1937
Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
JonasSandor #529 Kössz ha hírtelen kéne fékezni.
Találtam egy 3 kerekű kocsikat de úgy otthagynak mint a szart. Kicsit vicces ahogy billeg össze vissza:D:D -
El Gigante #528 ne menjél neki -
JonasSandor #527 Csak rohadt nehéz mert ha nekimegyek megpörög azt kész. -
#526 úgy hogy elmész a másik mellett :D -
JonasSandor #525 A v10-be hogy kell előzni mert olyan szar volt hogy azért basztam el a versenyt. -
JonasSandor #524 Nekem a classicot be se tölti texturahibával crome-s hibával. -
#523 Most van egy olyan gyanúm, hogy az automobilista cseszte el a kormányom. Teljesen újrahúztam a gépem, csak iR-t raktam rá meg drivereket, és ma még nem produkált semmi hibát. Ha ez így marad egy hétig, lehet nem is nagyon próbálkozok vele. Szomorú lenne, meg az összefüggést sem értem, de hát azt számítógépek hibáinál nagyon ritkán értem :D -
#522 Sikán nélküli Oulton park is komoly F1 Classic-kal, gyors kanyaros határon csúszkálós érdemes lenne beszerezni :)
Majd csinázok videót. -
JonasSandor #521 Ja értem akkor megnézem azt hogy tudom irányítani, azt ha megy nyomhatunk multit is.
Azt hittem alkalmas az esőre kár érte. -
#520 Hat ez igy semmi sajnos... -
El Gigante #519 -
#518 Ennyi van benne:
-
#517 Itt is mar regen dinamikus palya van, gumizodassal es gumitormelekkel. Persze messze nem iR-szintu, de meg nem is rF2, de a lenyeget (idealis iv) rendesen szamolja. Es elvileg csak az idealis iven valtozik a tapadas, mellette nem (az AC-ban csak latvany effekt az idealis iv, ott a teljes palyaszelesseg valtozik). Meg persze lathatoan/erezhetoen koszolodik, kopik es kockasodik a gumi is.
Ha sikerulne atbarkacsolniuk normalisabban DX11-re, es alatenenek egy Yebis-t (postprocess, ami az AC alatt is van), akkor a latvanya sem lehetne belekotni (a palyak mar most is topposak, ha erre rakerulne a PP, abszolut top lehetne).
Bar csak a latvany miatt azert nem jonnenek tomegevel az emberek, attol ez meg szim marad (foleg az auto tartalom miatt). -
#516 Igen, user manulban benne van, de most nincs fent a gépemen, nem tudom megmondani mit.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.11.06. 17:27:37 -
#515 Állitgatni lehet valamit benne ? -
El Gigante #514 Most tűnt fel hogy van ilyen "muiltiview" gondolom ez a 3 monitoros támogatás, jobb mint a semmi:) -
#513 Én most vettem meg a Season Passt 27 euroért. (Nekem is csípte a szemem, de megérte, ha ezzel tudjuk támogatni a fejlesztést.) Mellette van béta ahol le lehet csekkolni a fejlesztéseket.
H váltó nálam nem az igazi G25-nél sűrűn félre váltok. Tervbe van véve T300RS de még sokat kell koplalni, hogy meglegyen( Alcantarás verzió érné meg de mondták ahhoz kesztyűt kéne viselni aminek nem vagyok híve)
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.11.06. 16:08:42 -
#512 Én H-váltóztam meg kuplungoltam végig.
Viszont a dlc-k nincsenek meg, meg nem is tudom megvegyem-e, az nekem nem szimpatikus, hogy a season pass árát emelik. Ahol eddig én ilyet láttam, ott maradt végig az ára az ami volt az elején. -
#511 Azért engem is megizzasztott, sőt az auto clutchot is be kellett kapcsolni mert folyamatosan kib*szta üresbe felváltásnál.
kipróbáltam a '88 as Imolát. Vélemény: B*******zmeg de durva A kerékvetők nem viccelnek, ultra kihívás a pálya, nem mint az újabb butított verziók.
@JonasSandor: ha ránk gondoltál: '88 as Montréal F1 Classic autókkal. -
#510 Jól látom, hogy gumitörmelék van a pálya szélén? -
MooneyR #509 Egy kis ízelítő Imola
Utoljára szerkesztette: MooneyR, 2016.11.06. 15:46:44 -
#508 Nem. A játék nem alkalmas esőre. Igaz az eredeti játékhoz van eső plugin de nem igazán tökéletes. -
JonasSandor #507 Később se rakják bele? -
#506 nincs a játékban eső.
