1936
Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
#408 Igazából ez nagyon mód függő. Főleg ha hi-res textúrával van ellátva. Nekem is kicsit sokáig tölt ha netán ha a minden autó/ minden pályát választom ki. Úgy hogy lehet még beszerzek 8GB RAM-ot a másik 8 mellé. Egyedül ez nálam a gyenge pont az ajánlott gépigényhez. A többi nevetve megvan. -
#407 Én is szinte csak AMS-t tolom mostanság, az EEC GT3 jobban tetszik mint bármelyik konkurens szim-é.(Szubjektív kinek mi ezért nem vita nyitásként mondom.) Ez az első szim ahol bekapcsolva hagytam a cockpit mozgást mert annyira jó és életszerűnek hat. Hangok is fenomenálisak, még a modoknál is, volt hogy percekig a Jaguár (EEC GT3) önindítójával szórakoztam, ahogy beremeg a kasztni indításkor az duwwa. Utcai autó fizikában is a Camaro minta példa lehetne annyira el van találva. Nem beszélve a real road cucc is nagyon kemény Snettertonba az utsó gyors jobbosba rásodródtam a gumi törmelékre és végem volt, vagy féktávon belüli dzsuva is megszivatott.
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.10.31. 18:06:11 -
JonasSandor #406 Neked a stock car extreme is megvan kb 15 percig tölti a játékot aztán pályát akarok betölteni akkor kidob.
125 autót és 407 pályát raktam be és a menüje rohadtúl szaggat. Ez a gépigényen mekkorát dob rajta? -
#405 Mostanában én is csak ezt tolom. Valahogy most megfogott. Pedig mellette megvan még az rF2 meg az AC-is. ( nem virágbolti :D ) Mondjuk a menü is szép, de nekem valahogy fura, hogy egyből a mód választás fogad. Amire most rá kattantam nagyon az az Extrem Truck. Baromi jókat lehet vele szórakozni az ugratóknál az ai ellen :D Volt hogy úgy előztem meg a gépet hogy átrepültem felette Vagy lenyomni őket annyira a szélre hogy csak két kerékkel tudjon ugratni emiatt felborulnak xD De van hogy ők szopatnak meg azzal hogy a levegőben meglöknek kicsit oldalról emiatt elvesztve az autó egyensúlyát majd földre érkezés után felborulok :D Mondjuk eddig a legszebb az volt mikor meglöktek a levegőben majd mikor leérkeztem két kerékre borultam úgy mentem oldalra, míg meg nem másztam az egyik AI-t. Minek az lett a következménye hogy lementem a fűre. Majd próbáltam ellen kormányozni majd mikor vissza csúsztam keresztbe a pályán vissza mentem az elé akit megmásztam, csak hogy eltalálta a járművem hátulját, minek a következménye az lett hogy felborultam és pörögtem párat oldalra. Mondjuk számomra "kicsit" irányíthatatlanok. Megy az ellen kormányzás rendesen. Amúgy nincs neki egy központi oldala ahonnan le lehet szedni módokat, vagy itt is különböző oldalakról kell össze ollózni? Mondjuk azért az AI-is tud hülye lenni. Számomra eddig az rF2 gépi ellenfelei a legjobbak. Ott is hibáznak, csatáznak egymással rendesen, meg ők normálisabban térnek vissza a pályára kicsúszás, megpördülés után. Amíg nem tiszta a terep addig nem térnek ezzel is elkerülve a tömeg balesetet. A lényeg a lényeg, hogy szépet ki hoztak az rF1-ből. Talán ebből is látszik hogy nagyon sok tartalék volt még a játékban és talán még van is. Ezek után kicsit lehúzásnak érzem az rF2-t. Talán nem is csoda az hogy már az ISI-nek nem kellett már, és eladta/oda adta másnak. Mondjuk szívesen megnézném ha ebből a motorból ennyit kihozott a Reiza, akkor mire lehetne képes azzal. ( Vagy hogy mit hoz ki belőle a Studio397) Sajnos azért értékelik szerintem nagyon alul, mert hogy az rFactor motorját használja. Holott pedig sokkal jobb mint a sima rF. Engem is ha csak simán be ültetnének az rF és utána az AMS elé. Nem mondanám azt hogy a két játék ugyan az. Játék közbe nem is jön elő bennem az hogy mi dübörög alatta. Egyedül még azt sajnálom hogy nincs hozzá még sok F1-es mód. Mindent össze vetve nem bánom hogy megvettem, 6000-7000FT-ért :) -
#404 -
MooneyR #403 Engem egy ideje már maximálisan kiszolgál, mást nagyon el sem indítok mostanában. Még múlt hétvégén megvettem a season pass-t is hozzá, hát ez a brit pack elképesztően jó, főleg a Caterham 360R egy élmény (jópofa, hogy át lehet állítani balkormányosra), de nagyon jó a kis F-Trainer is, abból is az erősebb. A pályák nagyon igényesek, amúgy is van egy rakattal és mind jó. Jobban kedvelem mint az Rf2-őt, kezdve azzal, hogy itt van normális menü : ) Kicsit élénkebbek, szebbek a színek, igaz nincs benne a dinamikus felhőzet, de még mindig látványosabb és jobb térérzetet ad ez a statikus háttér, mint az AC felhői :D
Ha nem elég a gyári tartalom és "gétézni" vágyom ott az EEC GT3,
tegnap feltettem a Historic GT & Touring Cars modot, kb. 5-6Gb, a teljes GT Legends paletta, úgyhogy ez is pipa, brutálisan durva hangja van a legtöbbnek, füldugóval kellene tolni :D
A népszerű, divatos pályák legtöbbje modként szintén benne vannak ha az kell, de pont ez a jó ebben a programban, hogy annyi számunkra ismeretlen pálya van és többféle nyomvonallal, classic verzióval, egyszerűen pazar mind.
