4521

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
"A 0.10.0 verzióban találtak egy hibát a pontszámítással kapcsolatban, nem megfelelően számolja a csatákért kapott pontokat. Ezt a 0.10.1 verzióban javítják, a pontok újra lesznek számolva, emiatt előfordulhat hogy változik a toplista." -
Kicsit átalakítottam a városom,mindjárt lett egy valag helyem:) -
Polgárőrség, kell a vaskorszaki torony :D -
Én vagyok a hatodik ^^. -
tűzoltópk #477 Első csatám az új légiósokkal jól sikerült. tényleg a legjobban védekeznek az eddigi egységek közzül. Lehet küldeni őket előre bátran. 3 támadót felltartottam egyel és a végén ijjászok a háttérből megadták a kegyelemdöfést. -
Azt gondoltam:)
Megnéztem a Vaskorba elég durva mennyiségek kellenek,például a borból 68 darab,faanyag 60.Azt hiszem ráállok és elkezdek termelni a későbbiekre. -
Valószinüleg kiváltani a fejlődésfán valamit. -
Mihez kell ennyi bor? -
Oupsz, sikerült lopni 5-öt :D -
Sok sikert!Nekem az még elég messze van. -
Most megyek, hogy elérjem a vaskorszakot és ottani katonákkal a 2. toronyban is első legyek, csak kéne 18 bor ami kurva sok :/ -
Ez kemény volt és nem sokon múlott:)
De megérte,+ kaptam még 2000 nyersanyagot:)
-
Paruuchnál az utolsó szektor van hátra.3 légiós,2 katona és 2 ostromgép védi.2 lovassal,3 parittyással és 3 lándzsással megyek nekik.Remélem bejön a taktikám:) -
Te már le is állhatsz szerintem:) 3 nap alatt nem fognak már behozni:) -
Ja, szörnyűek ezek az emberek 
-
Ez vonatkozik a 4 korra lebontva:
A győzelmi kiegészítő területhez szükséges medálok száma:
1: 10
2: 50
3: 200
4: 500
Az se rossz,hogy egy parittyásnak 5 kocka a hatótávolsága egy ostromgépnek viszont 12:) -
random001 #465
Egész pontosan itt olvashattad :)10 medál 1 következő terület, de gyanítom ha megveszed, a következő már nem 10 medál lesz hanem több. -
Szerintem kapsz egy területfejlesztést,valahol azt olvastam. -
tűzoltópk #463 5 perc múlva megvan az első légiósom. valahol azt írták dárdás csak max 2-t tud leszedni egy légiósból tehát 5 dárdással felér. -
"látogatás"
-
tűzoltópk #461 érmékért mit lehet kapni? egyáltalán ha valaki megnyeri a pvp-t mit kap? eddig jobbára csak építkeztem vagy a gép ellen hadakoztam -
Eddig azt hittem,hogy csak megnyert csata után lehet fosztogatni,de most látogatás címszó alatt szereztem 2 márványt és 1 festéket,ráadásul az elsőtől szereztem az egyiket.Gondolom ennek még lesz következménye:D -
Kösz a tippet!Katona,lovas és íjász ellen igaz,hogy csak 4 parittyással de sikerült egy kicsit közelebb jutnom Paruuch elfoglalásához:)
-
Akkor mit mondjak én?Ez egy fanatikus állat,iszonyat brutálisan csinálja,föladom,ezzel nem lehet lépést tartani.Ráadásul nem értem,hogy lehet ennyivel kevesebb csatával jóval több pontja.
-
tűzoltópk #457 Ahogy elnézem esélyem nem sok ez ellen a fanatikus harcos ellen. Ez egyebet se csinál csak harcol?
Szétnéztem a táborába mert ugye ennyi csata után már valaki tudhat valamit. Nos 3 ijjász kiképzőt tart fent + két kőhajítót és egy katapult gyártót. Tehát gyalogság semmi nincs neki.
-
Jó, akkor látom, hogy mégis érdemes, és lehet taktikázni :D -
tűzoltópk #455 Ez nem az én tippem de megfogadom.
Most találtam de ki fogom próbálni!
"Próbáljatok meg parittyásokkal játszani! Kis taktikával minden visznek.
Én 8 parittyással már a korai középkori hadtesteket gyilkolom. "
forrás -

Jó ha sok van belőle
-
tűzoltópk #453
Érdekes csata csak parittyásokkal. Taktikai harc és alig van veszteség.Messziről levadászni az ellent. -
-
Jó, akkor ha sokat nem kér, akkor adok neki pénzt :D
Amúgy mennyire érdemes vegyes egységekkel menni? Mert ahogy nézem, az alap könnyű egységnek is jók a tulajdonságai... -
random001 #450 Nektek is vacakol a játék? Begyűjtöm a cuccost, és ne adja, hogy újra indítsam csak frissítés után.
A bohócos mintha a 25 gyémántot adná... de nem tuti :D -
én már végeztem, és 0 gyémánt :| -
Én az egyiknél kaptam 25 gyémántot,de van aki meg nem.Szóval elég lutri. -
Jaja. -
Az az amikor kér 111,222 stb. aranyat? -
Az udvari bolondos küldetéseket érdemes végigcsinálni? A végén ad valami nagy ajándékot, vagy csak elviszi a pénzt és a nyersanyagot? (Bocs, ha már volt róla szó...) -
Végülis igazad van.Most bontottam a vadászházat és a gyümölcsöst és leraktam a festőtelepet ha már az van nekem bónuszként az egyik provinciámon:) -
W B #443 Gyűjtöm későbbre. Ha jól értettem ha már a fő épületben van, akkor már nem tudják elvinni. -
De miért termelsz ennyi alapanyagot egyszerre?Nekem van 2 borom és 8 fám és csókolom:)