4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • BuriP
    Azt vettem észre hogy mikor questet ad hogy építs bámilyen épületet elfogadja az ösvényt is ami ugyebár ingyenes.
  • BuriP
    Keresd meg a háromfigurás ikon menüjénél az céhet és kattints rá, ott el tudod fogadni a meghívást.
  • SzirmosSzisza
    Ez most megint olyan, hogy akkor jó a cseréptetős, ha 15 percenként ott vagy a gépnél :D
  • random001
    Menet közben meg is találtam :))) köszi
  • j0nNyKa
    jaja, a 3 figura, én is kerestem 1 napig :)
  • Maximus4
    Na látod ezt nem tudom.Bal oldalon lent lehet vagy a 3 figurás vagy a leveles ikon alatt.
  • random001
    Semmi felbukkanó ablakban nem jött meghívás, de amint elárulod melyik opció alatt tudom elfogadni máris megteszem :)
  • Maximus4
    Meghívtalak,csak fogadd el,mert most is van 3 olyan ember aki kérte a meghívót aztán azóta se lépett be a céhbe.
  • random001
    Én is szeretnék jelentkezni. Viszont ez hozzá tartozik a dologhoz:

Még valami eredményt nem tudtam felmutatni, nem akartam jelentkezni. Viszont később lehet nem lesz hely. Még magam sem tudom mennyire fog tetszeni a játék, ha küldesz akkor úgy küldj, hogy adott esetben ha arról lenne szó, akkor ki tudj rúgni, vagy nem tudom milyen opció van az inaktív tagok eltávolítására.

Stigmata
  • Maximus4
    Meghívó ment!
  • BuriP
    Ha van még hely belépnék a guildbe. Bernardo néven játszom.
  • Maximus4
    "Így tényleg nehéz lesz haladnod."
    Nem igazán értem,hogy haladhatnék máshogy.
    Mindegy,remélem a raktárat hamarosan 'megjavítják',hogy legyen értelme,mert így elég gáz.Most egyelőre az alapanyaggal meg vagyok elégedve,5 percenként 43 darab és nem támadok senkit sem,kivárok és gyűjtögetek.
  • tűzoltópk
    Így tényleg nehéz lesz haladnod. Nekem ezek a tapasztalataim:
    Cseréptetős házig eljutni mert azok sok aranyat hoznak. Mészáros a leghasznosabb kalapácstermelő terület/hozamra számolva nálam 4 termel és 15 perc alatt 80-at hoz/db.
    Mert ugye építkezni, terjeszkedni csak akkor tudsz ha van hozzá forrás.
  • SzirmosSzisza
    Az a para, hogy ha megtámadod és 1 ember marad akkor, ha mész megint fullos a régió újra ...
  • Maximus4
    - Esélyem nincs leverni őket,amíg nekem max. lovasom van,neki lovas és gyalogos íjásza,a légiósokról már nem is beszélve.
    - A beszivárgást azt mindíg megcsinálom.
    - Az ében talán meg lesz ebben az évezredben,mert kell vagy 190 forge pont.
    Ez így pedig egy ördögi kör.Nagy nehezen kifejleszted,megveszed,lerakod és amikor már egy időre nem kell,akkor cseszheted,mert abba a retkes raktárba nem lehet épületeket tárolni.Aztán ha újra kell az épület,megint lehet szenvedni,hogy össze tudd szedni a hozzávalókat.
    Nekem most folyamatosan népesség problémám van,így meg elég nehéz építkezni.
  • tűzoltópk
    Verd meg sereggel ha van elég erőd hozzá. Előtte gyengítsd le az ellent. Beszivárgás egy riccet leszed és megér 100 aranyat azt minden támadás előtt megteszem. Vagy ha lefizeted akkor ébenre kell gyúrnod, csinálj 2 ébentermelőt ha van miből. Én most 16 gyámántra gyúrok ezért 2 ékszerészt dolgoztatok 3 napja ma talán már kész lesznek utánna meg lebontom az ékszerészt mert vissza kell állnom éberre megint.
  • random001
    Maxi köszönöm az F5 segített. :) Mi több frissítés után még küldetést is kaptam ami addig nem volt ott :D

