1950
  • PacsutaTibi
    Milyen ETCC mod van az Automobilistához?

(Jah... És MOD mert a modification rövidítése. Nem mód!!! Jó lenne ha egy házigazda, kijavítaná a banner alatt is a linkeknél....)
  • JonasSandor
    Mennie kéne jah nem értem mi lelte mára. Tegnap még jó volt.
  • TheGreenDoom
    Nem, engem inkább a formula autók vonzanak. Nem hiszem hogy kellene hozzá mivel a WTCC és az ETCC két különböző verseny sorozat. Amúgy ha ennyi problémád van miért teszel bele módokat? Miért nem használod az alap módokat? Azok legalább működnek.
  • JonasSandor
    A dtm 2016-ot kipróbáltátok?
    A wtcc 2016-hoz is kell az etcc?,mert magába kifagy az egész tegnap még működött.
  • lac coo
    Jival gyorsabb az ffb mint a loginal, azert fogod jobban.
  • Ingy2
    Abszolút használható a pedál, bár a G25-é egy fokkal jobb. Ugye ott van a drágább verzió de most nincs arra keret(ehhez is egy évet koplaltam) és nekem ez is megteszi. Kormány viszont nagyon jó, az FFB sokkal organikusabb, életszerűbb és valamiért könnyebben megfogom a kocsikat ha megúsznak(lehet a nagyobb átmérő is szerepet játszik).
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.12.03. 18:23:17
  • Alexease
    A regi cuccok sokkal egyszerubbek, gyengebbek, elnagyoltabbak voltak, kevesebb volt a hibalehetoseg. Meg regen minden jobb volt;DD
    A G25-os korszak korul a TM valoban "gagyizott" (valszeg az "eladhatosagot" es nem a "minoseget" celoztak meg), de az utobbi idoben kicsit Fanatek-lightnak "reklamozzak" (kulonfele set-ek: base, pedal, shifter, rim).
    Nem mintha "szeretnek" uj kormanyt, remelem nem is fog kelleni, de nem art, ha a G29/290 mellett azert van valam mas valasztas is (tudom, Fanatek, de hiaba Lottozom, nem jon be:D).
  • lac coo
    Ezek mar nem birjak olyan sokaig.
    Bar TM azert elegge osszedte magat a korabbi vackaihoz kepest.
    De pl a regi MS Sidewinderem meg maig mukodik ahiva rladtam, pedig szerintem husz eves :))
  • Alexease
    Az a kormany jo cuccnak tunik, a pedal milyen? Meg rugos vagy valami komoyabb?

A regi NASCAR korszako t evekig egy Thrustmaster (Ferrari) FFB GT-vel huztam ki (2000-es evek eleje), akkoriban tok jo volt;) Ugyanugy sarga Ferka matrica a kozepen. Csak a botvaltoza kezdett szarakodni (a pucolas megoldotta) es a kormany ket oldalan a vastag gumi reteg kezdett erosen lehamlani:D
  • Alexease
    Sajnos, ilyen vilagban elunk, senki se akar ingyen dolgozni:/
    De gondolom, Te majd szeretnel, es peldat mutatsz a tobbieknek! :)
  • JonasSandor
    Demót honnan lehet leszedni?
  • Ingy2
    Most új kormánnyal még durvább (T300RS Integral verzió), remélem sokáig kitartanak mert nagyon jó amit csinálnak, kéne mögéjük egy tőke erős szponzor.
  • JonasSandor
    Csak ez is fizetős ajj de kár.
  • Alexease
    Rengetek mindent hozzacsaptak, fejlesztettek es bovitettek, de a lenyeg, hogy "teljesen" atirtak a fizikai, kormany, gumi, FFB reszet is. Sokszorosa a frissitese es reszletessege, amit sok-sok lelkiismeretes tesztelessel alitgatnak. Es minnel komolyabb a kormany (frissites, kozvetlenseg, ero), annal jobb erzesek johetnek ki belole.

Nekik is az S397 "segitett" a programozos reszben, akik az rF2-ot is "megvettek". Nem egy jatek keszito ceg (mint pl. az AC, CARS, R3E), de mint pure szim vagy verseny szim, eleg jo koritest es atgndoltsagot tudnak hozzaadni.

