4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • SzirmosSzisza
    Update majd.
  • W B
    Nincs helyem építkezni :(
  • SzirmosSzisza
    Nem lehet, hogy olyat támadsz akinek már segítettél ? (most nekem se ugrott fel :/)
  • Maximus4
    Ja,az ilyenekre én is vadászom,de még nem sikerült:)
  • random001
    Most már kezd elgurulni a gyógyszerem... Hiába nyerek ma már többször is semmi fosztogatás opciót nem kapok... Ennek meg így sok értelme nincs mivel azért minimum 1 katonám odaveszik. Ergo mínuszba vagyok... :SSS
  • SzirmosSzisza
    Gondolom bent hagyta estére a 8 órás terméket aztán reggel én előbb értem oda :p
  • Maximus4
    Azt meg,hogy?
  • SzirmosSzisza
    Hehe, nekem már többször is sikerült 100 felett rabolnom :D
  • Maximus4
    Azt a szabotázst bukod,azzal nem tudsz mit csinálni.A következő megnyert csatánál már elő kell jönnie a fosztogatás lehetőségének.És cölöpházat fossz ki,ne pedig kunyhót,mert az ugye több aranyat ad.
    Mondjuk nekem soha nem sikerül nyersanyagot lopnom még senkitől.

Egy kis érdekesség:
    "FIGYELEM: Ha nem szeded be az alapanyagokat, azok megromolhatnak, vagy tönkremehetnek! Próbáld meg őket minél előbb összeszedni, különben a javak helyett már csak takarítani tudsz! Például egy 5 perces termelés 1 óra után romlik meg! A többi is arányosan így romlik meg!"
  • random001
    Nekem nem jelenik meg a szabotázs ikon. Ha meg rá frissítek visszavág a saját falumba. Teendő?
  • Maximus4
    Építeni kell lándzsás laktanyát és ott gyárthatsz.De mindíg csak azok helyett lehet akik megpusztultak egy harcban.A bronzkorban max. 8 emberrel mehetsz harcolni,ehhez elengedhetetlen 2 épület.Azt nem tudom,hogy ebben a korban változik-e a létszám később.
  • Anthrax
    és katonák hogy vannak ? Van 3 alapból és ha egyet elveszítesz akkor az hogyan pótlod ?
  • Maximus4
    Szerintem nem.Ha jól tudom ez a szomszédosdi kontinensenként/szerverenként van,tehát akit nem látsz az nem egy területen van veled.
  • SzirmosSzisza
    Lehet nem szomszédot is támadni ? :D
  • Maximus4
    Ott semmit,csak ha a szomszéd ikonokon keresztül támadsz meg valakit.Ott ki lehet fosztani a másikat.ha nem jelenik meg a szabotázs ikon,akkor mindenképp frissíts rá.
  • Anthrax
    Mikor nyertem egy csatát pvpben bedobja a városa képét, ott lehet valamit csinálni és ha igen,hogyan ?
  • Maximus4
    1198 céhből a 91. a mienk ^^ :)
  • Anthrax
    ha van még a céhbe hely ,norgii néven is felvehettek
  • Butterbean47
    Köszi!
  • Maximus4
    Mindenesetre gratula,az eredményhez is
  • Butterbean47
    Már napok óta meg voltam akadva egy fejlesztéssel, volt időm gyűjtögetni:P
  • Maximus4
    Meg az az alapanyag mennyiség!:P
  • Butterbean47
    Nekem is jól indult a napom:)

Nálam megy rendesen a játék.
  • random001
    Aha. 502-es hibakóddal.
  • Maximus4
    Másnál is szarakszik a játék?
  • W B
    Lehet arra jó, hogy mikor a közelharciak előrébb jöttek, akkor a mögöttük lévő íjászok ellen küldeni.
  • Maximus4
    Csodálatos

• SzirmosSzisza
    Pont ugyanígy vagyok én is, nincs pénzem borra és jelenleg azt se tudom mi csinál.

Amúgy aki előrébb van, lovasokról vélemény ? Nekem megvan az első, de igazából sose használom, mert kb instant meghal és sokat nem érek vele, hogy hamar előreér, mert mire a lándzsások odaérnek lefókuszálják őket és meghalnak :/
  • Maximus4
    Az jó,már én is leraktam és szépen adja az alapanyagot.A szőlőskertet meg azt hiszem lebontom.
  • SzirmosSzisza
    Na, épül a gyümölcsös :)
  • Maximus4

• j0nNyKa
    egyre jobbféle a design
  • Maximus4
  • Kori
    tkori névre kaphatok meghívót
  • W B
    Ezt néztétek már? Kissegítség..
  • SzirmosSzisza
    Húú már vagy 5.-re kapok ki, kezd elegem lenni :D
  • random001
    Avatart nem lehet másikat választani? Miért kell nekem egy szőrmók fazon képében díszelegnem? :D
  • SzirmosSzisza
    Csatában ez a védelem dolog hogy van ? Mert rámvág az ellenfél, úgy, hogy erdőben állok és lemegy 3/4 életem mikor meg én ütöm 1/4 megy neki le úgy h a mezőn áll
  • Maximus4
    Menj már!:P
  • SzirmosSzisza
    Protip: szarul állsz egy csatában F5 és előröl kezdődik :D