1936
Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
Pitti #368 Mondjuk lehet, hogy megint csak átver a videó, ugyanis itt teljesen jónak tűnik a 3 monitoros FOV... pedig biztos nem jó az :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.09.30. 13:00:14 -
#367 Pedig ez az;) Az erkezo DLC-bol eg auto es egy mar meglevo gokart palya. -
Pitti #366 De ez nem Automobilista... kizárt vagy valami egyedi cucc...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.09.30. 07:36:54 -
#365 "Veletlenul" rossz fele indult el:D
-
#364 Ez olyan Iracinges ! :)
Jo lenne rf2-ot is valami ilyenre osszefoltoznak... -
JonasSandor #363 Ezt tudtam eddig is de amikor vannak ilyen tesztek összemérik akkor mennyit eszik.
A 25 kilométeres pályán az összes kocsival minden fajta modjával biztos nem 8 gigát eszik meg hanem sokkal többet max beállításokkal. -
-
El Gigante #361 Ajánlott!
Op. rendszer: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10
Processzor: 3,4 GHz or 100% compatible CPU
Memória: 8 GB RAM
Grafika: DX9 Compatible with minumum 2 GB Video Memory
DirectX: Verzió: 9.0c
Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
Tárhely: 22 GB szabad hely -
JonasSandor #360 Valaki letesztelte az új modokat amit belinkeltem oldalról?
Hogy csutkán meg max számú kocsikkal mennyi ramot zabál a játék, a 25 kilométeres pályán?
Mert a 4 giga ramot úgy kiakasztja mint a 21, 1 kocsival se tölti be a pályát a kicsit se. -
#359 Regota, mittudomen ...:) -
Pitti #358 mióta? -
#357 Rf2 ! :) -
Pitti #356 "csak picit torz" igazából ezt semmilyen kép vagy videó nem adja vissza, csak ha beülsz oda a három monitor közé és megpróbálsz vezetni... iszonyatosan rossz... de hát ezt neked nem kell mondani, akinek 3 monitorja van mind tudja, akinek nincs az meg azt hiszi, csak hisztizünk... :)
AC és iRacing... nincs több... sajnos :(
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.09.27. 14:02:34 -
Lehet hasznalni, csak picit torz a szeleken :))
-
#354 Nekem is csak azert van/lesz meg a DLC, mert meg a "regi" idok miatt (GSC, GSCE, tamogatas) megkaptam "ingyen" :)
A cockput-en szerintem nem, megoldhato, csak kellemetlen.
Rendes 3 monitoros nem tudom, de valahogy csak hasznaljak, meg ha nem is tokeletes:) -
#353 Nem mintha meg akarnam venni mostanaban, AC hoz jon egy valag DLC, meg BF1 is kell, IR hez se artana egy ket palya, erre mar nem jut...
De javitottak mar valamit a cockpit kameran, esetleg harom monitoros tamogatas van mar ? -
#352 Elvileg:)
"The video of Pablo below shows him driving the Ultima GTR at Oulton Park, both car & track are part of Automobilista’s Brit DLC pack that will be released later today!
Aside from the Ultima and Oulton Park, the pack will also include Brands Hatch & Cadwell Park as well as several Caterhams, the Formula Trainer and the MCR Sports 2000."
-
#351 Nem tudom, nem neztem meg:DDD
A Reiza fizika-embere csinalta, gondoltam beteszem;) Majd este megnezem. -
#350 Mit kell nezni rajta ? :)) -
#349 -
#348 Egyre jobban megdöbbenek az Automobilistán. Kiprobáltam a V8-at Ipswich-ben. (queensland-i pálya). Emlékeztem anno valamelyik riporter azthiszem Skaife volt az vagy Murphy, (mind1).mondta, hogy nagyon nehéz itt beállítani az autót mert az első 3 kanyar nagyon darálja a gumikat. Ha gyorsan esel be a kanyarba akkor a bal első nyíródik ki, ha sürgeted a kigyorsitást akkor a bal hátsók égnek el. (Sok a jobbos kanyar ugye) próbáltam óvni a gumikat miután a poleból a rajtot Webberesre véve 4.re estem vissza, 2-őt előzve beálltam az első mögé gumit óvni. Első két kanyarban arra vigyázva, nehogy elkopjon az első, óvatos féktáv, kocsit szépen balanszírozva az íven. A 3. és utsó kanyarban pedig a kigyorsításra figyelve , ne forogjon el a segge. Fél óra, Soft gumi. Utsó 3 körön próbáltam megelőzni az elsőt, sikerrel de azonnal kivégeztem a bal gumikat úgyhogy vergődtem mint macska a centrifugában az utsó 3 körön. Leírva vsz nem izgalmas de egyre jobban ledöbbenek mennyire élethűen csinálták meg a fizikát pedig rf1 motor dolgozik alatta(tömegmozgással való gumi menedzselés). Ami nem rossz de ismerjük a hiányosságait. Kajak le a kalappal a készítők elött.
