1937
  • zummy82
    Feltettem MooneyR fórumtárs által linkelt Historic GT and Touring Cars modot. A "Naming Update" patchben lévő Real Feel FFB configot használva jópár autónál (nem néztem végig, de ha jól sejtem akkor az FWD kocsiknál) az FFB erőhatások pont fordítottak: kanyarban a kormány a kanyarodás irányába húz, nem pedig vissza a középpont fele.
    A globál FFB beállításhoz természetesen nem nyúltam, illetve az eredeti Real Feel ini-vel jól működik (legalábbis az erőhatások iránya megfelelő).

Tapasztalt ilyet más is?
  • b-type
    A stockcar-ban nagyon jó a váltás. Jó egyébként tényleg az egész, jól átgyúrták.
  • JonasSandor
    Mindegy szar a gépem még ehhez is, a multinál is kiakad, hagyom a picsába.
    Ha kitörlöm a gépről akkor a letöltött pályák kocsik is elvesznek?
  • JonasSandor
    Hogy tekerni is tudjam őket a menüben azt hogy kell?
  • bardocz
  • bardocz
    Valami biztosan van, mert a fejlesztő ezzel játszik youtube-on, 3 monitorral.
  • lac coo
    Gondolkodtam rajta, hogy megveszem, mert jo, warezban megvan, de nem igaz nem tudnak egy alap 3 monitoros tamogatast belerakni....
  • TheGreenDoom
    Valakinek valami ötlet hogy az átkonvertált módom megjelenjen a menüben, legalább az összes mód &pálya módban?
  • JonasSandor
    Angolul van nem tudok.
    Meg tekergetni csak az alapot lehet amiket beleraktam azokat nem adja úgy be.
  • TheGreenDoom
    nincs mit :)
  • TheGreenDoom
    nézd meg a beállításoknál.
  • bardocz
    Tényleg, így jó, köszi!
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.11.01. 18:09:01
  • JonasSandor
    A tolatás melyik az alapbeállításban?
  • TheGreenDoom
    all cars all tracks módot kell választani. Csak kicsit várni kell míg az összes pályát és kocsit betölti.
  • bardocz
    Ezek a supertruck-ok valami eszméletlen mód élvezetesek. Főleg ahogy balra kanyarodásnál figyelni kell fel ne boruljon. Ki lehet valahogy próbálni a rendes pályákon is?
  • JonasSandor
    Úgy működik ha lapozok benne a szériák között és úgy töltöm be, néhány pályát nem tölt be, de van rendesen hang meg kép is.
  • bardocz
    Viszont érzem, hogy szekvenciális váltó helyett először egy kéziféket kell összeraknom :D
  • bardocz
    Itt se kell semmit variálni. Megérte az árát, nagyon jó.
  • Alexease
    EEC GT3 Base v1.7 - updated
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Aston_Martin_DBRS9\
    Aston_Martin_V12_Vantage\
    Audi_R8_LMS\
    Bentley_Continental\
    BMW_Alpina_B6\
    BMW_M6\
    BMW_Z4_E89\
    Cadillac_ATS-VR\
    Callaway_Corvette_Z06R\
    Dodge_Viper_Competition_Coupe\
    Ferrari_430_Scuderia\
    Ferrari_458_Italia\
    Ferrari_488\
    Ford_GT\
    Ginetta_G55\
    Jaguar_XKR\
    Lambda_Ford_GT\
    Lamborghini_Gallardo\
    Lamborghini_Huracan\
    Lotus_Exige\
    McLaren_GT_650S\
    McLaren_GT_MP4-12C\
    Mercedes_AMG\
    Mercedes-Benz_SLS_AMG\
    Nissan_Nismo_GT-R\
    Porsche_997_GT3_Cup\
    Porsche_997_GT3R\
    Renault_RS01\
    SaReNi_Camaro\
    SRT_Viper_GT3-R\

EEC Race Tracks
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Assen v1.1
    Autopolis v1.0
    Brno v1.2
    Catalunya v1.0
    Daytona v1.0
    Donington (GP + National) v1.2
    Hungaroring v1.2
    Laguna Seca v1.3
    Monza v1.3
    Nordschleife VLN v0.7
    Nürburgring (GP+Sprint) v1.3
    Oschersleben v1.2
    Paul Ricard (1A + 1CV2 + 1DV2) v1.2
    Road Atlanta v1.3
    Sebring v1.2
    Silverstone v1.2
    Spa-Francorchamps v1.2
    Watkins Glen v1.3

