1964
  • bardocz
    Nekem most alaplap cserére az lenne az okom, hogy az előlapi usb-k nem mennek rendesen. Biztos nem a ház a hibás, mert új házzal is ezt csinálja. Meg szar a hangkártya része, szintén az előlapi csak, ugyanúgy mindkét házzal.
  • JonasSandor
    Úgy a legszebb és kipróbálnám én is azt a szemüveget atomdurva lehet 4K-ban.
  • formula1996
    Ezert felesleges sokat kolteni VGA-ra, inkabb egy olcsobb (60-70korul) es cserelni gyakrabban. Kiveve ha az ember 3monitorral, 4kba vagy esetleg vr szemuveggel tolja, akkor kellhet a 1080SLI :DD
  • Ingy2
    Most raktam össze havernak egy gépet, a mostani i7-6700 nem gyorsabb a 4 éves i7-3770-mnél, mondjuk az 4.0Ghz megy az enyém 4.2Ghz-n.
    A különbség, hogy DDR4-es lapba tettem ahol a memo 9Gb/s-el gyorsabb. Az igazi siralom, hogy az 1 éves GTX 980-am ami horror áron volt most egy 1060 teljesítménybe simán hozza féláron. Mindig a VGA lesz amit kukázhat az ember.
  • Alexease
    Nalam ~10 eves a haz, proci, memoria, tap; az alaplap is 10 eves stilus, de csak 7 korul van, mert az elozo leegett, de rosszabbat vettem, mert mar nem gyartottak ami beszart:); es a vinyo is most volt 10 eves, de annak az utolso pucolasnal letort a csatija (beleegett a SATA csatlakozo, az ido vas foga:P), de szigszalagozva meg mukodott:D A videokartya a legfrissebb (3-4 eves?!), de az "kolcson cucc", a sajat ~8 eves lehet:)
    Persze csak 1280x720px, FullHD-ban azonnal kikapcsol a gep:D De nekem eleg.

Ez bovithetetlen (proci, alaplap , tap, memoria kellene), egyben megvenni horror:D
    Majd ha bedoglik, esetleg akkor, eladok valamit, talan a lelkemet, mas nem nagyon van:DDDD
  • bardocz
    Szimulátorosként nem kell nagyon stresszelni. A processzorom hat éves lesz, és max azért cserélném le, mert miért ne, nem azért, mert tényleg szükségem van rá. Jelenleg egyedül a 3 monitorra vagy VR-re váltás az, ami miatt egy szimulátorosnak cserélnie kéne az akár 3-4 éves gépét.
  • TheGreenDoom
    Magyarul elavult a VGA-d, már egy ideje. Attól függ hogy mit nevezünk soknak. Egy PC nem olyan hogy megveszem azt jól van. Lényegében folyamatosan fejleszteni kell. De ott van pl az az ismeretlen tényező hogy hogyan milyen tempóban fog még nőlni a játékipar gépigénye.
  • JonasSandor
    Na azért csak vicceltem 10 év azért baromi sok. De jó sokáig bírni fogja az tutkó.
  • bardocz
    Akármennyi pénzt rákölthetsz, 10 év múlva nem fog rajta futni semmi.
  • JonasSandor
    Ez a mostani vga-m azért bírja a strapát még, 6 éve van benne és még megy:D:D igaz hogy már semmi nem megy rajta de jóvan XDXD
    Az egész levan kódolva, meg kivan kapcsolva az automatikus váltás is, úgy mennek.
  • TheGreenDoom
    Hidd el nem az alaplapod fog tönkre menni. Na meg az amúgy is olcsóbbik alkatrész. Legalább is ha nem ad ki többet az ember fölöslegesen 50-60 ezreket egy alaplapért. Attól hogy az alapod tönkre megy nem kell mindent ki cseráélned, ha csak valami oknál fogva nem teszi tönkre az egészet. Ami szeret tönkre menni az inkább a VGA. Na és ez az ami húzós. Valamint ez az alkatrész ami folyamatosan elavul, és ezért pár évente cserélni kell. Nekem is a gépem árának a 40-45%-át a VGA teszi ki. Ami azért elég nagy arány annak a fényében hogy a régi gépből kizárólag a CD olvasót ültettem át.
    Amúgy igen mindig ilyen kevesen vannak amin azért nem csodálkozok. Nincs akkora felhasználó tábora mint az AC-nek, na meg ugye ott a többi szimulátor is. Bár az rF2 multija is kong az ürességtől. Aki komolyabban multizni akar az vagy ligában játszik vagy iR-en nyomul. Ami érthető is, fölösleges minden "jött mentel" leállni versenyezni. Úgy is csak kilöknek meg vágnak össze vissza.
  • JonasSandor
    Szervereken mindig ilyen kevesen vannak?
  • JonasSandor
    Na jó max addig míg tönkrenem megy az alaplap, addig nem kell az egészet újravenni.
  • TheGreenDoom
    Azt már most elfejetheted hogy nem kell hozzá nyúlnod 10 évig.
  • JonasSandor
    4K-s gépet veszek azt 10 évig vagy addig míg az alaplap bírja nem kell hozzányúlni semmihez se.
  • TheGreenDoom
    Igazából az attől függ hogy milyet szeretnél. Ha ésszerűen épít az ember( mert ugye előre öszerakott sz@rokat nem veszünk.) akkor azért olcsóbban ki lehet jönni. Nem feltétlenül kell 300.000FT-ot vagy annál is többet kiadni egy PC-ért. Ha tényleg olcsón( vagy is hát relatív olcsón, kinek mi számít azért olcsónak) akkor konzolt vesz az ember.
  • JonasSandor
    Majd akarok venni egy kormányt csak a gépet kell elsőnek venni ami rohadt sokba kerül.
  • Alexease
    Billel total ertelmetlen ez a program. Feleslegesen kuzdesz, nem neked valo.
    Talan GRID, de meg az is komolyabb program egy billes irayitasnal, de azzal meg el lehet talal bohockodni.
  • TheGreenDoom
    "hát igen amikor már a gázra lépünk nyomhatjuk a satuféket mert jön a kanyar egyből." Ez nem a játék hibája. Meg nem kell nyíl egyenesen a falba menni :D Igazából én a fizika illetve irányjtásra gondolok. Igazábl csak akkor ér valamit ha tényleg minden segítséget kikapcsol az ember. Na meg ez az átláthatóvá teszem a kocsit, ha túl lassú vagy az útban állsz stb. Na de ne offoljuk szét itt a topikot
  • JonasSandor
    Ja értem, hát igen amikor már a gázra lépünk nyomhatjuk a satuféket mert jön a kanyar egyből.
    Tegnap kipróbáltam és hát elröpül a francba ha nagy sebességgel nyíl egyenest belemegyünk a falba.
    A másik is gyorsan kipördül a kanyarban :D:D
    Meg vannak olyanok mikor az egész pályán jól megy, egy kanyarnál meg mintha jégen csúszna és kipörög a francba.
  • TheGreenDoom
    Most az F1 2016-ra gondolsz? Azt inkább hagyjuk xD
  • El Gigante
    Need for speedhez sem jó a billentyűzet, legalább kontroller szerintem!
    Ide mindenképp kormány való, csak az adja vissza az egész játék lényegét! Szóval ha teheted vegyél minimum egy logitech kormányt! Irányítani, nyilván könnyebb lesz, de gyorsan menni azzal is nehéz!
  • JonasSandor
    Billel rohadt nehéz.
  • El Gigante
    Igen!
  • JonasSandor
    Kijött a hivatalos f1-es széria ami a codemastersnek is van. Lehet szedni, kormánnyal könnyebb irányítani?
  • Szabi #611
    :D
  • Alexease
    Megvetted, aztan vissza kerted a penzt, es teljes arat utaltak?! Vagy mit kell nezni?:)
  • haflac