Az audio remek, minden állítható, van már spotter is ha van rá igény, ez is többlépcsős, értelemszerűen egyre több mindent bemond, a fékek megfelelő hőmérsékletét is : )
Az FFB teljesen rendben van!
Az ai szerintem magasan az egyik legjobb, bemászik melléd ha helyet lát, hibáznak is néha, de legalábbis nem vonatoznak 20 körön keresztül egymás mögött..
Amit lehetett a grafikából szerintem mindent kihoztak, a füst, por szerintem sokkal jobb, mint az Rf2-ben és hosszabb ideig láthatóak is.
Sajnálom, hogy ennyire alul értékelt az AMS, sokkal többet érdemelne... én jól elvagyok vele és kíváncsian várom félévig a havi dlc-ket : ) -
JonasSandor #402 Ha meglesz a gépem nyomhatunk majd egy meccset. -
#401 közben megoldottam. Asztalra engedte menteni :D -
#400 Valakinek ötlet hogy miért nem tudok a dnyhud-ban egy új hud.ini-t létre hozni? Mindig amikor el menteném kapom a hozzáférést megtagadva üzenetet. -
JonasSandor #399 Végeztem a játékba rakással pályákat meg kocsikat, de most be se tölti a játékot, ezzel hogy leszedtem 125 kocsit meg 407 pályát akkor a töltési ideje mennyi? -
#398 Nah "gyerekek" kipróbáltam én is ezt az Automobilista játékot. Ahhoz képest hogy csak egy rFactor módról van nem rossz, sőt egyáltalán nem rossz. Ha nem olvasom el a fórumot nem is mondtam volna meg róla. Le a kalappal a Reiza előtt. Persze nyilván nem egy rF2 de simán betehető az rF1 és rF2 közé. Viszont számomra jobban bejön mint az AC. Szívesen megnézném hogy hogy az rF2-vel mit tudnának csinálni. Mondjuk azt is el tudom képzelni hogy nem véletlen hogy az ISI eladta/kölcsönadta/ a Studio397-nek a játékot. Ha már olyan hírek terjengenek hogy valami mással foglalkoznak. Nem lepne meg ha velük alkotnának valamit. -
JonasSandor #397 Arra tippeltem hogy az automobilista pályáit meg kocsijait összemostam a stock car extreme-jével és ez miatt lett játszhatatlan a játék. -
#396 Mivel a dump file tartalmazza a hiba leirasat es/vagy tartalmat, ebbol nehez megallapitani.
De elnezve a "CSALAD~1" konyvtarat, ott alap szamitogepes anomaliak is lehetnek. Pl.: ha barhol van (foleg a jatekkal kapcsolatban) ekezetes file/konyvtar nevu dolog, azt gyorsan eliminalni kellene, nagyon nem szerencses. -
JonasSandor #395 Szerinted mi baja lehet?
-
#394 -
JonasSandor #393 Ez is ugyan olyan szar, kidobál nincs hang nem lehet rendesen kilépni belőle áááááá -
JonasSandor #392 A stock car extreme-ben hogy kell tolatni hátra az alapbeállításban?,nem tudom melyik az és amikor ütközök akkor a fékezéssel nem megy hátrafelé
Meg rájöttem hogy itt is lehet lapozni a kocsik választékánál, csak a menüje olyan szar, hogy nem egyértelmű és nem lehet elsőre rájönni.
Az automobilista pályáit bele lehet rakni, és a kocsikat is ami nagyon jó, mert ez a játék legalább elindul full grafikával és teljes mezőnnyel.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2016.10.26. 15:04:04 -
JonasSandor #391 Ha újrarakjuk a játékot a bővítmények megmaradnak? -
D_Moriarty #390 -
JonasSandor #389 A magyarítást mikor csinálják meg rendesen? -
#388 Csomagban biztos jobb, az tuti;) De egyelore nem sokat lehet tudni, mik lesznek a kovetkezo csomagokban.