Tűzoltó mivel nem böngésztem még ki mi a gép igénye a játéknak , így elképzelhető ez is. Nincs erős vasam ez tény, de egy böngészős játéknak 512-es videó kártyával, meg 2 giga ram-al illene elmenni normálisan. Gondolom én. De aztán lehet tévedek. :)
  • Maximus4
    Hülye kérdés,de aktuális fejlődés alatt mit értesz?Például nekem most meg kellene hódítanom Paruuch-ot de az egyezkedéshez ében kell.Gyúrjak arra,hogy ki tudjam váltani?
  • tűzoltópk
    Gépigény esetleg? Vagy frissíts fel a jawadat. Néha megzavarodik a játékmenet és kidobál. de hát azért béta ez a verzió mert vannak hibák benne.
  • Maximus4
    Ez nálam is elő szokott fordulni.Ilyenkor vagy ráfrissítek az oldalra vagy ha már nagyon lassú,akkor sütik és gyorsítótár törlése,aztán újra megy rendesen.
  • tűzoltópk
    Mindíg azt kell építeni ami az aktuális fejlődésed miatt szükséges. Folyton bontok, ha megvan az áru amit a fejlődés igényel helyszüke miatt bontani kell. Nálam max 3-4 termelő épületet tudok fenntartani egyszerre. És piaciozni kell és váltani ha van kivel árut. Katonáskodást az én az ején nyomtam nagyon ma már csak védelemnek tartok egységeket. Nem nagyon éri meg támadgatni másokat. Lehet lopkodni ha legyőzöm akit megtámadok de ha éppen nincs értékes nyersanyagja akkor deficites a támadás és gyártatom vissza a seregeimet.
  • random001
    Sziasztok. :)

Ki próbálom én is a játékot. Most kezdtem, csak annyi a problémám, hogy ahogy haladok, úgymond előre, és egyre több mindenem lesz, egyre jobban belassul a játék.
    Ilyen 10 seces fázis késésbe van minden vagy még több. Van ötletetek mi a hiba? A net nem lehet mert minden más normálisan megy. Meg be is mértem, és azzal nincs gond.

Ötlet?
  • Maximus4
    Ne is mondd!Csak viszi a nyersanyagot,de megpróbálok majd a kapott borért ébent kérni,hátha valakivel tudok üzletelni.
  • SzirmosSzisza
    Építettem szőlőskertet, de minek. ... :D
  • Maximus4
    Nézzétek meg a céhleírást!Jó így,írjak bele még valamit,vagy sz@rjam le és töröljem?:P
  • Maximus4
    Szintén zenész:)
  • W B
    NA.... mai napra virradóan volt 1000 alapanyagom :p
  • Maximus4
    Meghívók elküldve!
    Nem tudom megvenni a gyümölcsöst,mert nem tudom úgy átrendezni,hogy le tudjam rakni:(
  • SzirmosSzisza
    Ideiglenes. Valamelyik "szomszédod" kitakarította :)
  • Martinez01
    Ideiglenes, azt meg ne kérdezd meddig tart, mert én sem tudom :D :D.
  • neménvoltam
    ha van esetleg még hely a guildben, én is szívesen belépnék, bvdub néven vagyok regelve :)
  • BuriP
    Az egyik virágágyásom felett egy kis csillag ugrál és duplaboldogságpontot ad! Ez így marad vagy csak ideiglenes?
  • LoSA
  • Martinez01
    Nemtudom, ti hogy vagytok vele, de én k*rvára rákattantam erre a játékra:D.
    Pedig Call of Duty-zni, meg Medal of Honor rajongó vagyok, most is vannak fenn, de mióta beregisztráltam, el sem indítottam ^^ :D
  • iOlcsy
    hali. regisztráltam a játékra, én is kérnék egy céhmeghívót, ha lehet. iOlcsy
  • SzirmosSzisza
    Tényleg ? Jó tudni :D
  • W B
    Picit sikerült kompenzálni... 4 fazekas, 1 vadász, 1 gyümölcsös. Holnap már lesz 2 lándzsás házikóóó :p, vagy parittyás. Még meglátom.

De tetszik, hogy át lehet pakolni az épületeket. Így aki elején nem tervezett jól, az utólag könnyen ki tudja javítani.
  • SzirmosSzisza
    Nekem most 300 arany és 1500 nyersanyag :D
  • W B
    4 fazekas és 2 vadász van. A házak meg az ehhez szükséges személyzetet adják... sereg építésnél még nem is tartok :S
    Csudi gazdag vagyok... de nincs miből építeni.... Én még azzal is megelégednék ha lenne 1:3-hoz átváltás (Alapanyag:Arany)
  • Andr0
    nálam is probléma a pénz/alapanyag balance