4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • Butterbean47
    Sziasztok, egy bizonyos Dark Conqer üzenetet írt nekem hogy szeretne belépni a céhünkbe, dobna valaki neki egy meghívót?
  • Maximus4
    Tényleg,azt észre sem vettem:)
  • tűzoltópk
    egységek táblázata
  • BuriP
    A faház csak azzal a kis folttal érintkezik.

Van valami táblázat vagy leírás a katonai egységekről: tulajdonságok, költségek? Mert a fejlesztési fán csak a laktanya költségei látszanak.
  • tűzoltópk
    taktikát váltok. Kezdem unni a folytonos építkezést,termelést. Váltok és építek légiós épületet bár azt írják az egységek rovatban hogy a légiósnak a támadóereje csak 8-as. Ellenben a védekezése igen magas 13-as. Nem is tudom melyik egység érné meg igazán? Most van két katonaság épületem. Lovasságom volt de gyengének találtam és lebontottam. Gyorsak + sokat lépnek de hamar elestek. parittyásom is volt közelharcban végük.
  • Maximus4
    De a másik oldalán ott van a hozzá csatlakozó út.
  • BuriP
  • BuriP
    Rájöttem: az útdarab pont a közösségi ház és a ház közé esett így össze voltak kötve ha az úthálózathoz nem is volt köze. sorry.
  • random001
    Teszteltem. Nálam nem működik
  • tűzoltópk
    Akkor ha jól számolom csinálnék egy fürdőt és majdnem elérném a boldogsági szintet.
  • Maximus4
    Erről tudnál képet berakni?
  • BuriP
    most vettem észre hogy nem is kell összefüggőnek lenni az úthálózatnak elég ha leraksz egy kockányi ösvényt a ház mellé és már elérhető mégha a közelébe sincs az útnak.
  • Maximus4
    2631 kellene neked:)
  • tűzoltópk
    Hát nálam a 40% plussz hogy elérje és megkapjam a 120% boldogságot esélyem sincs rá.
  • Maximus4
  • j0nNyKa
    ha lenne ilyenre lehetőség, esküszöm adnék :)
  • Maximus4
    Inkább adjál + helyet:)
  • j0nNyKa
    rakd hozzám, ott van helye
  • Maximus4
    De most mondom,hogy le kellene raknom a kovácsműhelyt,de nem találok neki helyet:(
  • random001
    Megnéztelek. A két lándzsás laktanyánál van lent 1 bozótod. Oda simán befér még 3 bozót. az 60 pont :)
  • Maximus4
    Ja,nem vettem semmit,mert elég komoly helyhiányba szenvedek:D
    5 óra múlva tudok majd terjeszkedni,ráadásul 6 perc múlva ki kellene váltanom a kovácsműhelyt is.
  • random001
    Na beadta a bónuszt a +27-re?
  • Maximus4
    Ha ez igaz,akkor nekem most +27-et kellene csinálnom,hogy lelkesek legyenek.Ezek szerint 0,4 a szorzó 1 igénypontokként.
  • random001
    Na szétnéztem a neten és azt olvastam angol fórumon hogy az igény a boldogságra+40% kb ekkor adja be a 20%-ot. Tehát minden 100 igényre kell +40 kb.

Ha baromságot írtam akkor sory nem saját tapasztalat.
  • random001
    Nekem igény a boldogságra ---> 370
    Biztosítva ---> 576

Szóval viszonyítgass, mert lövésem nincs hogy kell kiszámolni. Én addig raktam le a dekor elemeket amíg megadta a 20%-ot +ba. De ha leraksz valamit frissíts rá mert van amikor nem érzékeli, és lehet feleslegesen raksz le +-ba dolgokat.

Képet meg nem tudok beilleszteni. pm-be Maxi leírhatnád, kell mert sosem sikerül...
  • BuriP
    jó kérdés nem ismerem az arányokat nekem most 347 az igény 618 van biztosítva és majd szétveti őket a lelkesedés. Bár szerintem most elég jól állok, a monolit kör nagyot dobott a dolgon.
  • random001
    Amúgy a lelkesedés miatt érdemes 1-2 szomszéddal jóban lenni és letárgyalni üzenetben, hogy nem támadjátok egymást, hanem úgymond kitakarítotok kölcsönösen . Na nem a 20 gold miatt hanem a bónuszért.

Az emlékmű alap esetben ad 72 pontot, viszont ha rajta a kis csillag a szomszéd jóvoltából akkor már 144-et ad. Szóval megduplázódik. És azért ez nagyon nem mindegy :)
  • Maximus4
    És ezt mennyire kellene felvinnem,hogy lelkesek legyenek?

• BuriP
    Mikor lelkesek a polgárok kapsz +20%ot.
  • random001
    Dekorációs itemekkel. De az csak 20% bár azt írja: 120%. De ugye alap a 100% normál esetben és erre jön a 20%.
  • Maximus4
    Ezt a 120%-os terménynövekedést mivel lehet elérni?
  • random001
    Hogy érted a bónuszt?

A 20% az minden alapanyagra és bevételre érvényes ha lelkesek a polgárok. Van ezen kívül még más bónusz is?
  • Maximus4
    2 kérdésem lenne.
    1. A kovácsműhely is olyan mint a vadászház vagy a fazekasház?Tehát ott is több féle időpontban lehet nyersanyagot gyártani?
    2. Milyen arányban romlanak a termékek?Mert ugye az 5 perces 1 óra alatt romlik el,de például az 1 órás mennyi idő alatt?
  • SzirmosSzisza
    Amúgy szerintem érdemesbb olyat építeni amire bónusz van, a többit meg cserélgetni (07.07 elvileg az update és akor lehet majd céhen belül ingyen kereskedni)
  • random001
    Akkor lehet nem is rakom fullra a faházzal. Kivárok a nádfedelesig. Csak amennyi muszáj lesz a népesség miatt.
  • Maximus4
    Én szerintem az íjász lenne a legjobb ellenük,de talán parittyással is lehet nyerni.Nekem még normálisan kidolgozott taktikám sincs a felállás terén.
  • Maximus4
    Azért egy faház csak megmaradt,32 ember kellene,hogy le tudjam bontani,de csak 13 van.Ez a nádfedeles nem kicsit jobb.Óránként ad 32 aranyat a faház meg 4 óránként 80-at.
  • random001
    Igen rájöttem már én is. Meg úgyis rakok be harcolni parityást, bár lovasok ellen a lándzsás a jó. Viszont a harcosok ellen melyik a jobb?
  • Maximus4
    Abból kettő bőven elég a bronzkorban.8 a max. létszám amivel harcolhatsz.
  • random001
    Én ezért hagyok egy 2*2-est mindig üresen, ha gáz van akkor le tudjak dobni valami kis épületet hogy tudjak majd bontani.

Én még csak ott tartok, hogy a kunyhójaim cserélem faházra. :D Meg le kellene még rakni vagy 2 gyümölcsöst, csak ahhoz fel kell áldoznom egy-két épületet a hely miatt. Mondjuk 3 lándzsás lakatanyát nem tudom mi a bánatnak raktam le :D