1937
Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
haflac #609
"Automobilista - Játékidő: 47 perc
Automobilista - Season Pass for all DLCs
Automobilista Beta
Automobilista - Season Pass for all DLCs
Automobilista - Brit Pack
Legendary Tracks Part 1: Imola
Megvásárolva: nov. 25. CET
Részösszeg: 29,61€
Adó: 5,92€
Összes visszatérítés: 52,17€ a Steam Pénztárcádba" -
JonasSandor #608 Ja értem igen ezzel az lcd vel lépkedek benne köcce így nem rostolok a boxba olyan sokat. -
#607 majdnem csak left meg right helyett decrease és increase van.
-
#606 Akkor nem azt csináltad amit kellett volna. Semmilyen szerelő ikon nem jelenik meg. Az csak akkor van ott ha behívnak a boxutcába vagy te kéred be magad. A boxutca segÍtséget az F10-el tudod játék közben kikapcsolni vagy a beállÍtásoknál. -
JonasSandor #605 Ja az lehet megnézem a beállításokban akkor hátha. -
#604 Optoins controll résznél van LCD up, down, left, right, gondolom azzal lehet állítani ezt is. De még nem próbáltam. -
JonasSandor #603 Hiába kapcsolom ki, ha megjelenik egyből a szerelő ikon, kiválasztani meg nem tudom mivel lehet lefelé menni a panelen. -
#602 Akkor ne menj be 3x a boxba. Használj 1 kiállásos taktikát. Verseny előtt tölsd tele a tankot, az nagyjából kifutja a verseny feléig vagy még tovább valamennyivel ha jól bánsz az üzemanyaggal. Ha nem akarsz kereket cserélni akkor az LCD-n kiválasztod hogy ne cseréljenek.
Kapcsold ki a boxutca segítséget és nem lesz ilyen problémád. -
JonasSandor #601 Lehet az új frissítést telepíteni. -
JonasSandor #600 Ez így nagyon szar most kaptam boxutca áthajtásost és erreföl bemegy újra tankolni kereket cserélni mondom mi a rákért. -
Joex22 #599 Ha valakit érdekel, Steamen az Automobilista 50%-os engedménnyel kapható (18,49 ajró).Brit pack 10, Season pass 21. Jó árak. -
JonasSandor #598 Az ellenfelek meg nem jönnek ki amikor én mikor egyszerre indul és csak akkor jönnek mikor már vagy 3-szor jöttem be tankolni, ha kereket nem kellene kicserélni azt hogy változtatom meg? -
#597 pasz, de nem azért mondtam. Csak ha nem hallod a kerekek csikorgását, nem biztos hogy érzed hogy meddig tapad a kocsid. Az is egy plusz infót ad neked hogy meddig van a határ. Mert ha túlmész egy bizonyos ponton nem csak hogy a kanyar csúcspontját elveszÍted, de akár a pályáról is letérhetsz. Na meg persze a gumiknak se tesz jót ha folyamatosan túlnyomod, mert hamarabb elkopnak és csak a pluisz kiállást csinálod magadnak. -
JonasSandor #596 Az EEC miatt van honnan lehet letölteni?,mert az 1 gigás nem jó belerakja a kocsikat, de képe nincs és ha elindítom tiszta fehérek az egész. -
#595 akkor már rossz :D -
JonasSandor #594 Ez a wtcc nagyon állat nem is hallani a kocsik kerékcsikorgását a 2016-os szezonban. -
JonasSandor #593 Az eec nincsen fent 2.74 gigának kéne lennie de törölték a megán. -
JonasSandor #592 Na köcce szépen így már jó is a cucc lehet majd nyomni ezerrel. Holnap megnézem melyikkel tudok menni ami még tapad rendesen az aszfalthoz. -
JonasSandor #591 Ja értem hát az csak úgy van bent ha az all-ra nyomom a menüben nincs. -
JonasSandor #590 Az is igaz. Kipróbálom a bajnokságot az egyiknél milyen.
Multiba nyomjátok vagy csak így egyedül? -
#589 Azért mert a zöme skin pack, a GT részleghez kell az EEC GT3 mod is. -
#588 V12 teszt, Montreal.
-
#587 Folyamatosan kuzdesz, semmi ertelme az egesznek. Minek az a sok "szar", foleg ha nem is tudod ki kivel van.
