1964
  • Ingy2
    Régi szép idők nagyon jó versenyek voltak, mai napig egyik legnagyobb flessem amikor Cselttel küzdöttünk Dijonban franc tudja hány körön keresztül de tiszta Villeneuve/Arnoux fless volt.
    Köridőt nem tudok mert az első 10 méteren fekete zászlót kaptam, mert a pitből se találtam ki . Csak próba volt de kapaszkodtam rendesen, majd holnap megnézem mit tudok menni. Durva ha túl nagy a fordulat nem vált hanem kidobja sebességből a váltót, szal ésszel kell menni.
  • Alexease
    Te hasznalni is szoktad a programokat, vagy csak kuzdesz veluk?! Felesleges kinlodni regi cuccokkal es szedett-vedett modokkal, az AM mar onmagaban is tokeletes. Az erkezo DLC-kel meg abszolut. Persze lehet modolni, de csak modjaval. Osszetakolt hulyesegeket nem erdemes belepakolni, mert a lenyege vesz el. Ennyi erovel a total elavult rF1-et is lehet masszirozni.

Persze azt csinalsz amit akarsz, de total komolytalan es ertelmetlen a dolog;)
  • JonasSandor
    Ezt a copa-t próbáltátok?,pályákat bele lehet rakni de kocsikat nem.
  • JonasSandor
    loooooooool

• TheGreenDoom
    ez eléggé wtf kategória
  • bardocz
    Eszembe jutott, amikor GP79 bajnokság végén Montrealban volt verseny, valahogy eléd kerültem, és nem tudtál sehol se elmenni, mert olyan szűk volt a pálya :D

Milyen köridőt mész?
  • Ingy2
    Na sikerült Season passt venni, kipróbáltam a Brit pakkot, lepetéztem az Oulton Park/ 620R kombótól. Többi pálya is nagyon jó lett. De viszont az igazi szerelemre tegnap este találtam rá: '88-as Montreal / Formula Classic kombóval (Leírhatalan érzés). Csak az asszony meg ne tudja
  • TheGreenDoom
    Na így már mindjárt működik hogy újra raktam. Már csak azt kellene megoldjam hogy az FSONE08 alatt ne csak 5 körös legyen a verseny 100% versenytávnál.
  • JonasSandor
    Copa Petrobras de Marcas
    Ehhez vannak modok?
  • TheGreenDoom
    be van pipálva. Tegnap még normálisan működött. Bár ma volt egy win10 frissítés, lehet az baszott el nekem valamit(?) Nincs mese akkor megpróbálom újra telepíteni hátha nátha...
  • JonasSandor
    Az jó köszi, magyar nagydíj az milyen állat volt már úúú. Kár hogy nincs gépem a játékhoz.
  • MooneyR
    Csak tipp, mielőtt indítod a "launch configuration tool"-ban a widescreen ui legyen bepipálva (lehet hogy köze hozzá semmi :D)

#463 ha a steam-ből törlöd akkor igen, a modolt mappák, tartalmak megmaradnak.
  • TheGreenDoom
    Erre valakinek valami ötlet hogy ez miért lett ilyen?
  • JonasSandor
    Amikor letöröljük a játékot megmaradnak a már berakott cuccok?
  • zummy82
    Köszi szépen, kipróbáltam és nagyon jól be lehet lőni az FFB "on-demand". Azt mondjuk nem néztem meg, hogy el is menti-e vagy újra be kell állítani minden alkalommal.

Ez a Historic GT & Touring Cars mod tényleg fenomenális. Kipróbáltam az összes autót a Barberen. Nagyon jók a hangok, a fizika is rendben van. Pár autó iszonyat nagy kihívás, folyamatosan meg akarják ölni az embert. (pl az AC Cobra) :)
    Utoljára szerkesztette: zummy82, 2016.11.04. 08:54:18
  • JonasSandor
    bizonyám eddig a stock vezet.
  • TheGreenDoom
    Én azért remélem hogy azok a módkészítő csapatok akiknek sikerült minőségi módokat készíteniük sikerül itt is valamit letenniük az asztalra. Ahhoz hogy a játék szélesebb körben elterjedjen szükség van módokra.
  • alexander1993
    Köszönöm.
  • Joex22
    Sok olyan mod-ot lehet összeszedni, ami nem üti meg az AMS szintjét, de használható. Ilyenek pl. a realroad nélküli pályák és a GSCE autók, amiknek a problémáiról pont most volt itt szó.

Itt érdemes még nézelődni. Innen leginkább komplett F1 skinpack-eket lehet letölteni, mivel ezeket a Racedepartmentről a FOM eltávolíttatta.

