1936
  • El Gigante
    iracing-ben alig tudtam vele egy kört megtenni
  • Szabi #126
    hááát nemtudom... ez továbbra is csak egy sima rFactor mod.. rF2-től még messze van :D

jó volt menni egy kört újra a V8-as járgánnyal, de kb. úgy viselkedik mint azok a módok amit lesz*roztunk, hogy túl egyszerű az autót vezetni, a gázelvételes hang nagyon gagyi, a tükör továbbra is nagyon hangulatos és jól néz ki.. :)
  • balazsb1987
    Főleg h most ha jól láttam tegnap 31 EUR volt az Automobilista.
  • Szabi #124
    jé, van benne választható Magyar nyelv.. mondjuk az ékezetek mind rosszak, de gyorsan lehetett cserélni jegyzettömbbe :DD
  • lac coo
    Warezt kiprobaltam, nincs ezzel gond, vezetesre valahol a ket rf kozott van, de teljesen jo. De en azert megvarom mi lesz a vege ..... Egyelore beallitasok, foleg kamera, eleg fapad gyak nekem hasznalhatatlan.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.04.09. 14:37:18
  • Szabi #122
    800 kb/s-el csordogál lefelé, kíváncsi vagyok a V8-ra meg a kamionokra :D
  • Alexease
    Lehetne csufolni, hogy az AM rF1 MOD (persze mar messze nem az!), de annyi penzert boven megeri!
    Tobbszor le volt mar irva az elonyte es hatranya, de aki kicsit is szimes, annak jo program ("autos jateknak" nem jo).
  • Szabi #120
    viszont a teszkóban most 1990ft a Stock Car Extreme... és így hogy le van véve az Automobilista.. most ingyen odaadja azt is.. :D
  • Adam Jonas
    Ha minden igaz, tegnapi nappal levették Steam-ről (ideiglenes) a játékot. Elméletileg valamilyen licenszel kapcsolatos probléma van - sokan azt gyanítják, hogy a FOM kezdett el velük is cseszekedni.
  • Joex22
    Bathrust
  • Joex22
    Sok új infó! :)

Reiza hivatalos fórum

• Alexease
    THX!
  • MooneyR
    Barcelona-4-layouts-3-seasons-drs
  • MooneyR
    Jött egy kis update : )

Changed FFB levels and adjusted default settings both for better clarity as well as improving their default settings: instead of Low/Medium/High/Full, now Pure 360hz/Pure 180hz/Pure + Effects 1 / Pure + Effects 2 / Pure + Effects 3. Pure 360hz is the recommended for purest & higher fidelity FFB; Pure 180hz may be better suited for high end wheels with performance issues triggered by the high rates; The others add levels of extra "canned" effects from the game engine also se to 180 hz to avoid performance issues
    Updated Java version for better compatibility with Win10 systems
    Corrected errors with DynHUD fuel widget scaling & displays with imperial units
    Initial pass of updated TV overlay graphics (still very early)
    Various UI corrections
    Max Framerate set to 120 by default for new profiles (consistent FPS is important to minimize tearing / stuttering)
    Fixed bug with settings not being saved in the controller.ini when they should
    Adjusted default AMS Config settings: Full Screen; remove advanced FSAA options as they don't work; set to desktop resolution rather than 1920x1080 (please run Config again if you had any issues)
    Added a message to the in-game lobby so people are aware the matchmaker needs to be accessed from the Steam client for now
    Corrected various championship schedules & default rules for various series
    Enhanced tire skid and scrub volume calculation and updated tire sounds for all cars accordingly
    Scaled down Rental Kart chassis to more accurate dimensions
    Reduced default mirror resolution marginally & adjusted Mirrors and cockpit POV for F301 & FV10
    Fixed F-V10 rear right tire UV mapping
    Fixed missing safety rollcage bar for Honda Civic external model
    Corrected mirror positions in Lancer R & RS
    Corrected Indian Momentum team not showing up for the F-Extreme
    Fixed omni on chicane road meshes and added collision mesh to fence inside final turns for Taruma.
    Fixed error with Lancer Rallycross in lower detail settings
    Fixed CTD with lower circuit detail settings at Inter kart layouts
    Fixed Foz pitlane layout causing excessive rattling
    Fixed Interlagos DRS & tire rules
    Small physics improvements to Supertruck, Lancer Rallycross & F-Extreme
    Fixed electronic driving aids being incorrectly enabled for F-V12
    Several minor AIW corrections for newer layouts
    Fixed F-V10 head physics
    Enabled refuelling for F-V10
    Disabled advanced transmission code for sequential boxes until further developments
    Minor AI behavior adjustments & improvements
  • Joex22
    Megvettem, nagyon élvezem, online és offline is jó móka. Szépen jönnek hozzá a minőségi add-on pályák is (link)
    Utoljára szerkesztette: Joex22, 2016.03.05. 19:56:45
  • Alexease
  • Alexease
    Sajnos a kamera tologatas eleve gazos meg 1 monitoron is, alapbol eleg messze van, nem lehet normaisan elore tolni. Igy van 1-2 auto (nekem) ami "hasznalhatatlan". Es meg normalis motorhazteto nezet sincs hozza(juk).

