1936
Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
#328 Ez a gyari auto ami a jatekban benne van, 2016-os F1 skin-ekkel. -
JonasSandor #327 Alatta berakta a linket ahol le lehet kapni 78 mega. -
JonasSandor #326
Ezt hogy lehet belerakni a játékba? -
#325 Kapcsold ki a config-ban a vSync-et. Ha ki van kapcsolva, akkor nem tudom:) -
Zoolee1976 #324 Sziasztok!
Problémám van a játékkal vagy a laptopommal!(i3 4030u 1.9 ghz,Nvidia gt840m 2gb,240 samsung ssd,4gb 1600mhz ram,1600/900 felbontás,Win 8.1)
A játék nagy király de bármilyen beállítás után FIX 24 az Fps-em!!!
Próbáltam már átállítani hogy az elsődleges legyen a "nagy teljesítményű)GT840m az Nvidia panelon,rendszergazdaként indítom Xp,win 7 stb már mindent kipróbáltam de semmi javulás!Most akkor a processzor gyenge hozzá?Még az ARMA 3 at is szépen viszi úgy hogy nem tudom de örülnék ha valaki tudna segíteni!Előre is köszi!
-
JonasSandor #323 Látom a biztonsági autó a gt3-ba bekerült. Csak ebbe az egybe? -
JonasSandor #322 Meg izé éjszakai esti futamokat lehet? -
JonasSandor #321 Tök faxák az új kocsik.
A forma 1 2016-ot is betudod rakni? -
MooneyR #320 EEC GT3 v1.4 - updated
mercedes amg body update (made by gpfan)
material fix on huracan steering wheel
updated some values on each cars hdv file
added low ffb boost
fixed doubled lines on 488 hdv
increased base ffb value on f430, f458 and f488
tire physic update on all cars -
#319 Automobilista August Development Update
-
JonasSandor #318 A forma 1 2016 modot valaki tudja honnan tudnánk belerakni?
Egyébként így is elég szar mert csak 16 kocsit enged amit néztem egyenlőre.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2016.08.31. 22:42:55 -
JonasSandor #317 Na rájöttem mivolt a memória akadt ki mivel csutkára volt húzva minden beállítás, levettem lowra mindent 2,1 gigáig ment fel. -
JonasSandor #316 Nagyon nehezen értik meg mit akarok videókkal illusztrálom hogy rájöjjenek a hibára. -
Joex22 #315 Szia!
Nálam ugyanez, engem is érdekelne megoldás. (én is engedélyeztem a profilerben a módosítást)
Amit észrevettem, hogy a bétához nem csináltam logitech profilerben profilt, és ott jól működött a steering lock. -
Yula74 #314 Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Nem tudom beállítani a steering lock-ot, hogy kövesse az autótípus kormány mozgását. Pl. a kart-nál is 900 fokban próbálja elforgatni.
Talán, ha 1 autónál működik rendesen. A G25 beállításoknál engedélyezve van, hogy a program módosítsa, illetve a programon belül is.
Valakinél fenn áll ez a probléma, esetleg lett megoldás rá? (rendszergazdaként indítom)
Köszönöm! -
JonasSandor #313 Megkell vennem mert úgy a legjobb. Leghamarabb karácsonykor lesz meg. -
#312 Tegyel fel 64bites rendszert, egyszerubb lesz az elet:) -
JonasSandor #311 Na válaszoltak nagy nehezen és ez egy tipikus eset a 32 bites rendszereknél, túlcsordul a memória és nem bírja betölteni a pályát.
Egy patch fog segíteni rajta. -
JonasSandor #310 Újra kell regisztráltatni a játékot. -
JonasSandor #309 Na kaptam egy kis segítséget, jól csináltam a 2015-össel csak nem indítottam újra a gépet mikor indítani akartam volna a gamet. Ezzel basztam el, de ha visszagondolok egy hasonló eset volt már más játéknál is XXXXXXXDXDXD -
#308 Az AMS-ben, foleg az utolso verzioknal valahol (0.80–0.99) megvaltozott valami MOD-akarmi, igy elofordul(hat) hogy nem mukodik nehany/sok mod. -
MooneyR #307 Remek válogatás lett, akárhonnan is vannak a modellek : )
Egymás után vezetve őket, talán a Ferrariknak túl könnyű, kicsit lötyögős a kormányzása, nem olyan kapaszkodós, mint a többinek, de nem a világvége, nagy tempónál már nem olyan zavaró.
Más: láttam youtube-on Mid Ohio pályát, igaz a Game Stock Car-hoz, de Reiza fórumon meg az AMS-ből volt kép róla, na mindegy letöltöttem egyébként, de a pálya betöltőképernyőjénél tovább nem jutottam. Valaki esetleg megoldást tud rá, mert pöpecül néz ki a pálya : )
-
JonasSandor #306 Ezt a forma 1-est honnan rakták bele? -
#305 tUDOM ,AZÉRT ÍRTAM, CSAK LÁTOM NEM ARRÓL VAN SZÓ :) -
#304 Az alap programban sem jok a kamerak, ott is messze vannak:) Vagyis jot irtal. -
#303 Jah , sorry, felreertettem, en magarol a jetkrol irtam, nem lattam, higy modrol van szo ! :) -
#302 Hát ahogy tudom, mindegyiken, voltak ilyen simítások, hogy egységesebb legyen:)
Jó azért szólok, bár ezt a problémát eddig még nem láttam, hogy írták volna, de az tény, hogy valóban elég messzi pl. a Bentley-ben. -
#301 Koszi.
