1946
  • TheGreenDoom
    Jobban mondva az ISI baszta el, vagy is hát ők is rájöttek hogy korai volt neki állni. . Kiderül most hogy nem az ISI-nél van hanem a Studionál mit hoznak ki belőle. De ahogy olvasgattam ők is ebbe a DLC-s irányba akarják elvinni a dolgot, valamint tervbe van VR támogatás, stb....
    Szerintem tartalommal nem lesz gond. Sőt én annak is örülnék ha lenne néhány módkészítő csapat akik alájuk dolgozna módokkal, amit esetleg ha muszáj egy kicsit finomítanának rajta, és DLC formájában kiadnának. Amiből részesedés kapnának. így mindenki jól járna. Egyrészt több minőségi tartalmat kapnánk és nekik is több bevételük lehetne. Sőt akár az rF2 motorját is tanulmányozhatnánk a játék következő részének :P
  • MooneyR
    A brit pack pályái is nagyon minőségiek, ez is nagyon ütősnek néz ki, nem is emlékszem Imola historic pályára bármelyik játékból is (lehet volt, de biztos nem nézett így ki :D)
    A kamion annyira nem csikol, de lehet, hogy jó móka lesz..

Remélhetőleg elegen támogatják/fogják támogatni, hogy a jövőben is megmaradjon a lelkesedése a csapatnak és kapjuk az igényes tartalmakat továbbra is! (igen, az rF2 itt toszta el durván )
    Utoljára szerkesztette: MooneyR, 2016.11.05. 19:50:30
  • Alexease
    Ezert hivjak DLC-nek;D Mondj egy programot ami folyamaosan fejlesztenek es ingyen jonnek hozza licencelt a cuccok (az rF2 ilyesmi volt, csak nem voltak licencek es a fejlesztes is el-elmaradozottt:P). Ami piacon van hasznalhato program, az mind tartalofizetos (iR, R3E) vagy DLC-s (AC, CARS).
  • lac coo
    Szép !
  • JonasSandor
    Az a baj hogy az alaphoz nem csinálnak mind fizetős.
  • Alexease
    A palyak azert durvan igeyesen ossze vannak rakva. Es mindenhol megvannak a nyomvonalak, es ha lehetseges, az evjaratok es a historic reszek is.
  • Alexease
    Automobilista - October Development Update

Pl.:
    - Nov. 15. uj update
    - Lehet szavazni a hosszabb tavu fejlesztesekrol (AI, versenymenetes, karrier, VR stb.)

A kovetkezo DLC-ben (a novemberi update-tel) IMOLA ( 1972, 1988, 2001, 2016).

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.11.05. 19:08:27
  • JonasSandor
    Okés majd ha lesz gépem kipótolom.
    Láttam hogy vannak már saját szerverek mikor terveztek nyomni egyet?
  • El Gigante
    Ha működik modok nélkül, akkor hagyd úgy! Így is van venne tartalom.
  • JonasSandor
    Ti most melyik részén mentek?
  • JonasSandor
    Érdekes most meg simán betöltötte hogy nincs benne csak az alapok benne.
  • bardocz
    Na akkor most nem tudnálak feltartani egy körig se :D 20 alá nem tudtam bemenni.
  • Ingy2
    Na mentem pár karikát, 1:18.975 de valaki megy 17.9xxet is, setupolni kéne meg egy két kanyart bátrabban is el lehetne fűzni
    Viszont versenyt menve remek a hangulata. 91-es skinekkel. Sikerült párszor kockásra fékezni a gumit, verseny végére már zsibbadt a tenyerem a rászkodástól.
  • JonasSandor
    Ha még windows xp-n is fut akkor simán vinnie kéne, bár videót nem láttam arról hogy xp-n hogy fut, de ha ott megy akkor nehogymár a vga legyen a hunyó. Tudom 8 éves lassan 9 de a 9-es kártyák még régebbiek.
  • JonasSandor
    a legfrissebb is volt rajta már 2015-ös. Ha direct x 9-es az még régebbi mint a hd 4670.
    Race07 meg nincs meg.
    Most csináltam egy javítást a gépen mert televolt hibás fájlokkal. Most rakom fel újra azt megnézem.
  • El Gigante
    Probálkozz race07-el!
  • TheGreenDoom
    A bajok már itt kezdődnek. Azon a kártyán nem csodálkozom hogy nem fut megfelelően. Nem egy mai darab. Egyáltalán tudod hogy mi az a c++? Már meg se merem kérdezni hogy egyáltalán milyen van fent a gépeden. Töltsd le valami régi játékot. Az még elfut a gépeden.
  • JonasSandor
    Csak akkor a radeon hd 4670-esen mért nem megy?,csomószor letöröltem már de egyszerűen azzal a c++ szarral kivág.
  • JonasSandor
    Mind a 3 steames. Az automobilista ingyen volt mert a stockot vettem 1790-ért, a copa meg ingyenes a steamen.
  • Alexease
    Az rF1-GSC-Copa-AM lenyegeben ugyanaz az engine (32bit, DX9), mindnek mennie kell. Ha valami nem megy, ott egyeb elbaltazas van.
    Amug legalabb megvetted valamelyiket? Vagy barkacs warez verziokat masolgatsz ossze, megbarkacsabb tobb szaz moddal?!:)))
  • JonasSandor
    De akkor hagyom a fenébe azt még megnézem majd ha kiakasztottam a nascart akkor átpakolom a kocsikat a D meghajtóra letörlöm a stockot és egy 2 szériát rakok vissza azt úgy nem akad ki.
  • JonasSandor
    Csak addig míg nincs gépem addig tudjak nyomni valamivel.
  • Ingy2
    Régi szép idők nagyon jó versenyek voltak, mai napig egyik legnagyobb flessem amikor Cselttel küzdöttünk Dijonban franc tudja hány körön keresztül de tiszta Villeneuve/Arnoux fless volt.
    Köridőt nem tudok mert az első 10 méteren fekete zászlót kaptam, mert a pitből se találtam ki . Csak próba volt de kapaszkodtam rendesen, majd holnap megnézem mit tudok menni. Durva ha túl nagy a fordulat nem vált hanem kidobja sebességből a váltót, szal ésszel kell menni.
  • Alexease
    Te hasznalni is szoktad a programokat, vagy csak kuzdesz veluk?! Felesleges kinlodni regi cuccokkal es szedett-vedett modokkal, az AM mar onmagaban is tokeletes. Az erkezo DLC-kel meg abszolut. Persze lehet modolni, de csak modjaval. Osszetakolt hulyesegeket nem erdemes belepakolni, mert a lenyege vesz el. Ennyi erovel a total elavult rF1-et is lehet masszirozni.

