4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#561 Szép győzelem,grat!
Erre adhatnál valami tippet. -
tűzoltópk #560 mai nap első csatám.
ellenfél 2 légiós 3 katona 1 lovas
nálam: 3 légiós 3 katona 2 ijjász .
veszteségem csak egy katona ez remek! ijjászokra vigyáztam közelükbe sem értek én kétszer tudtam lőni velük. Ahogy elterveztem minden úgy történt. Llgiós előre küldve, pajzsként funkciónáltak.
-
W B #559 JUHÉ! Süti! -
#558 Tejjel és sütivel várunk! -
#557 Balra lent a kalapácsikon és után kijön a forge pontok allatt 3 ikon és ott a középsővel. -
W B #556 Höhö!
Vigyázat embörök! Gyüvök őőőni! :p -
#555 Hogy lehet arrébb mozgatni épületeket és esetleg fákat amiket leraktam? -
#554 Ha az első 5-be akarsz kerülni akkor igen.Csak szólok,ha a tornyon keresztül támadsz.akkor nem lesz aktív a megnyert csata után a fosztogató ikon.Viszont ha simán szomszédként támadsz az is beleszámít a PVP pontokba.10 medálért kapsz egy területfejlesztést. -
W B #553 Szal kezdjek el mindenkit letámadni? -
#552 x napig tart egy kör PVP torna.Az első 5 helyezett kap medált érte különböző mennyiségűt.Mit nem értesz rajta? -
W B #551 Medálokat mi alapján kapok? Mert még mindig nem értem. Sem a PvP torna dolgot... -
5 katonát és 2 ostromgépet mi túróval lehet legyőzni?Nekik mentem 3 parittyás és 5 lándzsással,illetve 8 lándzsással,esélytelen:( -
random001 #549 Kérdés azokhoz akik már a vaskorszakban vannak. Ha a bronzkorban minden adott fejlesztés meg van hogy a vasba haladjak tovább, akkor automatikusan a vaskorszak pvp tornyába kell küzdeni? Vagy a játék úgymond akkor értelmezi úgy hogy már a vas korszakba vagyok, ha onnan is kifejlesztettem minimum 1 dolgot? -
random001 #548 Találtam egy város szimulátort is. Itt lehetne tervezgetni az épületek optimális lerakását. Grafikus, de csak ikon szerűen mutatja az épületeket. Most tesztelem, de ha tesztelni akartok velem akkor itt a link
Város szimulátor -
#547 -
random001 #546 Mivel ez egy quest listás feladat soron van ( csak később találtam mint amit belinkeltem ) szerintem ki lehetne erre cserélni banneren mivel jóval átláthatóbb ez a formátum.
Ezen van a boldogság számoló is.
Boldogság számoló feladat listával egyben. -
#545 Ez engem is érdekelne,bár ez a 0,4-es szorzó működik:) -
W B #544 Hát, nincs ilyen magyarul. Linkeld! :p -
#543 A banner frissítve!Még 2 gombnak van hely:D -
random001 #542 Remek. :)))
Nálam ez már lehet betegség, de inkább az angol fórumot szoktam böngészni :D Találtam olyan linket is amibe ha beírod mennyi az igényed a boldogságra akkor pontosan kiszámolja mennyinek kell lenni a 120%-hoz. De már nem merem berakni mert tuti az is meg van magyarul is -
W B #541 Magyarul -
#540 Ne viccelj,de azt hiszem be teszem ezeket a linkeket is amiket mondtál:) -
random001 #539 Én az banner 4 linkjén egyiken sem találtam sem quest listát, sem a forge pontért való fejlesztésre szükséges termék számot.
Ha én vagyok a béna és ott van, csak éppen ki nem veri a szemem, akkor én kérek elnézést, hogy teleszemeteltem a topicot... Töröld légykedves akkor a hozzászólásaimat. -
#538 Frissítésbe lesz:
"a céhtagok ingyen kereskedhetnek egymással (a csere 0.66 és 1.5 szorzó között kell legyen. pl: 10 márványért 15 valami, vagy 10 márványért 7 valami)"
Amúgy mindenről van magyar leírás is,csak meg kellene nézni a bannert:) -
random001 #537 Fejlesztéshez szükséges termékek. Szintén angol de ez is átlátható. Legalább látjuk miből mennyi kell összesen az adott korban. Jó mindenki ki tudja számolni ha akarja, de minek ha más már megtette helyettünk.
-
random001 #536 Találtam egy feladat leírást. Igaz, hogy angol, de tökéletesen átlátható.
Egyenlőre a bronz és a vas kor feladatai vannak fent teljesen, és a korai középkorból pár darab.
Quest lista -
random001 #535 Azt hiszem ezen a piacon én fogok ajánlatot kitenni, nem mással cserélni. Tegnap cseréltem egy tételt, hogy fel tudjak oldani egy terület fejlesztést, amihez faanyag kellett amit én nem tudok gyártani.
2 faanyagért adtam 1 forge pontot... pfff...
Nem tudom céhen belül majd milyen feltételekkel lehet csereberélni, de ha ott nem kell ponttal fizetni jó lenne ha mihamarabb beraknák... -
#534 Igen, azon a küldetésén már túl vagyok, ezt most adta miután a fejlesztéseknél kiraktam a kovácsműhelyt.
Adott rá 150 aranyat.
Más jutalmazásokat is kitalálhatnának az ilyen küldetéseknek, mert a jutalmak a legtöbb esetben még a felét sem adják vissza annak amit beleölsz hogy teljesítsd. Adnának inkább valamilyen terméket: fa, kő, bor stb. vagy forgepontot. -
W B #533 333 arany fizetésénél ad 25 gyémántot. -
#532 Mit kaptál a patkókért? nekem most adta be pont a feladatot. még kovácsműhelyt is építhetek. -
#531 Vigyázz az okos polgárokkal, csak baj van velük mert visszabeszélnek, nem hallottad még Dózsa György nevét? XD -
random001 #530 Leraktam 2 iskolát had okosodjanak a polgárim. A sok fát meg bokrot szépen letaroltam. Helyben kb ugyanannyi volt, csak szanaszét szórva, 1*1-re, így legalább optimálisabb a helykihasználás.
Amíg a dolgozóim hereberélnek a suliban addig én meg megyek gályázni a szomszédokhoz 20 arany fejében. Fényesre pucolok nekik mindent. Sok kicsi sokra megy... -
#529 :D -
random001 #528 Az arany és az alapanyag készletem kicsit érdekesen alakult így estére. :D
-
#527 Jó,hát nem akartam azt írni,hogy így építeni szerintem marhaság:) -
random001 #526 :D legközelebb ha valami ilyen "okosságot" találok majd úgy rakom be, hogy mi a hiba a képen :D -
#525 Ja,hogy ja.Nem jól értelmeztem az okos szót:) -
random001 #524 Az a baj nem érted a cinizmust a hozzászólásomba .
A két sor épület közé minek az ösvény? Egy csomó feleslegesen elfoglalt hely. :) -
#523 Felesleges oda az az út, két ház sor simán szomszédossá lehet tenni, úgyis van alatta út. -
#522 Nem értem ebbe mi olyan különleges.