Talan a koritesben (DX11, VR es egyebek) es a licencekben is jot tesz majd mindket programnak, hogy "kozos" a "hatter" ceg.
    Persze eladasban, nepszerusegben, bevetelben sose fogjak utolerni az AC/CARS-t, de nem is lehet az a cel; inkabb a "kottes" legyen elfogadhato, normalis, modern, hogy ne vesszen karba a programokban levo tudas vagy a belefektetett munka.

Logikusabb lett volna, ha az ISI es a Reaiza osszefogg, es kozos erovel (nehany evvel korabban) probalnak valamit, de ez mar lejart lemez (meg uzleT:P).
  • b-type
    jól csinálják, van bennük spiritusz...engem spec. megdöbbentett mit kihoztak az rF1-ből, szó szerint megdöbbentem mikor kipróbáltam az Automobilista-t.
  • Solt
    Most vettem meg a steam leárazáson az FT 2013-t, de még nem volt időm kipróbálni... nagyon kíváncsi vagyok már rá... erről is annyi jót írtok, hogy a karácsonyi leárazáson be is húzom majd... :)
  • Alexease
    Nincs a banner alatt, de ezt az oldalt is erdemes fejben tartani, ez is sajat, es ele gyorsan fejlodik: http://virtualxperience.net/

Azert dicseretes, hogy ilyenre is van idejuk, ezzel is foglakoznak, ezzel is novelik a program erteket es tamogatottsagat.
    Persze, ilyen mashol is van, meg alapnak kellene lennie, de azert ez megis a Reiza, kis ceg, toluk megis "bonusz", mig mastol "alap" kell legyen.
  • Alexease
    Csak most latom az 1. kepen, hogy figyelnek a reszletekre. A kormanyon gyorskotozovel van "jelezve" a kormany felso-kozep resze:D
    Mig a 3. kepen, "komolyabb" csapat lehet, gyari a jelzes megoldasa:)
  • Alexease
    Lenyegeben az egesz GSC uj verzioja (es tartalma) az AMS. Es persze, ha mar meg van a licenc es a tartalom, akkor minden korabbi program,bol bekerul minden az AMS-be is, felujitva, szepitve, atdolgozva. Vagyis nem "integralva" van, hanem "ujbol" DLC-nek eladva:D De akinek nem volt meg a Truck (kulon programkent nem akarta megvenni), annak ez igy buli.
  • Solt
    Ez most tulajdonképpen a Formula Truck játékuk a mobilista alá integrálva?
  • Alexease
    Amikor megjelennek a beta-s kepek es videok, gyorsan fel akarom tenni a beta-t, de aztan rajovok, felesleges, ugy sincs idom, inkabb megarom a "meglepetest":)
  • Ingy2
    Első körben már a b+ ez k jó hagyta el a számat
    Nem vagyok egy nagy kamionos de nagyon élvezetes cucc lesz.
  • MooneyR
    Bétában lehet már kamionozni és sokkal jobb, mint amire számítottam. Nem vagyok képben, de gondolom van valami szabályrendszer a "kisebb/rövidebb" pályák bizonyos szakaszán vagy pontján 160 km/h limit van, jópofa. A hangjuk is jó, nagyon kamionos a sebességváltás, úgyhogy fasza lesz ez is..

