1936
  • JonasSandor
    Megnézem működik-e.
  • JonasSandor
    Ahogy vannak a mappák úgy rakjam?
  • JonasSandor
    el lehet baszni is?
  • Alexease
    https://mega.nz/#!1ksk3SrI!znALObBABoxmR_LRvz76NL2vvYn8N1uQADFhcXmjlZY

NE torolj szerintem semmit. Visszafele kompatibilis kell legyen.

DE garanciat NEM vallalok!!!!!! :)
    Elotte archivalj (!), sorban tedd fel oket, aztan vagy megy vagy lesz egy friss Win installod! :)
  • JonasSandor
    okés az jó lenne, van a net-esből 1.1 a gépen azt töröljem?
  • Alexease
    Akkor lehet azzal lesz a gond, az a rarakos dolog az eleg gazos tud lenni.
    Ha hiba alapjan nem artana rainstallni a VC-t (2010/2012/2013). De talan egy komplett common redist sem artana (DX, NET, VC).
    Ha kell, feltoltom valahova, ne kelljen vadaszni.
  • JonasSandor
    win7-em volt előtte úgy lett 10 ingyenesen rárakva.
  • bottleopener
    Az AMD nem adott ki drivert a videokártyádhoz Win10-re. Utoljára a Win 8 volt az, ami még támogatott volt. Gondolom a Win8-as drivert pakoltad fel, nem?

Szerintem ez a fő gond.
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.08.26. 15:42:06
  • JonasSandor
    A bandicamnak a másik részével az asztalos felvevőjével vettem fel.
  • JonasSandor
    http://www.kephost.com/image/cxfC
    Kibasztam vele csak sikerült.
    Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2016.08.26. 15:00:49
  • JonasSandor
    este jön csak az egyik.
  • bottleopener
    digitális fényképező?
    szomszéd/családtag?
  • JonasSandor
    nincsen telefonom
  • bottleopener
    Fotózd le a telefonoddal és töltsd fel.
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.08.26. 14:13:50
  • JonasSandor
    Amikor beadná a pályát akkor dobja ki ezt a hibát.
  • JonasSandor
    Windows 10-en is mennie kéne.
  • JonasSandor
    Bese tölti a pályát, vagy ha be is tölti kidob.
  • Alexease
    Az egyedulin mit ertesz? Teljesen egyedul aplayan, AI nelkul? Ha beteszel valami AI-t, masik autot, akkor mar lefagy?
  • JonasSandor
    Core duo 2 E5720 proci 4 giga ddr2 radeon hd 4670 1 giga, 500 gigás 5400-as vinyó windows 10 home 32 bit.
    Csak az egyedüli megy többi nem. A teljes hibaüzenet meg ennyi amit beírtam angolul nem birom lefényképezni nem engedi valamiért, de a videóba se mutatja meg próbáltam levideózni is. c++ library van a fenti sorba címként.
  • Alexease
    Nincs:/

Annyira regi az "engine", elegge kiforrott, meg ha hozza is piszkaltak, akkor is, raadasul egyszeru DX9, 32bit, semmi extra, mennie kellkene.
    Valszeg a gepedet vagy a rendszert nem szereti valami. A videokartyad alapjan nem mai darab lehet (bar attol mehetne, az en gepem is ~10 eves, leszamitva a kolcson videokartyat es a hetelejen leegett es lecserelt vinyot:D).

Talan rendes friss Win instal mukodhetne, rendes megbizhato rendszerrel (pl. Win7 Pro Eng 64x).
    A jatek gfx konfignal kapcsold kia SweetFx-et, allits kisseebb felbontast (1280x720px), minden AA nelkul.
    A jatekban kapcsold ki DynHud-ot.
    Semmi ekezetes konyvtar, felhasznalo nev NE legyen sehol (se windows, se jatek, se semmi).
    Logikusan minden virusirtot, eztra tuzfalat, es hatterben futo programot kapcsolj ki (bongeszo, torrent, stb.). csak Steam es a jatek.