Persze azt csinalsz amit akarsz, de total komolytalan es ertelmetlen a dolog;)
  • JonasSandor
    Ezt a copa-t próbáltátok?,pályákat bele lehet rakni de kocsikat nem.
  • JonasSandor
    loooooooool

• TheGreenDoom
    ez eléggé wtf kategória
  • bardocz
    Eszembe jutott, amikor GP79 bajnokság végén Montrealban volt verseny, valahogy eléd kerültem, és nem tudtál sehol se elmenni, mert olyan szűk volt a pálya :D

Milyen köridőt mész?
  • Ingy2
    Na sikerült Season passt venni, kipróbáltam a Brit pakkot, lepetéztem az Oulton Park/ 620R kombótól. Többi pálya is nagyon jó lett. De viszont az igazi szerelemre tegnap este találtam rá: '88-as Montreal / Formula Classic kombóval (Leírhatalan érzés). Csak az asszony meg ne tudja
  • TheGreenDoom
    Na így már mindjárt működik hogy újra raktam. Már csak azt kellene megoldjam hogy az FSONE08 alatt ne csak 5 körös legyen a verseny 100% versenytávnál.
  • JonasSandor
    Copa Petrobras de Marcas
    Ehhez vannak modok?
  • TheGreenDoom
    be van pipálva. Tegnap még normálisan működött. Bár ma volt egy win10 frissítés, lehet az baszott el nekem valamit(?) Nincs mese akkor megpróbálom újra telepíteni hátha nátha...
  • JonasSandor
    Az jó köszi, magyar nagydíj az milyen állat volt már úúú. Kár hogy nincs gépem a játékhoz.
  • MooneyR
    Csak tipp, mielőtt indítod a "launch configuration tool"-ban a widescreen ui legyen bepipálva (lehet hogy köze hozzá semmi :D)

#463 ha a steam-ből törlöd akkor igen, a modolt mappák, tartalmak megmaradnak.
  • TheGreenDoom
    Erre valakinek valami ötlet hogy ez miért lett ilyen?
  • JonasSandor
    Amikor letöröljük a játékot megmaradnak a már berakott cuccok?
  • zummy82
    Köszi szépen, kipróbáltam és nagyon jól be lehet lőni az FFB "on-demand". Azt mondjuk nem néztem meg, hogy el is menti-e vagy újra be kell állítani minden alkalommal.

Ez a Historic GT & Touring Cars mod tényleg fenomenális. Kipróbáltam az összes autót a Barberen. Nagyon jók a hangok, a fizika is rendben van. Pár autó iszonyat nagy kihívás, folyamatosan meg akarják ölni az embert. (pl az AC Cobra) :)
    Utoljára szerkesztette: zummy82, 2016.11.04. 08:54:18
  • JonasSandor
    bizonyám eddig a stock vezet.
  • TheGreenDoom
    Én azért remélem hogy azok a módkészítő csapatok akiknek sikerült minőségi módokat készíteniük sikerül itt is valamit letenniük az asztalra. Ahhoz hogy a játék szélesebb körben elterjedjen szükség van módokra.
  • alexander1993
    Köszönöm.