1970
  • TheGreenDoom
    Akkor ne menj be 3x a boxba. Használj 1 kiállásos taktikát. Verseny előtt tölsd tele a tankot, az nagyjából kifutja a verseny feléig vagy még tovább valamennyivel ha jól bánsz az üzemanyaggal. Ha nem akarsz kereket cserélni akkor az LCD-n kiválasztod hogy ne cseréljenek.

Kapcsold ki a boxutca segítséget és nem lesz ilyen problémád.
  • JonasSandor
    Lehet az új frissítést telepíteni.
  • JonasSandor
    Ez így nagyon szar most kaptam boxutca áthajtásost és erreföl bemegy újra tankolni kereket cserélni mondom mi a rákért.
  • Joex22
    Ha valakit érdekel, Steamen az Automobilista 50%-os engedménnyel kapható (18,49 ajró).Brit pack 10, Season pass 21. Jó árak.
  • JonasSandor
    Az ellenfelek meg nem jönnek ki amikor én mikor egyszerre indul és csak akkor jönnek mikor már vagy 3-szor jöttem be tankolni, ha kereket nem kellene kicserélni azt hogy változtatom meg?
  • TheGreenDoom
    pasz, de nem azért mondtam. Csak ha nem hallod a kerekek csikorgását, nem biztos hogy érzed hogy meddig tapad a kocsid. Az is egy plusz infót ad neked hogy meddig van a határ. Mert ha túlmész egy bizonyos ponton nem csak hogy a kanyar csúcspontját elveszÍted, de akár a pályáról is letérhetsz. Na meg persze a gumiknak se tesz jót ha folyamatosan túlnyomod, mert hamarabb elkopnak és csak a pluisz kiállást csinálod magadnak.
  • JonasSandor
    Az EEC miatt van honnan lehet letölteni?,mert az 1 gigás nem jó belerakja a kocsikat, de képe nincs és ha elindítom tiszta fehérek az egész.
  • TheGreenDoom
    akkor már rossz :D
  • JonasSandor
    Ez a wtcc nagyon állat nem is hallani a kocsik kerékcsikorgását a 2016-os szezonban.
  • JonasSandor
    Az eec nincsen fent 2.74 gigának kéne lennie de törölték a megán.
  • JonasSandor
    Na köcce szépen így már jó is a cucc lehet majd nyomni ezerrel. Holnap megnézem melyikkel tudok menni ami még tapad rendesen az aszfalthoz.
  • JonasSandor
    Ja értem hát az csak úgy van bent ha az all-ra nyomom a menüben nincs.
  • JonasSandor
    Az is igaz. Kipróbálom a bajnokságot az egyiknél milyen.
    Multiba nyomjátok vagy csak így egyedül?
  • Ingy2
    Azért mert a zöme skin pack, a GT részleghez kell az EEC GT3 mod is.
  • Alexease
    V12 teszt, Montreal.
  • Alexease
    Folyamatosan kuzdesz, semmi ertelme az egesznek. Minek az a sok "szar", foleg ha nem is tudod ki kivel van.
    Hasznald az alapot, minden verseny tipus benne van, boven jo.
  • El Gigante
    fingom nincs, minek ennyi minden bele? töröld le az egészet, telepítsd újra és ne pakolgassál bele semmit sem, tök felesleges...
  • JonasSandor
    Nálam mindkét mappájába bennevannak a kocsik az lehet a baja?
  • Alexease
    Sokat szamit hogy "durvan" felhuztak a fizikai reszt, a gumit es az FFB rrszletesseget, es bar nem szken palyak, de nagyon jol, reszletesen, normalisan meg vannak csinalva az aszfalt reszek is. Nem ossze-vissza pattogos, hanem ott es olyan ahogy kell, es az aszfalt tipustol es a realtroad-tol is jol valtoznak a tapadasok.

