4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • W B
    Fazekas házaim vannak és termelnek. Hanem jelenleg van majdnem 4000 aranyam. Alapanyagom meg alig 30. Nemsoká elkészülnek a műhelyek és lesz alapanyag, de hamar elfog fogyni.

Házak maguktól termelik a pénzt és csak kattolni kell. Ez jó, de hasonló alapanyag termelő nincs? Mert a műhelyeknél ugye választani lehet időtartamosok közt.
  • Maximus4
    Cucc alatt az alapanyagot érted?Mert akkor a vadászház,fazekasház.
    Amúgy kezdem átérezni a helyzeted,nekem is alig maradt alapanyagom:(
  • W B
    Van olyan épület mi úgy ad cuccot mint a házak?
  • NagyiBMX
    szőlöskert, mibööö' terem a bor ? :D
  • Maximus4
    Máris lenne egy kérdésem.Melyiket építsem meg előbb,a festőműhelyt vagy a szőlőskertet?
  • Maximus4
    Köszönjük!Én majd tuti igénybe veszem.
  • Martinez01
    Engem is támadtak már meg 2x, remélem többször nem fognak:D:D
  • tűzoltópk
    Hali. Kezdetektől nyomom és jelenleg az első 6 között vagyok. Jó játék csak ajánlani tudom mindenkinek. Anno sorozat a kedvencem volt ez is hasonló játék. Akinek segítégre van szüksége szivesen adok tanácsot.
  • toysoldier
    nem tudom mire jó, de beléphetek :D
  • Bandeeka
    köszönöm
  • Maximus4
    Meghívó leküldve!
  • Bandeeka
    De szívesen belépek
    bandeeka néven vagyok aktív
    kis betűvel véletlen így regeltem :D
  • Maximus4
    ˆ Bandeeka
    ˆ toycika:P
    Nem léptek be a céhbe?
  • tutituti
    egyet nyertem egyet buktam.
  • Maximus4
    Én egálba vagyok:)

• Bandeeka
    Volt már nektek olyan város védő csatátok amit nyertetek is? Nekem mindig elveszti a gép :S
  • Maximus4
    Én kipróbálok egyet:D
  • toysoldier
    elkezdtem én is, eddig nem is rossz
  • W B
    Akkor kell egy kattoli progi! XD (tudom illegális)
  • Maximus4
    Szerintem ez minden ilyen típusú játékban így van.Ha meg mindent megcsinálna helyetted,akkor baromi unalmas lenne:)
  • W B
    Egész játékban az a gond, hogy nekem kell katolgatni... és míg nem kattolok nem dolgoznak tovább...
  • Maximus4
    Elvileg a céhtársak között ingyen lehet üzletelni,de,hogy azt nem tudom.Ha tudsz,gyúrj a földműves fejlesztésre,az ad óránként 130 alapanyagot.
  • Maximus4
    Akkor is venned kell még,illetve építened.Én fát javaslok:)
  • W B
    Aranyból van egy rakat... de a másik nyersanyagból eléggé híjján vagyok... nem lehet valahogy csereberélni?
  • BuriP
    Boldog a pórnép, azzal nincs hiba még vissza is bontottam a dekorációból hogy boldog szint alá menjek aztán visszatelepítettem hogy újra boldogok legyenek, hátha csak a váltás kell a küldetéshez de semmi.
  • Butterbean47
    Oh, ezt nem is tudtam, köszi!

Én úgy tudtam a piacot bármelyik korban lehet használni, de lehet hogy tévedek.
  • SzirmosSzisza
    Mire gondolsz? Ha rákattolsz az egységre akkor egy helyben marad.
  • W B
    Fa, virág, monolit... dekoráció
  • Maximus4
    Piacot nem csak vaskorban lehet használni?Mert árum az egy deka sincs és ahogy nézem az ajánlatokat,bronzkorban nem is igen lesz.
  • Butterbean47
    Nekem csak az nem tetszik a harcrendszerben, hogy annyit kell lépni az egységekkel amennyit a gép akar.
  • SzirmosSzisza
    Építs nekik fákat :D
  • BuriP
    Sziasztok!
    elakadtam egy küldetésnél az elején: azt írja tedd lelkessé a néped, de sehogy nem tudom teljesíteni.
  • SzirmosSzisza
    Ez az automata harc eléggé gány, anélkül meg uncsi végignyomkodni :D
  • Butterbean47
    Hmm, az ébenfát nehéz beszerezni de nem lehetetlen. A lenti menüsorban kattints a piactérre, és nézd meg hogy el tudsz-e cserélni valamit a fáért.
  • Maximus4
    Ez eddig ok,de ami nekem kellene a területhez,hogy egyezkedni tudjak,az a vaskorban érhető el csak.Jelen esetben az ébenfa.
  • Butterbean47
    Nézd meg milyen árucikkek kellenek a régióhoz, ha nincsenek meg akkor nem lehet egyezkedni.
  • Maximus4
    Nekem az az opció mindíg szürke.
  • Butterbean47
    Próbálj inkább egyezkedni, úgy gyorsabban megszerezheted a területeket.
  • Maximus4
    Azért ez vicces.Megnéztem nekem mikor lehet íjászom és jó esetben is már 'csak' 198 forge pont kell hozzá és persze a vaskorba lesz:P
    A többiről már nem is beszélve!Ez így elég irreális,hogy olyan felfedezni való területet kapunk,ahol nem sok esély van a győzelemre.Most elég rendesen leálltam,mert nem jutok egyről a kettőre.Persze az se lenne jó,ha rögtön végig lehetne rohanni a térképen,de akkor is:)
  • Maximus4
    pffff Paruuch-ban már van légiós és lovas íjász is,nem egyszerű,de egy terület már meg van.Vért fogok izzadni:(