4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#241 Update majd. -
W B #240 Nincs helyem építkezni :( -
#239 Nem lehet, hogy olyat támadsz akinek már segítettél ? (most nekem se ugrott fel :/) -
#238 Ja,az ilyenekre én is vadászom,de még nem sikerült:) -
random001 #237 Most már kezd elgurulni a gyógyszerem... Hiába nyerek ma már többször is semmi fosztogatás opciót nem kapok... Ennek meg így sok értelme nincs mivel azért minimum 1 katonám odaveszik. Ergo mínuszba vagyok... :SSS -
#236 Gondolom bent hagyta estére a 8 órás terméket aztán reggel én előbb értem oda :p -
#235 Azt meg,hogy? -
#234 Hehe, nekem már többször is sikerült 100 felett rabolnom :D -
#233 Azt a szabotázst bukod,azzal nem tudsz mit csinálni.A következő megnyert csatánál már elő kell jönnie a fosztogatás lehetőségének.És cölöpházat fossz ki,ne pedig kunyhót,mert az ugye több aranyat ad.
Mondjuk nekem soha nem sikerül nyersanyagot lopnom még senkitől.
Egy kis érdekesség:
"FIGYELEM: Ha nem szeded be az alapanyagokat, azok megromolhatnak, vagy tönkremehetnek! Próbáld meg őket minél előbb összeszedni, különben a javak helyett már csak takarítani tudsz! Például egy 5 perces termelés 1 óra után romlik meg! A többi is arányosan így romlik meg!" -
random001 #232 Nekem nem jelenik meg a szabotázs ikon. Ha meg rá frissítek visszavág a saját falumba. Teendő? -
#231 Építeni kell lándzsás laktanyát és ott gyárthatsz.De mindíg csak azok helyett lehet akik megpusztultak egy harcban.A bronzkorban max. 8 emberrel mehetsz harcolni,ehhez elengedhetetlen 2 épület.Azt nem tudom,hogy ebben a korban változik-e a létszám később. -
#230 és katonák hogy vannak ? Van 3 alapból és ha egyet elveszítesz akkor az hogyan pótlod ? -
#229 Szerintem nem.Ha jól tudom ez a szomszédosdi kontinensenként/szerverenként van,tehát akit nem látsz az nem egy területen van veled. -
#228 Lehet nem szomszédot is támadni ? :D -
#227 Ott semmit,csak ha a szomszéd ikonokon keresztül támadsz meg valakit.Ott ki lehet fosztani a másikat.ha nem jelenik meg a szabotázs ikon,akkor mindenképp frissíts rá. -
#226 Mikor nyertem egy csatát pvpben bedobja a városa képét, ott lehet valamit csinálni és ha igen,hogyan ? -
#225 1198 céhből a 91. a mienk ^^ :) -
#224 ha van még a céhbe hely ,norgii néven is felvehettek -
#223 Köszi! -
#222 Mindenesetre gratula,az eredményhez is -
#221 Már napok óta meg voltam akadva egy fejlesztéssel, volt időm gyűjtögetni:P -
#220 Meg az az alapanyag mennyiség!:P -
#219 Nekem is jól indult a napom:)
Nálam megy rendesen a játék. -
random001 #218 Aha. 502-es hibakóddal. -
#217 Másnál is szarakszik a játék? -
W B #216 Lehet arra jó, hogy mikor a közelharciak előrébb jöttek, akkor a mögöttük lévő íjászok ellen küldeni. -
#215 Csodálatos
-
#214 Pont ugyanígy vagyok én is, nincs pénzem borra és jelenleg azt se tudom mi csinál.
Amúgy aki előrébb van, lovasokról vélemény ? Nekem megvan az első, de igazából sose használom, mert kb instant meghal és sokat nem érek vele, hogy hamar előreér, mert mire a lándzsások odaérnek lefókuszálják őket és meghalnak :/ -
#213 Az jó,már én is leraktam és szépen adja az alapanyagot.A szőlőskertet meg azt hiszem lebontom. -
#212 Na, épül a gyümölcsös :) -
-
#210 egyre jobbféle a design -
#209 -
#208 tkori névre kaphatok meghívót -
W B #207 Ezt néztétek már? Kissegítség.. -
#206 Húú már vagy 5.-re kapok ki, kezd elegem lenni :D -
random001 #205 Avatart nem lehet másikat választani? Miért kell nekem egy szőrmók fazon képében díszelegnem? :D -
#204 Csatában ez a védelem dolog hogy van ? Mert rámvág az ellenfél, úgy, hogy erdőben állok és lemegy 3/4 életem mikor meg én ütöm 1/4 megy neki le úgy h a mezőn áll -
#203 Menj már!:P -
#202 Protip: szarul állsz egy csatában F5 és előröl kezdődik :D