A modellekre volt egy-ket tippem, hogy honnan vannak, mert valoban eleg jol neznek ki;) De ahhoz kepest, hogy innen-onnan, eleg egydesesnek es jol beallitottnak tunik az egesz (bar meg csak 3-4 autoval mentem).
A kamera nem veszes, ha nagyon kell megoldom, at tudom irni a konfig file-t, ugy nekem hasznalhato. Csak jo lenne valami altalanos megoldas, hogy ha esetleg masnak is gazos, es nem akar/tud irogatni, akkor be tudja allitani maganak. -
#300 Szívesen, bár pár tesztelésen kívül sok közöm nem volt csak ismerem őket:D
A modellek többnyire más játékokból vannak: pCars, AC, talá van Shift meg Forza is, meg van pár modell pl: M6, új R8 meg majd jön az új 991 GT3 amik sketch-ből vannak.
A fízikán már sajnos nem tudnak mélyebbre menően csiszolni (ezért is osztozik pár autó ugyanazon) mert a srácaki csinálta, abbahagyta ez után, mert túl sok idejét vette el:(
De amúgy igen, volt segítség, Jeff Braun (nem tudom mennyire ismerős) versenymérnök volt az ALMS-ben a Level 5-nál, segített :D
Szólok neki a kameráról feltétlenül:) Addig meg próbáld ki a TV-cockpit kamerát (asszem "Home" gomb) abban van közelebbi cockpit, bár az egyáltalán nem állítható és asszem úgy tükör sincs. -
JonasSandor #299 Nem hittem volna hogy benne lesz ilyen gyorsan. -
JonasSandor #298 Tudja valaki hogy lehet belerakni ezt is? -
#297 És mi a tipped, nekiállok kamerát átírogatni ? :)
3 monitor szar, support nélkül olyan torz a széleken hogy kuka az egész . -
#296 Azert annyira nem halalos a dolog, mert minen file nyitott, "egyszeru" ISI, 1db szamot kell atirni a cockpitinfo-ban, aztan kesz;) Csak kicsit Codies utoerzes, hogyamit hasznalni akarok allitsam be file-bol, ha jon update, akkor ismet;) Vagyis nem veszes de ha mar szim, akkor meg lehetne/kellene oldani, hogy sokkal szelesebb hatarokkal lehessen allitani. A cockpit dontest mar nem is irom;)
A 3 monitorhoz nem tudok hozzaszolni:) -
JonasSandor #295
Azt a kurva nem semmi. -
#294 Nekem is az volt a bajom, a legelso verzional is, higy nagyon rosszak a cockpit nezetek, es valoban szinte lehetetlen elvezhetore allitani, plusz ugye nincs 3 kijelzo tamogatas. Kb ezek miatt azonnal kukáztam ... -
JonasSandor #293 Nincs megvéve a windows 10 64 bit karácsonykor jár le az ingyenesség. -
#292 Akkor Win install.
A videokartya valszeg jo hozza, nekem egy nVidia 285GTX van (bar most nem azt hasznalom, van egy frissebb "kolcsonben"), az is 1GByte-os, 10 eves cucc, es ment vele rendesen (persze nem Ultra-ban, FullHD-ben, de ugy most sem megy:P). -
#291 Koszi es grat!
Nem tudom hogyan sikerult osszehozni, de ez eleg profi cucc lettt. Persze, nem vizslattam meg centirol centire, de ranezetse kivulrol es belulrol, URD stilusu (AC/rF2, EGT/PX) minoseg. Es mukodesre, hangra meg teljesen top. Jo cucc!
Egyelore keveset hasznaltam (gep megdogles, gep install es egyeb), de nem volt benne hiba.
Ami esetleg bosszanto, de az az egesz programra igaz, hogy minden autonal keves a cockpit allitasi lehetoseg.
Egyreszt nincs dontes (elore-hatra), de az "alap".
Ami bosszantobb, es szamomra nehany autot "hasznalhatatlanna" tesz, hogy nem lehet eleg kozel vinni a kamerat a kormanyhoz/muszerfalhoz.
Persze nem a szelvedorol akarok vezetni, de sajnos 1 monitoron, 24 collal, 1 meterrol hulyen nez ki a kepernyom a plusz 1 meter a kormanytol;)
Elvileg "csak" at kellene irni az auto file-okban hogy legalabb a muszerfalig el lehessen tolni a kamerat.
A reaizanak mar tobbszor irtam, levelben, kommentekben, forumban, de nem foglakoznak vele (es/vagy nem olvassak/-tak).
Egy-ket video, ISI engine-bol, hogy autentikus legyen, milyen kozel lenne jo (nekem:P).
Ha kapcsoladban vagy a Reizaval, megkoszonnem hogy ha szolsz nekik, de ha mar a EEC-ben meg lenne csinalva, mar az is nagy dolog lenne.
Vagy, az iR-hez hasznaltam regebben MotionCockpit plugint (NaturalPoint-os), azzal tologattam a nezetet, ha van ehhez valami hasonlo, akkor az is jo:) THX!
- https://www.youtube.com/watch?v=RyUrcZ7gkeU
- https://www.youtube.com/watch?v=Pdh0ZSFxovA
- https://www.youtube.com/watch?v=KPJY27BEh8U
- https://www.youtube.com/watch?v=qRJ2ABaLUXw -
#290 Amúgy ha találtok benne, valami hibát, hiányosságot akkor szóljatok:)
Ott vagyok én is az EEC-nél:D Meg akkor mar egy kis promo is, hogy már készül az online bajnokság mind a GT3-mal mind az LMS-sel:D -
JonasSandor #289 semmi ugyanaz szar a videókártya hozzá meg a 32 bites windows.