Az a Vee nagyon jo, egyszeru cucc, de eppen emiatt kozvetlen az egesz, valoban mindent erezni.
  • El Gigante
    Az elsőre nem tudom a választ! A másodikra: Ne padlózd le a pedált, egy erős kocsi már csak ilyen, elforog alacsony fokozatban!
  • JonasSandor
    gt masters, dtm, british gt, grand turissimo, WC 2016,GT 300-as szériák nem működnek bennevannak a listában a menüben de kocsikat nem dob ki hozzájuk mért?
    Ez az f1 1994 meg egy vicc mikor a damon hill meg ayton senna van benne, megyek és alig nyomok rá a gázra egyből kiforog a tök egyenesen is mondom ez mi a fasz???? what is it???
  • bardocz
    Ugyan az a kanyar nagyon jó a Formula Kart-ban, ha rosszul mész rá, 100%, hogy eldobod. Ha a valóságban is ilyen, és miért lenne más, az valami brutális, Man TT egy laza délutáni kirándulás hozzá képest, bármelyik pillanatban elpattan, és meghalsz.
  • MooneyR
    Igen, 4 különböző pálya, nemcsak a sikánok vannak "átmozgatva", szépen megcsinálták. Ahogy a többi pályát is, mentem most végig a kis Vee-vel rajtuk, Johannesburg Historic-nál az egyik gyors kanyarban javítva van egy részen az út, nagyon finom felfutni rá : ) Mondjuk ezzel a Vee-vel azt is érzed ha egy hangyán áthajtasz, pöpec kis gép..
  • Alexease
    Annyi trukk van, hogy a PP shader-ezest kicsereltem v1.5-rol v3.0-ra;) Meg nincs beallitva rendsen, kicsit kekes, sok az ambient stb.
  • Alexease
    Imolak nagyok jok lettek! Nem "egy" Imola 4 nyomvonallal, hanem valoban 4db evjarat. Mindet vegig teszteltem a sajat evjaratahoz tartozo formulaval, nagyon jo cucc.
    Csak prac. video, ket korrel (1988), es mivel ~100kb a feltoltesem, igy kisfelbontas es kis bps:) Bar a felbontas alapbol ekkora:)

• JonasSandor
    skinből amiket letöltünk melyik mappába kell rakni?
  • Ingy2
    Meg ha szemfüles az ember akkor egy két magasan szálló kondenzcsíkot húzó repcsi is van. (Chemtrailesek előnyben)
  • Alexease
    Ez eppen az a funkcio (a sok kozul), ami az ISI engine-ben mar 20 eve meg van (rF1-ben es az rF2-ben is), csak nem nagyon, ritkan, soha nem hasznaljak, meg a gyari cuccokban sem:/ Es persze ezekhez hangok is rendelhetok (pl. kozonseg fuggvenyeben).
    A Reiza legalabb megrpbal kihasznalni mindent.
  • MooneyR
    "Apróság", de Imolánál verseny alatt jópofák a daruskocsik (is). A többi pályán is sokat dob a látványon mikor átlépsz gyakorlásból versenyre, a nézők, sörsátrak, autók, buszok, szervizkamionok színes kavalkádja.
    Practice

Race
  • JonasSandor
    Boxkiálláskor hogy váltasz a tankolás meg kerékcsere között?
  • bardocz
    Szerintem csak a pure ffb-t.
  • Alexease
    Meg arra is jo, hogy erezni lehessen, mennyire lehet kellemetlen igazabol egy elfekezes utani kockazas, amikor kenytelenek kimenni a box-ba friss gumiert (valszeg igazabol durvabb lehet, ott nem a kormany eppsege miatt aggodnak:P).

Amugy gozom sincs;) Tiszta FFB-t hasznalsz (pure) vagy be van kapcsolva valami kamu effekt is (pure+effekt)? Az effekt nem kell, az tuti gazos. Van valami smooth is, de az meg tuti az egeszre ervenyes. Talan a hivatalos forumban van valami.
  • bardocz
    Elfékezés utáni kormányrázást lejjebb lehet valahogy venni? Ez csak arra jó, hogy kicsinálja a kormányát az embernek :D
  • MooneyR
    Bathurst van egyébként és ahogy Ingy2 is mondja ez a Patrick Giranthon jól tolja a pályákat, mind igényes, dynamic road meg amivel lehet "felupgradeli" :)
    Van Mid-Ohio is, de ez elég gyengus, kár érte, pedig én is nagyon kedvelem.

Nekem most tűnt fel, hogy van féktárcsa effekt, lassításban végignéztem és szépen meg van csinálva, látványos ahogy fokozatosan visszahűl..
  • TheGreenDoom
    lesz mivel szaladgálni :D
  • bardocz
    Az tényleg jó lenne. Meg egy jó Mid Ohio.
  • JonasSandor
    Biztonsági autó nincsen?,mert így rohadt nehéz csináltam egy 56 körös versenyt az első oldalon lévő lancher 37-tel és éppenhogy nem köröztek le.
    Meg ez a kiállási téma is az ellenfeleknél hogy van ez hogy nem jönnek ki a boxba?,mikor én vagy 3-szor voltam kint ők meg a táv során jó ha egyszer jönnek.
    Meg ezek a szériáknál mért nincs kocsiválaszték mikor a menübe bennevan?
  • El Gigante
    Engem csak az érdekel belőle! Mount panorama is jöhetne!
  • bardocz
    Jó nekem a gyári. Ilyen cucc, ezzel fogom a váltót megcsinálni, nagyon szar, hogy nem tudok h-váltós autóval menni most :D
  • Ingy2
    V8 Supercars

Ehun-e

Mijaza arduino?

@Laccoo: Ne is mond most vettem észre, hogy behalt a Ps3, a gyerkőccel akartam játszani, végén a k*kúrt kormányt se fogom tudni megvenni mert szirszar elviszi a pénzt.