A 3 monitor gozom sincs, mert nincs;) Tuti valami trukk vagy kulsos progi. Sajnos ez (is) a hatranya a regi engine alapnak.
  • bardocz
    Youtubeon keresd meg Niels Heusinkeveldet, válaszolgat a kérdésekre, és ő csinálja a játékot, biztos tud segíteni.
  • lac coo
    Hat de hogy , atirogatni valamit ? Az eleg szivas , foleg hogy autonkent sajnos ez sem jegyzi meg.
    De latom , hogy beallitgattak...Eleve elore sem tudom tolni megfeleloen a kamerat, es igy hajlitas nelkul olyan torz a szelso hogy hasznalhatatlan....
    Bar annyira nem nezeggettem emg, se a jatekot se forumokat.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.03. 11:34:15
  • Alexease
    Olyan tuti nincs, mint az AC/iR/rF2-ben, de valami kell legyen, mert a videok alapjan hasznaljak.
  • lac coo
    3 monitoros beállítási lehetőségek nincsenek ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.03. 06:38:50
  • Alexease
    Az a fejleszto 24 oraban tolja, valszeg mar eleg jol ismeri;)
  • bardocz
    Ekkora keréknél már lehet ezzel mozgatni a kocsit levegőben, RBR-ben viszont én anno ezt nem éreztem, vagy nem vettem észre. Itt nem tudom kipróbálni, nem megy a virágbolti, majd nyáron.
  • Totti5
    végülis dirt rallyba is így teszek, akkor ez miért lenne más.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.02. 19:41:20
  • Totti5
    Lenti videón a fejlesztő annyira természetesen tolta, hogy gondoltam hülyebiztos a cucc:))))
  • lac coo
    En ezt megcsinalom barhol barmivel :)))
  • bardocz
    Ugratás: ugrató előtt elveszed a gázt, vagy pici fék, amint a levegőbe érsz padló, így nagyjából normálisan érkezel.
  • Alexease
    Azzal eloben is megkuzedek, igazabol teljesen alkalmatlan aszfaltra az ilyen felfuggesztes es gumi, de a kozonsegnek tetszenek a borulasok, fejreallasok es hasonlok. Igazabol ez a lenyege, a szorakoztatas:D
  • Totti5
    Super truck adja, bár a 3 kerekes driftölések vége fejreállás lett eddig és az ugratásokkal is vannak gondok, amikor orral előre a betonba érkezek :D
  • lac coo
    amúgy nem rossz ez, nyilván nem top kategória ma már, bárhogy is foltozzák, de fizika jó, hangok nagyon jók, a többi meg szokásos ISI :)
    Csak ugye ezt szét kellene túrni, hogy használható legyen, ahhoz meg már nekem nincs erőm, öreg vagyok én már hozzá :))
  • lac coo
    Fas..om, ez is átírja a kormányszöget a driverben :))
  • lac coo
    Megnézem.
    Bár régi az alap, azt nem divatból fikázzák ,egyszerűen már eljárt felette az idő :)
  • Alexease
    "Megjelent" alternativ eleresi helyeken a "kiprobalhato" verzio. Persze ez meg alpha/beta, a heten indul csak az Stem Early Access, nehany naponta frissitik, igy a viragbolti nem teljesen szazas. De aki biztosan "nem akarja szeretni" es nem akarja, hogy furdalja a kivancsisag, annak elonyos lehet. Persze annak is, aki a "hatranyai ellenere" megvenne, de nem tudja mennyire "hatranyos" es kiprobalna elotte.

Igy vagy ugy, inkabb csak "gyujtoknek", offline-osoknak es bajnoksag szervezoknek, mert a korabban felsorolt (rF2 topic) elonyok-htranyok mellett, azert megis csak 10 eves alap (amit ma divatos fikazni), "erdekes" tartalommal es nepszeru, modern eleg jo konkurenciaval.
  • b-type
    Egy porcikám nem kívánja ezt a cuccot, de azért majd a nagykerekű platósról írhatna valaki valamit, meglepő módon jónak néz ki a 'hülyefutóműve'
  • Alexease
  • bardocz

Ez mostanság az egyetlen szimulátoros cím, ami miatt elgondolkoznék egy rendes kéziféken.
  • Alexease
    Uj topic felesleges, itt sincs meg 100 hozzaszolas;) Ezt kell atneveztetni es/vagy egymas melle iratni (GSC/Automobilista).
  • Alexease
    Mar multheten ott volt (legalabbis a beta);) Akinek fent van/volt a GSC:E, annak automatan atnevezte a Steam, de nem lehet elinditani, mindenkeppen torol es uj install kell. Nekem baromi sokaig toltotte (20GByte), 2 nap volt amig felrakta magat (persze nem nonstop, csak amikor hagytam;P). Meg nem probaltam, talan hetvehen.
  • simcompany
    Akinek van Game Stock Car-ja a Steam-en, az lessen a játékai közé. Ott az Automobilista :D Aminek egyébként lehetne már topic-ja :D
  • Adam Jonas
    Ebbe az a vicces, hogy még az rF2 megjelenése előtt állították, hogy hát ezt lehetetlen megcsinálni rF1-re. Kijött az rF2, rá félévére érdekes módon a modderek közül valakinek sikerült megoldani ezt a flat spot-ot rF1-re is. :D Lenne még bőven tartalék az rF1-be, csak a modderek lusták voltak rendesen kiaknázni.