-
JonasSandor #505 Igen arra, de az esőre gondoltam, amikor esőbe kéne vezetni. -
#504 szerintem a 100%-os versenytávra gondolt. -
El Gigante #503 Mi az hogy 100%-os verseny? Miért kéne alá beszélni? Örülnék, ha verseny közben még beszélgetésre is tudnék koncentrálni:D Biztos jó idő az de attól függ melyik pályán:) -
JonasSandor #502 Az időjárás is lesz benne? -
#501 Nyilván, és dolgoznak is rajta, de ez egy hosszú folyamat lesz a részükről. DX11, VR támogatás, akkor új UI. stb... -
JonasSandor #500 Hát igen ez igaz, hogy az igényes tartalomért fizetni kell. A kamionokat én is várom csak csináljon valaki videókat róla hogy néz ki velük egy 100%-kos verseny.
Ha csinálnátok vidiket ahogy beszéltek is alá nagy lenne.
Én most cameroval nyomtam le egy 70 körös versenyt. 1 perc 40 másodperc és 584 ezredet futottam.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2016.11.05. 22:38:24 -
#499 Rfactort elobb rendbe kellene rakni. Amig ilyen felkesz , elavult allapotban van ki az a hulye aki meg dlc re is kolt.... -
#498 Jobban mondva az ISI baszta el, vagy is hát ők is rájöttek hogy korai volt neki állni. . Kiderül most hogy nem az ISI-nél van hanem a Studionál mit hoznak ki belőle. De ahogy olvasgattam ők is ebbe a DLC-s irányba akarják elvinni a dolgot, valamint tervbe van VR támogatás, stb....
Szerintem tartalommal nem lesz gond. Sőt én annak is örülnék ha lenne néhány módkészítő csapat akik alájuk dolgozna módokkal, amit esetleg ha muszáj egy kicsit finomítanának rajta, és DLC formájában kiadnának. Amiből részesedés kapnának. így mindenki jól járna. Egyrészt több minőségi tartalmat kapnánk és nekik is több bevételük lehetne. Sőt akár az rF2 motorját is tanulmányozhatnánk a játék következő részének :P -
MooneyR #497 A brit pack pályái is nagyon minőségiek, ez is nagyon ütősnek néz ki, nem is emlékszem Imola historic pályára bármelyik játékból is (lehet volt, de biztos nem nézett így ki :D)
A kamion annyira nem csikol, de lehet, hogy jó móka lesz..
Remélhetőleg elegen támogatják/fogják támogatni, hogy a jövőben is megmaradjon a lelkesedése a csapatnak és kapjuk az igényes tartalmakat továbbra is! (igen, az rF2 itt toszta el durván )
Utoljára szerkesztette: MooneyR, 2016.11.05. 19:50:30 -
#496 Ezert hivjak DLC-nek;D Mondj egy programot ami folyamaosan fejlesztenek es ingyen jonnek hozza licencelt a cuccok (az rF2 ilyesmi volt, csak nem voltak licencek es a fejlesztes is el-elmaradozottt:P). Ami piacon van hasznalhato program, az mind tartalofizetos (iR, R3E) vagy DLC-s (AC, CARS). -
#495 Szép ! -
JonasSandor #494 Az a baj hogy az alaphoz nem csinálnak mind fizetős. -
#493 A palyak azert durvan igeyesen ossze vannak rakva. Es mindenhol megvannak a nyomvonalak, es ha lehetseges, az evjaratok es a historic reszek is. -
#492 Automobilista - October Development Update
Pl.:
- Nov. 15. uj update
- Lehet szavazni a hosszabb tavu fejlesztesekrol (AI, versenymenetes, karrier, VR stb.)
A kovetkezo DLC-ben (a novemberi update-tel) IMOLA ( 1972, 1988, 2001, 2016).
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.11.05. 19:08:27 -
JonasSandor #491 Okés majd ha lesz gépem kipótolom.
Láttam hogy vannak már saját szerverek mikor terveztek nyomni egyet? -
El Gigante #490 Ha működik modok nélkül, akkor hagyd úgy! Így is van venne tartalom.