4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#361 Sziasztok, egy bizonyos Dark Conqer üzenetet írt nekem hogy szeretne belépni a céhünkbe, dobna valaki neki egy meghívót? -
#360 Tényleg,azt észre sem vettem:) -
tűzoltópk #359 egységek táblázata -
#358 A faház csak azzal a kis folttal érintkezik.
Van valami táblázat vagy leírás a katonai egységekről: tulajdonságok, költségek? Mert a fejlesztési fán csak a laktanya költségei látszanak. -
tűzoltópk #357 taktikát váltok. Kezdem unni a folytonos építkezést,termelést. Váltok és építek légiós épületet bár azt írják az egységek rovatban hogy a légiósnak a támadóereje csak 8-as. Ellenben a védekezése igen magas 13-as. Nem is tudom melyik egység érné meg igazán? Most van két katonaság épületem. Lovasságom volt de gyengének találtam és lebontottam. Gyorsak + sokat lépnek de hamar elestek. parittyásom is volt közelharcban végük. -
#356 De a másik oldalán ott van a hozzá csatlakozó út. -
#355 -
#354 Rájöttem: az útdarab pont a közösségi ház és a ház közé esett így össze voltak kötve ha az úthálózathoz nem is volt köze. sorry. -
random001 #353 Teszteltem. Nálam nem működik -
tűzoltópk #352 Akkor ha jól számolom csinálnék egy fürdőt és majdnem elérném a boldogsági szintet.
-
#351 Erről tudnál képet berakni? -
#350 most vettem észre hogy nem is kell összefüggőnek lenni az úthálózatnak elég ha leraksz egy kockányi ösvényt a ház mellé és már elérhető mégha a közelébe sincs az útnak. -
#349 2631 kellene neked:) -
tűzoltópk #348 Hát nálam a 40% plussz hogy elérje és megkapjam a 120% boldogságot esélyem sincs rá.
-
#347 -
#346 ha lenne ilyenre lehetőség, esküszöm adnék :) -
#345 Inkább adjál + helyet:) -
#344 rakd hozzám, ott van helye -
#343 De most mondom,hogy le kellene raknom a kovácsműhelyt,de nem találok neki helyet:(
-
random001 #342 Megnéztelek. A két lándzsás laktanyánál van lent 1 bozótod. Oda simán befér még 3 bozót. az 60 pont :) -
#341 Ja,nem vettem semmit,mert elég komoly helyhiányba szenvedek:D
5 óra múlva tudok majd terjeszkedni,ráadásul 6 perc múlva ki kellene váltanom a kovácsműhelyt is. -
random001 #340 Na beadta a bónuszt a +27-re? -
#339 Ha ez igaz,akkor nekem most +27-et kellene csinálnom,hogy lelkesek legyenek.Ezek szerint 0,4 a szorzó 1 igénypontokként. -
random001 #338 Na szétnéztem a neten és azt olvastam angol fórumon hogy az igény a boldogságra+40% kb ekkor adja be a 20%-ot. Tehát minden 100 igényre kell +40 kb.
Ha baromságot írtam akkor sory nem saját tapasztalat. -
random001 #337 Nekem igény a boldogságra ---> 370
Biztosítva ---> 576
Szóval viszonyítgass, mert lövésem nincs hogy kell kiszámolni. Én addig raktam le a dekor elemeket amíg megadta a 20%-ot +ba. De ha leraksz valamit frissíts rá mert van amikor nem érzékeli, és lehet feleslegesen raksz le +-ba dolgokat.
Képet meg nem tudok beilleszteni. pm-be Maxi leírhatnád, kell mert sosem sikerül... -
#336 jó kérdés nem ismerem az arányokat nekem most 347 az igény 618 van biztosítva és majd szétveti őket a lelkesedés. Bár szerintem most elég jól állok, a monolit kör nagyot dobott a dolgon. -
random001 #335 Amúgy a lelkesedés miatt érdemes 1-2 szomszéddal jóban lenni és letárgyalni üzenetben, hogy nem támadjátok egymást, hanem úgymond kitakarítotok kölcsönösen . Na nem a 20 gold miatt hanem a bónuszért.
Az emlékmű alap esetben ad 72 pontot, viszont ha rajta a kis csillag a szomszéd jóvoltából akkor már 144-et ad. Szóval megduplázódik. És azért ez nagyon nem mindegy :) -
#334 És ezt mennyire kellene felvinnem,hogy lelkesek legyenek?
-
#333 Mikor lelkesek a polgárok kapsz +20%ot. -
random001 #332 Dekorációs itemekkel. De az csak 20% bár azt írja: 120%. De ugye alap a 100% normál esetben és erre jön a 20%. -
#331 Ezt a 120%-os terménynövekedést mivel lehet elérni? -
random001 #330 Hogy érted a bónuszt?
A 20% az minden alapanyagra és bevételre érvényes ha lelkesek a polgárok. Van ezen kívül még más bónusz is? -
#329 2 kérdésem lenne.
1. A kovácsműhely is olyan mint a vadászház vagy a fazekasház?Tehát ott is több féle időpontban lehet nyersanyagot gyártani?
2. Milyen arányban romlanak a termékek?Mert ugye az 5 perces 1 óra alatt romlik el,de például az 1 órás mennyi idő alatt? -
#328 Amúgy szerintem érdemesbb olyat építeni amire bónusz van, a többit meg cserélgetni (07.07 elvileg az update és akor lehet majd céhen belül ingyen kereskedni) -
random001 #327 Akkor lehet nem is rakom fullra a faházzal. Kivárok a nádfedelesig. Csak amennyi muszáj lesz a népesség miatt. -
#326 Én szerintem az íjász lenne a legjobb ellenük,de talán parittyással is lehet nyerni.Nekem még normálisan kidolgozott taktikám sincs a felállás terén. -
#325 Azért egy faház csak megmaradt,32 ember kellene,hogy le tudjam bontani,de csak 13 van.Ez a nádfedeles nem kicsit jobb.Óránként ad 32 aranyat a faház meg 4 óránként 80-at. -
random001 #324 Igen rájöttem már én is. Meg úgyis rakok be harcolni parityást, bár lovasok ellen a lándzsás a jó. Viszont a harcosok ellen melyik a jobb? -
#323 Abból kettő bőven elég a bronzkorban.8 a max. létszám amivel harcolhatsz. -
random001 #322 Én ezért hagyok egy 2*2-est mindig üresen, ha gáz van akkor le tudjak dobni valami kis épületet hogy tudjak majd bontani.
Én még csak ott tartok, hogy a kunyhójaim cserélem faházra. :D Meg le kellene még rakni vagy 2 gyümölcsöst, csak ahhoz fel kell áldoznom egy-két épületet a hely miatt. Mondjuk 3 lándzsás lakatanyát nem tudom mi a bánatnak raktam le :D