1937
Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
MooneyR #569 Bathurst van egyébként és ahogy Ingy2 is mondja ez a Patrick Giranthon jól tolja a pályákat, mind igényes, dynamic road meg amivel lehet "felupgradeli" :)
Van Mid-Ohio is, de ez elég gyengus, kár érte, pedig én is nagyon kedvelem.
Nekem most tűnt fel, hogy van féktárcsa effekt, lassításban végignéztem és szépen meg van csinálva, látványos ahogy fokozatosan visszahűl..
-
#568 lesz mivel szaladgálni :D -
#567 Az tényleg jó lenne. Meg egy jó Mid Ohio. -
JonasSandor #566 Biztonsági autó nincsen?,mert így rohadt nehéz csináltam egy 56 körös versenyt az első oldalon lévő lancher 37-tel és éppenhogy nem köröztek le.
Meg ez a kiállási téma is az ellenfeleknél hogy van ez hogy nem jönnek ki a boxba?,mikor én vagy 3-szor voltam kint ők meg a táv során jó ha egyszer jönnek.
Meg ezek a szériáknál mért nincs kocsiválaszték mikor a menübe bennevan? -
El Gigante #565 Engem csak az érdekel belőle! Mount panorama is jöhetne! -
#564 Jó nekem a gyári. Ilyen cucc, ezzel fogom a váltót megcsinálni, nagyon szar, hogy nem tudok h-váltós autóval menni most :D -
#563 V8 Supercars
Ehun-e
Mijaza arduino?
@Laccoo: Ne is mond most vettem észre, hogy behalt a Ps3, a gyerkőccel akartam játszani, végén a k*kúrt kormányt se fogom tudni megvenni mert szirszar elviszi a pénzt. -
#562 Majd jovore megveszem, most nincs ra zse, talan addig lesz hasznalhato harom monitoros tamogatas is.
Behalt a csalad 15 eves kepcsoves teveje, muszaj venni egyet...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.18. 20:42:19 -
#561 Miféle mod? Én is az alappal mentem. Montreal historicon nagyon könnyű jobbat menni a time trial rekordnál.
G25 pedált arduinoval is meg tudod csinálni, olcsóbb, mint a bodnar kábel. A váltót fogom megcsinálni, mert a G29 nem érzékeli. -
#560 Nálad működik a mod? :D nálam a menüben kifagy erral és csak az alap V8-al tolom, mondjuk az is nagyon zsír :D -
#559 Pedig de, nekem jobban tetszik mint az rf2, fizikában pláne(F1Classic, EEC GT Mod, SuperV8, Caterham). De a grafika(sokat dob ha nvidia vezérlőpultban bevan kapcsolva agyig a DSR)/cockpit mozgás nagyot dob a beleélési faktoron.FFB is nagyon jó. Pálya aszfalt minőség is brutkó.
Asszem a kormányra is találtam megoldást :P veszek egy T300GTE-t és hozzácsapom a G25 pedált(létezik hozzá adapter).
rF2 ott veszít vele szemben, hogy jobban összerakottnak tűnik nincs az a félkész érzés még a modok is igényesebben vannak megcsinálva(pláne a Patrick csóka pályái). -
#558 Annyi jot mondtok, meg a vegen csak meg kell vennem :)
Csak az a franya harom monitor .... -
#557 V8 supercar eszméletlen jó, és nagyon durva, hogy mennyire hasonlít az iRacing verzióra. Megcsúszás tök ugyan az, talán kevésbé pattogós, jobban hasonlít az igazira videók alapján. -
MooneyR #556 -
MooneyR #555 Below is the Changelog for v1.15:
Content
Cars (AVAILABLE ONLY FOR BRIT PACK AND / OR SEASON PASS OWNERS):
Added Ultima GTR Standard Road Series (less powerful than the original 720 model)
Tracks (AVAILABLE ONLY FOR IMOLA AND / OR SEASON PASS OWNERS):
Added 4 versions of Imola - 1972, 1988, 2001, 2016
Features & Fixes
Opponent filters now listed alphabetically in session menu
Added vehicle configuration menu to Multiplayer car selection screen
Slightly toned down AI aggression when near other cars for all tracks
Removed the fields with wrong info from AMS Config
Added Memory load warning when approaching application limit
Added warning messages for Pit Lane Closed & Open during multiplayer start procedures for players starting from the pits
Increased Multiplayer pre-race time from 30s to 60s
Switched penalty for leaving the pits under a red light after race start from DQ to stop/go (penalty when leaving before the start remains DQ)
Updated UI sound effects
Several track limit detection tweaks at Interlagos, Mendig, Montreal, Granja, VIR, Salvador & Supertruck layouts
Adjusted collision feelers for better detection, slightly improved behavior & AI awareness
Corrected engine sound panning for cars with alternative driver seat positions
Minor DFV sound update
Corrected pit menu settings for brit pack cars
Updated road & terrain properties for Brands, Cadwell & Oulton
Cadwell: Fixed issue with falling through terrain on right hand side just before mountain turns
Oulton: Moved tire stacks on apexes back by about 20cm; Improved wrong way messages when running wide on straight after Cascades (may still occur in some circunstances); Adjusted AI line through Druids in International layout
Spielberg: Adjusted AI line through last corner
Mini: Minor adjustment to onboard engine sounds
StockV8: Corrected Julio Campos driver number
Metalmoro: Fixed cockpit windows texture
Boxer Cup: Fixed cockpit windows texture
Superkart: Fixed low-res mirrors
F-V10: Added community Team Cosmo; Adjusted default setup; increased soft tire wear rate
Metalmoro: Added community driver
Kart: Fixed error in damage file
F-Vintage: Fixed material name with gold rims which could cause GMT errors
F-Vee: Fixed unrealistic front suspension animation
Ultima GTR: Various physics adjustments; Adjusted AI performance; Adjusted gearshift timings; Adjusted driving aid properties
F-Trainer: Various physics adjustments; Adjusted AI performance; Adjusted gearshift timings; Adjusted driving aid properties
MRC2000: Various physics adjustments;Adjusted AI performance; Adjusted gearshift timings; Adjusted driving aid properties; Added left driver side configuration
Caterhams: Fixed Oil and Water gauges; added headlights for cockpit view; Added rollcage to driver side configuration; Adjusted drag coefficient; Revised tires in all models; Adjusted AI performance; Adjusted gearshift timings; Adjusted driving aid properties
OBS: Steam Achievements are being phased in over the next couple of weeks. You may notice some basic Achievements popping up in the meantime.