A 3 Legendary Tracks Part jol hangzik, foleg ha olyan sok nyomvonalasok lesznek mint Imola. Talan lesz Silverstone, ha ISI "megszerezte", akkor talan nekik is menne, es ha ugy allnak hozza, mint Imolahoz, akkor Silverstone-bol is lehet 6-8 nyomvonalat gyartani. A palyak valoban igenyesek. A mostani csomagban Oulton es Cadwell is nagy kedvenc.
Autokban nem nagyon tudnak ugralni, ahhoz kicsik, hogy licencertt csengesseknek. Es hiaba a DLC, valszeg "keveset" adnak el belole, hogy arra alapozzon valami ugynokseg.
Egyelore ennyit tudni:
November:
Legendary Tracks Part 1: Imola (1972, 1988, 2001, 2016 versions)
New Series - TBA
December:
New series - TBA
January 2017:
Legendary Tracks Part 2 - TBA
February 2017:
Car pack from a major manufacturer - TBA
March 2017:
Legendary Tracks Part 3 - TBA
Aussie Racing Car -
#387 Picit húzós az ára, talán a season pass jobban megéri. -
JonasSandor #386 Csak azért mert ha neked is 4 giga ramod van meg nekem is, lehet a windowsod 64 bites akkor nálam mért nem indul el a játék?
Állandóan a c++ library hiba jön be, akkor itt nem memória túlcsordulás van hanem szerintem a windows szar 32 bit hozzá. -
JonasSandor #385 És hogy tudod indítani a pályákat és a kocsik számát? -
#384 3-4 hete a kormanyt sem raktam ossze, igy nem igerek semmit:)
Nekem 4GByte DDR2 333MHz van (2006-os evjarat:P), felesleges lenne hozzam viszonyitani:DD -
JonasSandor #383 De jó neked nekem csak az alap van meg a dlc-k nincsenek.
Csinálsz youtubra videókat erről a dlc-ről?,meg mennyi ramot eszik nálad csutkán teljes létszámmal. -
#382 Nekem alpha/beta tesztem (is) van, meg nehany eve fizettem be, ahhoz "ingyen" megkaptam a progit es a majd az osszes megjeleno DLC-t is. Vagyis "megvettem":) -
JonasSandor #381 Kár hogy fizetős basszus rengeteg kocsi van és pályából is van egy pár.
Te megvetted a dlc-t? -
JonasSandor #380 Köszi az infót. -
#379 Automobilista v1.1 & BRIT PACK RELEASED!
Automobilista v1.10 is now released! With it our first DLC for AMS, as the BRIT PACK is now also available for purchase here with a release discount of 10%.
If you are interested in the other upcoming Automobilista DLCs however it is strongly recommended you check the AMS "Season Pass" for all upcoming DLCs (for those that already have the base game) and the bundle of AMS Base + Season Pass (including the base game), as the prices are soon to be upgraded.
Below is the Changelog for v1.10:
Content (AVAILABLE ONLY FOR BRIT PACK AND / OR SEASON PASS OWNERS):
Cars
Added Ultima GTR Series (Road & Race versions)
Added F-Trainer Series (Novice & Advanced specs)
Added MCR Sports 2000 Series
Added Caterham cars series - 270, 360R, 620R
Tracks
Added Brands Hatch (2 layouts, GP & Indy)
Added Cadwell Park
Added Oulton Park (4 layouts)
Features & Fixes
Added Radio Spotter feature
Improved vehicled shaders & applied to all older cars along with skin adjustments
Adjusted rear wing efficiency on Montana, StockV8, Boxer Cup, Superkart, Ultima GTR
Adjusted tires on F-V12, Montana, StockV8, Boxer Cup, Ultima GTR
Adjusted AI Torque Stab in all cars to reduce their excessive stability when in contact with player car
Added Vehicle Configuration menu to Vehicle Showroom
DynHUD: Improved Delta widget functionality in Time Trial mode
Updated vehicle shaders
Added new batch of community drivers
F-Vee: Main LOD optimization for better performance / lower memory load
Metalmoro: Main LOD optimization for better performance / lower memory load
Boxer Cup: Adjusted mirror position
SuperV8: Added configuration option for cockpit type
-
JonasSandor #378 Formula e szezont belerakták nagyon királyság. -
JonasSandor #377 Az ellenfelek mért nem jönnek ki a boxba?,hogy lehet beállítani? -
JonasSandor #376 de a verziója mikor a duma is van. -
#375 Meg csak 20.21 van:/ -
JonasSandor #374 nincs még 1.11 -
JonasSandor #373 Nagyon király meg is nézem. -
#372 -
#371 Automobilista - September Development Update
-
ez jónak tűni k! :) -
#369 A 3 monitort nem is neztem, igy videoban jonak tunik. Bar igy "szembol nezzuk, laposan", talan azert csaloka.