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.11.01. 11:18:33
  • El Gigante
    Az lenne a legcélszerűbb ha mindkettőt letörölnéd steamről, majd újraraknád és alapon hagynád, ha úgy is hiba van akkor a gépeddel nem stimmel valami. Ha minden frankó egy két modot feltehetsz, de csak ha megbizonyosodtál hogy minden rendben fut! Felesleges minden szarral telepakolni, egy kocsit is épp elég megtanulni gyorsan vezetni!
  • zummy82
    Wow, köszönöm szépen!
  • MooneyR
    Valójában a Stock Car Extreme-hez van, de működik AMS alatt is. Historic GT & Touring Cars Versión:1.97
    Elég combos a mérete, 5-6Gb, kitömörítve még több lesz. Ha jól emlékszem két mappa van benne, a GameData-t simán bemásolod, a másikból pedig a Series mappába kell bemásolni a cuccokat.
    Hogy a menübe lehessen látni a kategóriákat, kell nekünk ez is Historic GT: Naming Update for AMS 0.6
    Ebben van még egy olyan ami nagyon fontos, csatoltak hozzá RealFeelPlugin-t is, hogy használhatóak legyen a historic verdák (az FFB-ért felelős), ez a játék gyökérkönyvtárában van, csak simán ki kell cserélni. Az eredetit mentsd le külön valahová, ha az eredeti tartalmakkal szeretnél menni, csak simán visszamásolod.
    Jó szórakozást! : )
  • zummy82
    Lehet hogy félreértettem amit írtál, de a Historic GT & Touring Cars egy mod az AMS-hez? Ha igen, tudnál küldeni egy linket?
  • TheGreenDoom
    hmmm, lehet akkor korábban azért nem működött az át konvertált autóm. Bár ott lehet voltak más gondok is. Viszont most kaptam egy használati útmutatót mit hogyan kell. Igaz egy egy rF1-ből ad útmutatást rF2-be viszont lényegében ugyan úgy működik. Viszont akkor így neki állhatok megcsinálni a tervemet csak akkor AMS-re. Viszont ez egy rohadtul hosszú folyamat lesz. Feltéve ha addig nem kapok agyfaszt és tényleg működni fog.
  • JonasSandor
    Hát az szopás egyeznie kell vele pontosan.
  • JonasSandor
    Viszont a szériákat választom ki a menüből úgy már faszán megy.
  • TheGreenDoom
    Hát ez akkor szopás :D
  • JonasSandor
    tudtommal számít
  • TheGreenDoom
    A fájlokba számít a kis és nagy betű? Vagy egyre megy? Csak mert most próbálkozok egy pálya konvertálással rF1-ből és mivel több mint 600(!) fájlból áll a mas-a. A program ugye meg kis betűvel menti el és nincs kedven ennyit írogatni :D
  • bardocz
    Na én ilyet ott nem vettem észre. Túl lehet tekerni, de nem történik semmi, annyira úgyse forgatja el az ember túl gyakran. Fizikálisan én nem állítok semmit.
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.10.31. 19:33:17
  • Alexease
    A programot en sem piszkalom, az alapon van.

A kormanyon gombokkal (G25 gyari lehetoseg) allitom fizikalisan (nem driver), amibol 4-et lehet alapbol valasztani (270, 540, 720, 900). Ez elvileg annyival jobb, hogy az FFB vezerlest is erre allitja (arra az elfordulasra osztja el a "reszleteket").

Az AC nalam is allitja, de az teljesen mas stilus.
    Kicsit trukkos, a teljes fordulatot osztogatja el, es azzal korlatoz, az FFB vezerlest elvileg nem piszkalja. Meg is van a hatranya. Pl.: ha 360-as egy auto, akkor 360-ig mukodik a kormany, addig szamolja, addig linearis stb., utana hiaba forgatom, nem tortenik semmi. Vagyis jon(ak tunik).

De meg sem, mert egy 360-as F1-en, olyan keves kormanyszogen, ugyanolyan FFB gammak (erzekenyseg, kemenyseg, reszletek) jonnek at, mint egy 900-as autonal (csak ez nem fordul addig).

