi" Bf-ekkel játszott nem kapott Alfa hozzáférést így erre nem fogsz választ kapni és sok másra sem,de ha valami jól sikerül az alfa-bétába a full játékra biztos el fogják rontani mivel csak erőltetni kell az árkád one man hero vonalat mert kevés lesz az eladás.BF2-es szintet már ne várj a DICE-EA párostól mivel az árt az eladásnak és túl nehéz játékmenet esetén a sok vásárlóval kevesebb lesz,tehát marad a faék játékmenet erőltetése.
Olyanok kaptak hozzáférést akik a BC2-től játszanak a BF szériával(darálda agybeteg COD-osok)vagy dedósok vagy huszonéves fejjel szűzek és nem láttak p.nát csak mikor az öregannyukat fellőkték a disznók vagy a p..n.oldalak rendszeres látogatói.
Tisztelet a kivételnek. -
#1368 Reggeli feles nélkül nem megy .. -
#1367 Na igen, itt volt mar az ideje Curtis (ha mar megkertelek ra 2 honapja). :D
Kosz elore is, bar biztosan jo szokasodhoz hiven valami nagyon gagyi firkat dobsz majd ossze.
(Ird majd meg a szamlaszamod ahova kuldhetem az osszecsapott munkadert a penzt. Nem fogsz csalodni a hatalmas osszeg latvanyaban. )
(off: Basszus meghalt James Gandolfini / Tony Soprano a Maffiozokbol...51 evesen, szivrohamban.) -
namenyicsavo #1366 Rendben, köszönöm! -
#1365 Kb egy órája még játszottam, akkor jó volt, most valami hibaüzit ír, szerintem mindenkinek fos. :S -
namenyicsavo #1364 Hello all! Bocs, hogy ideírok, de valakinek működik a battlelog? -
ThruKnight #1363 Paraszt running, válaszolhatnék neked, de nem érdemled meg. Google a barátod. -
#1362 Köszönöm szépen, én már nagyon vártam. Sajnos vannak olyan emberek, akikkel nem lehet mit kezdeni, egyszerűen csak meg kell szabadulni tőlük.
Az alpha teszterek közül valaki nem osztaná meg, hogy a squad menedzselés mennyire lett kifinomult. Bf3 szintű fos lett, vagy fejlesztették ezt is? Egy képet is elfogadnék erről a részről. -
Curtis #1361 Smith nem irigyellek, nem egyszerű rendet tartani :D Látom tapéta/banner még mindig nincs, hétvégén már aktivizálom magam. (ha addig nem lesz) -
ThruKnight #1360 Liviusnak itt a bf4 beszámolóm, de a többi retardált, egomániás gyökér nem olvashatja el, és amúgy se érdekli őket, csak a trollkodás, és a kötekedés.
Szal: Eddig lassabb a játékmenet, inkább a bf2re hajaz, gyalogosan sokkal szellőssebb a pálya, de heliből pl már 1 secig nem figyelsz, és már kinn is vagy a pályáról, kb mint az end game kiegben, bélyegnyi légtér van. A hit detect eddig jó, 3 lövésből fekszik bárki, de ugye ezt a részt a bc2ben is meg a bf3ban is a teljes verzióra cseszték el, itt sem várok mást. Maga a pályatervezés nagyon feelinges, sokfajta útvonal van, és a hülyéknek való interaktivitást is növelték /megnyomsz egy gombot és valami piszlicsáré dolog történik, mondjuk felmegy a lift, ez az ilyen smitty szerű gyökereknek tuti világmegváltás/. A tank ugyanúgy elakad a bokorban mint eddig, hiába 65 tonna az abrams, és a rakéta is ugyanúgy eltűnik ha rálövöd a valakire, de célba érés előtt meghalsz. Viszont eddig kevesebb olyan engine buggal találkoztam, hogy nem tudsz átugrani csak sokadikra egy bokáig érő korláton, illetve már a dice megtudta azt csinálni, hogy az ajtón nem csak szemből tudsz bemenni, hanem már oldalazva is, nem akadsz el a szar engine miatt, ezért külön gratula a dicenak, sok sok év alatt ezt is sikerült leprogramozniuk. A gadget rendszer nekem szvsz jobban tetszik, mint az előző részekbe, eléggé multi-role lett így minden kaszt, commandernek még egyszer nem jutottam be, arról nem tudok nyilatkozni. A spawncam is jobb lett, de még mindig kevés a jármű. Hirtelen ennyi. -
ThruKnight #1359 Te akartad ezt magadnak, smittike, beálltál birkának, beálltál besúgónak, beálltál retard dice fannak, most meg megeszed amit főztél. -
#1358 Kedves Eugabesz, ThruKnight, stb.
A "gazdi" torolgetett rendesen (kb 100 hsz-t) es megunta a trollkodasokat es flame warokat amiket itt probaltok folyamatosan generalni.
Sok sikert neked es 1-2 kis tarsadnak a tovabbi trollkodashoz es allando problemazashoz.
De nem itt.
(Troll delete script ON.)
"Jó Éjt." -
#1357 újabb értelmes hsz -
eugabesz #1356 Aki meg véletlenül idetévedne infoért....egy régi klasszikus.
-
eugabesz #1353 Virágot az öltözőbe...söröm viszont nincs,úgy hogy ha elfogyott a készlet,irány csucsulni...
most már törölgethetel,gazdi.Jó éjt! -
#1347 Ember normálisan fogalmazni, a magyar nyelvet normálisan használni szerinted "dedós"? Neked elmentek otthonról, ha meg fáradt vagy akkor lehet menni ágyikóba, hátha hiányol már egy NDK-s elvtárs maga mellé, hogy foglalkozz az "érzéseivel" -
eugabesz #1339 Na igaz-e..??Mégis jól szórakozol.Látod,ez a nap már nem telt el hiába. -
#1338 Ha már válaszra méltatod az üzenetemet akkor legalább normálisan írjál már mert elég érthetetlen ahogy fogalmazol.... -
#1337 Ismerjük mi a hibáit nagyon jól, sőőt le is írtuk néhányszor mi is, csak nem ilyen ordenáré gané stílusban mint ahogy te. -
eugabesz #1336 Baszki,bizonyítsd be...mutasd meg pl. a gyerekeidet...bármilyen fatökű tud ilyeneket állítani,(ha már mást nem)