Es meg millio otlet lenne, de nem ismerem a geped;) Az utobbi sok-sok evben, lattam mar olyan gepeket es rendszereket, amikor panaszkodott valaki, hogy valami nem jo vagy nem megy, ranezve azon is csodalkoztam, hogy elindul egyaltalan rajta valami:DD

De jo lenne egy rendes hibaleiras, mer en mar bekavarodtam:)
    Milyen gep, rendszer, beallitasok, felbontasok stb.
    Mi az a mi mukodik (egyedul egy autoval; offline verseny; keves ellenfellel;stb.)?
    Mi az ami nem (offline, online, sok auto, x vagy y auto/palya stb.)?
    Vagy semmi sem megy?
    Fomenu vagy menuk mukodnek?
    Stb.:)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.26. 12:50:53
  • JonasSandor
    Valami ötlet?
  • JonasSandor
    Amikor bezártam a netet akkor a multi bejött csak épp azon a pályán nem volt senki és elindulni nem tudtam csak a sebességet adtam neki, az egyedüliben meg enterrel kidobott mikor lenyomtam.
    Steames igen.
  • Alexease
    32 bites a program, amugy sem kezelne tobb RAM-ot. nekem is 4GB RAM van, daarasul DDR2 333MHz, 10 eves cuccok. Megy rendesen.
    De ha CSAK a multi nem megy, akkor ott valami mas gaz van.
  • bottleopener
    Steamen váltottad be? Csak azért, mert olyankor a Steam minden szükséges kiegészítőszoftvert felpakol, és utána indul a játék.
    Ha Steamen vagy, akkor jobbgomb->beállítások/tulajdonságok->helyi fájlok fül, majd kattints a játékfájlok épségének ellenőrzése gombra. Hátha segít.

A 32 bites Windowsnak nem kellene gondot okoznia.

Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.08.25. 20:47:25
  • JonasSandor
    úgy sem jó ugyan olyan fos
  • JonasSandor
    Habár akkor xp-n nem kéne mennie, újratelepítem az egészet.
  • JonasSandor
    Arra tippelek hogy kevés neki a 32 bites windows. Nem használja ki rendesen a 4 giga ramot.
  • JonasSandor
    bemásoltam a hibaüzenetet hátha.
  • JonasSandor
    Egyszer egyszer elindultak a pályák de az egyedüli a multi nem megy, a teszt napos indul el csak.
  • Alexease
    A korabbi vertziok mentek rendesen, csak az 1.0 csinalja?

Ird me ide, ha jol latom, ott vannak a keszitok, "jelenleg" is valaszolgatnak a problemakra: http://steamcommunity.com/app/431600/discussions/0/
  • JonasSandor
    this application has requsted the runtime it in an unusual way.
    Please contact the applications support team for more information.
    Ezt írja ki.
  • JonasSandor
    2008-as a kártya
  • JonasSandor
    1 gigás a kártya.
  • Alexease
    Az ATI-t nem ismerem, rakerestem, es ha jot talaltam meg (2008-2009), akkor az a kartya, az en 2 generacioval regebbi kartyamnal is, a grafikoinok alapjan, 15-20x lassabb:DDD Es ha 512MB-os, akkor az eppen fele annyi, mint a program minimuma (1GB).
    De ha eddig ment, akor most is kellene, ott valami mas gond lesz.

A .NET-hez nem akarok hozzaszolni, azt egyszer nagyopn elbaltaztam, napok volt, amig helyreallt.
  • JonasSandor
    driver doc-ot leszedtem de az csak bétába lehet lefutattam az ér valamit?
  • JonasSandor
    A network meg a legfrissebb van a 4.6.1-es de töröljem le az 1.1-et?
  • JonasSandor
    Egy radeon hd 4670-es.
  • Alexease
    Kozben leszedtem a Automobilista Beta-t, ha mar van vegleges, ugy sem szoktam tesztelni, es elkezdtem felrakni egy rendes verziot.
    Es igy vettem eszre, hogy nekem "ingyen" jart a Season Pass az osszes majd megjelenoi DLC-hez is, mar bent van a listaban:D

Valszeg azert, mert mar regebben, tamogatas kereteben megvettem a kovetkezo programjukat (Simracing Bonanza! vagy mi lesz a neve, talan jovore, DX12 meg hasonlo), amihez logikusan jart a program es majd annak a betaja, az GSCE es az Automobilista (+Beta), es ugy nez ki az osszes AM DLC is.
  • Alexease
    Az milyen videokartya, hogy nincs hozza driver ebben az evben?!:)
  • Alexease
    A DirectX-et a jatekok konyvtaraba a _CommonRedist-be szoktak pakolni. Amugy a Microsoft-tol, de Win8/Win10-re gozom sincs, azokon mar automatan fent van, frissit.