Es atallitani sem lehet, mert nincs kormanyszog allitas:))) Eppen ezert nincs, mert automata:)

Persze jo az AC FFB, de azert mashol egy 540-es auto fizikalisan 540-re szamolt FFB-vel azert utosebb (gumi, felfuggesztes, reszletek):P
  • JonasSandor
    Lowra levettem mindent de akkor betöltötte az egyik pályát csak hang nem volt,kocsik meg fehér színűek voltak sárga kerekekkel.
  • bardocz
    Én ott nem nyúlok semmihez, beállítottam egyszer, és minden autóban ugyan úgy jó, mint iR, AC, nKp-ban.
  • Alexease
    Nekem az rF2 sem allitja;)
  • JonasSandor
    Igen elsőnek azzal csesztem el hogy az automobilista kocsijait és pályáit raktam bele, de mire rájöttem akkor raktam újra a gamet 3-szor.
    Mikor ütközött a kettő akkor azt a hibát írta ki amit lentebb is beraktam. http://downloads.xtremefactor.es/descargas/viewdownload/119/1959.html
    Most innen raktam be azt a sok pályát.
    A hibás pályákat nem is engedte kicsomagolni se.
  • bardocz
    Kormány nem állítja magát úgy, mint rF2 meg iR és AC?
  • TheGreenDoom
    mondjuk azt a 407 pályát én is sokallom :D Még az autóra azt mondom hogy talán, főleg ha db számra nézzük :D Azért meg próbáltam/ok segíteni neki. Így jobban bele gondolva lehet azért nem megy neki mert olyat is berakott ami nem abba a játékba illő(?)
  • Alexease
    "125 autót és 407 pályát raktam be"
    Valami nem szazas az embernel vagy csak trollkodik;) Total nincs kepben.
  • TheGreenDoom
    Igazából nem tudom. De lehet nem árt lejjebb venni a dolgokat ha gyengébb a géped. Esetleg az is lehet hogy valami valamivel összeakad. Ha egy menü szaggat akkor azért szerintem ott már vannak gondok. Ha kidob pálya betöltése közben akkor vagy valami a pályánál nem jó, vagy valamelyik kocsinál van hiba, ami miatt kidob. Meg szvsz hülyeség nagyon sok mindennel tele rakni. Főleg ha a nagy része úgy sincs használva. Anno én is sok mindent le töltöttem rFactorhoz. Aminek a nagy részét dobhattam is a kukába, mert vagy nem töltött be, vagy más nagy hibája volt. Igazából meg kell találni az arany középutat. Amikor azért sok minden van is benne, meg minőségiek is.
  • Alexease
    Valoban alulertekelt, pedig nagyon jo.

Lehet hogy "csak" DX9, de minden igenyesen ossze van rakva benne, egy egyseg, szepen kidolgozva minden. Van SweetFX, ami persze nem Yebis2 ami DX11 es amit az AC hasznal, de szinezesre, kontrasztra, alap HDR-re tokeletesen megfelel (MINDENT lehet allitani, en visszabb vettem a szaturaciot, csinaltam sajat FX profile-t hozza; Pause/Brake-kel lehet ki-bekapcsolni az FX-et).

A fizika es gumi alap hogy nagyon jo, latszik hogy nagyon foglalkoznak vele. Az alap rF1-tol azert mar messze van, nagyon sok mindent felhuztak benne, valoban programozva is van, nem csak "mod jatek".

Es a sok-sok aprosag amit belezsufoltak, hogy szimesebb legyen: terkep, spotter, kijelzesek stb.
    Meg az olyan egyszeru megoldasok is dbnak rajta, mint pl. a betolto kepernyon nem csak a palya adatai latszodnak, hanem az autoe is, plusz az autohoz tartozo aktualis timetrial ido. Nem nagy dolog, de megis.

Nekem elorebb "kell" tologatnom 20-30cm-rel a cockpit kameranezetet (nagyon hatul van). Gombbal (G25) fizikalisan hozzalovom az autokoz a kormanyszoget (900/720/540), teljesen jo az iranyitas, a gumi, mindent erezni rendesen, az apro es a nagyobb megcsuszaskat es ellenkormanyzasokat is. Lazan ott van a topban.

Akinek nem tetszik, az latvanyra, tartalomra, megszokasbol itelkezik, vagynincs beallitva valami rendesen:)