4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • Maximus4
    "A 0.10.0 verzióban találtak egy hibát a pontszámítással kapcsolatban, nem megfelelően számolja a csatákért kapott pontokat. Ezt a 0.10.1 verzióban javítják, a pontok újra lesznek számolva, emiatt előfordulhat hogy változik a toplista."
  • Maximus4
    Kicsit átalakítottam a városom,mindjárt lett egy valag helyem:)
  • SzirmosSzisza
    Polgárőrség, kell a vaskorszaki torony :D
  • Martinez01
    Én vagyok a hatodik ^^.
  • tűzoltópk
    Első csatám az új légiósokkal jól sikerült. tényleg a legjobban védekeznek az eddigi egységek közzül. Lehet küldeni őket előre bátran. 3 támadót felltartottam egyel és a végén ijjászok a háttérből megadták a kegyelemdöfést.
  • Maximus4
    Azt gondoltam:)
    Megnéztem a Vaskorba elég durva mennyiségek kellenek,például a borból 68 darab,faanyag 60.Azt hiszem ráállok és elkezdek termelni a későbbiekre.
  • BuriP
    Valószinüleg kiváltani a fejlődésfán valamit.
  • Maximus4
    Mihez kell ennyi bor?
  • SzirmosSzisza
    Oupsz, sikerült lopni 5-öt :D
  • Maximus4
    Sok sikert!Nekem az még elég messze van.
  • SzirmosSzisza
    Most megyek, hogy elérjem a vaskorszakot és ottani katonákkal a 2. toronyban is első legyek, csak kéne 18 bor ami kurva sok :/
  • Maximus4
    Ez kemény volt és nem sokon múlott:)

De megérte,+ kaptam még 2000 nyersanyagot:)

• Maximus4
    Paruuchnál az utolsó szektor van hátra.3 légiós,2 katona és 2 ostromgép védi.2 lovassal,3 parittyással és 3 lándzsással megyek nekik.Remélem bejön a taktikám:)
  • Maximus4
    Te már le is állhatsz szerintem:) 3 nap alatt nem fognak már behozni:)
  • SzirmosSzisza
    Ja, szörnyűek ezek az emberek

• Maximus4
    Ez vonatkozik a 4 korra lebontva:

A győzelmi kiegészítő területhez szükséges medálok száma:

1: 10
    2: 50
    3: 200
    4: 500

Az se rossz,hogy egy parittyásnak 5 kocka a hatótávolsága egy ostromgépnek viszont 12:)
  • random001

Egész pontosan itt olvashattad :)10 medál 1 következő terület, de gyanítom ha megveszed, a következő már nem 10 medál lesz hanem több.
  • Maximus4
    Szerintem kapsz egy területfejlesztést,valahol azt olvastam.
  • tűzoltópk
    5 perc múlva megvan az első légiósom. valahol azt írták dárdás csak max 2-t tud leszedni egy légiósból tehát 5 dárdással felér.
  • j0nNyKa
    "látogatás"
  • tűzoltópk
    érmékért mit lehet kapni? egyáltalán ha valaki megnyeri a pvp-t mit kap? eddig jobbára csak építkeztem vagy a gép ellen hadakoztam
  • Maximus4
    Eddig azt hittem,hogy csak megnyert csata után lehet fosztogatni,de most látogatás címszó alatt szereztem 2 márványt és 1 festéket,ráadásul az elsőtől szereztem az egyiket.Gondolom ennek még lesz következménye:D
  • Maximus4
    Kösz a tippet!Katona,lovas és íjász ellen igaz,hogy csak 4 parittyással de sikerült egy kicsit közelebb jutnom Paruuch elfoglalásához:)

• Maximus4
    Akkor mit mondjak én?Ez egy fanatikus állat,iszonyat brutálisan csinálja,föladom,ezzel nem lehet lépést tartani.Ráadásul nem értem,hogy lehet ennyivel kevesebb csatával jóval több pontja.

• tűzoltópk
    Ahogy elnézem esélyem nem sok ez ellen a fanatikus harcos ellen. Ez egyebet se csinál csak harcol?
    Szétnéztem a táborába mert ugye ennyi csata után már valaki tudhat valamit. Nos 3 ijjász kiképzőt tart fent + két kőhajítót és egy katapult gyártót. Tehát gyalogság semmi nincs neki.
  • Agamemnon
    Jó, akkor látom, hogy mégis érdemes, és lehet taktikázni :D
  • tűzoltópk
    Ez nem az én tippem de megfogadom.
    Most találtam de ki fogom próbálni!
    "Próbáljatok meg parittyásokkal játszani! Kis taktikával minden visznek.
    Én 8 parittyással már a korai középkori hadtesteket gyilkolom. "
    forrás
  • SitatiS

Jó ha sok van belőle
  • tűzoltópk

Érdekes csata csak parittyásokkal. Taktikai harc és alig van veszteség.Messziről levadászni az ellent.
  • SitatiS
  • Agamemnon
    Jó, akkor ha sokat nem kér, akkor adok neki pénzt :D

Amúgy mennyire érdemes vegyes egységekkel menni? Mert ahogy nézem, az alap könnyű egységnek is jók a tulajdonságai...
  • random001
    Nektek is vacakol a játék? Begyűjtöm a cuccost, és ne adja, hogy újra indítsam csak frissítés után.

A bohócos mintha a 25 gyémántot adná... de nem tuti :D
  • j0nNyKa
    én már végeztem, és 0 gyémánt :|
  • Maximus4
    Én az egyiknél kaptam 25 gyémántot,de van aki meg nem.Szóval elég lutri.
  • Agamemnon
    Jaja.
  • Maximus4
    Az az amikor kér 111,222 stb. aranyat?
  • Agamemnon
    Az udvari bolondos küldetéseket érdemes végigcsinálni? A végén ad valami nagy ajándékot, vagy csak elviszi a pénzt és a nyersanyagot? (Bocs, ha már volt róla szó...)
  • Maximus4
    Végülis igazad van.Most bontottam a vadászházat és a gyümölcsöst és leraktam a festőtelepet ha már az van nekem bónuszként az egyik provinciámon:)
  • W B
    Gyűjtöm későbbre. Ha jól értettem ha már a fő épületben van, akkor már nem tudják elvinni.
  • Maximus4
    De miért termelsz ennyi alapanyagot egyszerre?Nekem van 2 borom és 8 fám és csókolom:)