Vannak körülményesebben beszerezhető, realroad nélküli pályák, pl. youtube link, egy példa: Lime Rock Park. Leírásban van link és működő jelszó is.
    Utoljára szerkesztette: Joex22, 2016.11.03. 10:56:45
  • Alexease
    Itt vannak meg (esetleg) cuccok:european endurance center

De ezt nagyon modolni nem erdemes, ez szerencsere nem rF1, attol mar mesze van, nincs hozza olyan sok hulladek. Attol sokkal jobb a program, hogy ami benne van gyarilag (auo, palya), az rendesen ki van dolgozva (nem csak (foleg nem) kinezetre). Szedett-vedett modoktol ertelmeten lesz a program.

A versenybeallitasnal szerintem lehet tobbfele rajtot allitani, az eredetio brazik sorozatokban alap a repulorajt (ahhoz talan van teljes felvezeto kor is).

Szerelo csapat szerintem nincs, foleg nem animaciok. Ahhoz ez kis csapat/progra, ilyenre nincs ido. Max statikus. Talan egyszer a kovetkezo programban:)

Mentes nincs, itt nem is lesz, ez "nem az a program":)
  • alexander1993
    Ezt már láttam, de köszönöm. Tudnátok még más oldalakat ajánlani? Valamint hol tudom beállítani, hogy legyen felvezető kör és box kiállás során a szerelő csapat is látható legyen? Van lehetőség arra, hogy a versenynek egy állapotát mentsem és később folytathassam onnan? Minden segítséget előre is köszönöm.
  • MooneyR
    Van közöttük pár ilyen, már nekem is feltűnt, de amit Alex ajánlott billkombinációkkal lehet korrigálni és finomhangolni (baromijól be lehet lőni).. sőt, a showroomban lehetőség van más ffb-t is beállítani. Próbálkozni kell amíg jó nem lesz, mert aztán egy élmény minden kör : )
  • Alexease
    Pl.: a banner alatt, balrol a 3. link Automobilista módok) :)
  • alexander1993
    Hello! Tudnátok segíteni azzal kapcsolatban, hogy honnan tudnék modokat, pályákat, egyéb dolgokat letölteni az Automobilista-hoz? Előre is köszönöm az esetleges segítségeket.
  • Alexease
    Most mar mukodik ez az oldaluk is rendesen: hivatalos szerverek, lobby, TT idok.
    http://virtualxperience.net/
  • Alexease
    Ugyanigy lehet allitani realtime a Realfeel egyeb beallitasait is:

Erossebb/gyengebb FFB-szamitas: CTRL+Num7 / CTRL+Num9
    Vagy a reszletesseget: CTRL+Num4 / CTRL+Num6

A jobboldali CTRL keveset, a baloldali CTRL sokat allit rajta.
  • Alexease
    Ami nem egyertelmuen az AM-hez keszult, meg ha megy is (elvileg a GSC modok nagyresze "mukodik"), nem feltetlenul tuti. Az AM-en azert nagyon sokat valtoztattak; az autokon a fizika, gumi, FFB van felhuzva, a palyakon pedig a shaderezes, realroad es hasonlok. Vagyis barmi gond lehet.

A FFB iranyat a jobb CTRL + Num8-cal lehet megforditani. A Realfeel plugin bealliasait autonkent menti.
  • zummy82
    Feltettem MooneyR fórumtárs által linkelt Historic GT and Touring Cars modot. A "Naming Update" patchben lévő Real Feel FFB configot használva jópár autónál (nem néztem végig, de ha jól sejtem akkor az FWD kocsiknál) az FFB erőhatások pont fordítottak: kanyarban a kormány a kanyarodás irányába húz, nem pedig vissza a középpont fele.
    A globál FFB beállításhoz természetesen nem nyúltam, illetve az eredeti Real Feel ini-vel jól működik (legalábbis az erőhatások iránya megfelelő).

Tapasztalt ilyet más is?
  • b-type
    A stockcar-ban nagyon jó a váltás. Jó egyébként tényleg az egész, jól átgyúrták.
  • JonasSandor
    Mindegy szar a gépem még ehhez is, a multinál is kiakad, hagyom a picsába.
    Ha kitörlöm a gépről akkor a letöltött pályák kocsik is elvesznek?
  • JonasSandor
    Hogy tekerni is tudjam őket a menüben azt hogy kell?
  • bardocz
  • bardocz
    Valami biztosan van, mert a fejlesztő ezzel játszik youtube-on, 3 monitorral.
  • lac coo
    Gondolkodtam rajta, hogy megveszem, mert jo, warezban megvan, de nem igaz nem tudnak egy alap 3 monitoros tamogatast belerakni....
  • TheGreenDoom
    Valakinek valami ötlet hogy az átkonvertált módom megjelenjen a menüben, legalább az összes mód &pálya módban?
  • JonasSandor
    Angolul van nem tudok.
    Meg tekergetni csak az alapot lehet amiket beleraktam azokat nem adja úgy be.
  • TheGreenDoom
    nincs mit :)
  • TheGreenDoom
    nézd meg a beállításoknál.
  • bardocz
    Tényleg, így jó, köszi!
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.11.01. 18:09:01
  • JonasSandor
    A tolatás melyik az alapbeállításban?