4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#441 a kovácshoz még kell 3 pont, azt mindjárt megveszem utána meg bontom a fazekasokat
na már meg is vettem közben :D -
W B #440 Bontani fogom a gyümölcsöst, és akkor kő, fa és márvány termelésbe bele húzok. Az enni fogja a nyersit rendesen. Viszont ha jól számoltam a gyümölcsös bontása után még két házat tudok építeni. A terület gyarapodásokat pedig majd az új épületekre fordíthatom majd. -
#439 Neked is csak azt tudom mondani amit W B-nek.Mindenkinek saját magának kell eldönteni éppen mi a fontos a számára.Talán csak annyi,hogy próbáld minél előbb elérni a kovácsműhelyt és akkor egy kis területet tudsz nyerni.Meg a két fazekasház fölösleges,miután megcsináltad a hozzá tartozó feladatot. -
#438 Minden attól függ mire hajtasz.ha csak gyűjtögetni akarsz egy darabig,akkor ez a felállás tökéletes.Viszont így nem nagyon tudsz fejlődni.Előbb-utóbb úgy is bontanod kell.Én a mai napomat csak arany és nyersanyag gyűjtésre szántam,harcolni meg nem is harcoltam.Feladtam az elsőséget a PVP toronyban,nem lehet lépést tartani az elsővel.
Azon gondolkoztam,hogy az összes szomszédomat megsegítem,nem a pénz miatt,hanem lehet,hogy nem árt kiépíteni jó kapcsolatokat. -
perseus99 #437 ilyen sem volt még kontinensemen első vagyok :D -
#436 enyémet is nézd meg lécci :D -
W B #435 Mit javasolsz helyette akkor? (Nekem szokásom nagy iparra berendezkedni XD, meg úgy számolok, hogy a jövőben végre hajtandó terület gyarapításnál inkább másra törekszem, alap infrastruktúra legyen meg előbb hozzá) -
tűzoltópk #434 bocsánat láma voltam. Beléptem. Köszönöm a bizalmat! -
#433 Nagyon sok a kovácsműhelyed és a faházad,ennyi szerintem fölösleges. -
W B #432 Globális fülnél van a pajzs ikon. -
#431 Mivel még be sem léptél:) -
tűzoltópk #430 nem látom a menüben a céhemet. ti látjátok egymást? -
W B #429 Aki már tapasztaltabb az meglesné a városomat? Hátha tudna valami tanácsot adni. (Jelenleg készülök a gyümölcsöst eladni és kövest építeni helyette, plusz lakóházakat a maradék helyre) -
#428 Kawati78:) -
#427 Persze,és milyen névre? -
#426 Üdvözlet,ma vágtam bele,és nagy meglepetésemre rátaláltam az SG-s céhre,kaphatnék egy meghívót?:) -
#425 Nem, annyit termel, ha azt legyártod :D -
#424 Ezt aztán pont kiszámoltam:)
-
#423 Hogy micsoda? -
#422 Én azt hittem, hogy annyit kell fizetni egy darabért. :) -
#421 Köszi! -
#420 A 3 figurás ikonnál lehet elfogadni! -
#419 Én is kérnék, Dessloch néven vagyok :) -
#418 Szia!
meghívó ment!
Nyersanyagot,vadászház,fazekasház,gyümölcsös és kovácsműhellyel tudsz szerezni. -
#417 Sziasztok! Tegnap elkezdtem, s nekem bejön. :) Dobtok egy meghívót? Sceleton névre. :)
Építő anyagot (kalapács, fogó jel az arany mellet) hogyan tudok szerezni? -
#416 Elküldve!A 3 figurás ikon alatt tudod elfogadni. -
#415 Vismajor -nak dobjatok egy invet légyszi a céhbe.
Koszi -
perseus99 #414 köszi akkor intézkedem -
#413 Megéri mert kevesebb ember kell hozzá és kisebb helyet foglal el. -
perseus99 #412 szerintetek megéri lecserélni a fazekas házaimat kovácsra? -
#411 annyi hogy a kék hátteret pakold vissza design off-ba, meg színezd át a "Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni!" szöveget :) -
#410 Tökéletes :p -
#409 Így jó? -
#408 azzal azért nagy a meló, és ez tényleg igényes lett, pluszban gyors is, szerintem pocséklás lenne kikapcsolgatni -
#407 Jó,hát azt is bele tenném ha kell,ezt csak gyorsan összedobáltam. -
#406 Esetleg kikapcsolás gomb is lehetne legalább a hozzászólások designjára :D -
#405 Ez nem mutatja mekkora helyet foglal és mennyi népességet eszik :) -
#404 Én valami ilyesmire gondoltam összefoglalóként.Vagy ez csak nekem jönne jól?:P -
#403 pofátlan leszek, és picikét beleszólok a topic designba, remélem, nem baj :)
szóval minden nagyon baba, egyedül az új hozzászólás jelző sáv üt el nagyon
mutatom, dio topicban hogy oldottam meg, szerintem ahhoz képest csak a border színét kell sárgára (#9C7320) lőni, és illeni is fog ide:
#ujhszjott {
background: rgba(0, 0, 0, 0.5) !important;
border: #990000 1px solid !important;
-moz-border-radius: 0px 10px 0px 10px !important;
border-radius: 0px 10px 0px 10px !important;
padding: 4px 0;
text-align: center;
cursor: pointer;
clear: both;
margin-bottom: 20px;
} -
#402 thx