"Automobilista - Játékidő: 47 perc

Automobilista - Season Pass for all DLCs
    Automobilista Beta
    Automobilista - Season Pass for all DLCs
    Automobilista - Brit Pack
    Legendary Tracks Part 1: Imola

Megvásárolva: nov. 25. CET
    Részösszeg: 29,61€
    Adó: 5,92€
    Összes visszatérítés: 52,17€ a Steam Pénztárcádba"
  • JonasSandor
    Ja értem igen ezzel az lcd vel lépkedek benne köcce így nem rostolok a boxba olyan sokat.
  • TheGreenDoom
    majdnem csak left meg right helyett decrease és increase van.
  • TheGreenDoom
    Akkor nem azt csináltad amit kellett volna. Semmilyen szerelő ikon nem jelenik meg. Az csak akkor van ott ha behívnak a boxutcába vagy te kéred be magad. A boxutca segÍtséget az F10-el tudod játék közben kikapcsolni vagy a beállÍtásoknál.
  • JonasSandor
    Ja az lehet megnézem a beállításokban akkor hátha.
  • bardocz
    Optoins controll résznél van LCD up, down, left, right, gondolom azzal lehet állítani ezt is. De még nem próbáltam.
  • JonasSandor
    Hiába kapcsolom ki, ha megjelenik egyből a szerelő ikon, kiválasztani meg nem tudom mivel lehet lefelé menni a panelen.
  • TheGreenDoom
    Akkor ne menj be 3x a boxba. Használj 1 kiállásos taktikát. Verseny előtt tölsd tele a tankot, az nagyjából kifutja a verseny feléig vagy még tovább valamennyivel ha jól bánsz az üzemanyaggal. Ha nem akarsz kereket cserélni akkor az LCD-n kiválasztod hogy ne cseréljenek.

Kapcsold ki a boxutca segítséget és nem lesz ilyen problémád.
  • JonasSandor
    Lehet az új frissítést telepíteni.
  • JonasSandor
    Ez így nagyon szar most kaptam boxutca áthajtásost és erreföl bemegy újra tankolni kereket cserélni mondom mi a rákért.
  • Joex22
    Ha valakit érdekel, Steamen az Automobilista 50%-os engedménnyel kapható (18,49 ajró).Brit pack 10, Season pass 21. Jó árak.
  • JonasSandor
    Az ellenfelek meg nem jönnek ki amikor én mikor egyszerre indul és csak akkor jönnek mikor már vagy 3-szor jöttem be tankolni, ha kereket nem kellene kicserélni azt hogy változtatom meg?
  • TheGreenDoom
    pasz, de nem azért mondtam. Csak ha nem hallod a kerekek csikorgását, nem biztos hogy érzed hogy meddig tapad a kocsid. Az is egy plusz infót ad neked hogy meddig van a határ. Mert ha túlmész egy bizonyos ponton nem csak hogy a kanyar csúcspontját elveszÍted, de akár a pályáról is letérhetsz. Na meg persze a gumiknak se tesz jót ha folyamatosan túlnyomod, mert hamarabb elkopnak és csak a pluisz kiállást csinálod magadnak.