4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#281 Van vmi rendszer ahhol aranyból tudok nyersanyagot csinálni ?:O -
random001 #280 Na nekem most sikerült a készleteim tönkrementek. Nem nagy kár 5 perces cucc volt.
Maxi fogadsz külsős tagot is céhbe vagy csak itteni fórumost? Az előbb kaptam egy levelet, hogy hogy lehet hozzánk és kinél belépni. Mit válaszoljak?
Tagot nem ismerem ez hozzátartozik. -
#279 Na de nehogy azt hidd,hogy közbe játszom amíg ti nem tudtok belépni!Nekem sem megy,csak egy pillanatra tudtam belépni:P -
random001 #278 Nézd a jó oldalát. Neked van min örömködni, mi meg be sem tudunk lépni -
#277 600 nyersanyag 15 percenként????Elmész te a.....:P
Én meg itt örömködök a kétezremmel:D -
tűzoltópk #276 Fél órája nem enged belépni. Na akkor lesz pofátlan ha időközben lejár a szavatossága a megtermelt árunak és a mészárosaim kidobhatját az össze darálthúst. 15 percenként kárbavész 600 nyersim. -
random001 #275 502 Bad Gateway -
#274 Szokás szerint a hivatalos fórumon egy szót sem írnak semmiről. -
#273 még én sem tudok belépni :( -
#272 Összejött a 10 ezer arany és most nyersanyaggal is egész jól állok:)
-
random001 #271 Én pl. vissza se tudok lépni most :S -
tűzoltópk #270 Alulméreztezett szerver nem bírja a terhelést. Csata közben dobott ki. -
#269 Jah,engem is kidobál örökké:( -
#268 Megint szarakodik :/ -
random001 #267 Hajrá. Ez a nagyság hatalma. Mindenki az első helyen lévőt akarja letaszítani a trónról. Szokj hozzá. :) -
#266 Nem igaz,hogy ilyen buzgó mócsingot kellett kifognom szomszédnak:P
Gőzerővel kell harcolnom:)
-
#265 Azt most is lehetne szerintem ha éppen nem szedte be az akit megvertél. -
#264 Na az ez jó kérdés, lehet hogy lehet. Mondjuk abból lopni 170-et nem hiszem, hogy lehet majd :D -
random001 #263 jah értem. Azt hittem a későbbiekben lehet bort, meg mit tudom én miket is fosztani majd. -
#262 Az a kalapácsos ikon az arany mellett,fönn a sarokba:) -
random001 #261 Részletesen? Nyersanyag alatt mit értesz? Sory nekem még nem sikerült senkitől lopnom tehát nem tudhatom . :) -
#260 Sikerült lopnom valakitől 169 nyersanyagot:) -
W B #259 Akkor kell egy kattoló progi :p -
#258 Így van ez a nyersanyag termelőkkel is, az 5 perces éri meg a legjobban :) -
W B #257 Hát...
Kockák előnyben.
Pénzes zsákok előnyben.
Pénzes zsákos kockák mééég nagyobb előnyben.
Meg látjuk mi lesz:p -
random001 #256 Azt hittem milyen jó lesz ha letudok rakni már faházakat. Gondoltam lecserélem az összes kunyhóm rá... Aha... csak ugye az idő/arany arány miatt baromira nem jó bolt.Feltéve ha gép előtt tud lenni az ember fia lánya. Viszont a népesség/terület arány miatt muszáj lerakni egy párat.
Kezd tetszeni a játék, mert egyéni taktikát kíván, nem csak az agyatlan klikkelgetésről fog szólni úgy látom. -
random001 #255 Egyenlőre semmi :D -
W B #254 Raktár opciónak mi értelme van? -
#253 Nem ezt mondtam?:D -
random001 #252 Akkor lehet megoldódott a dolog. Szomszédoknál # 2 vagyok, és mivel mikor kezdtem a 20 arany reményében fényesre pucolgattam a szomszédaim első felét, így most a másik fele gondolom kisebb nálam és ezért nem tudok fosztani. Viszont a 24h-s támadási idő miatt akik hozzám közel állnak szintben úgymond azokat holnap hajnalban nem tudom sorba kifosztani :S De egy napot akkor kihagyok és holnap csak fejlődök fosztogatás nélkül. :) -
#251 Szomszédok maximálisan 80-an lehetnek. Ott viszonylag könnyű jó helyezést elérni, hiszen kb egyszerre kezdted velük.
Amúgy picit átrendeztem a várost => +2 lakóépületnek lett hely :p -
#250 Balra fönnt van egy zöld koszorú,ott írja a globális helyezésed.A kontinensen pedig alul a szomszédoknál tudod megnézni hanyadik vagy. -
random001 #249 Megnéztem magam a ranglistán és nem vagyok benne az első százba. Hogy is lennék mikor délelőtt kezdetem. Nem is bogarásztam ki hány ezredik lehetek :D Viszont a nálam levő szomszédok legkisebbje is úgymond #80-s tehát tuti nem az a baj hogy túl kicsik hozzám.
Cat na én ilyen képernyőt még véletlen sem láttam eddig :D
Off: Aha valami Cat voltál ez rémlett. Én meg valami RedDragon. A franc se emlékszik már. Csak megkapta a szemem a neved :D Na zárjuk is ezt a témát. Maradandót emléket nem hagytunk egymásban látszik :DDD -
#248 Valami ilyennek kéne látszania
OFF: könnyen megeshet, ha Effe meg Nyúl/Rabbit neve mond valamit akkor biztos, én talán SoftcoreCat néven voltam, franc se emlékszik már :$
-
#247 Miért röhögnénk,ne viccelj!Mi is most kezdtük,tisztelet a kivételnek.Alul a szomszédok szint szerint csökkennek.
# jel jelenti a az adott kontinensen a helyezést
a mellette levő szám pedig az eddig elért pontszám. -
random001 #246 Többek között még erre sem sikerült rájönnöm, hogy ki hányas szintű... De most ezért ne röhögjetek ki. :D
Cat Nem jelenik ez meg nekem se szürkével se pirossal se semmilyen színnel :D
OFF: Nem voltunk mi ano pár éve SRO-ba a merkurin egy guildba? OFF vége. -
#245 Akkor is meg kéne jelennie a szabotázs ikonnak, csak szürkével. -
#244 Az nem lehet,hogy túl kis szintűt támadsz? -
random001 #243 Nem :S Na mindegy pedig szépen kiokoskodtam, hogy hajnali 4 óra tájékában végig fosztom a szomszédaimat... :D
-
#242 Üdv a klubban:D Én bontani sem tudok,mert nincs elég emberem:P