4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
W B #161 Fazekas házaim vannak és termelnek. Hanem jelenleg van majdnem 4000 aranyam. Alapanyagom meg alig 30. Nemsoká elkészülnek a műhelyek és lesz alapanyag, de hamar elfog fogyni.
Házak maguktól termelik a pénzt és csak kattolni kell. Ez jó, de hasonló alapanyag termelő nincs? Mert a műhelyeknél ugye választani lehet időtartamosok közt. -
#160 Cucc alatt az alapanyagot érted?Mert akkor a vadászház,fazekasház.
Amúgy kezdem átérezni a helyzeted,nekem is alig maradt alapanyagom:( -
W B #159 Van olyan épület mi úgy ad cuccot mint a házak? -
#158 szőlöskert, mibööö' terem a bor ? :D -
#157 Máris lenne egy kérdésem.Melyiket építsem meg előbb,a festőműhelyt vagy a szőlőskertet? -
#156 Köszönjük!Én majd tuti igénybe veszem. -
#155 Engem is támadtak már meg 2x, remélem többször nem fognak:D:D -
tűzoltópk #154 Hali. Kezdetektől nyomom és jelenleg az első 6 között vagyok. Jó játék csak ajánlani tudom mindenkinek. Anno sorozat a kedvencem volt ez is hasonló játék. Akinek segítégre van szüksége szivesen adok tanácsot. -
#153 nem tudom mire jó, de beléphetek :D -
Bandeeka #152 köszönöm -
#151 Meghívó leküldve! -
Bandeeka #150 De szívesen belépek
bandeeka néven vagyok aktív
kis betűvel véletlen így regeltem :D -
#149 ˆ Bandeeka
ˆ toycika:P
Nem léptek be a céhbe? -
#148 egyet nyertem egyet buktam. -
#147 Én egálba vagyok:)
-
Bandeeka #146 Volt már nektek olyan város védő csatátok amit nyertetek is? Nekem mindig elveszti a gép :S -
#145 Én kipróbálok egyet:D -
#144 elkezdtem én is, eddig nem is rossz -
W B #143 Akkor kell egy kattoli progi! XD (tudom illegális) -
#142 Szerintem ez minden ilyen típusú játékban így van.Ha meg mindent megcsinálna helyetted,akkor baromi unalmas lenne:) -
W B #141 Egész játékban az a gond, hogy nekem kell katolgatni... és míg nem kattolok nem dolgoznak tovább... -
#140 Elvileg a céhtársak között ingyen lehet üzletelni,de,hogy azt nem tudom.Ha tudsz,gyúrj a földműves fejlesztésre,az ad óránként 130 alapanyagot. -
#139 Akkor is venned kell még,illetve építened.Én fát javaslok:) -
W B #138 Aranyból van egy rakat... de a másik nyersanyagból eléggé híjján vagyok... nem lehet valahogy csereberélni? -
#137 Boldog a pórnép, azzal nincs hiba még vissza is bontottam a dekorációból hogy boldog szint alá menjek aztán visszatelepítettem hogy újra boldogok legyenek, hátha csak a váltás kell a küldetéshez de semmi. -
#136 Oh, ezt nem is tudtam, köszi!
Én úgy tudtam a piacot bármelyik korban lehet használni, de lehet hogy tévedek. -
#135 Mire gondolsz? Ha rákattolsz az egységre akkor egy helyben marad. -
W B #134 Fa, virág, monolit... dekoráció -
#133 Piacot nem csak vaskorban lehet használni?Mert árum az egy deka sincs és ahogy nézem az ajánlatokat,bronzkorban nem is igen lesz. -
#132 Nekem csak az nem tetszik a harcrendszerben, hogy annyit kell lépni az egységekkel amennyit a gép akar. -
#131 Építs nekik fákat :D -
#130 Sziasztok!
elakadtam egy küldetésnél az elején: azt írja tedd lelkessé a néped, de sehogy nem tudom teljesíteni.
-
#129 Ez az automata harc eléggé gány, anélkül meg uncsi végignyomkodni :D -
#128 Hmm, az ébenfát nehéz beszerezni de nem lehetetlen. A lenti menüsorban kattints a piactérre, és nézd meg hogy el tudsz-e cserélni valamit a fáért. -
#127 Ez eddig ok,de ami nekem kellene a területhez,hogy egyezkedni tudjak,az a vaskorban érhető el csak.Jelen esetben az ébenfa. -
#126 Nézd meg milyen árucikkek kellenek a régióhoz, ha nincsenek meg akkor nem lehet egyezkedni. -
#125 Nekem az az opció mindíg szürke. -
#124 Próbálj inkább egyezkedni, úgy gyorsabban megszerezheted a területeket. -
#123 Azért ez vicces.Megnéztem nekem mikor lehet íjászom és jó esetben is már 'csak' 198 forge pont kell hozzá és persze a vaskorba lesz:P
A többiről már nem is beszélve!Ez így elég irreális,hogy olyan felfedezni való területet kapunk,ahol nem sok esély van a győzelemre.Most elég rendesen leálltam,mert nem jutok egyről a kettőre.Persze az se lenne jó,ha rögtön végig lehetne rohanni a térképen,de akkor is:) -
#122 pffff Paruuch-ban már van légiós és lovas íjász is,nem egyszerű,de egy terület már meg van.Vért fogok izzadni:(