4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • Maximus4
    Dehogynem,észrevettem:)

Ez a 2 márvány 8 óra alatt termelődik ki:(
    Végre le tudtam bontani a faházakat és folyamatosan cserélgetem nádfedelesre.
  • random001

A farmeramas volt az első is vagy 2-3 hete valamelyik eventnél, csak nem vetted észre :D
  • Maximus4
    3. a topik:D
  • random001
    Nekem is a kőműves munka kellett, de az asztalos munkát nem akartam kiváltani, mivel fa anyagom a holdban. Sziklám, meg márvány kőzetem van csak. Viszont anélkül nem tudok tovább lépni a kézművességre ami meg a terület fejlesztést adja.
  • Maximus4
    A kőművesmunkát kell kiváltani a fán.
  • LoSA
    Márvány 2, Faanyag 2! Ezt honnan lehet megszerezni, ezek kellenének a fejlődéshez....
  • SzirmosSzisza
    Nincs is jobb, mint reggel szüretelni :p
  • random001
    Eh nem szóltam semmit a gyümölcsössel ott van az opcióba. A vadász ház meg már lejárt lemez mirvel rég meg van. Azt hiszem megyek aludni mert már ami kiveri a szemem azt sem látom :D
  • random001
    Igen tuti fel. Építkezni amúgy sem maradt építőanyagom. Majd holnap. F5 után is csak a vadász ház van mint új opció.

120%? igen meg van. Hogy mennyi kell? Egész nap meg volt, most pl az is eltűnt és 4 fa lerakása után még mindig nem adta vissza a bónuszt. Le kellett raknom egy emlékművet is, hogy visszakapjam.
  • SzirmosSzisza
    Biztos feloldottad ? Kifizetted az arany/nyersanyag árat is ?
    Ha igen, akkor F5
  • random001
    Feloldottam a földművelést ami megadja elméletben a gyümölcsöst. Viszont az építhető dolgaim között csak a vadászház van újnak a gazdasági épületek között.

Akkor most hogy is van ez? heeelp :D
  • SzirmosSzisza
    120 % felett van boldogási szint még ? Ha igen kb mennyi kell hozzá ?
  • SzirmosSzisza
    Nyomtam egy F5-öt és visszavonultam :D
    Ellenben már csak 7 napom van megnyerni a vaskort, de még eléggé messze van :/
  • Martinez01
    háháháhá ilyent már én is besz*ptam :D :D
  • SzirmosSzisza
    Yay, valaki berakott estére 8 katonát védeni, kemény menet lesz :D
  • SzirmosSzisza
    Hm, következő toronyhoz kellenének vaskorszakbeli katonák, szomszédaim közül senkinek sincs olyan :D
  • perseus99
    ilyen se volt még most fosztottam ki gyereknek fazekasházát és 249 alapanyagot adott
  • Maximus4
    Ha lenne helyem,akkor én is termelnék festéket állat módon,de majd ha meg lesz a fa és a márvány a fejlesztés kiváltásához,akkor tudok terjeszkedni és akkor termelek egy valag festéket:)
  • tűzoltópk
    nekem vas és márványközet amiből sokat termelhetek. Még nem hódítottam meg ahol állok de ott ébenfa lesz ha mindet legyőzöm. Az is igenértékes cucc. 5-ször annyi a termelés ha ezt a területet elfoglalom. pld vasból 4 óránként ad 1-et alapszinten de ha egy ilyen tartományt birtoklok akkor ez 4 óránként 5-öt termel.
  • Butterbean47
    Én bort, mészkövet és vasat tudok aránylag nagy mennyiségben előállítani.
  • toysoldier
    nekem eddig fa meg majd idővel márvány
  • SzirmosSzisza
    Na zsír, akkor nem ugyanaz. Esetleg név be lehet lökni, ki mi tud előállítani :D
  • Butterbean47
    Kár, be tudtam volna fejezni egy fejlesztést.
  • Maximus4
    Nekem egy deka festékem sincs:D
    Reggelre lesz majd fölösleges fám utána meg márványom.
  • Butterbean47
    Látom te nagy mennyiségben tudsz festéket előállítani. Nem lenne kedved cseréhez? Márványt és mészkövet tudnék érte adni.
  • Maximus4
    Erre gondolsz?

• perseus99
    nekem sziklám és szőlőm van
  • SzirmosSzisza
    Az első két régió mindenkinek rózsa vagy micsoda meg mészkő ? Mert, ha nem akkor a céhen belüli ingyen kereskedés nagyon hasznos lesz :)
  • Maximus4
    Ha esetleg be akarsz majd lépni hozzánk,szólj:)
  • Maximus4
    Ez igaz.Remélem később sem kell majd perkálni a fejlődés érdekében.
  • tűzoltópk
    Nem reális a helyezés! Kezdetektől nyomom de pénz nélkül. Aki meg veszi a gyémántot persze hogy jobban halad. Elárulja milyen épületei vannak mert vannak házak amiket csak gyémántal lehet építeni. Egy példa: akinél van színház annál több a termelés boldogabbak a lakosok. Szinházat meg szponzoráció nélküli játékos nem tud építeni. Én mindenfajta online játékban utáltam a bankkártyás módoni játékot. Persze a fejlesztőket is meg lehet érteni. Én grepolisba is jó helyeken voltam én nem nyomtam fel a számlámat. Úgy öröm a játék ha a magam erejéből jutok magasra.
  • Maximus4
    Ki van írva itt a fejlécemben: maximus4
    Csak meg akartam nézni a városod,azért kérdeztem:)
  • tűzoltópk
    sokadik. te milyen név alatt vagy?
  • Maximus4
    Globális helyezés?
  • tűzoltópk
    RobertdeNiro
  • Maximus4
    Mi a neved a játékban?
  • tűzoltópk
    de ez csak úgy megy hogy közben tanulok aztán néha gép elé megyek de csak annyira amíg körbeklikkelek mindent. Céh ügyben le vagyok maradva. Nem vagyok képben. Ezt a küzdelem oldalt se néztem még utánna mi haszna van. Gazdaságot nyomom igazán, abban vagyok jó.
  • random001
    Oksi írtam Neki hogy keressen ki céglistán bennünket ott a link ahol regisztrálhat ide a fórumra első lépésnek. :)
  • Maximus4
    Ezt kérdeztem délután,hogy ki mit szól a céh leíráshoz,de senki nem reagált rá.Abba leírtam a tagfelvétel feltételét.

#282: dehogy hihetetlen,csak ehhez képest én sehol nem vagyok az ötpercenkénti negyven akármennyimmel:)
  • tűzoltópk
    miért hihetetlen e a 600 nyersi? 6 mészáros termel az 6x80 és van egy kecskefarmom is az 110-et ad 15 percenként ha gép közelében vagyok.