Hasznald az alapot, minden verseny tipus benne van, boven jo. -
El Gigante #586 fingom nincs, minek ennyi minden bele? töröld le az egészet, telepítsd újra és ne pakolgassál bele semmit sem, tök felesleges... -
JonasSandor #585 Nálam mindkét mappájába bennevannak a kocsik az lehet a baja? -
#584 Sokat szamit hogy "durvan" felhuztak a fizikai reszt, a gumit es az FFB rrszletesseget, es bar nem szken palyak, de nagyon jol, reszletesen, normalisan meg vannak csinalva az aszfalt reszek is. Nem ossze-vissza pattogos, hanem ott es olyan ahogy kell, es az aszfalt tipustol es a realtroad-tol is jol valtoznak a tapadasok.
Az a Vee nagyon jo, egyszeru cucc, de eppen emiatt kozvetlen az egesz, valoban mindent erezni. -
El Gigante #583 Az elsőre nem tudom a választ! A másodikra: Ne padlózd le a pedált, egy erős kocsi már csak ilyen, elforog alacsony fokozatban! -
JonasSandor #582 gt masters, dtm, british gt, grand turissimo, WC 2016,GT 300-as szériák nem működnek bennevannak a listában a menüben de kocsikat nem dob ki hozzájuk mért?
Ez az f1 1994 meg egy vicc mikor a damon hill meg ayton senna van benne, megyek és alig nyomok rá a gázra egyből kiforog a tök egyenesen is mondom ez mi a fasz???? what is it??? -
#581 Ugyan az a kanyar nagyon jó a Formula Kart-ban, ha rosszul mész rá, 100%, hogy eldobod. Ha a valóságban is ilyen, és miért lenne más, az valami brutális, Man TT egy laza délutáni kirándulás hozzá képest, bármelyik pillanatban elpattan, és meghalsz. -
MooneyR #580 Igen, 4 különböző pálya, nemcsak a sikánok vannak "átmozgatva", szépen megcsinálták. Ahogy a többi pályát is, mentem most végig a kis Vee-vel rajtuk, Johannesburg Historic-nál az egyik gyors kanyarban javítva van egy részen az út, nagyon finom felfutni rá : ) Mondjuk ezzel a Vee-vel azt is érzed ha egy hangyán áthajtasz, pöpec kis gép..
-
#579 Annyi trukk van, hogy a PP shader-ezest kicsereltem v1.5-rol v3.0-ra;) Meg nincs beallitva rendsen, kicsit kekes, sok az ambient stb. -
#578 Imolak nagyok jok lettek! Nem "egy" Imola 4 nyomvonallal, hanem valoban 4db evjarat. Mindet vegig teszteltem a sajat evjaratahoz tartozo formulaval, nagyon jo cucc.
Csak prac. video, ket korrel (1988), es mivel ~100kb a feltoltesem, igy kisfelbontas es kis bps:) Bar a felbontas alapbol ekkora:)
-
JonasSandor #577 skinből amiket letöltünk melyik mappába kell rakni? -
#576 Meg ha szemfüles az ember akkor egy két magasan szálló kondenzcsíkot húzó repcsi is van. (Chemtrailesek előnyben) -
#575 Ez eppen az a funkcio (a sok kozul), ami az ISI engine-ben mar 20 eve meg van (rF1-ben es az rF2-ben is), csak nem nagyon, ritkan, soha nem hasznaljak, meg a gyari cuccokban sem:/ Es persze ezekhez hangok is rendelhetok (pl. kozonseg fuggvenyeben).
A Reiza legalabb megrpbal kihasznalni mindent. -
MooneyR #574 "Apróság", de Imolánál verseny alatt jópofák a daruskocsik (is). A többi pályán is sokat dob a látványon mikor átlépsz gyakorlásból versenyre, a nézők, sörsátrak, autók, buszok, szervizkamionok színes kavalkádja.
Practice
Race
-
JonasSandor #573 Boxkiálláskor hogy váltasz a tankolás meg kerékcsere között? -
#572 Szerintem csak a pure ffb-t. -
#571 Meg arra is jo, hogy erezni lehessen, mennyire lehet kellemetlen igazabol egy elfekezes utani kockazas, amikor kenytelenek kimenni a box-ba friss gumiert (valszeg igazabol durvabb lehet, ott nem a kormany eppsege miatt aggodnak:P).
Amugy gozom sincs;) Tiszta FFB-t hasznalsz (pure) vagy be van kapcsolva valami kamu effekt is (pure+effekt)? Az effekt nem kell, az tuti gazos. Van valami smooth is, de az meg tuti az egeszre ervenyes. Talan a hivatalos forumban van valami. -
#570 Elfékezés utáni kormányrázást lejjebb lehet valahogy venni? Ez csak arra jó, hogy kicsinálja a kormányát az embernek :D