OBS2: Updated integration with newer Logitech drivers has been postponed for the next build (no need to update drivers just yet).
OBS3: If you have an online race tonight, you may stick to or revert to the previous v1.1.1 by selecting that branch from the Steam Beta tab. Further instructions as to how to do that here.
OBS4: V1.1.5 AMS Dedicated tool is being uploaded and will be available later tonight. Servers may use AMS Dedi from the main game in the meantime. -
JonasSandor #554 6 eurós bassza meg. -
#553 Ez ingyenes, vagy dlc? -
JonasSandor #552 ebben a pillanatban jött ki az imola pályák. -
JonasSandor #551 tegnap kellett volna frissülnie a játéknak nem? -
#550 Bétában kint van a maradék 2 imola(2001, 2016) Utóbbi nagyon bejövős. -
#549 F1 RFT 2012
F1 WCP 2015 -
JonasSandor #548 Ja értem. A multival akkor mi lehet a baj? -
#547 Ez már benne van. Már "csak" a future dolgot kell rá megcsinálni hogy igazán tökéletes legyen. -
JonasSandor #546 Be tudod rakni ezt a modot? -
#545 WIP. F1RMT 2001 mod. Még valahogy meg kéne oldani hogy a gumi koszolódjon stb. -
#544 Van valaki aki jól mozog a gen fájl szerkesztésében? -
JonasSandor #543 Szerver alatt van a nevem azt nem tudok vele csinálni semmit. -
JonasSandor #542 Csak kiírja a nevemet azt ennyi,a futó futamokba nem lehet becsatlakozni?,csak ahol 0 van? -
El Gigante #541 miért nem tudsz bemenni? -
JonasSandor #540 A multiba hogy tudok bemenni? -
#539 Autokuplunggal meg pillangózva se megy ennyi :D
Meg a G29 nem úgy működik, mint a G25 sajnos. G25-nél ha a kocsi kormánya 360-at fordult, a kormány is ennyit. Ha átírtam a pitben 400-ra, akkor a kormány ment vele. A G29 meg a régi rFactoros időket idézi, amikor folyamatosan állítgatni kell driverban vagy gombokkal. Nem igazán értem miért. Majd írok Niels-nek, ő biztos tudja :D -
JonasSandor #538 A boxkiállással bajban vagyok automatával nem lehetett kijönni kereket cserélni azt ki kellett kapcsolnom, de a többi kocsi meg ki se jött a boxba.
Rengeteg időt lehet veszteni, 35 másodperces előnyöm volt és utolsókként 8 másodperces hátrányban jöttem vissza.
Hogy kell beállítani hogy a többi is kijöjjön? -
JonasSandor #537 Aha kössz.
Azokkal a szériákkal amik nincsenek rendesen berakva úgy hogy ott van a listában de ha rámegyek nincs benne autó akkor töröljem ki és rakjam be újra? -
#536 Insert, home, end meg ezek a gombok. -
JonasSandor #535 A kocsiknak a nézetváltása melyik alapbeállításban? Ha mondjuk motorházról akarom látni a pályát. -
#534 De , hidd el nagyon zavaro .
Amúgy meg mi az, hogy sose lesz ? :) Ha akarnál akkor lenne ...ha nem most, majd jövőre vagy két év múlva, de lenne ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.08. 19:13:26 -
#533 Sose lesz 3 monitorom, de a video alapjan ez sem tunik rossznak vagy "semminek" :)
Lehet nem szamolja bele a kavat vagy a monitorok szoget, de mivel ugy is kozepen van a lenyeg, nem hinnem hogy zavaro lenne.
-
JonasSandor #532 Az addonos pályák nem működnek mért?,elsőnek jók voltak mikor néztem. -
JonasSandor #531 5 széria hibásan van feltöltve a modokban, pályák azok jók. Így hogy nincs hud benne működik a game. -
#530 Itten van az Oultonos karika :)