• JonasSandor
    De azért elég jó fps-sel viszi olyan felbontáson.
  • Solt
    Viszont Forintban akár 350K-t is tudnak...
  • El Gigante
    tudomásom szerint, nincs még olyan ami 4k-t tud
  • bardocz
    Nekem most alaplap cserére az lenne az okom, hogy az előlapi usb-k nem mennek rendesen. Biztos nem a ház a hibás, mert új házzal is ezt csinálja. Meg szar a hangkártya része, szintén az előlapi csak, ugyanúgy mindkét házzal.
  • JonasSandor
    Úgy a legszebb és kipróbálnám én is azt a szemüveget atomdurva lehet 4K-ban.
  • formula1996
    Ezert felesleges sokat kolteni VGA-ra, inkabb egy olcsobb (60-70korul) es cserelni gyakrabban. Kiveve ha az ember 3monitorral, 4kba vagy esetleg vr szemuveggel tolja, akkor kellhet a 1080SLI :DD
  • Ingy2
    Most raktam össze havernak egy gépet, a mostani i7-6700 nem gyorsabb a 4 éves i7-3770-mnél, mondjuk az 4.0Ghz megy az enyém 4.2Ghz-n.
    A különbség, hogy DDR4-es lapba tettem ahol a memo 9Gb/s-el gyorsabb. Az igazi siralom, hogy az 1 éves GTX 980-am ami horror áron volt most egy 1060 teljesítménybe simán hozza féláron. Mindig a VGA lesz amit kukázhat az ember.
  • Alexease
    Nalam ~10 eves a haz, proci, memoria, tap; az alaplap is 10 eves stilus, de csak 7 korul van, mert az elozo leegett, de rosszabbat vettem, mert mar nem gyartottak ami beszart:); es a vinyo is most volt 10 eves, de annak az utolso pucolasnal letort a csatija (beleegett a SATA csatlakozo, az ido vas foga:P), de szigszalagozva meg mukodott:D A videokartya a legfrissebb (3-4 eves?!), de az "kolcson cucc", a sajat ~8 eves lehet:)
    Persze csak 1280x720px, FullHD-ban azonnal kikapcsol a gep:D De nekem eleg.

Ez bovithetetlen (proci, alaplap , tap, memoria kellene), egyben megvenni horror:D
    Majd ha bedoglik, esetleg akkor, eladok valamit, talan a lelkemet, mas nem nagyon van:DDDD
  • bardocz
    Szimulátorosként nem kell nagyon stresszelni. A processzorom hat éves lesz, és max azért cserélném le, mert miért ne, nem azért, mert tényleg szükségem van rá. Jelenleg egyedül a 3 monitorra vagy VR-re váltás az, ami miatt egy szimulátorosnak cserélnie kéne az akár 3-4 éves gépét.
  • TheGreenDoom
    Magyarul elavult a VGA-d, már egy ideje. Attól függ hogy mit nevezünk soknak. Egy PC nem olyan hogy megveszem azt jól van. Lényegében folyamatosan fejleszteni kell. De ott van pl az az ismeretlen tényező hogy hogyan milyen tempóban fog még nőlni a játékipar gépigénye.
  • JonasSandor
    Na azért csak vicceltem 10 év azért baromi sok. De jó sokáig bírni fogja az tutkó.
  • bardocz
    Akármennyi pénzt rákölthetsz, 10 év múlva nem fog rajta futni semmi.
  • JonasSandor
    Ez a mostani vga-m azért bírja a strapát még, 6 éve van benne és még megy:D:D igaz hogy már semmi nem megy rajta de jóvan XDXD
    Az egész levan kódolva, meg kivan kapcsolva az automatikus váltás is, úgy mennek.
  • TheGreenDoom
    Hidd el nem az alaplapod fog tönkre menni. Na meg az amúgy is olcsóbbik alkatrész. Legalább is ha nem ad ki többet az ember fölöslegesen 50-60 ezreket egy alaplapért. Attól hogy az alapod tönkre megy nem kell mindent ki cseráélned, ha csak valami oknál fogva nem teszi tönkre az egészet. Ami szeret tönkre menni az inkább a VGA. Na és ez az ami húzós. Valamint ez az alkatrész ami folyamatosan elavul, és ezért pár évente cserélni kell. Nekem is a gépem árának a 40-45%-át a VGA teszi ki. Ami azért elég nagy arány annak a fényében hogy a régi gépből kizárólag a CD olvasót ültettem át.
    Amúgy igen mindig ilyen kevesen vannak amin azért nem csodálkozok. Nincs akkora felhasználó tábora mint az AC-nek, na meg ugye ott a többi szimulátor is. Bár az rF2 multija is kong az ürességtől. Aki komolyabban multizni akar az vagy ligában játszik vagy iR-en nyomul. Ami érthető is, fölösleges minden "jött mentel" leállni versenyezni. Úgy is csak kilöknek meg vágnak össze vissza.
  • JonasSandor
    Szervereken mindig ilyen kevesen vannak?
  • JonasSandor
    Na jó max addig míg tönkrenem megy az alaplap, addig nem kell az egészet újravenni.
  • TheGreenDoom
    Azt már most elfejetheted hogy nem kell hozzá nyúlnod 10 évig.