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.09.23. 13:55:25 -
JonasSandor #347 Leszedtem ezt is csak vigyázni kell vele mert kipörög a kanyarban, amúgy rohadt gyors. -
#346 -
goldboy #345 URD C7R -
JonasSandor #344 Találtam egy nagyon aranyos rajzfilm szerű modot :D:D de csak 1 pályás meg a többi berakott pályákkal nem lehet menni sajna. -
#343 A Reaiza ala mindig igenyes modok voltak. A palyak nagyon jok, nem barkacs, nem gyors konvert, az itteni realroad-ot is gyorsan belepakoltak. Tuti kapnak valami segitseget:P De hat ezt igy kell. Az ISI meg a hivatalos cuccokkal sem foglalkozott.
Az az EEC is teljesen jo lett. -
#342 Most próbáltam az EEC GT3 alá készült Pirelli World Challenget(Mclaren 650s), Road Atlantán(miért van az hogy ez is MOD pálya és nem olyan bevert ronda mint rF2 alatt?), nagyon kellemes meglepetés volt, a beállítások ésszerűség határán belül voltak és úgy reagált a változtatásokra ahogy az ember számít. Sőt kimerem mondani jobb lett mint bármelyik rF2 GT3-as addon. Ott mindig sántit valami, R3E, pCarsnál is van valami zavaró. Itt meg azt vettem észre hogy beleraktam 50 kört, állítgattam tesztelgettem és holnap korán kell kelni mert málenkij robot van irgumburgum
Ha össze tudnak hozni egy jó balanszot grafika/fizikai motor téren nagyon ütős progi lenne.
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.09.18. 23:16:45 -
JonasSandor #341 Boxkiállásnál akkor hogy lehet változtatni a lehetőségek közül?
Meg mivan ha 3-szor levágom a kanyart és utána kirakja azt a jelzést a sarokba?,akkor hogy tüntetem el? -
#340 Meg nem lattam:)))
Valoban jo lett a progi. Sokat szamit, hogy duplajara felhuztak a fizika reszet (720Hz), levalasztottak a megjelenitestol az FFB-t, aminek most mar a bemenete es a kimenete is fix 360Hz! Bar nincs kozvetlenul hozzadrotozva az engine-hez, de az a RealFeel plugin mar teljesen jo cucc lett. Meg persze odafigyelnek a fizikai reszek beallitgatasara, jol ossze van love minden.
Az R3E is ezert idegesito, mert egy ilyen plugin-nel talan/valszeg sokkal jobb lenne az FFB, es nem az a gamepad-jellegu billeges lenne csak benne:/
A grafikat is piszkaltak, osszeszedetttebb lett, de azert vannak korlatok (rF1/DX9). A DX11 (valszeg) kimarad, de a DX12 elvileg keszul, ami inkabb mar a kovetkezo progijuk lesz, talan mar jovo ev vegen(?!).
Ezt a progit is a Luminis "gondozza", aki az rF2 (is) atvette;) -
#339 AC-s Nord nincs ehhez?
Kellemes meglepetés a játék, Camaro-t terelgettem VIR-en és a fizika is meg az FBB nagyon jó. Ezért nem értem a többi szimet (R3E, pCars, stb.) Órákat kell foglalkozni velük, hogy aránylag jó legyen az FFB, itt meg Pure 360 ( mindenféle kamu effekt nélkül) beállításon lefingom a bokámat, olyan szépen vissza ad mindent és vigyort csal az orcámra.
Ráférne DX11 meg (most sokan hátba vernének svájci bicskával) minimál motion blur, nem a vizualitás miatt, kevésbé fárad a szemem ha nem lapozodnak a közeli éles textúrák nagy sebességnél, megerőlteti a szemet. -
JonasSandor #338 Amikor levágom a kanyart 3-szor utána megjelenik egy két kocka meg egy nyíl felül az mit jelent?,kimentem a boxba is de nem tünt el.
Meg ott hogy lehet váltani azt a nyavalyát, ha nem akarok tankolni? -
#337 Vazzeg , ez Kispolák alapján készült cockpit? :)) -
#336 Simracing Expo-n van Ultima GTR és Formula Ford tesztvezetés Brands Hatch-en :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.17. 21:20:01 -
restedboy #335 Automobilista magyarok facebook csoport -
JonasSandor #334 A 25 kilóméteres pályáról van valami teszt max kocsikkal?,hogy mennyi ramot zabál? -
#333 -
JonasSandor #332 A nascar pályákat meg a forma 1-es pályákat amiket ma is vannak azok még nincsenek? -
JonasSandor #331 A magyar változatnak a bétája visszakerült a játékba, a gp2-mod az melyik részbe rakódott? -
JonasSandor #330 szedtem le pályákat is egész jókat.
Nascar is lesz benne? -
JonasSandor #329 ja értem.
Itt vannak modok hozzá
Itt találtam dttm-et is csak az rfactor 2 játék vagy a stock kell hozzá.